سلام دوست گرامی
ممنون از لطف شما
متاسفانه Z7050BT پنلش جدا شدنی نبود.
آره کلا این جماعت خدا نشناس هیچی حالیشون نیست، امیدوارم برای هیچکی پیش نیاد
سلام دوست گرامی
ممنون از لطف شما
متاسفانه Z7050BT پنلش جدا شدنی نبود.
آره کلا این جماعت خدا نشناس هیچی حالیشون نیست، امیدوارم برای هیچکی پیش نیاد
سلام.. نظر شخصی من توی دوسال بیش تر سیستم صوتی ماشین اینکه...اصلا روی سیستم صوتی ماشین تمرکز نکن برو سیستم صوتی خانگی تمرکز کن..مگر اینکه ماشینت کلا از نظرر ایمنی بالا باشه..اکوستیک داخلی خوب باشه و جاهای ناجور ماشین را رها نکنی وگر نه توی خانه چون سوکت است با ارامش خاطر می توانی تمام نت های موسیقی بفهمی ولی توی ماشین درحال حرکت وتوی شلوغی این مسله برایت اتفاق نمی افتد...
سلام
یه ضبط پایونیر می خواستم بخرم واسه ساندرو
اول اینکه ضبط های معمولی پایونیر که تصویری هم نیستن آیا مدلی هست توشون که با بلوتوث به گوشی وصل بشه و بتونم تماس ها رو جواب بدم ؟
اگه هست مدلی پیشنهاد کنید که این قابلیت رو داشته باشه
سیستم صوتیش و خروجی صداش خوب باشه
دمو دار و usb و ترجیحا بلوتوث هم داشته باشه
ممنون میشم تو پیدا کردن مدل مورد نظر منو راهنمایی کنید
دوستان من یه آمار قیمتی در آوردم مثل اینکه دمودار خیلی گرونه
بدون دمو هم بود مشکلی نیست ولی بلوتوث و usb داشته باشه
Last edited by timbland; 02-06-2018 at 18:27.
بنظر من بازم بستگی داره
یک نفر کلا کارش با ماشین هست و صبح تا شب توی ماشینه و شبی 2 ساعت قبل خواب میرسه خونه
این آدم قطعا باید سیستم صوتی ماشینش خوب باشه هم برای اینکه از کار خسته نشه هم اینکه بجز ماشین جای دیگه وقتی برای گوش دادن به موسیقی نداره
کلا سیستم صوتی ماشین بهترینش هم که باشه در برابر سیستم های استودیویی و حرفه ای حرفی برای گفتن نخواهد داشت به دلیل محدودیت های خیلی بالا
از نظر شخص من کسی که در منزل میتونه به موسیقی گوش بده میتونه با خرید یک آمپ و هدفون حرفه ای واقعا درک درستی از موسیقی پیدا کنه
سلام دوستان من به تازگی پراید ۱۱۱ گرفتم میخوام براش سیستم کیفیتی ببندم از برند هلیکس و فوکال در رنج قیمت دو میلیون پانصد الی سه تومن
خودم به شخصه قطعات مدنظرم یک جفت باند بیضی با ساب برای طاقچه عقب و یه جفت باند برای جلو داشبردم و همچنین امپلی فایر خوب ، اگر به خازن و سیم پک خوبم نیاز بود که تهیه کنم حالا با این وضعیت چه قطعاتی رو پیشنهاد میکنید .
اساتید فن راهنمایی لطفأ ممنونم
سلام
دوستان یه مشکلی تو سیستم ماشین یکی از رفقا پیش اومد و هر کاری کردیم درست نشد!
مشکل اینه که وقتی استریو هست صدای سیستم کم و بیس کلا قطع میشه!
ولی وقتی بصورت مونو هست صدا خیلی بلند و بیس قوی هست!
منظورم از استریو و مونو از طریق پخش هست که L و R رو فعال و غیر فعال میکنیم!
*و یکی چیز هم وقتی به آمپلی استریو 5702 پایونیر هر دو RCA متصل هست، ولی از طریق پخش فقط یکی از کانال هارو فعال میکنیم، بازم هر 2 کانال صدا داره!
دلیل این مشکل چی هست و چطوری میشه درستش کرد؟
دوست عزیز وضع بازار خیلی خرابه
قیمت ها نجومی شده
الان با 3 تومن به سختی یک سیستم متوسط میشه بست
دوستان پخش پایونیر s305bt به نظرتون خوبه؟
بلوتوث هم داره و میشه تماس پاسخ داد فقط میکروفون داره دیگه؟
گوشی با بلوتوث وصل میشه به پخش و دیگه به گوشی کاری نداریم دیگه؟
مطمئنا پخش خوبیه اما یه نگاه به سونی و کنوود هم تو این رنج قیمت بنداز. سونی 55bt و 410bt و کنوود bt304. سونی ها دو جفت خروجی و کنوود 3 جفت خروجی داره (پایونیر مد نظر شما یک جفت داره) که دستتون رو برای ارتقای سیستم بازتر میذارن. ضمن اینکه پایونیر رنگ نور دکمه هاش آبیه ولی سونی قرمز و کنوود رنگ متغیر به دلخواه کاربر داره که برای ست کردن با رنگ نور دکمه های داشبورد مفیده.
اوکیه فقط این پخش ها با دکمه های مخصوص پخش ( ولوم بالا و پایین و بعدی و قبلی ) که زیر فرمون ساندرو داره هماهنگ هستن؟ اصلا کلا پخش ها هماهنگ میشن با این دکمه ها یا باید دورشو خط بکشم؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)