این جدول شما قدیمی هست. الان دیده بان نت هم برا سرویس ۱۶ مگ هزار گیگ روزانه ترافیک بین الملل میده + هزار گیگ ترافیک برای شبانه
کیفیتش هم بهتر از فن اوا بوده تا اینجا حداقل. چون مشترک زیاد نگرفته هنوز. فقط باید ببینید در مرکز شما سرویس میده یا نه
این جدول شما قدیمی هست. الان دیده بان نت هم برا سرویس ۱۶ مگ هزار گیگ روزانه ترافیک بین الملل میده + هزار گیگ ترافیک برای شبانه
کیفیتش هم بهتر از فن اوا بوده تا اینجا حداقل. چون مشترک زیاد نگرفته هنوز. فقط باید ببینید در مرکز شما سرویس میده یا نه
کدوم پشتیبانی ؟ درخواست کتبی نوشتم منتظرم تا جمع کنن.![]()
سلام دوستان یه هفتس تا به نت وصل میشم چراغ adsl و نت قطع میشن
بعد چند ثانیه دوباره وصل میشن ولی تا به نت وصل میشم دوباره چراغا خاموش میشن
هم سیم تلفن وصله و قطعی نداره هم مودم رو عوض کردم
کسی هست مشکل منو داشته باشه؟
مخابراتم خوشم نمیاد زنگ بزنم چون اپراتوراش واقعا بی ادبن و درست جواب نمیدن
شما نمدونین مشکل از کجاست؟
هوالباقی![]()
اگر بار گران بیودیم ،رفتیوم
سلام به همه ی دوستان .خوشبختانه خط من از مخابرات جمع اوری شد و در جایی دیگه ثبت نام کردم و خطم زودتر از اون چیزی که فکر میکردم رانژه شد .الان که دو تا رو مقایسه کردم فهمیدم تصور من در مورد مخابرات اشتباه بوده .من فکر میکردم تجهیزات مخابرات ضعیف و قدیمیه و اگر از یک شرکت خصوصی بگیرم چون تجهیزات جدید تر هست قطعا لینک بهتری دارم ولی باید اعتراف کنم الان کشش خط من چه در دانلود و چه اپلود دقیقا نصف اون چیزی هست که با مخابرات داشتم ولی با این حال اصلا پشیمون نیستم از این که از مخابرات رفتم .یادمه اون اوایل که از مخابرات سرویس گرفته بودم هر کس نتم رو میدید میگفت چقدر پینگش پایینه و سرعتش عالیه ، واقعا هم همینطور بود ولی خوب به دلایل نامعلومی خط ما ترکید و دیگه کیفیت قبل رو نداشت صلاح در این بود که از مخابرات جدا شم الان هم خیلی خوشحالم که دیگه با اون پرسنل بی خیال و بی ادبش سر و کار ندارم.پروسه ی جمع اوری و رانژه هم به این صورت بود که در کمتر از 48 ساعت از زمان درخواست تخلیه خط من تخلیه شد و دقیقا 24 ساعت بعد از ثبت نام در شرکت جدید رانژه شد .از این که امیدوار بودم کیفیت خطم بالاتر میره ولی کمتر شد خیلی ناراحت هستم ولی در کل کیفیت اینترنت خیلی بالاتر از مخابرات هست.شما ها هم اگر خطتون ok هست به هیچ وجه سراغ شرکت های دیگه نرید همون مخابرات بمونید و حالش رو ببرید چون همه چیز مثل تخم مرغ شانسی هست ولی اگر خطتون مشکل داره حتما تخلیه کنید که بیش تر از این با پشتیبانی ضعیف مخابرات سر و کله نزنید .اگر بدی از ما دیدید حلال کنید .
خداحافظ همگی![]()
سرعت استریم ویدیو توی همه سایتا بشدت کم شده همش باید منتظر باشم بافر پرشه اونم با سرعت 8مگ
ولی سرعت دانلودم همون 1مگ مونده ...کسی نمیتونه کمکی کنه خیلی شاکیم...
مشکل شما اینه که Downstream رو برای شما بالا بستن و خط شما کشش این سرعت رو نداره و وقتی خطتون روی بیشترین مقدار کشش ثابت میشه با کوچکترین نویزی لینک دراپ میشه... به نوعی میشه گفت SNR با این عمل پایین میاد و به محض اینکه فشاری روش وارد میشه یا از اینترنت استفاده ای میشه و یا نویزی به وجود میاد خط کشش نداره و لینک ADSL میپره... یه سری به سیم کشی ها بزنید.. و یا اگر تلفن بی سیم دارین از مدار خارج کنید ببینید تاثیری داره یا نه.. اگر مشکل حل نشد تنها راه اینه که یه سرویس با سرعت پایین تر بگیرین چون قانون جدید اومده که حتی اگه خود کاربر درخواست بده سرعتشو مثل قبلا پایین نمیارن و تنها راهش گرفتن سرویس با سرعت پایین تره... این حرکتو انجام دادن که کاربر نتونه هیچ شکایتی بکنه از سرعت اگر سرویس جدید گرفتین باید با پشتیبانی تماس بگیرین که تغییرات رو روی سرعت اعمال کنن... یه راه دیگه هم هست که بشه موقتا کار رو راه انداخت... توی DSL Setting کانفیگ مودم نوع Modulation رو فقط G.Dmt تیک بزنید... اینارو تست کنید ببینید جواب میده یا نه...
Last edited by ___vampire___; 26-01-2018 at 06:33.
سعی کن روی یه IP بیفتی که پینگش از همه پایین تره... Connect/Disconnect تا به بهترین حالت پینگ برسی...
در حال حاضر از 150 پینگ 4.2.2.4 داریم تا 280 اونورا... زمانی که روی این IP ها بسته میشد و پینگ پایین تر بود من کمتر به این مشکل بر میخوردم...
پینگ گرفتم الان 130 بود ولی باز استریم مشکل داره فقط با کیفیت 240p میشه بدون تاخیر نگا کرد...درضمن تایم اوت هم زیاد دارم(بین هر 15 بار پینگ گرفتن یکی الی دوتا) خطم روی 10 مگ بسته شده...چه کنم دوست عزیز؟
Last edited by reza_v66; 26-01-2018 at 13:51.
والا من خودم Live Stream 1080 60FPS توی یوتوب میبینم این مشکلو ندارم... البته خط روی 16 بستست... نمیدونم شما چرا این مشکلو دارین... با یه سیستم دیگه هم تست کنید...
مخابرات ای پی ها رو ازاد کرده مثل چند سال پیش شده انواع و اقسام ای پی ها برام میان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)