تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 228 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    من زنگ زدم فن اوا خواستم نت بگیرم بعد تا گفتم واس مخابرات هجرتم گفت اونجا کابل برگردونه فعلا نمیتونیم به شما سرویس بدیم این قضیه واسه 2هفته پیشه
    دوباره امروز زنگ زدم دوباره گفت کابل برگردونه منم به طرف گفته چقدر طول میکشه این کابل برکردون گفتش منطقه هایی که کابل برگردون میشه تو انحصار مخابراته
    حالا سوالم اینکه مگه نگفتن مخابرات دیگه انحصاری نداره ؟؟؟

2. این کاربر از pc 20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

سلام
    من زنگ زدم فن اوا خواستم نت بگیرم بعد تا گفتم واس مخابرات هجرتم گفت اونجا کابل برگردونه فعلا نمیتونیم به شما سرویس بدیم این قضیه واسه 2هفته پیشه
    دوباره امروز زنگ زدم دوباره گفت کابل برگردونه منم به طرف گفته چقدر طول میکشه این کابل برکردون گفتش منطقه هایی که کابل برگردون میشه تو انحصار مخابراته
    حالا سوالم اینکه مگه نگفتن مخابرات دیگه انحصاری نداره ؟؟؟
    سلام ،
    منم مركز مزخرف هجرت هستم ، و اين داستان به منم گفته شد ، قبلا آسياتك بودم چند سال كه بخاطر تعرفه هاي مزخرف اخيرش تخليه كردم و بعدش متوجه داستان كابل برگردون شدم و ناچارا گير مخابرات افتادم ! فعلا ٢ مگ ٧٥ گيگ دارم ك ثابته و قعطي و ... نداشته الحمدالله.
    قبلش رفتم مركز گفتم داستان چيه گفت نه مشكلي نداره خط شما كه گفتم كابل برگردون ... اون بنده خدا هم گفت قضيه انحصار .... هست.
    بعضي از isp ها گفتن ظرف ٧٢ ساعت معمولا تموم ميشه اين كابل برگردون و بعضي ها هم گفتن يك ماه شايد يك سال ! تاريخ دقيقي نداره ! فعلا بايد منتظر بموني تا مركز مشكل رو مرتفع كنه !و دعا كني خط شما از مسي به فيبر تغيير نكنه ! حالا اصلاكابل برگردوني دركار هست يا خير خدا ميدونه!!!
    نميدونم حالا به ١٩٥ شكايت كنيم جواب ميده يا نه !
    Last edited by 01110362; 06-01-2018 at 19:15.

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آره!!!
    فعلا که شده!!!
    سرعت صفحه هم بعد از ساعت 12 ظهر به بعد زیاد جالب نیست یعنی کند نیست ولی به سریعی صبح هم نیست!!!!!!
    یاد نامحدودای مخابرات افتادم که فقط تا ظهر خوب بود!!!!!!

آقا منم به سرنوشت شما دچار شدم !

زنگ زدم میگم خطو رو 16 ببند می خوام 16 تمدید کنم اول میگفت تمیکشه من زیر بار نرفتم گفتم چیکار داری بذار رو 16 بعد انجام داد دیدم تو پنل هیچ فرقی نکرد گفتم فرقی نکرد که ! گفت من بستم رو 16 اگه کم نشون میده خط نمیکشه مگه میشه همه خط ها نکشن ؟ جالبش اینه آی اس پی قبل پیشگامان که بودم 16 رو خطم راحت جواب میداد ! الان تست میگیرم سرعت هیچ فرقی با 8 مگ نداره انگار سرمون کلاه گذاشتن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

آقا منم به سرنوشت شما دچار شدم !

زنگ زدم میگم خطو رو 16 ببند می خوام 16 تمدید کنم اول میگفت تمیکشه من زیر بار نرفتم گفتم چیکار داری بذار رو 16 بعد انجام داد دیدم تو پنل هیچ فرقی نکرد گفتم فرقی نکرد که ! گفت من بستم رو 16 اگه کم نشون میده خط نمیکشه مگه میشه همه خط ها نکشن ؟ جالبش اینه آی اس پی قبل پیشگامان که بودم 16 رو خطم راحت جواب میداد ! الان تست میگیرم سرعت هیچ فرقی با 8 مگ نداره انگار سرمون کلاه گذاشتن !
    مخابراتم همینو میگه اینا چون حجم ندارن این بهونه رو میارن البته فکر میکنم چون خط من راحت تا 16 میکشه فاصله اشم دو کیلومتر بیشتر نیست در حالی که مورد داشتیم یکی از یه شرکت دیگه شیش کیلومتر فاصله اش بوده راحت تا 16 ساپورت میکرده

6. این کاربر از Ghost wars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مخابراتم همینو میگه اینا چون حجم ندارن این بهونه رو میارن البته فکر میکنم چون خط من راحت تا 16 میکشه فاصله اشم دو کیلومتر بیشتر نیست در حالی که مورد داشتیم یکی از یه شرکت دیگه شیش کیلومتر فاصله اش بوده راحت تا 16 ساپورت میکرده
    منکه مخابراتمون 3 تا کوچه پایینتره تازه خود ساختمون پیشگامانم زیاد ازمون فاصله نداره

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو 15 روز گذشته نزدیک 430 گیگ مصرف داشتم از 1000 گیگ بین الملل!!!
    فقط هم شبا دانلود کردم!
    من کلا اعتیاد به دانلود ندارم و تمام چیزهایی هم که دان کردم کاملا مورد نیازم بوده!!!
    مثل بازی / فیلم های 4k و ....
    در کل خیلی از پیشگامان راضیم به جز سرعت چون حتی کشش خطم رو هم محدود کردن و تا 10 بیشتر نمیکشه!

9. 3 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تو 15 روز گذشته نزدیک 430 گیگ مصرف داشتم از 1000 گیگ بین الملل!!!
    فقط هم شبا دانلود کردم!
    من کلا اعتیاد به دانلود ندارم و تمام چیزهایی هم که دان کردم کاملا مورد نیازم بوده!!!
    مثل بازی / فیلم های 4k و ....
    در کل خیلی از پیشگامان راضیم به جز سرعت چون حتی کشش خطم رو هم محدود کردن و تا 10 بیشتر نمیکشه!

سلام

متاسفانه همه سرعت دانلود رو ملاک قرار میدن .. شما سرعت تک کانکشنتون چند هست ؟ .. والا برای من تک کانکشن میاد زیر 200 کیلوبایت و شرکت هم میگه ملاک برای ما دانلود منجر هست !!! .. من حتما تخلیه میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

متاسفانه همه سرعت دانلود رو ملاک قرار میدن .. شما سرعت تک کانکشنتون چند هست ؟ .. والا برای من تک کانکشن میاد زیر 200 کیلوبایت و شرکت هم میگه ملاک برای ما دانلود منجر هست !!! .. من حتما تخلیه میکنم
    منم تو هفته اول خیلی مشکل داشتم طوری که سرعت از ظهر به بعد بد میشد به خصوص صفحه!!!
    مثل 1 مگ نامحدود مخابرات میشد به حدی بد صفحه باز میکرد!!!
    بعد شکایت کردم و هر ساعت 3 بار زنگ میزدم پشتیبانی گفتم یا باید درست شه یا تخلیه!!!
    بعد از چند روز درست شد گفتم چیکار کردین که سرعت خوب شد ؟ که گفتن یه پروفایل جدید رو حسابتون ساختیم!!!
    شما زنگ بزن همین بگو ببین چی میشه!!!!
    مال من واقعا عالیه سرعت صفحه فوق العاده ست / پینگ هم عالی / قطعی هم نداره!!!
    فقط تنها مشکلم الان اینه که کشش خط من چرا تو این شرگت انقدر بد شده خطی که 21 مگ میکشیده چرا شده 10!!! که امروز زنگ زدن گفتن داریم پیگیری می کنیم!!!
    به نظر م تخلیه نکن چون همه شون مثل همه ن و فقط خودت اسیر میشی!!!
    تک کانکشن از سرور داخلی عالیه که خوب طبیعیه ولی خارجی یکم مشکل داره اونم به خاطر ترافیک این ساعات هست وگرنه صبح خوبه!!!
    شما تصور نکن الان تخلیه کنی بری مثلا شاتل بهت تک کانکشن خارجی فول میده!! نه!!
    من همین الان اون یکی خطم شاتله اونم زیاد جالب نیست و واقعا بهتر از پیشگامان نیست ....
    تک کانکشن کلا تو ایران مزخرفه با این همه فیلترینگ و چرت و پرتایی که گذاشتن سر راه دیتا .......

12. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

منم تو هفته اول خیلی مشکل داشتم طوری که سرعت از ظهر به بعد بد میشد به خصوص صفحه!!!
    مثل 1 مگ نامحدود مخابرات میشد به حدی بد صفحه باز میکرد!!!
    بعد شکایت کردم و هر ساعت 3 بار زنگ میزدم پشتیبانی گفتم یا باید درست شه یا تخلیه!!!
    بعد از چند روز درست شد گفتم چیکار کردین که سرعت خوب شد ؟ که گفتن یه پروفایل جدید رو حسابتون ساختیم!!!
    شما زنگ بزن همین بگو ببین چی میشه!!!!
    مال من واقعا عالیه سرعت صفحه فوق العاده ست / پینگ هم عالی / قطعی هم نداره!!!
    فقط تنها مشکلم الان اینه که کشش خط من چرا تو این شرگت انقدر بد شده خطی که 21 مگ میکشیده چرا شده 10!!! که امروز زنگ زدن گفتن داریم پیگیری می کنیم!!!
    به نظر م تخلیه نکن چون همه شون مثل همه ن و فقط خودت اسیر میشی!!!
    تک کانکشن از سرور داخلی عالیه که خوب طبیعیه ولی خارجی یکم مشکل داره اونم به خاطر ترافیک این ساعات هست وگرنه صبح خوبه!!!
    شما تصور نکن الان تخلیه کنی بری مثلا شاتل بهت تک کانکشن خارجی فول میده!! نه!!
    من همین الان اون یکی خطم شاتله اونم زیاد جالب نیست و واقعا بهتر از پیشگامان نیست ....
    تک کانکشن کلا تو ایران مزخرفه با این همه فیلترینگ و چرت و پرتایی که گذاشتن سر راه دیتا .......
    ممنون .. من اصلا هیچگونه دانلودی ندارم . اگرم بخوام دانلود کنم یه اینترنت نامحدود یک شبه یا یه ماهه فورجی همراه اول میگیرم و با سرعت نور دانلود میکنم . من استفاده از اینترنتم از ساعت 5 عصر هست تا حدود 11 شب اونم برای آیپی تیوی . جالبه که تا دیروز خط من رو که روی 14 بسته شده تک کانکشن بهم بین 6 تا 8 میداد الان اومده روی 2 . میاد تو سایتش تبلیغ فیلمنت رو میزنه با ترافیک رایگان . برای تست یک ماه اشتراک خریدم وقتی فیلم میبینی هر از چند ثانیه لگ میفته .زنگ میزنم پشتیبانی اینجا با پر رویی میگن دانلود منجر اگه بهت سرعت میده مشکل از ما نیست .. وقتی اصرار میکنم که مشکل از شماس میگه زنگ بزن 1577 . اون به اصطلاح کارشناس هم میگه بیا دی ان اس بهت بدم ست کن اوکی میشه !! .. اخه دی ان اس چه ربطی به سرعت تک کانکشن داره . خلاصه که اصلا ارزش نداره . باید از دوستام تحقیق کنم ببینم اوضاع شرکتای دیگه تو شهر ما چیه .. تست سرعت سایت خود پیشگامان سرعت من رو میزنه 1.95 mbps

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون .. من اصلا هیچگونه دانلودی ندارم . اگرم بخوام دانلود کنم یه اینترنت نامحدود یک شبه یا یه ماهه فورجی همراه اول میگیرم و با سرعت نور دانلود میکنم . من استفاده از اینترنتم از ساعت 5 عصر هست تا حدود 11 شب اونم برای آیپی تیوی . جالبه که تا دیروز خط من رو که روی 14 بسته شده تک کانکشن بهم بین 6 تا 8 میداد الان اومده روی 2 . میاد تو سایتش تبلیغ فیلمنت رو میزنه با ترافیک رایگان . برای تست یک ماه اشتراک خریدم وقتی فیلم میبینی هر از چند ثانیه لگ میفته .زنگ میزنم پشتیبانی اینجا با پر رویی میگن دانلود منجر اگه بهت سرعت میده مشکل از ما نیست .. وقتی اصرار میکنم که مشکل از شماس میگه زنگ بزن 1577 . اون به اصطلاح کارشناس هم میگه بیا دی ان اس بهت بدم ست کن اوکی میشه !! .. اخه دی ان اس چه ربطی به سرعت تک کانکشن داره . خلاصه که اصلا ارزش نداره . باید از دوستام تحقیق کنم ببینم اوضاع شرکتای دیگه تو شهر ما چیه .. تست سرعت سایت خود پیشگامان سرعت من رو میزنه 1.95 mbps
    ببینید فقط تک کانکشن نیست!!!
    این سایت ها همه شون داخلی هستن و نباید مجدودیتی داشته باشن ولی خوب به دلیل مزخرف بودن سرورها و ترافیک و ...از این جور مشکلات پیش میاد!!!
    مثلا من بعضی موقع ها که میرم تو یه سایت و یه ویدیو میخوام ببینم به اجبار لینک شده به آپارت کلی طول میکشه تا پخش شه اما یوتیوب خیلی سریع تره برام ...
    نمیشه گفت این مشکلات به خاطر تک کانکشنه!!!
    شما مودم رو یه بار ریست کن ببینی درست میشه یا نه .......

-------------------------------------------------------------------------------------

من الان رفتم تو قسمت محتواهای رایگان فیلم نت چند تا ویدیو دیدم فوق العاده سریع و خوب بود رو 1080p کاملا بدون لگ!!!
    Last edited by George Shelly; 10-01-2018 at 22:30.

15. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •