تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 659 از 848 اولاول ... 159559609649655656657658659660661662663669709759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,581 به 6,590 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سرویس ما هم امروز وصل شد
    از زمان درخواست تا وصل شدن سه روز طول کشید
    سرویس 3 مگ 360 گیگ 6 ماهه جشنواره ای

نتایج تست
    سرور ایران

سرور فرانکفورت

تک کانکشن هم با گوگل کروم یه چیزی دانلود کردم سرعت بین 300 تا 350 کیلوبایت بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

چرا به سایت اصلی اطلاع نمیدید؟

فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه . مشکل به احتمال زیاد داخلیه و اونا کاری نمیتونن بکنند. البته من هم نیازی به این وبسایت ندارم. فقط برام خوشایند نیست اینطوری بزنن همه چیز رو خراب کنن. این الان فقط یه مورده که من پیدا کردم. احتمالا مشابه این موارد زیاده

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا به سایت اصلی اطلاع نمیدید؟
    فکر خوبیه
    یک ایمیل به سازندگان بزنیم و از این وب سایت جعلی شکایت کنیم ، اونها قطعا شکایت خواهند کرد و چون سرور سایت جعلی در هلند واقع شده و تابع قوانین بین الملل هست ، مسدودش خواهند کرد .

درسته که تو ایران بطور کاملا قانونی چنین کلاه برداری هایی انجام میدن ، اما این کار یک هک و دزدی تمام عیار هست و همه جای دنیا جرم محسوب میشه.
    این روش هک و دزدی اطلاعات به man in the middle معروف هست. و البته fake page

کافیه تصاویری که توی تاپیک ارسال کردم رو به سازندگان ارسال کنید تا از تعجب شاخ دربیارن ....

من که حوصله مکاتبه و توضیح دادن ندارم ، اهمیتی هم برام نداره هر روز هزاران مورد کلاه برداری اینترنتی به شیوه قانونی به وسیله isp ها توی ایران انجام میشه .
    به قولی من فقط کلاه خودم رو محکم میگیرم که باد نبره.

4. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اهمیتی هم برام نداره هر روز هزاران مورد کلاه برداری اینترنتی به شیوه قانونی به وسیله isp ها توی ایران انجام میشه .
    به قولی من فقط کلاه خودم رو محکم میگیرم که باد نبره.
    و این دقیقا همون چیزیه که اونا میخواند، اینکه اتحاد مردم و بنی آدم سعدی از بین بره
    همین موضوع بهترین راه برای اعتراضه من شخصا به سایت اصلی ریپورت میدم باید با بقیه isp ها هم تست بشه
    دست دزد جماعت باید برای مردم رو بشه!

6. 5 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب دوستان گویا پیگیری ها نتیجه داد و سر کیسه را شل کردند. امروز پهنای باند من افزایش داده شد و اکنون می تونم در سایت twitch و جاهای دیگه ویدیو بدون توقف در رزولوشن 720p تماشا کنم هرچند در 1080 هر 20 یا 30 ثانیه یکبار به مدت چند ثانیه ویدیو متوقف می شه.
    من اینجا به گزارش کیفیت ادامه خواهم داد چونکه معلوم نیست در روزهای آینده چه کار خواهند کرد.

8. 2 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خوب دوستان گویا پیگیری ها نتیجه داد و سر کیسه را شل کردند. امروز پهنای باند من افزایش داده شد و اکنون می تونم در سایت twitch و جاهای دیگه ویدیو بدون توقف در رزولوشن 720p تماشا کنم هرچند در 1080 هر 20 یا 30 ثانیه یکبار به مدت چند ثانیه ویدیو متوقف می شه.
    من اینجا به گزارش کیفیت ادامه خواهم داد چونکه معلوم نیست در روزهای آینده چه کار خواهند کرد.
    واسه من که مثل همین دو هفته گذشته افتضاحه و حتی بدتر هم شده
    شما چه طوری پیگیری کردید واسه سرعت تک کانکشن؟ میشه منم راهنمایی کنید (به نظرتون یعنی الان خط شما رو فقط باز گذاشتن چون شکایت کردید؟)
    یه تست از سایت whatbox.ca/speedtest میتونید بگیرید مشخص بشه سرعت تک کانکشنتون الان (ساعت 11 شب) چنده؟
    سرویستون حجمیه یا غیر حجمی؟
    خطتتون رو چند مگ دانلود بسته شده؟
    ممنون

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من پیشگامان دارم واسه من از ساعت 3 عصر تا الان خیلی باثبات بوده و ظاهرا درست شده بعد از 10 روز پرنوسان!
    سرعت صفحه و ...عالیه!

11. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

واسه من که مثل همین دو هفته گذشته افتضاحه و حتی بدتر هم شده
    شما چه طوری پیگیری کردید واسه سرعت تک کانکشن؟ میشه منم راهنمایی کنید (به نظرتون یعنی الان خط شما رو فقط باز گذاشتن چون شکایت کردید؟)
    یه تست از سایت whatbox.ca/speedtest میتونید بگیرید مشخص بشه سرعت تک کانکشنتون الان (ساعت 11 شب) چنده؟
    سرویستون حجمیه یا غیر حجمی؟
    خطتتون رو چند مگ دانلود بسته شده؟
    ممنون
    من به هیچ سایت آزمایش سرعتی اطمینان ندارم و به شما هم پیشنهاد می کنم ملاک سرعت رو اینجور سایت ها قرار ندهید. اگر پست های من رو بیابید و مطالعه کنید خواهید دید که من با وجود داشتن سرعت خوب در speedtest یا سایت های مشابه حتی نمی تونستم با کیفیت 240p در twitch ویدیو تماشا کنم ( stream ).
    شما NetWorx را دانلود کن بعد به twitch برو و یک ویدیو با کیفیت 720p را تماشا کن و همزمان سرعتت را در networx رصد کن. بایستی در حدود 3 مگابیت باشد. اگر اینطور بود که هیچ اگر نبود همین موضوع رو با پشتیبانی فنی در میان بگذار اگر ترتیب اثر داده نشد در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت شکایت کن با این مضمون که نمی تونی ویدیو های استریم شده را تماشا کنی و پارس آنلاین به اندازه سرعتی که خریداری کرده ای را در اختیار تو قرار نمی ده. اگر پست های من رو بخونی خودت متوجه میشی.
    من سرعت 16 مگابیت با 275 گیگابایت حجم را دارم.
    در واقع فکر می کنم سرعت الان من تقریباً مشابه سرعت کاربران دیگر شده است چونکه فکر می کنم هیچ کس مثل من اونقدر سرعت افتضاح نداشت. یکی دو صفحه قبل رصد سرعتم رو در نرم افزار networx قرار داده ام.
    Last edited by shahram83; 30-01-2018 at 23:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

منم الان میتونم با کیفیت 720p بدون وقفه از این سایت twitch فیلم ببینم.سرویس 3 مگ.عکس

14. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم الان میتونم با کیفیت 720p بدون وقفه از این سایت twitch فیلم ببینم.سرویس 3 مگ.عکس
    این خوب محسوب میشه و فکر کنم تنها موردی که باید در نظر بگیری حجم مصرفی است از اونجایی که 3 مگ داری گمان می کنم حجم سرویست باید در حدود 60 گیگ باشه و وقتی در twitch گم می شی تا دوباره خودت رو پیدا کنی میبینی که چندین گیگابایت مصرف شده است.

من واقعاً انتظار نداشتم 3 مگ بتونه 720p رو بدون وقفه نمایش بده و این یعنی اینکه اکنون تو همون چیزی رو داری که برای اون پرداخت کرده ای و خریداری کرده ای.
    اکنون که دارم به دقت به تصویری که گذاشته ای نگاه می کنم می بینم که سرعت تو را روی 4 مگابیت قرار داده اند که البته با عقل جور در می آد و میشه حدس زد چرا! می خوان زودتر حجمت رو مصرف کنی.
    Last edited by shahram83; 31-01-2018 at 12:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •