سلام بر همه دوستان مخصوصا اقا حمید عزیز
میخواستم یه پخش تویه رنج قیمتی 700 بگیرم ، خروجی هاش کامل باشه و فقط و فقط کیفیت و تفکیک صدا برام مهمه
ممنون
سلام بر همه دوستان مخصوصا اقا حمید عزیز
میخواستم یه پخش تویه رنج قیمتی 700 بگیرم ، خروجی هاش کامل باشه و فقط و فقط کیفیت و تفکیک صدا برام مهمه
ممنون
سلام تو رنج قیمتی شما
از برند سونی 2 مدل XB100 و GS820 کاملترین گزینه هان
چرا کسی جواب نمیده؟
درود بر شما
اگر انتظار شما از صدا کیفیتی هست و ترجیح میدید که قطعات هم نو باشند، تقریباً با این بودجه شاید بتونید نهایتاً یک قطعه خریداری کنید.
زیربنای سیستم صوتی برق هست.
از دوستان عزیز خواهش می کنم قبل از خرید هر گونه قطعه ای، راجع به تقویت سیستم برق ماشین اطلاعات کسب کنند.
درود
فکر نمی کنم با وایب و ممفیس به کیفیت برسید.
معمولاً دیستورشن بالایی دارند و کیفیت ساخت پایین.
اوریون هم یکی از زیرشاخه های سونی هست که اخیراً فعالیت رو کمی جدی کرده، قطعاتش رو تست نکردم.
ولی به نظر نمیرسه چیز دندون گیری باشه.
اگر شما تمایلات SPL دارید، میدرنج های گرند زیرو خوب هستند.
من چند تا شنیدم و کیفیت ساخت خوبی دارند.
درود بر آقا مرتضی
هیچ جوری راه نداره آقا مرتضی.
برنامه ی Song pal شما رو از همه چیز بی نیاز می کنه.
سلام خدمت آقا حمید گل
من میخوام برای 206 یه پخش 2DIN با قابلیت مسیریابی و اتصال بلوتوث بگیرم ولی نمیخوام از این پخشهای چینی که تو بازار هست بخرم
بنظر شما بهترین گزینه تا 2 نهایتا 2.5 چه مدلی هست؟
سلام خواهش میکنم.
بله درسته ولی همون سطح مقطع رو با پورت گرد هم میشه بهش رسید مثلا به جای یک پورت گرد از دو پورت استفاده میشه ولی به طور کلی پورت اسلات در کنار ساختنش که سخت تره کارئای بهتری داره و زیباتره به نظر من.
co609 آکبند یک جفت موجوده اگر کسی خواست خصوصی به من بگه.
سلام.
روی 206 هیچ پخش دو دین برندی نمیتونی نصب کنی.
تو چینیها بهترینش اتومکس هست که 1.290.000 تومن قیمتشه.جلوش دو دینه ولی پشت دستگاه تک دین.
سلام بچه ها چند باند بیضی تا مبلغ ۳۰۰ تومان معزفی می کنین که صداشون تیز نباشه و بیسشون قوی باشه که نیاز زیادی به ساب حس نشه رو معرفی می کنین ؟؟
بیشتر می خوام باند قدرتی باشه تا کیفیتی !
در ضمن می خوام به امپ وصل کنم
ممنون از پاسخ سریع شما
بنظر شما این پخش اتومکس ارزش هزینه کردن را داره؟
الان روی ماشین آلپاین ۱۴۵ دارم
بنظر شما چه گزینهای میتونم داشته باشم که هم امکانات مورد نظرم را داشته باشه و هم جایگزین مناسبی برای پخش فعلی خودم باشه؟
با سلام
اساتید میشه یه مقایسه بین Helix Esprit E62C.2 و Focal 165 AS انجام بدید بودجم 650 تومنه اگر گزینه دیگه ای هم مناسب تر بفرمایید
دنبال کیفیت هم هستم .
ممنون
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)