والا من !!
در حال حاظر سوار کاری چون واقعا عاشقشم اگه وقت کنم میخوام به صورت حرفه ای ادامش بدم
و ایرو بیک
شنا
قبلنا تکواندو
والیبال
و دفاع شخصی
یه کم هم اسکی
و یه چند تا دیگه هم به صورت پرا کنده
..........
والا من !!
در حال حاظر سوار کاری چون واقعا عاشقشم اگه وقت کنم میخوام به صورت حرفه ای ادامش بدم
و ایرو بیک
شنا
قبلنا تکواندو
والیبال
و دفاع شخصی
یه کم هم اسکی
و یه چند تا دیگه هم به صورت پرا کنده
..........
وای چه حانومای ورزشکاری داریم !!!
یعنی کس دیگه ای نبود که اهل ورزش باشه !؟
مونیکا جان چه طوره یه قرار برای سوار کاری بزاریم ؟
یوهوووپیش به سویه
من که تا اواخره فروردین بی کارماگه جدی داری می گی من میام
اینجوری می شه یک تیر و چندین و چند نشان
مممممممم ... حالا کی بریم؟
راستی سایه جون پیشنهادات در مورده هدیه عالی بودبهترین کمکو بهم کردی خانومی
![]()
اره عزیزم پیشنهادم جدیه
فقط باید هماهنگ کنیم
کاره دیگه !
..
خوشحالم من که مونده بودم چی بگم !
حالا چی شد بلاخره !?
ببخشید وسط ورزشتون وارد شدم![]()
![]()
مهريه عندالمطالبه يا عندالهيچوقت؟
پيرو بخشنامهاي كه سازمان ثبت اسناد كل كشور به تمام دفاتر ارسال كردهاند در رابطه با اين موضوع كه تغيير مهريه زنان از عندالمطالبه به عندالاستطاعه، كه اين امر بسياري از افكار عمومي جامعه از جمله زنان و حقوقدانان و كساني كه هميشه به دفاع از حقوق از دست رفته زنان دادخواهي ميكنند، اين بار نيز به سراغ تعدادي از اين افراد رفتهايم تا نظرات ايشان را در مورد مهريه جويا شويم كه نظر شما را به گوشهاي از آن مطالب جلب ميكنيم.
سهيلا جلودارزاده يكي از نمايندگان تازه وارد دوره هفتم مجلس شوراي اسلامي در رابطه با اين موضوع كه علت تغيير مهريه به عندالاستطاعه چه ميباشد، گفت: «من كلا با اين بخشنامه مخالفم چون اين بخشنامه مغاير شرع و قانون اساسي است؛ از اين جهت كه در عقد، آيين مقدس اسلام، داماد به ميزاني كه استطاعت داشته باشد بايد مهريه را تعيين كند و اگر توانايي پرداخت را ندارد و رقمي را بگويد كه از عهده پرداخت آن برنيايد، اشكال دارد و وي مقصر به حساب ميآيد، چون چيزي را كه ندارد مهر قرار داده است.
حال اگر بياييم و «عندالاستطاعه» بودن مهريه را مطرح كنيم، هر مردي ميتواند بگويد كه من هيچگاه استطاعت ندارم و اين امر فسلفه مهريه را از بين ميبرد!
مطرح كردن مهريه به اين عنوان كه بايد «عندالاستطاعه» گردد و در اين زمان كه دختران جوان در دفاتر طلاق منتظر گفتن جواب بله ميباشند و از هيچ منبع و شخصي در مورد فوايد و مضرات اينگونه مهريه مطلبي را نميدانند، سند را امضا كرده و بعدها به علت عدم آگاهي دچار مشكل ميشوند و ديگر هيچگاه نميتوانند مهريه خود را دريافت كنند.
و در پايان جلودارزاده افزود: «ما دنبال اين امر هستيم كه اجرا نشود اين طرح ضرورت ندارد كه اجرا شود؛ زيرا زندگي كه با دوز و كلك آغاز شود و طرفين در پي اين مطلب باشند كه بتوانند تسلط بيشتر و بهتري بر يكديگر داشته باشند، اين عمل نيز شبيه صحنه جنگ است تا يك زندگي كه بايد كانون آرامش و عشق باشد.»
در مورد «عندالاستطاعه» شدن مهريه «فاطمه رهبر» يكي از زنان نماينده دوره هفتم مجلس شوراي اسلامي مطالب خود را اينچنين بيان كرد: «بحثهايي كه در مورد «عندالاستطاعه» شدن مهريه مطرح كردهاند، بحثهاي شخصي بوده است، نه طرح بوده و نه لايحه و همچنين نه به مجلس آمده و نه در دولت مطرح شده است. بحث تعيين ميزان مهريه از نظر ما و از نظر علمايي كه در كميسيون فرهنگي حضور داشتند بهطور كلي رد شد، چرا كه مهريه، يك هديه الهي است از طرف زوج به زوجه كه در زمان ازدواج به همسر خود ميدهد و به همين دليل ما در تعيين ميزان هديه نميتوانيم قياس و معياري قرار بدهيم. ما نميتوانيم ميزان مهريه را به ميزان عادي براي همه اقشار در نظر بگيريم.»
رهبر در ادامه سخنان خود گفت: «در مورد زنداني شدن آقايان و اين كه زنان براي گرفتن حق خود از ماده دو قانون محكوميت زن ميتوانند استفاده كنند و همسر خود را به زندان بيندازند تا مهريه خود را دريافت كنند و اين مطلبي است كه به قوه قضاييه مربوط ميشود و همچنين به وظيفه خود عمل ميكند، يعني ديني كه بايد پرداخت شود، حال ميخواهد اين دين از بابت ديه باشد يا از موارد ديگر به هر حال يك تخلف محسوب ميشود و بايد با متخلف طبق قانون رفتار كرد.»
در اين رابطه به منظور كسب نظر حقوقدانان نظر آقاي «محمد حسين جداري فروغي» وكيل پايه يك دادگستري را جويا شديم و ايشان اينچنين پاسخ گفتند: «مهريه حق مسلم زوجه است و به اصطلاح حقالناس ميباشد، يعني هيچ احدي حق گذشت از آن، يا توصيه به گذشت از آن را ندارد، مگر از طرف صاحب حق.
مهريه صداق مالي است كه مرد بر اثر ازدواج ملزم به دادن آن به زن ميشود، نماد مهر در حقوق ايران مبتني بر قرآن كريم، سنت و مذهب است و نظير آن را در حقوق غربي نميتوان يافت، يكي از دلايل حقوق زن بر مهر جبران كمبود سهم الارث زن است.
مهريه گاهي اوقات نقش تضمينكننده و دوام زناشويي مشترك را ايفا ميكند و مردان هوسران و بيبند و بار را در قبال مسئوليتهاي زندگي و تعهدات مالي آن وادار پايبند به زندگي ميكند، مهريه در صورت وقوع طلاق، مانع پريشاني و استيصال زن در زندگي آتي ميگردد.
«جداري فروغي» در پايان اظهار داشت: «اميد است انشاا...، با درج نظرات اساتيد نمايندگان محترم مجلس و صاحبنظران سازمان ثبت اسناد كل كشور، در رابطه با دستورالعمل صادره كه با هيچ مقررات قانوني و شرعي مطابقت ندارد، تجديد نظر به عمل آورند، به اميد آن روز.»
ريحانه شاهسون
اخه از بین این همه که درخواست مهریه میدن و به هر دلیلی حقشون بوده کدومش داده؟ که حالا بیان عندالاستطاعه کنن؟!!!
پنجاه و يكمين نشست كميسيون وضعيت زنان در سازمان ملل روز دوشنبه 7 اسفند آغاز ميشود.
پنجاه و يكمين نشست كميسيون وضعيت زنان از هفته آينده در مقر سازمان ملل در نيويورك آغاز ميشود و تمركز آن، اين بار بر رفع تمامي خشونتها و تبعيضها عليه دختران كودك است. اين نشست دو هفته ادامه خواهد يافت.
به گزارش ايرنا، اين كمسيون ادامه تاكيد بر تعهدات ملي دولتهايي است كه نمايندگان آنها در چهارمين كنفرانس جهاني در پكن و بيست و سومين نشست ويژه مجمع عمومي گزارشهاي خود را ارايه دادهاند.
توجه اصلي اين كميسيون به مواردي است كه ميتواند چارچوب سياست جهاني براي تساوي زن و مرد را فراهم كند.
در راستاي روش جديد كار كه سال گذشته تصويب شد، اين كميسيون اجراي تعهداتي را در نظر ميگيرد كه تمامي اشكال تبعيض و خشونت عليه دختران كودك را از بين ببرد.
بر اساس گزارش دبير كل سازمان ملل خشونتهاي و تبعيضهايي كه عليه دختران انجام ميگيرد در سراسر جهان ادامه دارند. در اين گزارش انواع خشونتها و تبعيضهايي كه عليه اين كودكان صورت ميگيرد ذكر شده و اهميت قدرت بخشيدن به دختران را مورد تاكيد قرار داده است.
روز دوشنبه ۲۶فوريه هيات عالي رتبه اين كميسيون نشستي دارند كه در آن كشورهاي عضو از تجربههاي يكديگر استفاده و از درسهايي كه گرفته شده عبرت ميگيرند تا خشونت و تبعيض عليه دختران كودك را ريشه كن كنند.
سایت هم شهری ان لاین
من حمورابي ، شاه بزرگ
من دشمن را از بالا و پايين ريشه كن كردم ،
من جنگ را به پايان رساندم ،
من باعث شدم كه مردم دوستانه زندگي كنند ،
من سخنان خود را بر روي سنگ نبشته ام نگاشتم ،
من آنرا به پا كردم تا مجري عدالت در زمين باشد ،
تا احكام زمين را جاري سازد ،
تا به مظلوم عدالت دهد.
بي ترديد قانون نامه حمورابي از مهمترين متون باستاني به دست ما رسيده است.اين يادمان در ابتداي قرن بيستم در ويرانه هاي شهر شوش به دست آمد و در حال حاضر اصل آن در موزه لوور و بدل آن در ايران نگهداري مي شود . يكي از ويژگيهاي ملل باستاني بين النهرين قانونگذاري و تبعيت از قوانيني بوده است كه حكمرانان مختلف آن سرزمين وضع نموده بودند.
بدون شك حمورابي (1792 تا 1750 ق م ) يكي از بزرگترين فرمانروايان بين النهرين و سرداري جنگاور ، سياستمداري ورزيده و قانون گذاري دقيق بوده است.
هنگامي كه حمورابي به سلطنت رسيد بابل سرزميني كوچك بود كه دور تا دور آن را دولتهاي بزرگ و زورمند فرا گرفته بودند. او سالهاي آغازين سلطنت خود را صرف استحكام بخشيدن به پايه هاي حكومت خود نمود ، سپس در سال ششم ايسين را تصرف كرد و در امتداد فرات به سوي جنوب تا اوروك پيش رفت.در سال دهم اَموت بَل و مَلگوم و در سال يازدهم رَپيكتوم را فتح كرد.پس از آن حدود بيست سال اوقات خود را صرف پيراستن معابد و تقويت استحكامات شهرها كرد. به احتمال بسيار قانون نامه نيز در همين ايام و به فرمان حمورابي مكتوب و بر لوح نوشته شده است.
در سالنامه حمورابي ، سال دوم سلطنت او تحت عموان «سالي كه او قانون را بر زمين حاكم ساخت»مشخص شده است. اين قانون نامه سواي ارزش حقوقي ، داراي ارزش ادبي نيز مي باشد كه خود بين النهريني ها بدان واقف بودند ، زيرا نسخه هايي از اين قانون نامه بر روي الواح كتابخانه آشور باني پال در نينوا يافت شده و مربوط به يازده قرن پس از تدوين تدوين نسخه اصلي سنگ نبشته است. متن از سه قسمت مقدمه ، موخره و مجموعه قوانين در 49 ستون عمودي به شيوه قديمي ترين متون ميخي تشكيل شده است. مترجمين و محققين 282 قانون را در آن دريافته اند.
مهمترين بخش لوح مربوط به حق و حقوق زنان و رعايت جايگاه و مقام زن در سومر تحت سلطنت حمورابي مي باشد كه اين بخش از لوح داراي حساسيت و ويژگي منحصر به فرديست چرا كه ثابت مي كند فرمانروايان و حاكمان نامي جهان باستان چگونه بر جايگاه معنوي و انساني زن توجه خاص داشته اند. براي درك بهتر مطلب بخشي از لوح را كه به حقوق زنان اشاره دارد بازگو مي كنيم . اميد كه روزي جايگاه انساني افراد بر اساس جنسيت ، نژاد و دين درجه بندي نشود.
ü اگر مردي دختري را كه هنوز در خانه پدرش زندگي مي كند اسير كرده و با او هم آغوش شد ، آن شخص بايد به قتل برسد و دختر آزاد است.
ü اگر مردي همسرش را متهم كرد ولي او را هنگام همخوابگي با مرد ديگري دستگير نكردند ، آن زن بايد در حضور خدا سوگند بخورد و آزاد شود.
ü اگر زني به واسطه رفتار شوي خود از او متنفر بود و به شوهر گفت «تو نبايد مرا داشته باشي». بايد پرونده او در انجمن شهر بررسي شود و اگر محق بود بي هيچ ملامتي مي تواند جهيزيه خود را بردارد و به خانه پدرش باز گردد.
ü اگر مردي به هنگام اهداي يك مزرعه ، باغ ميوه ، خانه يا اجناسي به همسر خود ، با او پيمان نامه مهر شده منعقد كرد ، فرزندان زن نبايد بعد از مرگ شوهر ، ادعايي بر عليه او كنند.
ü اگر شخصي براي پسر خود همسري انتخاب كرد اما خود نيز با آن زن هم آغوش شد ، بايد آن شخص را بسته و در آب بيندازند.
ü هر كس در اين سرزمين مي تواند مالكيت اموال خود را به همسر يا دخترش واگذار كند.
ü اگر مردي به همسرشخص ديگري نظر داشت اما كار به جايي نبرد ، بايد آن شخص بازداشت شود و نيمي از موهايش تراشيده شود.
ü اگر زني ولگرد بود و در نتيجه از خانه و مردش غافل شد سزاي او مرگ است.
خوش اومدی عزیز.....
فدا فدا
سلام
سوار كاري تو ورزش عاليه
من قبلا" كه تو گيشا كلاس داشت مرتب ميرفتم
الان كلاسش كجاست
البته تنيس هم خيلي دوست دارم كه هفته اي 2 تا 3 بار ميرم مجموعه ورزشي انقلاب بازي ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)