سلام
در مورد بیماری تون یه توضیحی باید بدم.
در مورد شما شکایت فکر نکنم فایده داشته باشه. بهتون توضیح می دم چرا.
الان سرم شلوغه . مطلب رو تکمیل می کنم.
سلام
در مورد بیماری تون یه توضیحی باید بدم.
در مورد شما شکایت فکر نکنم فایده داشته باشه. بهتون توضیح می دم چرا.
الان سرم شلوغه . مطلب رو تکمیل می کنم.
سلام مجدد و عرض احترام
موضوع فقط جنبه مالی مساله نیست ببنید آقای دکتر سر این موضوع من خیلی از لحاظ وقت و انرژی لطمهه دیدم شما می گید روانشناس باید همون اول می گفت
منم میگم چرا روانپزشک بررسی دقیق انجام نداده اولش می گفت از وسواسه بعدش گفتش adhd و اخرش هم خودش نفهیمید مشکل چیه ؟ ممنونم
در ضمن شما به نفر قبلی گفتین دوز داروش زیاد بوده آیای دوز داروی 30 میلی گرم الانزاپین زیاد نیست (اگه اشتباه نکنم شما با این اطلاعات روانپزشک هستید) در اکثر منابع حداکثر دوز دارو 20 میلی گرم ذکر کرده برای مثال در کتاب کاپلان pocket این جمله هستDosages in clinical
use range from 5 to 20 mg/day, but benefit in both schizophrenia and bipolar mania is noted in most people at dosages of
10 to 15 mg/day.
ببنید آقای دکتر من دارو رو با این دوز می خوردم خوب می شدم حرفی نبود ولی وضعم بدتر هم شد
متاسفانه الان ظاهرا در حدود 29 سالگی اختلال یادگیری(از نوع نوشتن) گرفتم(برای مثال هر مطلبی که در اینترنت می نویسم در 2 خط نوشته حداقل 10غلط نگارشی دستوری و املایی درش وجود داده)خدای بالای سر شاهده این متن رو چند بار ویرایش کردم. دعوا که با هم نداریم من داروی این پزشک رو خوردم اینطوری شدم
اگه امکان داره بگید چی کار کنم؟(منظورم شکایت نیست منظورم درمان هست)
ببخشید اگه لحن کلامم تند هست در هر صورت برای شما آرزوی موفقیت دارم
Last edited by afshin.npps; 04-06-2018 at 19:14.
سلام مجدد
اما درمان. آیا شما نوار مغز گرفتید؟ چطوری پزشکتون به این نتیجه رسید که شما اختلال دوقطبی دارید؟ آیا به شما توضیح داد از چه نوعی هست؟ نوع 1 نوع 2 یا ...؟ الانزاپین رو من ترجیح نمی دم در مورد شما با این بیانی که از وضعیت فعلی تون داشتید.
من نمی دونم چرا تحت درمان با چند نوع دارو نیستید؟
ببینید مثلا همین الانزاپین رو نباید به تنهایی مصرف کنید. نیاز به دارو های مکمل دارید که درمان شما کامل بشه. الان این علائم جدیدی که پیدا کردید با مصرف دارو هایی در کنار این و یا تعویض دارو و طی مدت 2 هفته کاملا برطرف میشه.
شما نیاز به MRI از مغزتون هم دارید. باید مطمئن شد که همه بخش های مغز سالم هستند که حتما همینطوره. فقط برای اطمینان خاطر.شما الان علائمی شبیه Mixed Stateدارید. که مرحله ای از بیماری هست. هرچه زودتر برید یه متخصص اعصاب و روان و وضعیت تون رو تشریح کنید. اگر پدر مادر برادر یا خواهرتون همراهی تون کنند و این علائمی که الان دارید رو تشریح کنند پزشک راحت تر می تونه درمان رو شروع کنه. این حالت وضعیت بدی هست و نیاز به پیگیری فوری داره.
من کار بیشتری از پای کامپیوتر نمی تونم بکنم متاسفانه.
موفق باشید
سام
خواهش می کنم
ممنون
من تحت درمان الانزاپین به صورت مونوتراپی نیستم بلکه در حال حاضر داروهای والپروات سدیم و کوئتیاپین و پروپرانونول مصرف می کنم با خوردن این داروها حال نسبتا خوبی دارم ولی همانطوری که گفتم مشکلات تمرکز و کشش ذهنی هستم
Last edited by afshin.npps; 05-06-2018 at 11:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)