تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: برای کار روی اسنپ و تپ سی به نظرتون سمند دوگانه بهتره ؟ یا ساینا ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

یه عمر نشستیم تو پیسی ورد بحث کردیم با ملت همچنین استدلال سطحیی ندیده بودم که الان از شما دیدم...
    در هیچ جای دنیا یه کسی که کارمند شرکته بلند نمیشه بره راننده بشه در آمد کسب کنه جز استثنا (میزان استثنا در این زمینه ناچیزه و حتی در رده ای نیست که جزو اقلیت حساب کنیم ). این عمومیت در کل دنیا وجود داره + استثنایی که گفتم .. حالا کشور ما دست یه سری بی لیاقت افتاده مجبوریم به فکر کارا دیگم باشیم بحثش جداست ولی از طرفی چون کارمندین دولت در حال حاضر بدون شک (باز هم استثنای نا چیزی وجود داره و همه رو به یک چشم نمیبینیم ) با رانت و پارتی و بیتارف حق خوری و عدم شایسته سالاری به اداره جات ورود کردن(سعی نکنید منو قانع کنید که اینطور نیست ) دیگه حداقل شرایط کار برای یه جوون تو این مملکت فاسد کار با ماشینه که همونم ازش بگیریم رسما امید به زندگی به منفی میرسه ... شما هم دوست من نمیدونم چند سالته که انقدر نا پخته حرف میزنی اما توصیه میکنم استدلالت رو عقلانی تر ازین حرفا قرار بدی .. اینجا داریم کتاب نمینویسیم یا سمینار نیست که میزان رو فلسفه فکری خاص در سایه یه جمله ساده از یه هموطن قرار بدی.
    شما هم نظرتو دادی و از استدلالتون لذت ببرید.

سلام
    ممنون از پاسختون

من تا حالا ساینا سوار نشدم
    از لحاظ جاداری نسبت به پراید چگونه هست ؟.

در مورد کار هم فکر نکنم ۴ساعت کار ما نون کسی و لنگ کنه . مسلمن اگه قسط نداشتم و مجبور نبودم برم سر کار اینکارو و نمیکردم . کارمند تو این مملکت یعنی بدبخت با کت و شلوار . شما یه دلال و ببین اینروزا یه فروش حتی ۱۰۰۰ دلارش سودش میشه حقوق یک ماه کارمند . شخصی اگر هم اگر تن کار داشته باشه کارگری . کار در فست فود . تاکسی تلفنی . خرید و فروش و .. میتونه انجام بده عار هم براش نباشه نه که از پشت سیستم با کیبورد بشینه برا خودش بنویسه . بهتره از فرصت استفاده کنه

لذا خواهشمند است در مورد موضوع همون که پرسیدم اگه میتونید لطفن راهنمایی کنید و کار روی اسنپ چون بهر حال بین همه کارها یه اختلاف نظری هست

ممنون
    ساینا یک کمی بهتر از پراید هست. و البته اگه گاز سوز هم باشه خیلی خوب هست. اما به عنوان خودروی خانواده سمند گزینه بهتری هست.
    جادار بودنش خیلی فرقی با پراید نداره و فکر میکنم وضعیت صندوقش بهتر از پراید باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

شما هم نظرتو دادی و از استدلالتون لذت ببرید.

ساینا یک کمی بهتر از پراید هست. و البته اگه گاز سوز هم باشه خیلی خوب هست. اما به عنوان خودروی خانواده سمند گزینه بهتری هست.
    جادار بودنش خیلی فرقی با پراید نداره و فکر میکنم وضعیت صندوقش بهتر از پراید باشه.
    ممنون از پاسختون
    ساینا دو گانه نداره پرسیدم گویا
    تیبا دو گانه هست ؟
    نمیدونم چکار کنم . ماشین هم باز داره گرون میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسختون

من تا حالا ساینا سوار نشدم
    از لحاظ جاداری نسبت به پراید چگونه هست ؟.

در مورد کار هم فکر نکنم ۴ساعت کار ما نون کسی و لنگ کنه . مسلمن اگه قسط نداشتم و مجبور نبودم برم سر کار اینکارو و نمیکردم . کارمند تو این مملکت یعنی بدبخت با کت و شلوار . شما یه دلال و ببین اینروزا یه فروش حتی ۱۰۰۰ دلارش سودش میشه حقوق یک ماه کارمند . شخصی اگر هم اگر تن کار داشته باشه کارگری . کار در فست فود . تاکسی تلفنی . خرید و فروش و .. میتونه انجام بده عار هم براش نباشه نه که از پشت سیستم با کیبورد بشینه برا خودش بنویسه . بهتره از فرصت استفاده کنه

لذا خواهشمند است در مورد موضوع همون که پرسیدم اگه میتونید لطفن راهنمایی کنید و کار روی اسنپ چون بهر حال بین همه کارها یه اختلاف نظری هست

ممنون
    من اصلا در این مواردی که شما می فرمایید نه صحبتی کردم و نه نظری دادم. فکر کنم اشتباه کردم که به سوالتون پاسخ دادم. شما اول ببینید و بفهمید که چه کسی به شما چه حرفی زده بعد پیام بذارید. یا علی موفق باشی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ببخشید دوستان
    اینجا کسی تیبا دوگانه نداشته ؟.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

من اصلا در این مواردی که شما می فرمایید نه صحبتی کردم و نه نظری دادم. فکر کنم اشتباه کردم که به سوالتون پاسخ دادم. شما اول ببینید و بفهمید که چه کسی به شما چه حرفی زده بعد پیام بذارید. یا علی موفق باشی.
    سلام
    دوست عزیز متوجه شدم که شما لطف کردید و پاسخ دادید و راهنمایی کردید
    با فاصله اون تیکه دوم و گذاشتم که منظور اون شخصی بود که داشت در مورد کار و .. میگفت . وگرنه من با اختلاف در چند خط جواب دادم که اشاره به کاربر که بحث و عوض کرد باشه . جسارت نشه . ممنون از راهنمایی ت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    ساینا دو گانه نداره پرسیدم گویا
    تیبا دو گانه هست ؟
    نمیدونم چکار کنم . ماشین هم باز داره گرون میشه
    بله تیبا ظاهرا دوگانه داره.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیزم 4 ساعت دقیقا اتفاقا چون امثال شما زیاده کار خیلیا رو لنگ میکنه .. ثانیا ممنون میشم همین الان از پستتون استعفا بدید و اجازه بدید امثال من کارمند دولت بشن با کت و شلوار بدبخت شیم. تروخدا بیخیال خودتم خوب میدونی که حق امثال من رو خیلیا خوردین تو این مملکت .. هر یه پارتی که امثال شما وسط انداختین به قیمت از بین رفتن رویاهای یه جوون بود.حالا بیخیال نمیخوام ناراحتیم رو سر شما خالی کنم اما لطفا شعار ندین تا امثال من بیشتر یاد عقده هاشون تو این کشور نیفتن

8. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

تروخدا بیخیال خودتم خوب میدونی که حق...
    محل دریافت
    امام زاده
    بارگاه
    سقانفار

مشکل جنابالی کار نیست. چیز دیگس.
    بیکاران رو در جمع خودتون ندونید..

10. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •