تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2337 از 2365 اولاول ... 133718372237228723272333233423352336233723382339234023412347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,361 به 23,370 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت همگی
    دوستان با هزینه ایی حدود یک تا یک و پونصد چی میتونم جمع کنم؟
    اول نظرم این بود که یه ضبط و یه باند خوب بگیرم ولی واقعا چیزی سر درنمیارم. اگه میشه راهنمایی کنید. با این هزینه چجوری میشه یچی خوب جمع و جو کرد.
    *شفافیت صدا و بیس صدا واسم مهمه. ممنون میشم ازتون.*
    *حالا یمقدار اگ بیشتر بشه قیمت عب نداره.*
    ممنونم
    سلام
    با این بودجه اگر سیستم خوب بخوای فقط میتونی یه پخش بخری
    اما میتونی یکی یکی تهیه کنی به تدریج که اوضاع مالی بهتر شد برو مرحله بعد
    چون شفافیت و بیس برات مهمه باید پخش و باند یا کامپوننت خوب داشته باشی که همه قیمت ها سه برابره

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

با سلام
    یه پخش 3550 پایونیر دارم با یک جفت باند 718 ex کنوود
    یه امپلی میخوام نهایت تا 400 تومن
    چی پیشنهاد میدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام بر اساتید.یدونه پخش تمیز کاروزریا مدل p710 پیدا کردم میخوام بخرم.فقط مشکل اینجاس که فلش خور نیست.میخواستم بدونم اگه فلش خورش کنم چقدر تو کیفیتش افت میکنه؟یکی از دوستان میگفت کیفیتش اوتقدر بالاست که تاثیری احساس نمیشه درش.ولی دودلم که این کار کیفیتشو خیلی پایین بیاره بطوری که چنگی به دل نزنه دیگه کیفیتش.پخش رو 400 تومن میگه.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با سلام
    یه پخش 3550 پایونیر دارم با یک جفت باند 718 ex کنوود
    یه امپلی میخوام نهایت تا 400 تومن
    چی پیشنهاد میدین
    اگر قصد اضافه کردن باند یا ساب در آینده ندارین
    یک عدد آمپ دو کانال کنوود کافیه

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام بر اساتید.یدونه پخش تمیز کاروزریا مدل p710 پیدا کردم میخوام بخرم.فقط مشکل اینجاس که فلش خور نیست.میخواستم بدونم اگه فلش خورش کنم چقدر تو کیفیتش افت میکنه؟یکی از دوستان میگفت کیفیتش اوتقدر بالاست که تاثیری احساس نمیشه درش.ولی دودلم که این کار کیفیتشو خیلی پایین بیاره بطوری که چنگی به دل نزنه دیگه کیفیتش.پخش رو 400 تومن میگه.
    پخش خوبیه اگه میخوای فلش خورش کنی کیت ub100 باید پیدا کنید و کیفیتش هم پایین نمیاد

7. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پخش کاروزریا p710 رو خریدم.حالا میخوام اگه از دوستان کسی صدای کواک های jbl gto0938 و rockford t1693 و infinity 9623 رو شنیده با pioneer 6975 v2 مقایسه کنه(چون 6975 رو داشتم و صداشو شنیدم میخوام باهاش مقایسه کنید)اولویت اول کیفیت و اولویت دوم حجم صداس.(حجم صدایی 6975 برام کاملا کافیه اما کیفیتش اصلا چنگی به دلم نمیزنه)جنس کارکرده میخرم کلا.اینم میدونم راکفورد 400-300 تومن ازون دوتای دیگه گرونتره و میتونم به جای راکفورد و با مقداری افزایش قیمت 1 جفت کامپ هم برا درا بگیرم اما مشکل اینجاست که اگه یه جفت کواک با یه جفت کامپ ببندم با احتساب ساب نیاز به دوتا امپ یا امپ 5 کانال(که هم پیدا کردنش سخته هم قیمت سیستمو خیلی بالا میبره) پیدا میکنم.منظورم اینه که اگه حجم صدایی یکی ازین کواک ها نزدیک به 6975 باشه و از طرفی هم از نظر کیفیت و شفافیت نزدیک به کامپ باشه (دقیقا انتظار کیفیت کامپ رو ندارم) اون کواک رو انتخاب میکنم.نظر شما چیه؟بعد از انتخاب کواک میرم سراغ امپ و ساب.ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پخش کاروزریا p710 رو خریدم.حالا میخوام اگه از دوستان کسی صدای کواک های jbl gto0938 و rockford t1693 و infinity 9623 رو شنیده با pioneer 6975 v2 مقایسه کنه(چون 6975 رو داشتم و صداشو شنیدم میخوام باهاش مقایسه کنید)اولویت اول کیفیت و اولویت دوم حجم صداس.(حجم صدایی 6975 برام کاملا کافیه اما کیفیتش اصلا چنگی به دلم نمیزنه)جنس کارکرده میخرم کلا.اینم میدونم راکفورد 400-300 تومن ازون دوتای دیگه گرونتره و میتونم به جای راکفورد و با مقداری افزایش قیمت 1 جفت کامپ هم برا درا بگیرم اما مشکل اینجاست که اگه یه جفت کواک با یه جفت کامپ ببندم با احتساب ساب نیاز به دوتا امپ یا امپ 5 کانال(که هم پیدا کردنش سخته هم قیمت سیستمو خیلی بالا میبره) پیدا میکنم.منظورم اینه که اگه حجم صدایی یکی ازین کواک ها نزدیک به 6975 باشه و از طرفی هم از نظر کیفیت و شفافیت نزدیک به کامپ باشه (دقیقا انتظار کیفیت کامپ رو ندارم) اون کواک رو انتخاب میکنم.نظر شما چیه؟بعد از انتخاب کواک میرم سراغ امپ و ساب.ممنون
    سلام عرض میکنم خدمت دوستان خوبم. ان شاءالله که حال همگی خوب باشه.یه تشکر هم دارم از محمد عزیز و دیگر عزیزان که انجمن و دوستان رو تنها نمیزارن و در جهت رفع سوالات ایشان کوشا هستند.
    مهران جان
    من جای شما باشم سراغ کواک نخواهم رفت(البته فرمودی که انتظار کیفیت کامپ رو نداری) اما باز هم کمی تامل کن. با توجه به اینکه قراره در آینده ساب ووفر هم به قطعات اضافه بشه.متاسفانه باید عرض کنم کواک ها کیفیت صدا ندارند فقط بوم بوم کردن رو بلدن.
    من کماکان تک استیج رو پیشنهاد میکنم.این نظر بنده هست و ممکنه اشتباه باشه.

10. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام حمید جان.دقیقا میدونم چی میگین.اما مشکل اینجاست که تو اکثر مواقع ساب رو تو ماشین نمیتونم بزارم یعنی کل صندوق لازمم میشه.مثلا اگه شما بخوای یه مسافرت بری و کل صندوق لازمت باشه و ساب رو بزاری زمین باید کل مسافرتو فقط با کامپ سر کنی!پیدا کردن کامپ کارکرده مثل 1800p کنوود هم خیلی سختتره نسبت به کواک.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

داداش چرا خسته شدی؟من فکر میکردم کامپ خیلی خوبیه!البته صداشو نشنیدم از تعاریف دیگران میگم.به هر حال منم سردرگمم کسی کمکم نمیکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام حمید جان.دقیقا میدونم چی میگین.اما مشکل اینجاست که تو اکثر مواقع ساب رو تو ماشین نمیتونم بزارم یعنی کل صندوق لازمم میشه.مثلا اگه شما بخوای یه مسافرت بری و کل صندوق لازمت باشه و ساب رو بزاری زمین باید کل مسافرتو فقط با کامپ سر کنی!پیدا کردن کامپ کارکرده مثل 1800p کنوود هم خیلی سختتره نسبت به کواک.
    شما اگر مشکل صندوق دارین ساب رو طاقچه نصب کنید
    امتحان کردین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 103 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 103 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •