تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم ها به دور بعدی صعود خواهند کرد

راي دهنده
86. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اسپانیا

71 82.56%
  • مراکش

7 8.14%
  • پرتغال

59 68.60%
  • ایران

30 34.88%
Multiple Choice Poll.
صفحه 27 از 50 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 492

نام تاپيک: گروه B | بحث و تبادل نظر | پرتغال - اسپانیا - ایران - مراکش

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

واقعا سوزش داشت کار شیک وافتخاری ولی زیبا ترین صحنه بازی توپی بود که 10نفری رو خط دروازه ما ریخته بودن اخر داور خطا گرفت ناموسا کمدی بود
    اتفاقاً من داشتم رو شبکه آلمانی بازی رو می دیدم سر این صحنه گزارشگرش که خیلی هم ماست و خنک گزارش می کرد خندش گرفته بود

ولی دلم برای رامین سوخت چقدر لگد خورد
    Last edited by black sabbath; 21-06-2018 at 09:47.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سوای اینا بازیکنا تیکه مینداختن به راموس اونم اصلا توحه بهشون نمیکرد 4دفعه عزت الهی رفت تو گوش راموس وردی یا تیکه مینداخت اونم عصبانی سرتکون میداد
    داشت میگفت لباستو اخر بازی بده به من . تیکه کجا بود داداچ

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تیم ملی تو این بازی خیلی بهتر از بازی با مراکش بود.

یه سوال فنی !

میلاد محمدی چرا موقع پرتاب اوت کله ملق زد ؟

من اینو نفهمیدم چه طوری به ذهنش خطور کرد اون لحظه ؟

یه لحظه یاد تک چرخ زدن با موتور جلو دبیرستان دخترونه افتادم ..

4. 7 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

تیم ملی تو این بازی خیلی بهتر از بازی با مراکش بود.

یه سوال فنی !

میلاد محمدی چرا موقع پرتاب اوت کله ملق زد ؟

من اینو نفهمیدم چه طوری به ذهنش خطور کرد اون لحظه ؟

یه لحظه یاد تک چرخ زدن با موتور جلو دبیرستان دخترونه افتادم ..
    خواست نمایشی بازی کنه دیگه... حالا من متوجه نشدم داور سوت زد که دوباره اوت بندازه یا خودش تمرکزش به هم ریخت... ولی مشخص بود تمرکز نداره و کارشو خوب انجام نداد...

میلاد محمدی بازیکن خوبیه قبلا هم بازی های خوبی برای تیم ملی انجام داده ... حتی میتونست از اولین بازی فیکس هم باشه ...

از اون مدل حرکتا موقع پرتاب اوت قبلا هم انجام شده...

یکی از صحنه های فوتبال زنان نمیدونم کدوم کشور بود شاید برزیل ... بازیکن زن همون مدلی پرتاب میکنه و اتفاقا گل هم میشه در نهایت...

6. 3 کاربر از Hojjatpanahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نیست که 4 5 تا گل جلو بودیم بچه ها به حرکات نمایشی رو اورده بودن

8. 3 کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

فوتبال هم مثل زندگی میمونه که یه روز با ماست و یه روز علیه ما ،
    توی مسابقاتی که با یه گل بخودی میری صدر جدول ، با یه گل بخودی از همون جدول میای پایین !

10. 2 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راموس: در بازی مقابل ایران یاد دفاع اتوبوسی افتادم؛ دلیل هو شدن خود از جانب هواداران ایرانی را نمی دانم

سرخیو راموس، مدافع تیم ملی اسپانیا پس از پیروزی تیمش مقابل ایران در جام جهانی 2018 روسیه اظهار داشت تیم ایران خیلی دفاعی بازی می کند و یاد دفاع معروف اتوبوسی افتادم.

سرجیو راموس پس از دیدار ایران مقابل اسپانیا اظهار داشت:

تیم ایرانی خیلی خیلی دفاعی است و من یاد دفاع معروف اتوبوسی افتادم. ما باید زودتر گل می‌زدیم اما خوشحالم که به پیروی رسیدیم. ایرانی ها خیلی پرتلاش هستند و قطعا پرتغال را به زحمت می‌اندازند.

به نقل از میزان، وی افزود:

ما شانس بزرگ قهرمانی هستیم و تنها باید صبور باشیم تا بهتر از این شویم.

کاپیتان تیم ملی فوتبال اسپانیا تصریح کرد:

فکر می کنم در بخشی از بازی هواداران ایرانی من را هو کردند که دلیل این موضوع را نمی دانم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

اون پرتابی که محمدی میخواست بکنه به اصطلاح Super Throw بهش میگن که باعث میشه توپ قدرت خیلی زیادی بگیره! حالا بخاطر استرس زیاد یا سوت داور نشد که نشد فدا سرش دمش گرم همون چن دقیقه ای که اومد عالی بود
    بیخیال این دوستان ترول اینجا هم بشید که فقط بلدن گیر بدن و چرت و پرت پست کنن! نکنه عربستان سطح جام جهانی رو بالا برده که 5 تا از روسیه خورد؟؟
    تیم ما الان مثل یه پرایده که پشتش شوماخر نشسته درسته امکانات نداره ولی با حرفه ایت تمام داره پیچ و خم هارو پشت سر میذاره! انتظار نداشته باشید که بتونی یه مسابقه رو از بوگاتی ببره! تیمی که هیچ بازی دوستانه درست حسابی نداشته و میبینیم که وقتی چلوی مراکش قرار میگیره چقد استرس داره!
    انگار خط حمله ما نیمار و رونالدو عه که بیایم ضد حمله بزنیم 10 ثانیه ای برسیم به دروازه حریف!
    بعضی ها کلا فکر میکنن فاز مخالف با جامعه بردارن به اصطلاح "Cool" تر هستن اینارو بذارید تو فاز خودشون بمونن خوش باشن.
    همه دنیا دارن از ایران تعریف میکنن فقط اینا دارن ایراد میگیرن!
    تیم عالیه و اگه کیروش بره بسیار سخت خواهد بود که دوباره به همچین سطحی از هماهنگی و انسجام تو دفاع کردن برسیم!
    نترسیم احتمالش هست بتونیم پرتغالو بزنیم!
    در هر صورت ایران تو این دوره واقعا فراتر از انتظار من ظاهر شده و هر نتیجه ای بگیرن واقعا شایسته احترام و تشویق هستن!
    +
    پ.ن: درباره آزمون هم همه میدونیم بد کار کرده ... ولی الان وقت انتقاد نیست چون فقط روحیشو خراب میکنیم! با شناختی که از کیروش دارم احتمالا بازی بعدم نوک حملمون سرداره! پس بهتره انتقادات رو بذاریم واسه بعد جام جهانی چون الان ققط به تیم و سردار ضربه میزنه نه کس دیگه ای!
    فوتبالشم پدرش با اون قرارداد مادام العمر گرفت نابود کرد! سردار کسی بود که استعداد یاب های تیمای اروپایی مث آرسنال یکسره بازیاشو نگاه میکردن! ولی بخاطر قراردادش تو روسیه چسبید و موند و مثل اینکه رو به نابودی داره میره!

14. 5 کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یه مطلبی تو دلم مونده که باید حتما بگم لعنت به ویدیو چک و تکنولوژی VAR این سری از بازیها که اگه نبود ما الان حداقل 4 امتیازی بودیم ... به نظر من از جذابیت بازیها خیلی کم میکنه
    چیزی که خیلی از دوستان اشتباه فهمیدن این بود که گل رو کمک داور دوم آفساید گرفت .

در حقیقت VAR داشت کمک میکرد به ما . یعنی بازبینی برا این بود که ببینه پرچم کمک درست بوده یا نه . VAR تو این جام بنظرم پیشرفت فوق العاده ای داشته . کلی بازی با VAR تغییر نتیجه داده . یه تغییر کاملا رو به جلو . چیزی که خیلی وقت پیش بحث کردیم .

16. 9 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با اینکه به ماهیت این بحث علاقه ندارم صرفا چون صحبت از این شد که همه دنیا یقه پاره کردن برای بازی ایران ؛ چندتا سایت و روزنامه معتبر رو نقل قول کنم بد نیست...

روزنامه واشنگتن پست:

Iran “parked the bus” (in front of its goal) perfectly for 45 minutes, despite some intricate Spanish football masterminded by a world-beating midfield of Andres Iniesta, Ricardo “Isco” Alarcon and David Silva.

گزارش زنده نیویورک تایمز:
    Bus Parked? Bus Parked.

We’re just a few minutes in, and Iran already
    has 10 men behind the ball as Spain passes it around among themselves. It might be a long night for the Iranian defense.

سایت ورزشی ESPN
    Iran's plan was, on the face of things, quite simple: They would let Spain have the ball, defend with 11 behind it and, on the rare occasions when they could retain it for any period of time, look to break sharply

سایت GOAL: " بازی ایران فوتبال نبود، یک خیانت بود"
    "Cavarjal : “This is not football, it is disloyal, but everyone there with their conscience

روزنامه ایندپندیت ( تعریف از دفاع چشمگیر و کنایه به ضد فوتبال)
    It may have not made for particularly entertaining football but Iran’s defensive display was mightily impressive – despite eventually conceding. From the off it was clear that Carlos Queiroz’s men were out to frustrate their opponents in the hope of snatching a draw

سایت کانادایی sportsnet
    Never mind parking the bus, Iran parked an entire convoy at the edge of its penalty area in an attempt to thwart their attack-minded opponents.

18. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •