تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم ها به دور بعدی صعود خواهند کرد

راي دهنده
86. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اسپانیا

71 82.56%
  • مراکش

7 8.14%
  • پرتغال

59 68.60%
  • ایران

30 34.88%
Multiple Choice Poll.
صفحه 37 از 50 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 492

نام تاپيک: گروه B | بحث و تبادل نظر | پرتغال - اسپانیا - ایران - مراکش

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کی روش در مصاحبه اش گفت دوست دارم پرتغال و ایران با هم برن مرحله بعد ...
    نظر شما چیه؟
    ممکنه نحوه بیانش در ترجمه گم شده باشه. مثلا گفته باشه دوست داشتم ایران و پرتغال با هم صعود می کردن، یا همچین چیزی. البته من مصاحبه رو خودم ندیدم.

آره منم دیدم ...

خب ممکنه یکی از برداشتهای این حرف این باشه که اسپانیا ببازه و ما مساوی بگیریم و با پرتغال بریم که به این خاطر میگم اصلا حرف جالبی نیست
    اصلا حرف جالبی نیست و البته این حالت هم احتمالش تقریبا صفر هست چون احتمالا با باخت اسپانیا و تساوی ما، ما حذف میشیم نه اسپانیا مگر اینکه اسپانیا با اختلاف بیشتر از 1 گل ببازه یا ما تساوی 4-4 با پرتغال بکنیم. حتی با باخت 0-1 اسپانیا مقابل مراکش و تساوی 3-3 ما با پرتغال باز هم ما حذف میشیم و اسپانیا صعود می کنه.

از بین ایران و پرتغال قراره یک تیم صعود کنه در عمل و کیروش هم این رو بهتر از همه باید بدونه و نباید همچین حرفی بزنه.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

کیروش خودش گفته تهدید شده یعنی دروغ میگه ؟!
    نمیدونم من خبری ندارم

اصلا حرف جالبی نیست و البته این حالت هم احتمالش تقریبا صفر هست چون احتمالا با باخت اسپانیا و تساوی ما، ما حذف میشیم نه اسپانیا مگر اینکه اسپانیا با اختلاف بیشتر از 1 گل ببازه یا ما تساوی 4-4 با پرتغال بکنیم. حتی با باخت 0-1 اسپانیا مقابل مراکش و تساوی 3-3 ما با پرتغال باز هم ما حذف میشیم و اسپانیا صعود می کنه.

از بین ایران و پرتغال قراره یک تیم صعود کنه در عمل و کیروش هم این رو بهتر از همه باید بدونه و نباید همچین حرفی بزنه.
    میدونم

البته یک حالت دیگه هم هست که ایران ببره اما باز هم پرتغال و ایران صعود کنند

ایران با اختلاف 1 گل ببره اما اسپانیا با اختلاف 3 گل ببازه اونوقت تفاضل گل اسپانیا از پرتغال پایین تر میشه

اونطور ایران صدرنشین هم میشه همانطور که اگه ایران ببره و اسپانیا مساوی کنه.

در کل بعید به نظر میرسه که مراکش انگیزه کافی برای شکست دادن اسپانیا اونم با دو گل اختلاف داشته باشه. اسپانیا هم تیمی نیست که حتی اگه گل هم بخوره توانایی کام بک رو نداشته باشه... یه راموس تایم کفایت میکنه.
    ولی برعکس این موارد هم پیش اومده ... یعنی تیمی که در شرایط آرامی قرار داشته تونسته تیمی که احتیاط شرط عقلش بوده رو شکست بده.

برای تیم ما هم این اولین باره که روز آخر بازی گروهی سرنوشت دست خودمونه و خیلی حیفه که این فرصت از دست بره... معلوم نیست جامهای بعدی وضعیتمون به چه شکلی باشه... امیدواریم برای اولین بار مقدمات صعود و موفقیت های بعدی فراهم بشه.
    Last edited by Hojjatpanahi; 24-06-2018 at 15:15.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

بازم ملت جو گیر ریختن به کیروش بازی تدافعیش دربرابر ؟ژاپن انتقاد میکننافغانستان 2 رو 2بار برد حام جهانی عزت بهش داد تو دوتا بازی اول ودوم .....واقعا ژاپن با اون فوتبال پایه وکلی امکانات المپیکی وبرنامه ریزی ولژیونرها باید فوتبال ایران هم همون پیشرفت رو بکنه؟بعد اون همه سنگ اندازی ؟؟مربی اینگلیس ارزون ایا با 8برابر هزینه کیروش ایران میاد؟ اصلا کی میاد یه مشت پیر واز کار افتاده........... ریختن سایت نود سرمربی ترسو ودفاعی رو بیرون کنید نه امکانات داریم نه فوتبال پایه ....
    Last edited by امید رض; 24-06-2018 at 22:47.

5. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تجمع شبانه جمعی از هواداران ایران مقابل هتل تیم پرتغال، بازتاب منفی در شبکه‌های اجتماعی پیدا کرده. در یکی از ویدیوها کریستیانو رونالدو از پشت پنجره اتاقش از مردم خواهش می‌کند بروند تا او بتواند استراحت کند.
    در ویدیوی دیگری در حالی که هواداران مشغول دمیدن در بوق و شیپور و سر دادن شعارند، یکی از هواداران می‌گوید عمداً آمده‌ایم سر و صدا کنیم تا نتوانند بخوابند.

- - - Updated - - -

تجمع شبانه جمعی از هواداران ایران مقابل هتل تیم پرتغال، بازتاب منفی در شبکه‌های اجتماعی پیدا کرده. در یکی از ویدیوها کریستیانو رونالدو از پشت پنجره اتاقش از مردم خواهش می‌کند بروند تا او بتواند استراحت کند.
    در ویدیوی دیگری در حالی که هواداران مشغول دمیدن در بوق و شیپور و سر دادن شعارند، یکی از هواداران می‌گوید عمداً آمده‌ایم سر و صدا کنیم تا نتوانند بخوابند.

7. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

وحشی گری اگر راست باشه
    هر چند من یک میلیون رو پرتقال شرط بندی کردم
    و صد درصد هم پرتقال ایران میبره
    ایران البته تیم خوبی
    ولی پرتقال چیز دیگری
    من کریس رونالدو رو خدایی از کل بازیکنان ایران بیشتر دوست دارم

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

- - - Updated - - -

واقعا جای تاسف هست البته چون ایرانی هستند بی فرهنگند و همه دنیا ایرانیهای بی فرهنگ رو دیگه خوب میشناسند نه تنها اونجا بلکه جاهای دیگه شهر به جای اینکه بخوابند مزاحمت ایجاد میکنند فکر می کنند خارج یعنی همیشه بیدار و 24 ساعت کیف. بابا مردم تو روسیه ساعت ۸ همگی تو منازلشونند و خیابان ها متروکه میشه و در حال استراحتند.

10. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با آنچه که در فیلم معلوم است حدود 100 نفر به خیابان هتل محل اقامت تیم پرتغال رفته‌اند و سنج و دمام زنان در حال تکرار شعار "ایران چیکارش می کنه؟ سوراخ سوراخش می‌کنه" هستند.یکی از طرفداران جوان ایرانی حاضر در آنجا خوشحال و راضی از این حرکت قهرمانانه، می گوید: « اومدیم اینجا تا امشب را نگذاریم (بازیکنان تیم پرتغال) استراحت کنند، نگذاریم بخوابند، تا صبح می زنیم، می‌کوبیم، انشالله فردا نای راه رفتن نداشته باشند، ببینیم چیکار می کنیم و ...»!

12. 3 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

با آنچه که در فیلم معلوم است حدود 100 نفر به خیابان هتل محل اقامت تیم پرتغال رفته‌اند و سنج و دمام زنان در حال تکرار شعار "ایران چیکارش می کنه؟ سوراخ سوراخش می‌کنه" هستند.یکی از طرفداران جوان ایرانی حاضر در آنجا خوشحال و راضی از این حرکت قهرمانانه، می گوید: « اومدیم اینجا تا امشب را نگذاریم (بازیکنان تیم پرتغال) استراحت کنند، نگذاریم بخوابند، تا صبح می زنیم، می‌کوبیم، انشالله فردا نای راه رفتن نداشته باشند، ببینیم چیکار می کنیم و ...»!
    کاش برن در خونه روحانی دلار یورو بیاد پایین
    هر چند ایران باختنش حتمی
    اوضاع مملکت رو هواست
    ولی حتی اگر توانایی بردن پرتقال هم باشه عمدا نمی‌برن...
    برد یا حتی مساوی برای دولت بار امنیتی داره....
    من که باخت دو یک ایران پیش بینی میکنم
    امیدوارم درست در بیاد پیش بینی ام

14. 4 کاربر از shabkard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کاش برن در خونه روحانی دلار یورو بیاد پایین
    هر چند ایران باختنش حتمی
    اوضاع مملکت رو هواست
    ولی حتی اگر توانایی بردن پرتقال هم باشه عمدا نمی‌برن...
    برد یا حتی مساوی برای دولت بار امنیتی داره....
    من که باخت دو یک ایران پیش بینی میکنم
    امیدوارم درست در بیاد پیش بینی ام

اتفاقا من فکر میکنم شدیدا حاکمیت به برد نیاز داره تا ایران بره مرحله بعد و مردم مقداری سرگرم بشن و یک دستآورد هم براشون باشه و مردم چند وقتی سرگرم بشن و امیدوار.

16. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

شبکه ورزش استرالیا beinsports با اشاره به صحنه بی فرهنگی و وحشتناک ایرانی ها در جلوی هتل تیم پرتغال نوشته است:

Portugal's players drifted off to sleep to the sounds of horns, drums and chanting as Iranian fans gathered outside the hotel of their team's final Group B opponent to give them a bedtime concert.

Many of those fans assembled outside the Saransk Mercure hotel in the early hours of Monday morning (local time) to treat Portugal's players to a unique street 'concert', complete with chanting, drumming, horns and clapping.

منبع:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by italodance; 25-06-2018 at 09:34.

18. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •