تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2318 از 2365 اولاول ... 131818182218226823082314231523162317231823192320232123222328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,171 به 23,180 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا امروز با یکی از دوستان رفتیم بهرام شاپ برای خرید

از اونجایی که باند 13 سانتی کلا قدرت خوبی نداره اونم جایی مثل درب سمند تصمیم گرفتم فوکال 130AC رو بردارم که پرتاب صدای بالاتری داره
    و از اونور فوکال رو انتخاب کردم چون ساب ندارم و خودم علاقه داشتم بیس خوبی از سیستم تحویل بگیرم

و به اصرار بسیار زیاد این دوستم ( که آقا دلار گرون میشه الان نخری دیگه خریدش برات خاطره میشه و از این حرف ها .... ) یک آمپ هلیکس G4 هم خریدم

می خواستم باند عقب رو اینفینیتی 6913i استفاده کنم اما پشیمون شدم و تصمیم گرفتم اون رو هم از برند فوکال انتخاب کنم

الان بین انتخاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مردد شدم

از یک طرف تفکیک صدای 165AS فوق العاده هست و یک کامپوننت به تمام معنا هست ولی میترسم بیس اش نا امیدم کنه و از اونور 690AC بیس بهتری داره و این توییتر مقعرش که صدا در آخرین ولوم هم بهم نمیریزه

ممنون میشم در انتخاب کمکم کنید که سیستم کیفیتی باشه ولی با بیس قابل قبول

یک نکته دیگه اینکه برای سیم پک آمپلی فایر کلا چیزاهایی که توی بازاره همه ضایعاته !!!! جنس های چینی بی نام و نشان و اون هایی هم که اسم برند خورده بنظرم میاد قابل اعتماد نیست خیلی

یک برند سیم پک که تو بازار باشه و با کیفیت و پدر مادردار با قیمت حدود 200 و گیج 4 بهم معرفی کنید یک دنیا ممنون میشه
    سلام من صدای این سری از فوکال رو شنیدم . کلا همونجوری که میدونید کار کواک و کامپ فرق داره و برای مصارف خاص خودشون ساخته شدن هر کدوم. بیس گرفتن از کواک و کامپ کار بسیار نادرستیه. چون اصلا توان پخش فرکانسای تا 60 هرتز اصلا در ساختار اینا دیده نشده. بدون ساب ووفر رنج فرکانسی شما کامل نمیشه و باعث نارضایتی شما خواهد شد. توصیه من خرید کامپ فوکال و خرید توامان ساب هست. چون توی ماشینی مثل سمند در کل تک استیج 2 وی هم جوابگو نیست.
    در مورد مقایسه هلیکس و فوکال که فرمودید منم خیلی متوجه نمیشم یکی میدرنج بهتر داره و یکی ووکال بهتر یعنی چی؟!! میدرنج خب طیف وسیعتری از فرکانساس ولی میدرنج شامل ووکالم میشه. من در مجموع ووفر فوکال رو بسیار خوب ارزیابی میکنم ولی توییتر هلیکس فکر میکنم عملکرد بهتری داره. در ماشینای سدان بزرک بسیار مهمه که کاممی رو انتخاب کنید که ووفر قدرتمندی داشته باشه.
    در مورد پک برق هم 4 گیج استریت وایرز بهترین انتخاب شما در این رنج قیمتی میتونه باشه.
    مخلصم

2. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز ممنون بابت پاسختون
    شما چه امپی رو پیشنهاد می کنید؟ 702 کنوود چطوره ؟ فکر می کنید چند درصد کواک 7158 رو می تونه پر بکنه؟
    702 کنوود یک انتخاب اقتصادیه که انتظار کیفیت خاصی رو نباید ازس داشت هر چنو کواک 7158 هم خیلی بویی از کیفیت نبرده . ولی امپ مذکور تا 80 درصد کواک رو پر میکنه از نظر قدرت.
    مخلصم

4. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان قصد دارم gs820bt بخرم
    انتخاب بهتری هم هست به نظرتون؟
    Last edited by ahriman323; 14-05-2018 at 02:02.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام من صدای این سری از فوکال رو شنیدم . کلا همونجوری که میدونید کار کواک و کامپ فرق داره و برای مصارف خاص خودشون ساخته شدن هر کدوم. بیس گرفتن از کواک و کامپ کار بسیار نادرستیه. چون اصلا توان پخش فرکانسای تا 60 هرتز اصلا در ساختار اینا دیده نشده. بدون ساب ووفر رنج فرکانسی شما کامل نمیشه و باعث نارضایتی شما خواهد شد. توصیه من خرید کامپ فوکال و خرید توامان ساب هست. چون توی ماشینی مثل سمند در کل تک استیج 2 وی هم جوابگو نیست.
    در مورد مقایسه هلیکس و فوکال که فرمودید منم خیلی متوجه نمیشم یکی میدرنج بهتر داره و یکی ووکال بهتر یعنی چی؟!! میدرنج خب طیف وسیعتری از فرکانساس ولی میدرنج شامل ووکالم میشه. من در مجموع ووفر فوکال رو بسیار خوب ارزیابی میکنم ولی توییتر هلیکس فکر میکنم عملکرد بهتری داره. در ماشینای سدان بزرک بسیار مهمه که کاممی رو انتخاب کنید که ووفر قدرتمندی داشته باشه.
    در مورد پک برق هم 4 گیج استریت وایرز بهترین انتخاب شما در این رنج قیمتی میتونه باشه.
    مخلصم
    ممنونم از استاد عزیز امیر جان که ازشون خیلی چیزها یاد گرفتیم

امیر جان پس حرف شما رو انجام میدم تا موقعی که باز 2 میلیون بتونم کنار بزارم برای جمع آوری کامپ و آمپ و ساب فعلا بنظرت استیج عقب رو با همین اینفینیتی 6913i میتونم راه بندازم ؟ ( چون باند عقب 100 وات RMS هست و آمپ G4 حدود 80 وات RMS تحویل میده البته من ولوم رو هیچ وقت از 60 یا 70 درصد بالاتر نمیبرم یا اینکه برم آمپ رو با کنوود 9400 عوض کنم . گرچه خیلی حیفم میاد)

سوال بعدی اینکه این کامپ 16 سانتی رو می تونم جای فابریکی عقب سمند بندازم . بنظرت طاقچه عقب رو MDF کنم جواب بهتر میگیرم یا تفاوت کمه و همین جای فابریکی بندازم که دیکه توی دید هم نباشه خیلی

سوال آخر هم اینکه این پک سیم گیج 4 که فرمودید جایی میشناسید بتونم بخرم ؟ دو روزه صبح تا شب دارم میگردم توی این سایت ها اما جایی پیدا نکردم ممنون میشم بزرگواری کنی مثل همیشه کمکم کنی

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم از استاد عزیز امیر جان که ازشون خیلی چیزها یاد گرفتیم

امیر جان پس حرف شما رو انجام میدم تا موقعی که باز 2 میلیون بتونم کنار بزارم برای جمع آوری کامپ و آمپ و ساب فعلا بنظرت استیج عقب رو با همین اینفینیتی 6913i میتونم راه بندازم ؟ ( چون باند عقب 100 وات RMS هست و آمپ G4 حدود 80 وات RMS تحویل میده البته من ولوم رو هیچ وقت از 60 یا 70 درصد بالاتر نمیبرم یا اینکه برم آمپ رو با کنوود 9400 عوض کنم . گرچه خیلی حیفم میاد)

سوال بعدی اینکه این کامپ 16 سانتی رو می تونم جای فابریکی عقب سمند بندازم . بنظرت طاقچه عقب رو MDF کنم جواب بهتر میگیرم یا تفاوت کمه و همین جای فابریکی بندازم که دیکه توی دید هم نباشه خیلی

سوال آخر هم اینکه این پک سیم گیج 4 که فرمودید جایی میشناسید بتونم بخرم ؟ دو روزه صبح تا شب دارم میگردم توی این سایت ها اما جایی پیدا نکردم ممنون میشم بزرگواری کنی مثل همیشه کمکم کنی
    چاکرم دادا. کیفیت امپ جی 4 به مراتب بهتر از کنوود نامبردس. این امپ هلیکس صدای بازی رو هم داره یادم نیست به چه پخشی میخواید بزنید این امپو .
    تفاوت کامپ 13 و 16 قابل توجهه تا جای امکان از کانپ 16 استفاده کنید و طاقچه رو با mdf عوض کنید . طاقچه mdf سنگینه و نویز رو کم میکنه . زیر طاقچه هم اگه توانش رو دارید دمپ بزنید اگرم نمیتونید حداقل 1 موکت بندازید برای کاهش بیشتر نویز.
    اگه موقت هست که بله میتونید فعلا از همون کواک استفاده کنید تا سیستم رو کامل کنید . به نظرم یا جنسی رو تهیه نکنید یا اگر خرج میکنید درست و اصولی خرج کنید که باعث دلزدگی شما نشه.
    پک استریت هم پی وی بهتون معرفی میکنم از کی بگیرید. در ضمن از خرید اکسسوری با کیفیت غافل نشید( ار سی خوب و سیم اسپیکر خوب)

8. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

چاکرم دادا. کیفیت امپ جی 4 به مراتب بهتر از کنوود نامبردس. این امپ هلیکس صدای بازی رو هم داره یادم نیست به چه پخشی میخواید بزنید این امپو .
    تفاوت کامپ 13 و 16 قابل توجهه تا جای امکان از کانپ 16 استفاده کنید و طاقچه رو با mdf عوض کنید . طاقچه mdf سنگینه و نویز رو کم میکنه . زیر طاقچه هم اگه توانش رو دارید دمپ بزنید اگرم نمیتونید حداقل 1 موکت بندازید برای کاهش بیشتر نویز.
    اگه موقت هست که بله میتونید فعلا از همون کواک استفاده کنید تا سیستم رو کامل کنید . به نظرم یا جنسی رو تهیه نکنید یا اگر خرج میکنید درست و اصولی خرج کنید که باعث دلزدگی شما نشه.
    پک استریت هم پی وی بهتون معرفی میکنم از کی بگیرید. در ضمن از خرید اکسسوری با کیفیت غافل نشید( ار سی خوب و سیم اسپیکر خوب)
    ممنونم از لطفت امیر جان واقعا که باید قدر شما رو بخاطر راهنمایی هاتون همه بدونیم . هدیونیت من سونی GS820 هست

برای ساب و آمپش حدود 1 تا 1200 چه پیشنهادی داری ؟ ( با هزینه ساخت باکس )

برای سیم پک آمپ و باندها پیغام خصوصی فرستادم

سپاس فراوان

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سپاس. میشه درباره اون شیب هم کمی توضیح بدی. درست میگم: هر چه عدد شیب بالاتر باشه صدای اون فرکانس بلندتره؟
    درود
    برای درک شیب باید نمودار باشه تا متوجه بشید.
    هر چقدر عدد شیب بالاتر باشه، یعنی شیب تند تره.
    یعنی مثلاً اگر شما از 80 هرتز کات می کنید (به صورت LPF) با شیب 24- دسی بل بر اکتاو، فرکانس های 81 و 82 و... فرکانس های بالاتر از اون کمتر شنیده می شوند.
    هر چقدر شیب کات بالاتر میره، فرکانس های قبل یا بعد از کات کمتر به گوش می رسند.
    مثلاً 36- یا -48 دسی بل بر اکتاو.
    ولی شیب کات اغلب آمپ ها به 12- یا نهایتاً 24- دسی بل بر اکتاو ختم میشه.
    شیب کات بالا خیلی هم خوب نیست، مثلاً در بیس باعث خشکی بیس میشه.

دوستان قصد دارم gs820bt بخرم
    انتخاب بهتری هم هست به نظرتون؟
    پخش خوبیه، فرقی با X100 از لحاظ صوت نداره، مدار صوتی یکیه.
    فقط یه بلوتوث اضافی داره. همین...

11. 4 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

702 کنوود یک انتخاب اقتصادیه که انتظار کیفیت خاصی رو نباید ازس داشت هر چنو کواک 7158 هم خیلی بویی از کیفیت نبرده . ولی امپ مذکور تا 80 درصد کواک رو پر میکنه از نظر قدرت.
    مخلصم
    ممنون بابت پاسختون
    - شما چه آمپی رو فقط برای این باند 7158 پیشنهاد می کنید؟
    - بفرض اگر بخوام جایگزین کنم این باند رو چه پیشنهادی دارین؟(ماشین 206 هستش)
    - درصورتیکه بخوام در آینده یک کامپ یا باند برای استیج جلو اضافه کنم چه کامپی رو پیشنهاد می کنید؟
    و اینکه حروجی پخش زده (پایونیر) 50 وات منظورشون 2 اهمه یا 4 اهم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون بابت پاسختون
    - شما چه آمپی رو فقط برای این باند 7158 پیشنهاد می کنید؟
    - بفرض اگر بخوام جایگزین کنم این باند رو چه پیشنهادی دارین؟(ماشین 206 هستش)
    - درصورتیکه بخوام در آینده یک کامپ یا باند برای استیج جلو اضافه کنم چه کامپی رو پیشنهاد می کنید؟
    و اینکه حروجی پخش زده (پایونیر) 50 وات منظورشون 2 اهمه یا 4 اهم ؟
    سلام در کلیه موارد بودجه مدنظرتون رو بفرمایید نا دوستان راهنمایی کنن. چون کامپ از 300 تومن داریم تا 10 میلیون.
    در مورد پخش اون 50 وات ماکزیمم هست و در حقیقت وات rms پخش حدود 18 وات هست رو 4 اهم. روی 2 اهم نباید به پخش چیزی ببندید .

14. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم از لطفت امیر جان واقعا که باید قدر شما رو بخاطر راهنمایی هاتون همه بدونیم . هدیونیت من سونی GS820 هست

برای ساب و آمپش حدود 1 تا 1200 چه پیشنهادی داری ؟ ( با هزینه ساخت باکس )

برای سیم پک آمپ و باندها پیغام خصوصی فرستادم

سپاس فراوان
    یکم ممکنه صداتون باز بشه زیادی با این پخش. باز بیشتر تحقیق کنید.
    ساب و امپ هم امیر خان عزیز ایشالا میان راهنمایی میکنن.
    میتونید از یک ساب گلیدن و یک امپ 2 کانال با قدرت مناسب استفاده کنید .
    مخلصم

16. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •