سلام
با این بودجه اگر سیستم خوب بخوای فقط میتونی یه پخش بخری
اما میتونی یکی یکی تهیه کنی به تدریج که اوضاع مالی بهتر شد برو مرحله بعد
چون شفافیت و بیس برات مهمه باید پخش و باند یا کامپوننت خوب داشته باشی که همه قیمت ها سه برابره
سلام
با این بودجه اگر سیستم خوب بخوای فقط میتونی یه پخش بخری
اما میتونی یکی یکی تهیه کنی به تدریج که اوضاع مالی بهتر شد برو مرحله بعد
چون شفافیت و بیس برات مهمه باید پخش و باند یا کامپوننت خوب داشته باشی که همه قیمت ها سه برابره
با سلام
یه پخش 3550 پایونیر دارم با یک جفت باند 718 ex کنوود
یه امپلی میخوام نهایت تا 400 تومن
چی پیشنهاد میدین
سلام بر اساتید.یدونه پخش تمیز کاروزریا مدل p710 پیدا کردم میخوام بخرم.فقط مشکل اینجاس که فلش خور نیست.میخواستم بدونم اگه فلش خورش کنم چقدر تو کیفیتش افت میکنه؟یکی از دوستان میگفت کیفیتش اوتقدر بالاست که تاثیری احساس نمیشه درش.ولی دودلم که این کار کیفیتشو خیلی پایین بیاره بطوری که چنگی به دل نزنه دیگه کیفیتش.پخش رو 400 تومن میگه.
اگر قصد اضافه کردن باند یا ساب در آینده ندارین
یک عدد آمپ دو کانال کنوود کافیه
پخش خوبیه اگه میخوای فلش خورش کنی کیت ub100 باید پیدا کنید و کیفیتش هم پایین نمیاد
پخش کاروزریا p710 رو خریدم.حالا میخوام اگه از دوستان کسی صدای کواک های jbl gto0938 و rockford t1693 و infinity 9623 رو شنیده با pioneer 6975 v2 مقایسه کنه(چون 6975 رو داشتم و صداشو شنیدم میخوام باهاش مقایسه کنید)اولویت اول کیفیت و اولویت دوم حجم صداس.(حجم صدایی 6975 برام کاملا کافیه اما کیفیتش اصلا چنگی به دلم نمیزنه)جنس کارکرده میخرم کلا.اینم میدونم راکفورد 400-300 تومن ازون دوتای دیگه گرونتره و میتونم به جای راکفورد و با مقداری افزایش قیمت 1 جفت کامپ هم برا درا بگیرم اما مشکل اینجاست که اگه یه جفت کواک با یه جفت کامپ ببندم با احتساب ساب نیاز به دوتا امپ یا امپ 5 کانال(که هم پیدا کردنش سخته هم قیمت سیستمو خیلی بالا میبره) پیدا میکنم.منظورم اینه که اگه حجم صدایی یکی ازین کواک ها نزدیک به 6975 باشه و از طرفی هم از نظر کیفیت و شفافیت نزدیک به کامپ باشه (دقیقا انتظار کیفیت کامپ رو ندارم) اون کواک رو انتخاب میکنم.نظر شما چیه؟بعد از انتخاب کواک میرم سراغ امپ و ساب.ممنون
سلام عرض میکنم خدمت دوستان خوبم. ان شاءالله که حال همگی خوب باشه.یه تشکر هم دارم از محمد عزیز و دیگر عزیزان که انجمن و دوستان رو تنها نمیزارن و در جهت رفع سوالات ایشان کوشا هستند.
مهران جان
من جای شما باشم سراغ کواک نخواهم رفت(البته فرمودی که انتظار کیفیت کامپ رو نداری) اما باز هم کمی تامل کن. با توجه به اینکه قراره در آینده ساب ووفر هم به قطعات اضافه بشه.متاسفانه باید عرض کنم کواک ها کیفیت صدا ندارند فقط بوم بوم کردن رو بلدن.
من کماکان تک استیج رو پیشنهاد میکنم.این نظر بنده هست و ممکنه اشتباه باشه.![]()
سلام حمید جان.دقیقا میدونم چی میگین.اما مشکل اینجاست که تو اکثر مواقع ساب رو تو ماشین نمیتونم بزارم یعنی کل صندوق لازمم میشه.مثلا اگه شما بخوای یه مسافرت بری و کل صندوق لازمت باشه و ساب رو بزاری زمین باید کل مسافرتو فقط با کامپ سر کنی!پیدا کردن کامپ کارکرده مثل 1800p کنوود هم خیلی سختتره نسبت به کواک.
داداش چرا خسته شدی؟من فکر میکردم کامپ خیلی خوبیه!البته صداشو نشنیدم از تعاریف دیگران میگم.به هر حال منم سردرگمم کسی کمکم نمیکنه![]()
شما اگر مشکل صندوق دارین ساب رو طاقچه نصب کنید
امتحان کردین ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)