سلام
بنده هم یک گوشی خیلی قدیمی داشتم . یک ماه پیش وقتی روشنش کردم پیام اومد که قبلاً با یک خط دیگه ثبت شده
این پیامک 2 تا پیام داره:
1- گوشی رجیستر شده در شبکه ایران و آنتنش قطع نمیشه
2- این گوشی با یک خط دیگه رجیستر شده
بنده اون گوشی قدیمی رو قبلاً از یک خط قدیمی که دیگه سین کارتش رو باطل کرده بودم در شبکه استفاده کرده بودم
زنگ زدم بهشون گفتم خطش دیگه وجود نداره .گوشی خودم هست . چطوری بیارمش روی یک خط فعال ؟
گفتند دیگه روی همون خط کنسل شده میمونه
حالا گوشی شما هم اگر به نام خودتون باشه مهم نیست . اگر با خط یک نفر دیگه رجیستر شده مسئولیت اسنفاده از این گوشی برای اون شخص هم هست چون به نامش ثبت شده در شبکه .
به هر حال آنتن دهی گوشی قطع نمیشه اصلاً
البته به احتمال زیاد اون شخص قانوناً میتونه درخواست قطع شدن آنتنش رو بده یا ادعا کنه که گوشی ازش سرقت شده
ولی اگر گوشی و خط با همدیگه همخونی نداشته باشند وزارت ارتباطات کاری انجام نمیده جز فرستادنِ پیامکی که براتون ارسال شده
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب بصورت نقل قول
طبق بخشنامه ۲۳ آبان ۹۶ گمرک، از ابتدا هر مسافر تنها مجاز به ثبت اطلاعات یک دستگاه موبایل در سامانه مسافری بوده و از ۲۸ تیرماه نیز هر گوشی که بدون رعایت قانون در سامانه ثبت شوند غیرقانونی محسوب شده و سرویس نمی گیرند.
کمیته اطلاع رسانی طرح رجیستری جزییات رجیستری آن طرف آبی برخی گوشیها را اعلام و تاکید کرد: درباره اینکه هر شخص با یک کد ملی میتواند ۱۰۰۰ گوشی مسافری ثبت کند از ابتدای مرداد اعمال محدودیتهای لازم در سامانه همتا صورت گرفته است.
فعالان بازار تلفن همراه میگویند علیرغم رفع باگ سامانه گمرکی گوشی مسافری و الزامی شدن ثبت یک گوشی روی هر پاسپورت اما این سامانه باگ دیگری دارد و همچنان راهی برای دور زدن آن وجود دارد.
اخیرا تخلف جدید جعل شناسه IMEI و کپی کردن شماره سریال گوشی روی دیگر گوشیها در بازار موبایل گزارش شده که کمیته رجیستری با متخلفان اتمام حجت و اعلام کرد: گوشیهای متخلف قابل شناساییاند و این تخلف حبس و جزای نقدی دارد.
یکی از اهداف فرعی طرح رجیستری پس از جلوگیری از قاچاق، جلوگیری از سرقت گوشی ذکر شده بود، اما علیرغم موفقیت در هدف اصلی، هنوز رجیستری به کمک دارندگان گوشی برای عدم سرقت نیامده است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اجرای طرح رجیستری برای تبلتهای سیم کارت خور خبر داد و گفت: تمامی تبلتهای وارداتی سیم کارت خور باید قبل از استفاده در شبکه مخابراتی کشور فعالسازی شوند.