تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: استادان و عزيزان 700 تومن پول دارم چه گوشي بخرم كه عالي باشه و چند سال بتونم نگش دارم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه baharan_2122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    از نظر من هر گوشي که الان بخري بعداز چند ماه قيمتش نصف مي شه به همين دليل الان هر گوشي که مي خواي بخري نمونه اي باشه که چند ماه از ورودش به بازار گذشته و قيمتش ثابت شده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ان7333333333333333333333333333333333333333333333 3333333333333333333333333333333333333 بگیرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ر
    مي گم عزيز نكنه گوشي اي كه خريدي رو دستت باد كرده و بدرد نخوره داري با اين تبليغاتت همه رو بدبخت مي كني آخه ببخشيد ها يه مثلي هستش كه مي گه اوني كه داره مي ره جهنم بغل دستيشو دوست مي گيره كه باهم برن
    من از N73‌يه دوربين عالي ديدم حالا در رتبه هاي بعدي صداش استريو هستش ولي بويي از بيسBass نبرده (منظور همون صداب بم خودمون)
    ولي هنگ كردنش كه فجيعه و همچنين S60 هستش و UIQ‌خيلي بهتر از اس 60 هستش. تو يو آي كيو مثله كلپوتر مي مونه همه جا مي توني هر كاري رو بكني ولي تو نوكيا فقط بايد بري تو پرفايل ها و دس كاري كني. اين نظر همگاني كه يو آي كيو بهتره.
    آگه مشخص نشه كه آخرين ورژن گوشي N73 چيه و كي مياد من نمي خرمش و بايد استفاده كنن و نظراتشون رو بگن بعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ONLY_NOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خيلي مايه داري ان 73 بخر

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر من هم ان73 انتخاب خوبي هستش قيمتش هم كمتر از 700 تومنه(480). 990با امكاناتي كه داره ولي اصلا" به درد بخور نيستش صداش خيلي كمه .ولي اگه عشق Uiq تو كلت باشه و امكاناتي مثل تاچ اسكرين بودن و اينا چيزي نميتونم بگم .يه سر هم به طرفاي گوشياي ويندوز موبايلي مثل اي ميت بزن با اين كه پاره آجرن ولي خيلي خفنن.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

n73 قیمتش تقریبا ثابت شده

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

یه pda بخری خیلی بهتره!!

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مي گم عزيز نكنه گوشي اي كه خريدي رو دستت باد كرده و بدرد نخوره داري با اين تبليغاتت همه رو بدبخت مي كني آخه ببخشيد ها يه مثلي هستش كه مي گه اوني كه داره مي ره جهنم بغل دستيشو دوست مي گيره كه باهم برن
    من از N73‌يه دوربين عالي ديدم حالا در رتبه هاي بعدي صداش استريو هستش ولي بويي از بيسBass نبرده (منظور همون صداب بم خودمون)
    ولي هنگ كردنش كه فجيعه و همچنين S60 هستش و UIQ‌خيلي بهتر از اس 60 هستش. تو يو آي كيو مثله كلپوتر مي مونه همه جا مي توني هر كاري رو بكني ولي تو نوكيا فقط بايد بري تو پرفايل ها و دس كاري كني. اين نظر همگاني كه يو آي كيو بهتره.
    آگه مشخص نشه كه آخرين ورژن گوشي N73 چيه و كي مياد من نمي خرمش و بايد استفاده كنن و نظراتشون رو بگن بعد
    نه عزیز شما نگران من نباش حالا حالاها مونده به ارزشهای ان73 پی ببرین درضمن تا شما موندین تو جهنم واسه ما جا نیست درسته صداش زیاد بم نیست ولی بلند وبا کیفیته stereo 3d هنگ کردنشم که مال ورژن قدیمیش بود تو ورژن جدیدش برطرف شده
    Last edited by fery joon; 06-03-2007 at 22:58.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه عزیز شما نگران من نباش حالا حالاها مونده به ارزشهای ان73 پی ببرین درسته صداش زیاد بم نیست ولی بلند وبا کیفیته sterio 3d هنگ کردنشم که مال ورژن قدیمیش بود تو ورژن جدیدش برطرف شده
    یه سوال:
    آپدیت کردن نوکیا ها چه جوریه؟ میشه مثلا تو خونه از اینترنت دانلود کرد و نصب کرد یا باید بدی بیرون و دردسر داره؟ مثلا سونی اریکسون یه برنامه آپدیت سرویس داره که فقط گوشیو وصل میکنی به کامپیوتر و خودش تا آخرش میره. من P990 رو تا حالا دو بار اینجوری آپدیت کردم. نوکیا چی؟

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه سوال:
    آپدیت کردن نوکیا ها چه جوریه؟ میشه مثلا تو خونه از اینترنت دانلود کرد و نصب کرد یا باید بدی بیرون و دردسر داره؟ مثلا سونی اریکسون یه برنامه آپدیت سرویس داره که فقط گوشیو وصل میکنی به کامپیوتر و خودش تا آخرش میره. من P990 رو تا حالا دو بار اینجوری آپدیت کردم. نوکیا چی؟
    من خودم تو خونه گوشیمو آپدیت کردم خیلی آسونه البته اگه adsl داشته باشی
    گوشیو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل میکنی بعد برنامه پی سی سویتو باز میکنی یه سرچ میزنی خودش اگه ورزن جدید اومده باشه پیدا میکنه و گوشیو به همین راحتی آپدیت میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال:
    بله عزيزم نوكيا هم عينه همينه!!!
    ميري گوشيت و انتخاب مي كني و نرم افزار اپديتش و دانلود مي كني و گوشي رو با كابل وصل مي كني به كامپيوتر و شروع مي كنه به آپ گردن!
    من تا حالا 2 دفه ان 73 و 4 دفه ان 70 دم و 2 دفه 6630 و.....كردم خيلي اسونه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •