تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2330 از 2365 اولاول ... 133018302230228023202326232723282329233023312332233323342340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,291 به 23,300 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان برای دو تا 6975 پایونیر با یه ساب w308f ، تفاوت آمپ پایونیر 6704 با 4704 محسوسه؟
    یه آمپ تورنادو که روش نوشته 3000 وات داشتم که عمرش به دنیا نبود.
    حالا بین دو تا آمپ ذکر شده مرددم. ضمن اینکه هر دو مدل رو با مدلی که داشتم هم اگه مقایسه کنین که چه بهتر.
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    من قبلا پراید داشتم و پخش 195u پایونیر داشتم به همراه یه جفت باند پایونیر 6976. ظاهرا اون باند 6976s آمپلی ساپورت نمیکرد و من بدون آمپ داشتمش صدای آهنگ خیلی عالی نبود.
    الان ام وی ام 530 دارم. پخشش همون پخش فابریکشه که البته نانیتور نداره. بانداشم همون فابریکاشه.

پخش رو نمیخام عوض کنم چون گرونه و همین فک کنم خوب باشه.
    باند میخام بگیرم و آمپ. و هزینه ای که میخام بکنم حدود 500 الی 600 هست. لطفا منو راهنمایی کنید که با این بودجه چی بگیرم. حتی دست دوم هم بخوام بگیرم بهم باند و امپ رو پیشنهاد بدید لطفا. توی دیوار شاید بتونم دست دوم بگیرم تا 600 تومن.

ممنون میشم کمکم کنید عجله دارم و هنوز چیزی مدنظرم نیست.
    کسی نیست جواب من رو بده؟ :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت بروبچ پی سی ورلد.
    میخاستم بدونم برای یک ساب 122 ال تی سونی چه امپلی مونو رو پیشنهاد میکنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

با سلام خدمت بروبچ پی سی ورلد میخاستم بدونم بین دو ساب لول
    Sony 122Lt
    و
    Jbl 1300t
    کدوم رو پیشنهاد میکنین
    راستی ویبره بیشتر از کوبش برام مهم تره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام لطفا باند های
    Kenwood 693 e
    kenwood 694e
    kenwood 695e
    رو با هم مقایسه کنید از نظر پرتاب صدا ،شفافیت و تفکیک صدا و ... کدوم بهتره؟
    Last edited by solyazad; 28-06-2018 at 12:38.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

با درود
    سیستم من اینه :
    Focal pc 710
    Focal 130 ac
    9400 Kenwood
    SONY GS 820
    سیم پک فوکال گیج 4 و RC اضافه فوکال
    دوستان سوالم اینه که با توجه به اینکه به فضای صندوق نیاز دارم
    آیا استفاده از ساب اکتیو که زیر صندلی جا میشه مثل
    VIBE SLICK OPTISOUND AUTO 8 یا
    Infinity BassLink SM
    میتونه در تکمیل رنج فرکانسی کمک کنه ؟ کلا خرید این مدل ساب با توجه به سیستم من توصیه میشه ؟

آیا با وجود باند فوکال 710 که خودش بیس سنگین تری نسبت به بقیه هم رده هاش داره اضافه کردن همچین سابی باعث افزایش بیش از اندازه بیس نمیشه ؟ و اصلا جنس صدای بیس اشون بهم می خوره ؟ ( دنبال سیستم کیفیتی هستم با بیس متعادل )
    اگر ساب اکتیو رو پیشنهاد میدید . ممنون میشم مدل پیشنهادیتنم بفرمایید ( یا بین همین دو مدلی که گفتم )
    با سپاس از دوستان عزیز

Last edited by dooste.man83; 28-06-2018 at 15:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. سری eXcelon کنوود (x5200bt و یا x5100bt) رو میتونی مد نظر داشته باشی. البته قیمتشون یکم بالاتر از بودجه شماست.
    دوست عزیز، سلام

سری اکسلون کنوود قبلا به بازارهای آسیایی هم ورود میکرد اما الان چند سالیه که مخصوص بازار آمریکاست! فریب سایت‌های اینترنتی و یا جاهای دیگه که میگن X اول مدل های کنوود در بازار ما به معنی تعلق داشتن این سری در رنج محصولات اکسلونه رو نخوررین! ممکنه از حیث طراحی و امکانات مشابه باشند اما تعلقشون به سری اکسلون در محصولات آسیایی کنوود درست نیست، کنوود اگه محصولیش در این سری باشه بر روی بدنه و جعبه عبارت اکسلون رو قید میکنه.

ارادتمندم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود
    سیستم من اینه :
    Focal pc 710
    Focal 130 ac
    9400 Kenwood
    SONY GS 820
    سیم پک فوکال گیج 4 و RC اضافه فوکال
    دوستان سوالم اینه که با توجه به اینکه به فضای صندوق نیاز دارم
    آیا استفاده از ساب اکتیو که زیر صندلی جا میشه مثل
    VIBE SLICK OPTISOUND AUTO 8 یا
    Infinity BassLink SM
    میتونه در تکمیل رنج فرکانسی کمک کنه ؟ کلا خرید این مدل ساب با توجه به سیستم من توصیه میشه ؟

آیا با وجود باند فوکال 710 که خودش بیس سنگین تری نسبت به بقیه هم رده هاش داره اضافه کردن همچین سابی باعث افزایش بیش از اندازه بیس نمیشه ؟ و اصلا جنس صدای بیس اشون بهم می خوره ؟ ( دنبال سیستم کیفیتی هستم با بیس متعادل )
    اگر ساب اکتیو رو پیشنهاد میدید . ممنون میشم مدل پیشنهادیتنم بفرمایید ( یا بین همین دو مدلی که گفتم )
    با سپاس از دوستان عزیز

دوست عزیز
    سلام

مهمترین نکته در صدا سلیقه شنیداری فرد شنونده است! اگر از بیس و خود صداتون راضی هستین، پس برای شما همین صدا بهترین گزینه است.

کواکسیال 710 فوکال شما جزو پر قدرت ترین نمونه ها در پرتاب صدا، باز تولید صدای بم(میدبیس) و پخش فرکانس بالا(های رنج) به دلیل وجود دو توییتر همسان در هر کاناله و من نمیدونم با وجود همچین قدرت و پرتاب صدایی آیا صدای
    Focal 130 AC شما اصلا شنیده میشه یا نه! چون وجود کامپ/کواکی در استیج جلو با میدبیس خوب هم به تقویت باور در داشتن پوشش فرکانس های Low تاثیر زیادی داره تا اینکه فقط از یک جهت ما این فرکانس هارو بشنویم ولی خب محدودیت های استیج های خودرو (بخصوص در حالت فابریکی هم غیر قابل کتمانه) بگذریم! ولی در بهترین حالت و با فرض اینکه در تولید میدبیسPC710
    شما رنج کاملی از صدا رو پخش کنه و به نمایش بزاره، شما عملا فرکانس های زیر 63hz رو نمی تونین از این کواک توقع داشته باشین، برای همین وجود ساب ووفر مناسب با سیستمتون میتونه این نقص رو برطرف کنه، از طرفی با توجه به شرایط برقی سیستمتون که به اون اشاره ای نکردین و قدرت آمپتون برای ساپورت کواک 710 باید توجه داشته باشین که به 100 وات RMS واقعی احتیاج دارین و حتی بیشتر، چون ما افت توان رو به بطور معمول در سیستم برقی خودرو داریم پس روی افت واتی که آمپتون به بلندگوها میده هم حساب کنین ، برای همین اگه بتونین وات مورد نیاز این کواک رو کامل بهش بدین شاید حتی بازده بهتری در فرکانس های Low دریافت کنین.

درخصوص ساب های اکتیو زیر صندلی اگر فقط محدودیت فضا دارین بودنشون بهتر از نبودشونه در غیر اینصورت قابل مقایسه با ساب های درست درمون نیستن!

ارادتمندم

Last edited by mrm88; 30-06-2018 at 08:38.

9. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مجدد خمت بروبچه های پی سی ورلد.
    میخاستم بدونم ضبط تا سقف 500 تومان چی توصیه میکنید که موارد زیر رو داشته باشه
    Usb
    aux
    cd
    bluetooth
    و چند تا هم بدون قابلیت بلوتوث بگید
    من خودم بیشتر روی ضبط های سونی زومم نظر شما چیه؟
    مانیتور هم نداشته باشه
    درود

با کمی افزایش بودجه به پخش جدید کنوود مدل BT620U فکر کنین، در رنج قیمت خودش پخش خوبیه و امکانات مدنظر شمارو داره

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست عزیز
    سلام

مهمترین نکته در صدا سلیقه شنیداری فرد شنونده است! اگر از بیس و خود صداتون راضی هستین، پس برای شما همین صدا بهترین گزینه است.

کواکسیال 710 فوکال شما جزو پر قدرت ترین نمونه ها در پرتاب صدا، باز تولید صدای بم(میدبیس) و پخش فرکانس بالا(های رنج) به دلیل وجود دو توییتر همسان در هر کاناله و من نمیدونم با وجود همچین قدرت و پرتاب صدایی آیا صدای
    Focal 130 AC شما اصلا شنیده میشه یا نه! چون وجود کامپ/کواکی در استیج جلو با میدبیس خوب هم به تقویت باور در داشتن پوشش فرکانس های Low تاثیر زیادی داره تا اینکه فقط از یک جهت ما این فرکانس هارو بشنویم ولی خب محدودیت های استیج های خودرو (بخصوص در حالت فابریکی هم غیر قابل کتمانه) بگذریم! ولی در بهترین حالت و با فرض اینکه در تولید میدبیسPC710
    شما رنج کاملی از صدا رو پخش کنه و به نمایش بزاره، شما عملا فرکانس های زیر 63hz رو نمی تونین از این کواک توقع داشته باشین، برای همین وجود ساب ووفر مناسب با سیستمتون میتونه این نقص رو برطرف کنه، از طرفی با توجه به شرایط برقی سیستمتون که به اون اشاره ای نکردین و قدرت آمپتون برای ساپورت کواک 710 باید توجه داشته باشین که به 100 وات RMS واقعی احتیاج دارین و حتی بیشتر، چون ما افت توان رو به بطور معمول در سیستم برقی خودرو داریم پس روی افت واتی که آمپتون به بلندگوها میده هم حساب کنین ، برای همین اگه بتونین وات مورد نیاز این کواک رو کامل بهش بدین شاید حتی بازده بهتری در فرکانس های Low دریافت کنین.

درخصوص ساب های اکتیو زیر صندلی اگر فقط محدودیت فضا دارین بودنشون بهتر از نبودشونه در غیر اینصورت قابل مقایسه با ساب های درست درمون نیستن!

ارادتمندم

ممنون از لطفتون بابت پاسخ گویی

باتری رو که می خوام 74 آمپر بندازم البته شنیدم 90 آمپر هم میشه انداخت ولی فکر کنم همون 74 آمپر کافی باشه حتی با وجود ساب . موافقید ؟

بحث استیج جلو هم این بود که بعد مشاوره با دوستان همگی فرمودن بودن استیج جلو لازمه حتی اگر ضعیف باشه ( من بخاطر جلوگیری از شرایط دزدی مجبورم فابریکی در بیارم وگرنه قطعا یک 16 سانتی جلو می انداختم )

در مورد ساب اکتیو هم قطعا خیلی نمیشه روش حساب کرد اما به قول شما داشتنش بهتر از نداشتنش هست الان دو مشکل دارم

1- چه ساب اکتیوی در بازار زیر 1 میلیون تومن هست که صدای نرم و عمیق بهم بده و کیفیتی باشه ؟

2- این صندلی های جلوی سمند نمیدونم چرا زیرش برآمدگی داره و سر این موضوع 10 سانت از آمپ از عقب میزنه بیرون که خودش مشکل بشدت بزرگیه چون هم زیر پایی صندلی عقب قابل استفاده نیست و هم بحث دزدی و توی دید بودن ( در مجموع گل بگیرن در هرچی تولید داخلیه )
    کسی راهکاری داره برای این موضوع که بشه یک جوری زیر صندلی جاش داد ؟ یا کلا باید بیخیال بشم

ممنون
    Last edited by dooste.man83; 30-06-2018 at 10:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •