تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 57

نام تاپيک: ديپلومات يا كينگ يا لرد ، كدومشو ترجيح ميدين ؟

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

پيش فرض

سری جدید Cd مجموعه های کینگ پرند ، یکی دو روزه تولید شده و الآن تو بازار هست...dvd های کینگ جدید این شرکت هم ،بگفته خودشون قرار حداکثر تا یک هفته دیگه بیاد...

این برنامه های مجموعه دیپلومات چطوریند؟...چند برنامه داره و قفل دارند یا نه؟...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

12

اگه منظورتون همون پکی هست که قیمتش 10هزار تومن هست باید بگم که واقعا افتضاحه از کینگ خیلی خیلی بدتره من خریدم نرم افزار های قابل ملاحظه ای نداشت همون کینگ بهتره
    البته mrt در مقایسه با کینگ شاید ضعف هایی داشته باشه ولی در هر سری نرم افزارهای جدید می ذاره. آخه برین ورژن جدید کینگ رو بگیرین ببینین چند تا نرم افزارش با ورژن قبلی فرق می کنه. اینا ما رو سرکار گذاشتن. فکر کنم یک روزه مجموعه رو آماده می کنن چون فرق زیادی با قبلیش نمی کنه. به هر حال بهتون استفاده از مجموعه لرد رو پیشنهاد می کنم . دوست دارم فقط یک نفر رو معرفی کنین که این مجموعه رو خریده و ناراضی باشه. شاید بعضی ها بگن چرا من لرد رو پیشنهاد می کنم . من یک مغازه نرم افزاری دارم و مشتری های من هم از هر قشری هستند . بنابراین به نرم افزارهای متنوع نیاز دارم. به طور مثال، چند وقت پیش برای خرید نرم افزار اینترنت کافه به بازار رضا رفتم . شاید باور نکنین ورژن یکسال قبل این نرم افزار رو به قیمت 15000 تومان می فروختن. در حالی که این نرم افزار رو در ورزن جدید مجموعه لرد پیدا کردم . امتیاز منحصر به فرد این مجموعه در وجود نرم افزارهای گران قیمت و کمیابه که شاید هنوزم برخی از اونها در بازار پیدا نشن. راستی اگر دنبال ocr فارسی هستین یکمی صبر کنین . چون قراره تو ورژن بعدی لرد بذارنش. می تونین با شرکتشون تماس بگیرین و نرم افزار مورد نیاز خودتون رو بگین تا اگه جالب و مفید باشه توی مجوعه بعدی براتون بذارن . این یکی از بزرگترین حسن های این مجموعه می باشد. مثلا من در ورژن قبلی به شرکت پروشات زنگ زدم و گفتم نرم افزار SolarWinds Broadband Engineers رو می خوام (این نرم افزار 1200 دلار قیمت داره و از بازار رضا خواستم بگیرم گفتن 130هزار تومان). شاید باورتون نشه این نرم افزار مدیریت شبکه رو در ورژن جدید گذاشتن . تازه اونم آخرین ورژنشو که منم به مشتریم به قیمت 30 هزار تومان فروختم. بیچاره کلی ازم تشکر می کرد که چقدر مفت بهش دادم.
    Last edited by raymond10171; 19-10-2007 at 13:51.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

هم کینگ رو دارم هم mrt خوبی کینگ در اینه که کرک هاش بهتره حالا لرد بگیریم ببینیم چه جوریه من سفارش دادم کسی نمی دونه چند روزه میاد سفارشی پست میکنن یا پیشتاز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقای raymond10171 خیلی تابلو از لرد دفاع می کنی !! شما کلا 14 تا پست تا این لحظه توی p30world داشتی که فکر می کنم همه پست ها مربوط به همین تاپیک باشه ! شاید اصلا علت عضویت شما تو p30world دفاع از مجموعه لرد باشه ! نمی دونم . . . در هر صورت اطلاعات شما در مورد مجموعه نرم افزاری لرد (از شرکت تولید کننده تا انحصار پخش و برنامه های آینده مجموعه و . . .) قابل تحصین و تقدیره ... ولی بهتره دوستانی که اینجا راهنمایی خواستن رو با پیغام های تبلیغاتی در جهت منافع شخصی مون منحرف نکنیم .
    Last edited by sasan.exe; 06-03-2007 at 10:07.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من امروز از بازار رضا لرد را گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم. با چک و چونه و سمج بازی تونستم که 12 هزار و پانصد بگیرم. استفاده کردم بهتون خبر میدم.

قربانتان: مصطفی عشقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

12

آقای raymond10171 خیلی تابلو از لرد دفاع می کنی !! شما کلا 14 تا پست تا این لحظه توی p30world داشتی که فکر می کنم همه پست ها مربوط به همین تاپیک باشه ! شاید اصلا علت عضویت شما تو p30world دفاع از مجموعه لرد باشه ! نمی دونم . . . در هر صورت اطلاعات شما در مورد مجموعه نرم افزاری لرد (از شرکت تولید کننده تا انحصار پخش و برنامه های آینده مجموعه و . . .) قابل تحصین و تقدیره ... ولی بهتره دوستانی که اینجا راهنمایی خواستن رو با پیغام های تبلیغاتی در جهت منافع شخصی مون منحرف نکنیم .
    سلام پس معلومه که خوب پستها رو نخوندید. من که گفتم علتش چیه . چون واقعا کار من رو راه انداخته. بعدشم فکر کنم شما تازه کاری. توی دنیا مرسومه که وقتی کسی توی یک فروم نظر میده باید پیگیر باشه نه اینکه هر جا که شد سرک بزنه و بعدشم دیگه پیداش نشه. آره اصلا من چون از این موضوع خوشم اومد اینجا ثبت نام کردم و پیگیر هم هستم. اسم این رو نمیشه دفاع از یک شرکت یا شخص گذاشت. به این میگن راهنمایی. شما برو یک لرد بخر و اگر هر کجا رفتی ازش تعریف نکردی اونوقت حق داری. تازه من از mrt هم تعریف کردم ولی مثل اینکه چند تا از دوستان این مجموعه رو خریدن و راضی نبودن. در مورد برنامه های آینده اونها من فقط گفتم که قراره ocr فارسی رو توی ورژن بعد بذارن. خب شما یه زنگ به شرکتشون بزن و هر چی خواستی بپرس. از نرم افزارهای دلخواه و مورد نیازت تا نرم افزارهایی که قراره در ورژن بعد در این مجموعه ارایه بشه. بعدا یک زنگ هم به پرند بزن و همینا رو بپرس. ببین چه طوری جوابتو میدن. خب معلوه هیچی لو نمیدن. انگار که دارن پروژه هسته ای کار می کنن. پس حق بده که اطلاعاتم در مورد نرم افزارهای لرد باید زیاد باشه. محض اطلاعتون هم عرض کنم من چند ID دیگه دارم. اگه توی هر موضوعی به یک آدم پیگیر و گیر برخوردی شک نکن که منم. در مورد حرف آخرت یعنی راهنمایی کردن دوستان باید بگم که شما در این موضوع چه مجموعه ای رو پیشنهاد می کنی؟ آیا کسی از راهنمایی من ناراضی هست . اگه هست بگه تا من ضررش رو جبران کنم. بهتره یکم حرفه ای تر با موضوع برخورد کنی. تعریف همیشه به معنای داشتن منافع شخصی نیست. برخی موارد یه چیزایی هست که واقعا ارزش تعریف کردن داره . مثلا من در یکی از سایتها که در مورد خرید تلویزیون LCD بود بیش از 260 پست داشتم و همشون در دفاع از BRAVIA SONY بود. خب مگه من وارد کننده تلویزیون هستم .راه دوری نریم برو تو قسمت معرفی نرم افزار همین سایت و ببین در مورد نرم افزار OCR فارسی چی گفتم. 4 تا پست دادم برای ارسال رایگان این نرم افزار به هر کسی که می خواد . تمام معایب اون رو هم گفتم . شاید تعجب کنی از اینکه هیچ کسی در خواست نداد . آخه کجای دنیا کسی رایگان کار می کنه ولی من حاضرم تا برنامه ای رو که در بازار رضا به قیمت 20 هزار تومان فروش میره رو به رایگان برای بچه ها ارسال کنم . اما چون دیدم کسی جواب نداد منم دیگه اونجا پست ندادم . ولی از اینجا خوشم اومد . همین که شما جواب دادید ( حتی با چسباندن وصله به من) باعث میشه من هر روز بیام و ببینم نظر بقیه در این مورد چیه. می بینی این یعنی سماجت و پیگیری.
    امیدوارم متوجه شده باشی منظورم چیه. منتظر جواب و نظرت هستم. منو بدون جواب نزاری. راستی کاری کردی که پستهام شد 15 تا.
    وای که من از بحث کردن با یک هموطن چقدر لذت می برم...
    Last edited by raymond10171; 07-03-2007 at 14:44.

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

14

سلام ...دوست گرامی raymond10171 عزیز ،ممنون و متشکر بابت راهنمایی و اطلاعات شما ...یه سوال دارم ،مجموعه نرم افزاری لرد ،سری بعدیش کی وارد بازار میشه؟...این مجموعه رو ، برنامه هاش رو میشه روی هارد کپی کرد یا نه؟...ممنون و متشکر...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

12

سلام ...دوست گرامی raymond10171 عزیز ،ممنون و متشکر بابت راهنمایی و اطلاعات شما ...یه سوال دارم ،مجموعه نرم افزاری لرد ،سری بعدیش کی وارد بازار میشه؟...این مجموعه رو ، برنامه هاش رو میشه روی هارد کپی کرد یا نه؟...ممنون و متشکر...
    سلام بر شما دوست عزیز
    سری بعدی این مجموعه احتمالا در اردیبهشت ماه منتشر می شه. در مورد سوال دوم باید عرض کنم که بله . نرم افزارها را می توان بر روی هارد کپی کرد و هیچ گونه قفلی وجود ندارد. تنها یک مشکل است که در این ورژن باعث نارضایتی برخی از مشتری ها از جمله خود من شد که خوشبختانه در ورژن های بعدی (به گفته شرکت) وجود نخواهد داشت و آن مسئله قرار داشتن کرکها و سریالها در آتوران مجموعه است. بدین معنا که شما در داخل فولدر برنامه ها هیچ گونه کرک و یا سریالی پیدا نخواهید کرد و تمام کرکها و سریالها در دیتابیس آتوران موجود است. در این صورت دو راه کار وجود دارد:
    1- کل dvd را کپی کنید
    2- اگر فقط نرم افزار خاصی را نیاز دارید به روش من عمل کنید
    الف- ابتدا فولدر نرم افزار مورد نظر خود را از روی dvd به هارد کپی کنید
    ب- از طریق آتوران، کرک را بر روی هارد نصب کنید (به آدرسی که کرک در آنجا ریخته می شود توجه نمایید) و بعد می توانید این کرک را به همراه نرم افزار استفاده نمایید.
    حتما متوجه نکته جالب توجه شده اید . کلیه کرکها برای اجرا ابتدا بر روی هارد کپی می شوند. بنابراین به راحتی قابل دسترسی هستند.
    امیدوارم جواب خود را گرفته باشید در غیر این صورت اعلام بفرمایید تا من بیشتر توضیح بدهم.
    (خدا کنه اون دوستمون باز به من وصله منافع شخصی نچسبونه. آدم میترسه اینجا حرف بزنه)

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

به نظر من هیچ فرقی نمی کنن همشون از رو هم کپی کردن !!!

موفق و پیروز باشید

جاوید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

12

به نظر من هیچ فرقی نمی کنن همشون از رو هم کپی کردن !!!

موفق و پیروز باشید

جاوید
    منظورتون از اینکه همشون از روی هم کپی کردن یعنی چی؟ خب بالاخره یکی اول بوده که اینا از روش کپی کردن یا نه؟ اینم که بگید که از بازار خریدن و توی مجموعه هاشون گذاشتن حرف زیاد جالبی نیست. چون اگه دقت کرده باشید نرم افزارهای مجموعه های لرد و کینگ در هنگام انتشار و در بسیاری از موارد از نرم افزارهای موجود در بازار جدیدتر هستند. البته به غیر از این دو مجموعه حق با شماست. مثلا تاپ سی دی رو نگاه کنید کپی مجموعه لرد است و یا برخی نرم افزارهای mrt از روی کینگ کپی شده ولی در مورد دو مجموعه لرد و کینگ موضوع فرق می کنه. نا سلامتی من 4 ساله که کینگ و دو ساله که لرد رو برای مغازه می خرم و واقعا تفاوت اونها با سایر مجموعه ها رو احساس می کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •