تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 108 اولاول ... 65696102103104105106107108 آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

باعث تعجبه این سوال. اولا که لطفا یه نگاهی به تاریخ فمینیسم بندازید و تحولات وسیعی که توی دنیا ایجاد کرد.. در ثانی حالا توی همین زندگی روزمره هم دقت کنید متوجه می شید. نمیگم البته زن ها همیشه هم درست عمل کردن اما برای مثال شما در یک جمعی یه حرفی در مورد خانمها بزنید یه انتقاد کنید. و ببینید چطور به شما چشم غره میرن! و اونجا ممکنه یه مرد کمی سن و سال دارتری هم دربیاد - حالا نمیدونم برای خودشیرینی یا اینکه خودش رو عاقل جلوه بده - بگه «خب اینجا خانم ها نشستن، مراقب باشید!». و خیلی خنده داره این اتفاق وقتی برعکسش رخ میده مردها واکنشی که نشون نمیدن هیچ گاهی خودشونم به خودشون می‌خندن. تو به راحتی میتونی به مردا فحش هم بدی و انگار نه انگار.. نگاه سکسیستی به زن تقبیح شده اما همین نگاه به مرد نه

بعد بیا در بعد وسیع تر، ببین توی جامعه مون واقعا یکسری مشکلات هست که نمی بینیمشون. الان خانم ها دارن انواع مباحث رو پیگیری میکنن و حواسشون تا حدی هست. اما آقایون نه. ببین هزاران نفر مرد بخاطر مهریه توی زندانن! تعداد خیلی بیشتری هم بیرونن اما تا آخر عمر یا برای سالها مورد اخاذی قرار میگیرن اونم به صورتی قانونی! من نمیدونم کجای دنیا این تعداد مرد بخاطر ازدواج دچار همچین گرفتاری هستند؟ اما جایی نمی بینید از این مساله صحبت چندانی بشه و مردها بهش آگاه نیستن. اگر آگاه بودند متحد میشدن و باج نمیدادند. زیر بار قضیه ای نمی رفتند که هم توهین به زن هست هم توهین و بی عدالتی نسبت به خودشون. و سعی میکردن رابطه ای رو دنبالش باشند که هر دو طرف واقعا توی یه احترام متقابلی قرار بگیرند... حالا این یکیش بود اگر جاش باشه بحث کنیم موارد دیگری هست که واقعا بایستی مورد توجه قرار بگیره و اگرم سرمون میاد بخاطر بی توجهی خود ماست..
    حقیقتا هدف فمینیسم تحولی جز پُر کردنِ کارخونه ها نبوده, در انقلاب صنعتی نیروی کار(آقایان) رو به کاهش بود, کارخونه ها فِرتی ساخته میشد و تولید بالا رفت و نیروی کار کم بود بخاطر همین سیاست مدارها توسط جامعه هنرمندان و دست به قلم ها فمینیسم رو ایجاد کرد برای اینکه تولید نخوابه
    و هنرمندان هم کنار این پروبالی هم به واژه دادند
    فمینیسم در حقیقت بازی بوده برای به کار گرفتن زنان

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا این معروفه که تو جمع, خانمها پشت همدیگه بد میگن نمونه بارزش تو عروسیها که به کوچکترین چیزا مثل لباس پوشیدن همدیگر هم گیر میدن و طرفو مسخره میکنن حالا نمیدونم چطور شما میگی خانمها چشم غره میرن به کسی که حرفی به خانمها بزنه,حالا من نمیدونم شما خانمید یا آقا ولی فحش دادن آقایون معمولا با رفیقاشونه و جنبه شوخی داره وگرنه چه دعواهای خونینی که بخاطر همین فحش دادنا اتفاق نیفتاده و اصلا سر یه چیزای بچه گانه ای مردها رو به کشتن دادهخ که حتی بچه های کوچیک هم سر اون دعوا نمیکنن,در مورد مهریه هم موردهایی حق با شماست مثلا مردها در موقع ازدواج خر میشن و چشم و گوش تعطیل میشه ولی بعد از اصلاح قانون مهریه دیگه کمتر کسی پشت میله های زندان میره الان قسط بندی وجود داره و معمولا به خاطر طولانی شدن پرداخت قسط و سریع تر شدن روند طلاق بیشتر طلاقها توافقی شده و همچنین زندان رفتن آقایون در مورد مهریه هم بخاطر قسط بندی کردن و نپرداختن مهریست ,اون قدیم بود که مردا قانون بلد نبودن و پشت میله میموندن الان راه هایی هست که بیشتر به نفع آقایونه ,مردها رو دست کم نگیر به موقع متحدن
    خب همین دیگه از شما که خودتون مرد هستید باعث تاسفه سطحی نگاه کردن به این قضیه.. اون مبلغ چه ۱۳۰۰ و چند تا باشه چه صد تا توهینه و معنی نداره. اولا شما دارید زن رو خریداری میکنید و این سنخیتی با ارزشهای انسانی نداره. ثانیا دارید مرد رو تحت فشار میذارید و عملا مثل این میمونه که کسی بجای اینه که مهر تو رو بخواد پولت رو بخواد. چطور میتونی بگی مهرورزی اون آدم واقعیه؟ الان یکی از مستخدم های دانشگاهی که توش درس میخونم باید صد سکه بده و ما میدونیم این تا آخر عمرش با حقوقی که میگیره و اجاره و ... سالی یکی رو هم به زور میتونه بده یعنی صد سال طول میکشه.. کلا هم ۳ ماه با زنه بوده.. شما بیاید برای من از نظر اخلاقی و انسانی این رو توجیه کنید که این صد سکه الان برای چی هست؟! بنده حتی یک سکه رو هم ابتذال می دونم و خلاق عقلانیت. گذشت اون دورانی که زن نه تحصیل میکرد نه هنری یاد میگرفت و قرار بود توسط مرد تامین بشه. الان ما قشر وسیعی از زن ها رو داریم مثلا آموزش تخصصی میدیم در دانشگاه که موثر واقع بشن نه دوباره بخوایم مثل مدل سنتی رفتار کنیم..
    ضمنا من مرد هستم

حقیقتا هدف فمینیسم تحولی جز پُر کردنِ کارخونه ها نبوده, در انقلاب صنعتی نیروی کار(آقایان) رو به کاهش بود, کارخونه ها فِرتی ساخته میشد و تولید بالا رفت و نیروی کار کم بود بخاطر همین سیاست مدارها توسط جامعه هنرمندان و دست به قلم ها فمینیسم رو ایجاد کرد برای اینکه تولید نخوابه
    و هنرمندان هم کنار این پروبالی هم به واژه دادند
    فمینیسم در حقیقت بازی بوده برای به کار گرفتن زنان
    من خودم منتقد بزرگ فمینیسم هستم. اساسا خط مشی نادرستی رو داره و کلی انتقاد بهش وارده که سرجای خودش میشه بحث کرد. اما آنچه مسلمه اینه که فمینیسم خیلی حق ها رو برای زن ایجاد کرده و خدمات فراوانی داشته. این نظر که «مرد»ها فمینیسم رو ایجاد کردن برای استفاده بیشتر از زن ، یا سرمایه داران ایجاد کردن برای کار.. نمی گم اینها یکسر غلطه، اما حتی اگر به طور ضمنی بپذیریم که کاملا هم همینطوره، این فقط ابتدای ظهور فمینیسم هست و واقعا ربطی به ادامه ش و به خصوص موج دوم و سوم و چیزی که الان باهاش مواجهیم چندان نداره و نمیشه همه ش رو با یک چوب راند.. علیرغم تمام انتقاداتی هم که به فمینیسم دارم و فکر میکنم در ساختار معیوب هست و اساسا دنبال برابری نیست، اما درسهایی داره که باید آموخت. مهم ترینش آگاهی هست که ایجاد کرد. الان من این آگاهی رو در مردها نمی بینم و احساس میکنم حقیقتا نیازه

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

خب همین دیگه از شما که خودتون مرد هستید باعث تاسفه سطحی نگاه کردن به این قضیه.. اون مبلغ چه ۱۳۰۰ و چند تا باشه چه صد تا توهینه و معنی نداره. اولا شما دارید زن رو خریداری میکنید و این سنخیتی با ارزشهای انسانی نداره. ثانیا دارید مرد رو تحت فشار میذارید و عملا مثل این میمونه که کسی بجای اینه که مهر تو رو بخواد پولت رو بخواد. چطور میتونی بگی مهرورزی اون آدم واقعیه؟ الان یکی از مستخدم های دانشگاهی که توش درس میخونم باید صد سکه بده و ما میدونیم این تا آخر عمرش با حقوقی که میگیره و اجاره و ... سالی یکی رو هم به زور میتونه بده یعنی صد سال طول میکشه.. کلا هم ۳ ماه با زنه بوده.. شما بیاید برای من از نظر اخلاقی و انسانی این رو توجیه کنید که این صد سکه الان برای چی هست؟! بنده حتی یک سکه رو هم ابتذال می دونم و خلاق عقلانیت. گذشت اون دورانی که زن نه تحصیل میکرد نه هنری یاد میگرفت و قرار بود توسط مرد تامین بشه. الان ما قشر وسیعی از زن ها رو داریم مثلا آموزش تخصصی میدیم در دانشگاه که موثر واقع بشن نه دوباره بخوایم مثل مدل سنتی رفتار کنیم..
    ضمنا من مرد هستم

من خودم منتقد بزرگ فمینیسم هستم. اساسا خط مشی نادرستی رو داره و کلی انتقاد بهش وارده که سرجای خودش میشه بحث کرد. اما آنچه مسلمه اینه که فمینیسم خیلی حق ها رو برای زن ایجاد کرده و خدمات فراوانی داشته. این نظر که «مرد»ها فمینیسم رو ایجاد کردن برای استفاده بیشتر از زن ، یا سرمایه داران ایجاد کردن برای کار.. نمی گم اینها یکسر غلطه، اما حتی اگر به طور ضمنی بپذیریم که کاملا هم همینطوره، این فقط ابتدای ظهور فمینیسم هست و واقعا ربطی به ادامه ش و به خصوص موج دوم و سوم و چیزی که الان باهاش مواجهیم چندان نداره و نمیشه همه ش رو با یک چوب راند.. علیرغم تمام انتقاداتی هم که به فمینیسم دارم و فکر میکنم در ساختار معیوب هست و اساسا دنبال برابری نیست، اما درسهایی داره که باید آموخت. مهم ترینش آگاهی هست که ایجاد کرد. الان من این آگاهی رو در مردها نمی بینم و احساس میکنم حقیقتا نیازه
    آگاهی؟!
    در چه زمینه ای ؟
    اگه منظورت آگاهی به حق و حقوقه, که منکرش نیستم اما به نظرت ترازوی خیر فمینیسم سنگین تر بوده یا ترازوی شر؟
    فحشا و بی بندوباری, طلاق, حق طلبی کاذب و... اینها پیامدهاش بوده,بزرگتر از نینا سیمونه فکر نکنم تو فمینیست بودن داشته باشیم, اون هم با اون همه شعار(البته جدا از جادوی موسیقیش)
    آخر سر برگشت گفت: زن باید جایگاه خودش باشه مرد هم جایگاه خودش
    در کل امثال این ایدولوژی ها و افکار به اصطلاح آزادی خواه چیزی جز یه سیاست کثیف نبوده, حالا کنار این درخت(فمینیسم) پوشیده از خار و ریشه های کرم زده, دو شکوفه هم زده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ضمنا من مرد هستم
    کسی که بخواد زندگی مشترک رو ادامه بده میده و کسی هم که نخواد نمیده ربطی به تعداد سکه نداره اینقدر زندگی ها بودن که طرف اعداد سکش کم بود و زندگیش از هم پاشید که قابل شمارش نیست ,شما هم ب جای فرت فرت تایپ کردن یکم اول متنای قبلو بخون گفتم بهت که قانون مهریه مثل سابق نیست همون مستخدم شما مهریش رو قسط بندی می کنن و معمولا هم چون سالهای پرداخت مهریه زیاد میشه خیلی از خانمها بی خیال میشن یا یه مبلغی میگیرن و توافقی جدا میشن ,شما که دانشجویی و طرز تفکرت در مورد ازدواج اینه باید به حال این مملکت گریه کرد همون مستخدم شما و همسرش هم همین طرز تفکر رو داشتن که جدا شدن مگه زندگی همش پوله؟پس تفاهم چی میشه گذشت چی میشه امثال شما برای ازدواج به قشنگی و هیکل دختر نگاه میکنید و دخترا هم به پول همینه اینقدر طلاق زیاد شده بعد میگی مستخدم ما اونطوریه خیر شما و امثال شما هم با این طرز تفکر زندگیت مثل همون مستخدم میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

، اما درسهایی داره که باید آموخت. مهم ترینش آگاهی هست که ایجاد کرد. الان من این آگاهی رو در مردها نمی بینم و احساس میکنم حقیقتا نیازه
    من احساس میکنم شما مرد هستید ولی مخالف مردا هستی و جنس زن رو باهوش تر و متحد تر میبینی مثلا شما حتی نمیدونی شوخی مردا فقط با رفیقاشونه این به نظر من نشونه اینه از جمع هم جنسای خودت گریزانی,حالا این آگاهی چی هست که میگی مردا باید یاد بگیرن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آگاهی؟!
    در چه زمینه ای ؟
    اگه منظورت آگاهی به حق و حقوقه, که منکرش نیستم اما به نظرت ترازوی خیر فمینیسم سنگین تر بوده یا ترازوی شر؟
    فحشا و بی بندوباری, طلاق, حق طلبی کاذب و... اینها پیامدهاش بوده,بزرگتر از نینا سیمونه فکر نکنم تو فمینیست بودن داشته باشیم, اون هم با اون همه شعار(البته جدا از جادوی موسیقیش)
    آخر سر برگشت گفت: زن باید جایگاه خودش باشه مرد هم جایگاه خودش
    در کل امثال این ایدولوژی ها و افکار به اصطلاح آزادی خواه چیزی جز یه سیاست کثیف نبوده, حالا کنار این درخت(فمینیسم) پوشیده از خار و ریشه های کرم زده, دو شکوفه هم زده.
    خب نظر منم کمابیش مشابه شماست و قسمت مثبتش بنظر منم همون آگاهی به حق و حقوق بوده
    البته من رخ دادن همچین جریانی رو با توجه به زمینه هایی که وجود داشت نه تنها ناگزیر می بینم بلکه بطور نسبی بهتر از رخ ندادنش بنظرم میاد

کسی که بخواد زندگی مشترک رو ادامه بده میده و کسی هم که نخواد نمیده ربطی به تعداد سکه نداره اینقدر زندگی ها بودن که طرف اعداد سکش کم بود و زندگیش از هم پاشید که قابل شمارش نیست ,شما هم ب جای فرت فرت تایپ کردن یکم اول متنای قبلو بخون گفتم بهت که قانون مهریه مثل سابق نیست همون مستخدم شما مهریش رو قسط بندی می کنن و معمولا هم چون سالهای پرداخت مهریه زیاد میشه خیلی از خانمها بی خیال میشن یا یه مبلغی میگیرن و توافقی جدا میشن ,شما که دانشجویی و طرز تفکرت در مورد ازدواج اینه باید به حال این مملکت گریه کرد همون مستخدم شما و همسرش هم همین طرز تفکر رو داشتن که جدا شدن مگه زندگی همش پوله؟پس تفاهم چی میشه گذشت چی میشه امثال شما برای ازدواج به قشنگی و هیکل دختر نگاه میکنید و دخترا هم به پول همینه اینقدر طلاق زیاد شده بعد میگی مستخدم ما اونطوریه خیر شما و امثال شما هم با این طرز تفکر زندگیت مثل همون مستخدم میشه
    قضاوت هایی که در مورد من و اون فرد مستخدم! نوشته اید سطحی و واقعا خنده داره انگار منظور رو درست برعکس فهمیدید. خودتون یک بار چیزی که نوشتید بخونید!
    سوال من در مورد مهریه سرجاشه. این فقط بخاطر این که رسم هست داره اجرا میشه و نه عقلانیت. و شما یک دلیل ارائه نکردید که چرا دارید ازش دفاع میکنید..
    Last edited by Nocturne; 01-06-2018 at 11:39.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

قضاوت هایی که در مورد من و اون فرد مستخدم! نوشته اید سطحی و واقعا خنده داره انگار منظور رو درست برعکس فهمیدید. خودتون یک بار چیزی که نوشتید بخونید!
    سوال من در مورد مهریه سرجاشه. این فقط بخاطر این که رسم هست داره اجرا میشه و نه عقلانیت. و شما یک دلیل ارائه نکردید که چرا دارید ازش دفاع میکنید..
    من مطمئن شدم ک متنها رو چپکی میخونی،هیچ کس از مهریه دفاع نمیکنه اولا که مهریه قانونه و موقع ازدواج باید ثبت رسمی بشه میتونه شاخه گل باشه یا دبه ترشی یا هرچیز دیگه همونطوری که در ازدواج مسیحیت و بعد طلاق نصف اموال تقسیم میشه حالا اگه کل اموال مال مرد باشه فرقی نمیکنه بازم نصفش مال زنه،دوما مردا چشمشون کور مهریه بالا قبول نکنن سوما همونطوری که قبلا هم گفتم و شما اصلا حالیت نمیشه یا خودتو زدی ب ندونستن به خاطر اینکه بگی مردا اتحاد ندارن قوانین مهریه عوض شده کسی ک مهریه پرداخت میکنه زندان نمیره و بر اساس وضع مالیش قسط بندی میکنن،خیر من از مردهایی دفاع میکنم ک شما و امثال شما فکر میکنن بی دفاعن و اتحاد زنها بهتره در زمینه طلاق بیشترین ضربه رو همون خانمهایی میخورن که داری ازشون دفاع میکنی منم هنوز منتظرم تا دلایل اتحاد بهتر خانمها رو بگی

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من مطمئن شدم ک متنها رو چپکی میخونی،هیچ کس از مهریه دفاع نمیکنه اولا که مهریه قانونه و موقع ازدواج باید ثبت رسمی بشه میتونه شاخه گل باشه یا دبه ترشی یا هرچیز دیگه همونطوری که در ازدواج مسیحیت و بعد طلاق نصف اموال تقسیم میشه حالا اگه کل اموال مال مرد باشه فرقی نمیکنه بازم نصفش مال زنه،دوما مردا چشمشون کور مهریه بالا قبول نکنن سوما همونطوری که قبلا هم گفتم و شما اصلا حالیت نمیشه یا خودتو زدی ب ندونستن به خاطر اینکه بگی مردا اتحاد ندارن قوانین مهریه عوض شده کسی ک مهریه پرداخت میکنه زندان نمیره و بر اساس وضع مالیش قسط بندی میکنن،خیر من از مردهایی دفاع میکنم ک شما و امثال شما فکر میکنن بی دفاعن و اتحاد زنها بهتره در زمینه طلاق بیشترین ضربه رو همون خانمهایی میخورن که داری ازشون دفاع میکنی منم هنوز منتظرم تا دلایل اتحاد بهتر خانمها رو بگی
    گفتار شما و لحنتون اصلا مناسب نیست، پست قبلیتون رو هم نباید پاسخ می دادم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

گفتار شما و لحنتون اصلا مناسب نیست، پست قبلیتون رو هم نباید پاسخ می دادم
    لحن من هیچ مشکلی نداره شما جوابی نداری بدی ,من هنوزم منتظرم تا اتحاد بهتر زنها نسبت به مردا رو بگی البته اگه اتحاد بهتری باشه و همچنین دلیل دفاعت از جماعت مونث

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لحن من هیچ مشکلی نداره شما جوابی نداری بدی ,من هنوزم منتظرم تا اتحاد بهتر زنها نسبت به مردا رو بگی البته اگه اتحاد بهتری باشه و همچنین دلیل دفاعت از جماعت مونث
    تویی که ادعات میشه اونی که چپکی میخونه منم تو یه خط بنویس دیدگاه من چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •