تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 910 از 949 اولاول ... 410810860900906907908909910911912913914920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,091 به 9,100 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

درود.
    دیشب که ساعت دوازده شد مهلت اینترنت هم تمام شد.مثل اینکه ساعت خرید را حساب نمیکنه.
    منم یک ماهه تمدید کردم.ولی مشکل اینجاست مانده روز ریست شده و شده 31 روز ولی حجم باقی مانده ریست نشد و همون حجمی که از قبل باقی مونده بود رو میزنه.یعنی من که 8 مگ خریدم به جای اینکه بزنه 400 گیگابایت حجمی که از قبل بود 130 گیگابایت رو زده. الان این عادیه یا مشکلی هست؟
    والله برای من که تا 15 روز اول اصلا حجم کم نمیکرد و رو همون 400 گیگ مونده بودو بعد شروع کرد از حجم کم کردن . این یعنی سیستم هاشون مشکل داره و فکر نکنم ترافیک هر ماه قابل انتقال به ماه بعد باشه . شما هم یه تماس با پشتیبانیشون بگیر که اگه اواخر ماه حجمت تموم شد نگن 400 گیگ رو مصرف کردی و شما هم نتونی ثابت کنی که 400 نبوده و 130 بوده !!

2. این کاربر از malthael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

سلام.
    دوستان کسی از مشهد هست که فن آوا یا آسیاتک داشته باشه.
    میخوام سرویس و از مخابرات نغییر بدم.
    میخوام بدونم کدومش خوبه.
    توی پست ها که خوندم از فن آوا زیاد تعریف نکردن.خوبیه قن آوا اینکه شبانه داره.
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فن آوا در شیراز از 2 ساعت گذشته :

Last edited by bhrooz555; 27-01-2018 at 17:24.

5. این کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام.
    دوستان کسی از مشهد هست که فن آوا یا آسیاتک داشته باشه.
    میخوام سرویس و از مخابرات نغییر بدم.
    میخوام بدونم کدومش خوبه.
    توی پست ها که خوندم از فن آوا زیاد تعریف نکردن.خوبیه قن آوا اینکه شبانه داره.
    آسیاتک بالاخره خانه تکانی کرد حجم هاش بد نیس, اگر میخواهی هر ماه بالای 80 هزار تومان خرج dsl کنی فنآوا حجم بیشتره
    غیر از اون فرقی چندان ندارن, پشتیبانی آسیاتک بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

2 روزه وارد دومین ماه استفادم از فن آوای 16 مگابیت شدم. کل ماه اول در کل 2 بار قطعی داشتم ( قطعی های 30 ثانیه ای و 1 دقیقه ای ) و بدون مشکل و با رضایت تمام استفاده میکردم تا ابنکه ابن دو روز که وارد ماه دوم شدم و تمدید کردم ، مدام قطع میشد که قاطی کردم و زنگ زدم پشتیبانی:
    گفتم اولا من هیچوقت به سرعت 2 مگابایت دانلود نرسیدم که این وسط حدود 200 کیلوبایت دزدی میشده از طرف شما
    دوما قطعی ها زیاد شد و هردفعه هم مودم رو روشن میکنم دقیقا 5 الی 10 دیقه طول میکشه که به نت وصل شه
    خلاصه بعد از کلی جنگ و دعوا، خطم رو روی 18 مگابیت بست و بالاخره بعد از 1 ماه و 2 روز، تونستم سرعتی نزدیک به 2 مگابایت رو بگیرم. قطعی و وصلی هم منتظرم ببینم باز قطع میشه و میره رو مخم یا نه:

8. 4 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در حال حاظر به هیچ عنوان فن آوا را پیشنهاد نمیکنم
    زنگ زدیم پشتیبان جای اینکه مشکل پینگ بالا را حل کنند سرعت را از 8 مگ به 4 مگ کم کردند!
    این طور که مشخصه فن آوا اصلا حساب ظرفیتش را هم نکرده که به همان اندازه که مشتری جذب میکنه، پهنای باند را هم افزایش بده
    با توجه به پست قبلی، پینگ فن آوا در طول 24 ساعت نوسان بسیار شدیدی دارد به طوری که 80 درصد از روز پینگ بالای 800ms و در اوجش 1500ms هست!! (داخلی و بین الملل فرقی نداره)
    سرعت تک کانکشن هم بسیار بد و از 50 کیلوبایت بیشتر نمیشه. میتونم بگم وضعیت فعلی فن آوا از های وب به مراتب بدتره که لااقل های وب پینگ 90 تا 120ms بود و مشکلی نداشت

متاسفانه با این وضعیت مجبورم مجدد از جای دیگری سرویس بگیرم
    Last edited by bhrooz555; 28-01-2018 at 12:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

زنگ زدیم پشتیبان جای اینکه مشکل پینگ بالا را حل کنند سرعت را از 8 مگ به 4 مگ کم کردند!
    این طور که مشخصه فن آوا اصلا حساب ظرفیتش را هم نکرده که به همان اندازه که مشتری جذب میکنه، پهنای باند را هم افزایش بده
    با توجه به پست قبلی، پینگ فن آوا در طول 24 ساعت نوسان بسیار شدیدی دارد به طوری که 80 درصد از روز پینگ بالای 800ms و در اوجش 1500ms هست!! (داخلی و بین الملل فرقی نداره)
    سرعت تک کانکشن هم بسیار بد و از 50 کیلوبایت بیشتر نمیشه. میتونم بگم وضعیت فعلی فن آوا از های وب به مراتب بدتره که لااقل های وب پینگ 90 تا 120ms بود و مشکلی نداشت

رفیقم شیراز زندگی میکنه میگه فن آوا تو شیراز سرویس نمیده! نکنه یه شرکتی از اسم فن آوا سواستفاده کرده یا نمایندگی غیر رسمیشو گرفته؟ چون پینگ و تک کانکشنش برای من فوق العادست. شایدم مرکز مخابراتیتون مضخرفه یا فن آوا تو اون مرکز مخابراتی تجهیزات مضخرفی گذاشته

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    سرعت تک کانکشن اعصاب منو خرد کرده اصلا به راحتی نمیشه یک ویدئو نگاه کرد حتی از سایتای ایرانی

تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

2 روزه وارد دومین ماه استفادم از فن آوای 16 مگابیت شدم. کل ماه اول در کل 2 بار قطعی داشتم ( قطعی های 30 ثانیه ای و 1 دقیقه ای ) و بدون مشکل و با رضایت تمام استفاده میکردم تا ابنکه ابن دو روز که وارد ماه دوم شدم و تمدید کردم ، مدام قطع میشد که قاطی کردم و زنگ زدم پشتیبانی:
    گفتم اولا من هیچوقت به سرعت 2 مگابایت دانلود نرسیدم که این وسط حدود 200 کیلوبایت دزدی میشده از طرف شما
    دوما قطعی ها زیاد شد و هردفعه هم مودم رو روشن میکنم دقیقا 5 الی 10 دیقه طول میکشه که به نت وصل شه
    خلاصه بعد از کلی جنگ و دعوا، خطم رو روی 18 مگابیت بست و بالاخره بعد از 1 ماه و 2 روز، تونستم سرعتی نزدیک به 2 مگابایت رو بگیرم. قطعی و وصلی هم منتظرم ببینم باز قطع میشه و میره رو مخم یا نه:

بابا خوشا به حالت !! من که بالاترین سرعت بدون دردسری که بتونم بگیرم 8 مگ هست . نزدیک مرکز مخابراتی هستین ؟ چه مودمی دارید ؟
    من دارم آخرین روزهای اولین ماه فن آوا رو می گذرونم و بعدش هم به دلیل کمبود پهنای باندی که دارن (4 مگ به زور!) خداحافظ فن آوا .
    Last edited by malthael; 28-01-2018 at 15:37.

تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

دلیلی که سرعتتون از 8 اومده روی 4 برای اینه که براتون پروفایل گیم رو فعال کردن و پروفایل گیمشون رو هم فقط رو سرعت 4 مگ میبندن .من بدون پروفایل گیم پینگم تا فرانکفورت 150-160 هست و با پروفایل گیم معمولا کم و بیش دور و بر 120 میچرخه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •