دومین جام مسی (البته دوستانه) به عنوان کاپیتان بارسلونا - عکسی زیبا از اینستاگرام باشگاه که حیفم اومد نزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن بیننده های خوان گمپر در اسپانیا به مراتب بیشتر از سوپرکاپ اروپا بوده
دومین جام مسی (البته دوستانه) به عنوان کاپیتان بارسلونا - عکسی زیبا از اینستاگرام باشگاه که حیفم اومد نزارم
میگن بیننده های خوان گمپر در اسپانیا به مراتب بیشتر از سوپرکاپ اروپا بوده
فدراسیون جهانی تنیس ITF پیشنهاد جرارد پیکه درباره "جام جهانی تنیس" را تصویب کرد و "جام دیویس" که 118 سال قبل شکل گرفته بود تغییر خواهد کرد.
ستاره هایی مثل جوکوویچ، نادال و اندی ماری از این پیشنهاد که با 71 درصد آرای موافق تایید شد استقبال کرده بودن.
هفته اول لالیگا
بارسلونا - آلاوس
ترکیب اصلی: تراشتگن، سمدو، پیکه، اومتیتی، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، روبرتو، مسی، سوارز، دمبله
به امید یه برد خوب
برد خوبی بود. کاپتان مثل همیشه آتشین بود و صد البته سوارز هم مثل همیشه خیلی موقعیت خراب کرد. فکر می کنم سوارز در نقش بازیساز بازی کنه بهتره چون گل که نمی زنه اصلا در هر صورت![]()
سوآرز فک کنم بازیکن افتخاری آلاوز بود !چقد این بشر افتضاحه !!! یه نیمه بازیه دیگو کاستا هفته پیش میرزید به کل این دو سال لوییز سوآرز !
تنها نقطه ضعف امسالمون پست 9 هست .
این والورده چرا درک نمیکنه پست عثمانو ؟! وقتی وینگر چپ میذارش هیچ فرقی با یه بازیکن معمولی نداره . حتی بنظرم مونیر اونجا بهتر از دمبله بازی میکنه !
و چه کرد کینگاین دو فصل چقد تیر زده واقعا ! فک کنم 20 تا شد ! حقیقتا نابغس . سرِ فری کیک اول دونه رو کاشت و سرِ دومی برداشت کرد .
چقد پاس کلیدی داد ! 3 تا به سوآرز داد ، 2 تا عثمان ، 4 تا آلبا ، 2 تا کوتی و ... خودشو کشت تا یکی گل برنه بازم نشد . این فصل دقیقا مثل فصل پیش خیلی رو فرمه و امیدوارم بهترین نتیجه براش اتفاق بیوفته که همون سه گانس .
کمک داور دوم شب یکشنبه بدی با زنش داشته فک کنم !
چجوری اینو آفساید گرفت ؟!
![]()
والورده: خوش شانسیم که در عصر مسی زندگی میکنیم
گل اول مسی؟ او پیشتر هم به ژیرونا چنین گلی زده بود. چنین ضربات آزادی عادی نیستند اما برای لئو معمولی شده. کاشتهای که به تیرک خورد هم استادانه بود. خودم هم اصلا نمیدانستم چطور ضربه را میزند. پارسال مقابل آلاوز یک گل از روی کاشته شبیه به تیرکی که امشب زد، به ثمر رساند. او چیزهایی میبیند که بقیه نمیبینند. پاسهایی میدهد که به ذهن هیچ کس نمیرسد. حرکاتی میکند که نمیتوانید تصور کنید. مسی همین است. لئو همیشه برای شما یک سوپرایز دارد. در واقع او هیچ وقت دست از سوپرایز کردن من برنمیدارد. خوش شانسیم که بازیهای او را میبینیم. دیدن بازیهای او لذت بخش است چه برسد به اینکه در تیم شما هم باشد. دیدن فوتبال و زندگی در عصر مسی اتفاق زیبایی است.
ادامه مصاحبه
نیمکت ۲۹۴ میلیون یورویی
.
.
Jasper Cillessen (13), Coutinho (155), Malcom (41), Clement Lenglet (35), Arthur (31) and Arturo Vidal (19) euros
وضعیت ورزشگاه خانگی وایادولید 4 روز پیش از بازی با بارسلونا
والورده: در بازی برگشت مقابل رم، شب وحشتناکی را تجربه کردیم
بدون شک تلخ ترین شب دوران مربیگری ارنستو والورده در المپیکو رقم خورد، جاییکه با وجود برتری 4-1 در بازی رفت، بارسلونا با نتیجه 3-0 مغلوب رم شد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا نرسید. ارنستو والورده در بخشی از مصاحبه مفصلش با وبسایت رسمی بارسلونا، در مورد آن دیدار صحبت کرده است.
والورده در مورد دیدار برگشت با رم در المپیکو گفت:
شب وحشتناکی را تجربه کردیم؛ تجزیه و تحلیل من از بازی برگشت مقابل رم این است که هیچ چیزی در رابطه با آن بازی خوب پیش نرفت. وقتی قرعه کشی شد، همه دست زدند و خوشحال بودند چون ما به رم خورده بودیم.
همان دیدار رفت هم بسیار پیچیده بود اما در نهایت برتری قابل ملاحظه ای به دست آوردیم. اما قسمت بد قضیه همین نتیجه بازی رفت بود. این نتیجه بدتر از آن چیزی بود که به نظر می رسید. اگر مثلا 2-1 برنده می شدیم، قطعا تک تک اعضای تیم با تمرکز بیشتری به سراغ بازی برگشت می رفتند.
دیدار برگشت در المپیکو، مسابقه ای بود که ما از ابتدا دائما یک قدم از رقیب عقب تر بودیم. از اول بازی رم بر قدرت ما غلبه کرد و تا آخر نتوانستیم شرایط را تغییر بدهیم. آنها شایسته تعریف و تمجید زیادی به خاطر آن شب هستند. در تک دیدارهایی مثل جام جهانی یا چمپیونزلیگ، اگر شما تنها یک اشتباه انجام بدهید، همه چیز از بین می رود. به طور ویژه ای باید در چنین مسابقاتی تمرکز داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)