تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 212 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

شکایتمو نوشتم برا دیده بان
    واقعا کیفیت خطش مال زمانی هست که تازه ADSL باب شده بود شورشو در آوردن پینگ داخلی 50 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه داریم
    واقعا 1 درصد اگه گیمر هستید یا سمتش نرید یا یه خط جدا برا بازی پیش بینی کنید این آخرین حرف من بود اگه میخواین بدونید دیدی چطوری هست
    برا دانلود عالیه شک نکنید
    همین

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شکایتمو نوشتم برا دیده بان
    واقعا کیفیت خطش مال زمانی هست که تازه ADSL باب شده بود شورشو در آوردن پینگ داخلی 50 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه داریم
    واقعا 1 درصد اگه گیمر هستید یا سمتش نرید یا یه خط جدا برا بازی پیش بینی کنید این آخرین حرف من بود اگه میخواین بدونید دیدی چطوری هست
    برا دانلود عالیه شک نکنید
    همین
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست بزار لطفا .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2018
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

این سایت مقادیر کاملا اشتباه نشون میده جالبه هر کاری هم میکنی اعدادش ثابت میمونن
    امروز کارشناسشون به من زنگ زد بعد 10 بار بالا و پایین کردن پروفایل اوضاع بدتر شد که بهتر نشد تهشم برگردوند سر پروفایلی که بود

5. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این سایت مقادیر کاملا اشتباه نشون میده جالبه هر کاری هم میکنی اعدادش ثابت میمونن
    امروز کارشناسشون به من زنگ زد بعد 10 بار بالا و پایین کردن پروفایل اوضاع بدتر شد که بهتر نشد تهشم برگردوند سر پروفایلی که بود

مشکلت پینگه ؟
    پینگش به نظر من مناسبه اگرچه داخلی نباید روی 40 باشه ماکسیمم باید رو 20 باشه ..
    من تو بتل 1 سرور 64 نفره و 60 هرتز راحت بازی می کنم با پینگ 110 تازه بیشتر موقع ها هم در حال داگ فایتم با plane یعنی پینگ خیلی مهمه ولی مشکلی نداره اون بازی که گفتی دارم از استیم دانلودش می کنم بازی ساده و رایگانی هست نباید مشکلی داشته باشی .
    به نظر من ارزش نداره به خاطر 20 میلی کمتر آی اس پی عوض کنی و کلی حجم رو از دست بدی همینو انقدر فشار بهش میاریم تا درست کنه .
    Last edited by George Shelly; 17-04-2018 at 12:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مشکلت پینگه ؟
    پینگش به نظر من مناسبه اگرچه داخلی نباید روی 40 باشه ماکسیمم باید رو 20 باشه ..
    من تو بتل 1 سرور 64 نفره و 60 هرتز راحت بازی می کنم با پینگ 110 تازه بیشتر موقع ها هم در حال داگ فایتم با plane یعنی پینگ خیلی مهمه ولی مشکلی نداره اون بازی که گفتی دارم از استیم دانلودش می کنم بازی ساده و رایگانی هست نباید مشکلی داشته باشی .
    به نظر من ارزش نداره به خاطر 20 میلی کمتر آی اس پی عوض کنی و کلی حجم رو از دست بدی همینو انقدر فشار بهش میاریم تا درست کنه .
    من پینگم قبلا 80 بود تو بازی سرور اروپا کلا 100 بودش بازی آنلاین زیاد میکنم یکی دوتا نیستن حالا سرور اروپا کلا 140 دارم متاسفانه یه بازیم تو ps4 سرور آمریکا دارم که دیگه گفتن نداره
    بله من هم تصمیم گرفتم بمونم قبلا 100 میدادم 300 گیگ میگرفتم حالا تصمیم گرفتم یا مبین نت بگیرم یا یه خط دیگه و گیگ کم شارژ کنم برا بازی 30 تمنم اونور بدم بازم هم گیگ بیشتر دارم هم 20 ماهی برام میمونه
    کلا تو ایران نمیشه توقع داشت همه چیز خوب باشه
    آپلودشم درست نشد متاسفانه من گیم استریم میکنم فک میکردم با پهنای باند 1.2 دیگه کلا نیازی نیست از ایرانسل برا پهنای باند بالاش استفاده کنم گرونم پام تموم میشه که اونم نقش بر آب شد سرعت آپلودم همون 70 موند
    سرویس دهنده های دیگه در آینده حجمشونو بالا ببرن میرم اونجا ولی فعلا عوض نمیکنم
    Last edited by Angel Of Darkness; 17-04-2018 at 13:42.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من پینگم قبلا 80 بود تو بازی سرور اروپا کلا 100 بودش بازی آنلاین زیاد میکنم یکی دوتا نیستن حالا سرور اروپا کلا 140 دارم متاسفانه یه بازیم تو ps4 سرور آمریکا دارم که دیگه گفتن نداره
    بله من هم تصمیم گرفتم بمونم قبلا 100 میدادم 300 گیگ میگرفتم حالا تصمیم گرفتم یا مبین نت بگیرم یا یه خط دیگه و گیگ کم شارژ کنم برا بازی 30 تمنم اونور بدم بازم هم گیگ بیشتر دارم هم 20 ماهی برام میمونه
    کلا تو ایران نمیشه توقع داشت همه چیز خوب باشه
    آپلودشم درست نشد متاسفانه من گیم استریم میکنم فک میکردم با پهنای باند 1.2 دیگه کلا نیازی نیست از ایرانسل برا پهنای باند بالاش استفاده کنم گرونم پام تموم میشه که اونم نقش بر آب شد سرعت آپلودم همون 70 موند
    سرویس دهنده های دیگه در آینده حجمشونو بالا ببرن میرم اونجا ولی فعلا عوض نمیکنم
    حالت Fast رو فعال کردی ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

حالت Fast رو فعال کردی ؟؟؟
    چی هست ؟ نمیذونم

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پشتیبانی میتونه حالت Fast Path رو از طریق DSLAM فعال کنه که 40 تا پینگ داخلی رو میاره پایین!
    مثلا اگه 80 باشه میاد رو 40!!
    پینگ دیده بان در حالت عادی 145 هست بدون Fast واسه من که با فعال کردن Fast میشه 105 تا 110!
    مودمت چیه ؟ تو قسمت مشخصات خط نگاه کن ببین جلوی Type چی زده ؟ Fast یا interleave ؟
    اگر فعال باشه اینجوری میشه .

11. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

پشتیبانی میتونه حالت Fast Path رو از طریق DSLAM فعال کنه که 40 تا پینگ داخلی رو میاره پایین!
    مثلا اگه 80 باشه میاد رو 40!!
    پینگ دیده بان در حالت عادی 145 هست بدون Fast واسه من که با فعال کردن Fast میشه 105 تا 110!
    مودمت چیه ؟ تو قسمت مشخصات خط نگاه کن ببین جلوی Type چی زده ؟ Fast یا interleave ؟
    اگر فعال باشه اینجوری میشه .

من ایسوز دارم این گزینه رو نداره بهشون گفتم برام بزارن annex m گفتن مال ما اتو هست خودت بزاری باید جواب بده ولی من میزارم رو m لینک نمیگرزه و چشمک میزنه یادمه همه میگفتن باید پشتیبانی خط بزارتش رو m
    شما خودت گزاشتی یا مودمت خودکار رو m رفته ؟
    بهشون چی بگم برام بزارن رو fast ?
    شاید حالام این باشه مگه میشه خودشون ندونن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •