تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: درخواست راهنمایی: آیا قبل از تحریمهای آمریکا خرید انجام بدیم ؟

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

قیمت ها روز به روز بدتر میشه هارد 170 رسید 555

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پولتونو برید باهاش فقط طلا و سکه بخرید که از ارزشش کم نشه ریال وحشتناک داره سقوط میکنه.

3. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من بودم قطعا سونی انتخاب می کردم. خودمون سونی داریم حدود 15 ساله. رنگ ها زنده هست.

ال جی هم بد نیست. حالا اون مدلی که من دیدم یه خورده رنگ هاش بی جون بودن.
    حالا اینجا جاش نیست یجورایی قدیم یادمه بحث میرفت سر چیز دیگه فوری بابک و مافیا میومدن تاپیک رو نابود میکردن
    ولی حالا قاچاقی بحث میکنیم : خدمتت عرض کنم مشکل من با سونی اینه که زیادی رنگاش طبیعیه .. انسانها سلیقشون با هم متفاوته بی شک اما من به شخصه به این نتیجه رسیدم تو تصویر هرچی رنگها شفافتر باشن حتی اگر غیر طبیعی انسان بیشتر از فیلم دیدن لذت میبره . کلا عقیدم اینه فلسفه سامسونگ ازتولید پنلهای آمولد و ال جی oled این بوده که خواستند بیننده بیشتر از دیدن تصویر لذت ببره .. انصافا اگر از دید حرفه ای به قضیه نگاه نکنیم تصویر اشباح شده حتی با تغلیظ رنگ مصنوعیش خیلی به دل میشینه تا تصویری که حقیقی باشه ...
    این سلیقه منه فقط ..

با این حساب میرم برای خرید ممنون از همتون

5. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

گوشی موبایل که ماه پیش خریدم 1200 شده 1500 ... هر چی لازم دارید بخرید / دلار که بهتون نمیدن / طلا گوشی ماشین خونه ... بخرید

7. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

حالا اینجا جاش نیست یجورایی قدیم یادمه بحث میرفت سر چیز دیگه فوری بابک و مافیا میومدن تاپیک رو نابود میکردن
    ولی حالا قاچاقی بحث میکنیم : خدمتت عرض کنم مشکل من با سونی اینه که زیادی رنگاش طبیعیه .. انسانها سلیقشون با هم متفاوته بی شک اما من به شخصه به این نتیجه رسیدم تو تصویر هرچی رنگها شفافتر باشن حتی اگر غیر طبیعی انسان بیشتر از فیلم دیدن لذت میبره . کلا عقیدم اینه فلسفه سامسونگ ازتولید پنلهای آمولد و ال جی oled این بوده که خواستند بیننده بیشتر از دیدن تصویر لذت ببره .. انصافا اگر از دید حرفه ای به قضیه نگاه نکنیم تصویر اشباح شده حتی با تغلیظ رنگ مصنوعیش خیلی به دل میشینه تا تصویری که حقیقی باشه ...
    این سلیقه منه فقط ..

با این حساب میرم برای خرید ممنون از همتون
    ببخشید با تمام احترام نظرتون مخالفم .

رنگ های سونی بسیار عالی و زنده هستند . تلویزیون سونی بسیار با کیفیت و طول عمر عالی دارند . اما قیمتشون یکم در مشخصات مشابه از رقیب بالاتره .

و پردازش محتوای کیفیت پایین هم در سونی خیلی عالی هست منظورم Upscale هست .

شما که میخواید هزینه کنید یک روز وقت بزارید برید تعمیر کار های تلویزیون شهرتون ، همین جا تضمین میکنم که بیشترین خرابی های تلویزیون در کشور متعلق به سامسونگ و ال جی هست .

اولین مشکل بزرگ تلویزیون های ال جی و سامسونگ پیکسل سوخته هست . دومین مشکل خط افقی هست که از یک طرف تلویزیون به طرف دیگر بعد از استفاده زیاد پدیدار میشه .

سومین مشکل پدیدار شدن هاله سفید در گوشی تلویزیون بعد از زیاد روشن ماندن تلویزیون . که تلویزیون های سونی کمترین مشکل اینچنینی رو داشتند .

9. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ببخشید با تمام احترام نظرتون مخالفم .

رنگ های سونی بسیار عالی و زنده هستند . تلویزیون سونی بسیار با کیفیت و طول عمر عالی دارند . اما قیمتشون یکم در مشخصات مشابه از رقیب بالاتره .

و پردازش محتوای کیفیت پایین هم در سونی خیلی عالی هست منظورم Upscale هست .

شما که میخواید هزینه کنید یک روز وقت بزارید برید تعمیر کار های تلویزیون شهرتون ، همین جا تضمین میکنم که بیشترین خرابی های تلویزیون در کشور متعلق به سامسونگ و ال جی هست .

اولین مشکل بزرگ تلویزیون های ال جی و سامسونگ پیکسل سوخته هست . دومین مشکل خط افقی هست که از یک طرف تلویزیون به طرف دیگر بعد از استفاده زیاد پدیدار میشه .

سومین مشکل پدیدار شدن هاله سفید در گوشی تلویزیون بعد از زیاد روشن ماندن تلویزیون . که تلویزیون های سونی کمترین مشکل اینچنینی رو داشتند .
    دوست عزیز رقابت دنیای تکنولوژی در حال حاضر به شدت نزدیکه این ایرادهایی که گفتید در همه برندها ممکنه کم و بیش باشه .بازم ممنون

11. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز رقابت دنیای تکنولوژی در حال حاضر به شدت نزدیکه این ایرادهایی که گفتید در همه برندها ممکنه کم و بیش باشه .بازم ممنون
    میدونم . کاملا درسته این ایراد ها در تمامی تلویزیون ها هست . ولی اگر خواستید بهتون ثابت بشه که این ایراد ها حدود 5 برابر در تلویزیون های ال جی و مخصوصا سامسونگ بیشتره یه سری به تعمیر گاه های تلویزیون شهرتون بزنید .

13. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان وضعیت آشفته بازار رو همتون حس کردید سنوال اینجاست به نظرتون تلویزیونی که همین الانش 1 میلیون افزایش قیمت داشته و از 4 میلیون به 5 میلیون رسیده بزارم بعد از تحریمها بخرم اشتباست؟ در اصل باید تلویزیونم رو برای عید سال 1398 بخرم اما الان نگرانم که تحریمها به شدت قیمتش رو افزایش بدن

لطفا حتی الامکان دوستانی که بازار رو خوب میشناسن و تجربه بالایی دارن نظر بدن
    با سلام مگر وقتی قیمت جنسی بالا بره پایین میاد؟ بعد جنگ قیمتها یک دفعه پایین اومد ولی ظرف دو روز باز اوج گرفت. بنده به این نتیجه رسیدم که هر جنسی رو امروز نخریدم فرداش قیمتش بالا رفته. در ضمن دلار 4200 تومن مخصوص کالاهای اساسی و دارو و غیره هست و به کالاهایی مانند تلویزیون و لوازم صوتی و کامپیوتر مربوط نمی شه و به اینها تعلق نمی گیره. هفته پیش یک رم می خواستم برای پسرم بخرم بود 180 تومان الان شده 240 تومن. حالا خود دانید. این تجربه 40 ساله بنده هست. عزت زیاد

15. 4 کاربر از kasra14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

به نظرم تجربه نشون دادن هیچ چیز هیچ وقت ارزون نمیشه بلکه از جسمی ...اه ه ه ه قاطی کردم

هیچ چیز ارزون نمیشه بلکه در بهترین حالت قیمتش ثابت میمونه

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

به نظرم تجربه نشون دادن هیچ چیز هیچ وقت ارزون نمیشه بلکه از جسمی ...اه ه ه ه قاطی کردم

هیچ چیز ارزون نمیشه بلکه در بهترین حالت قیمتش ثابت میمونه
    دیدید دلار شد 11000

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •