تقریبا درست بهتون گفته ضمن اینکه سرعت شبانه را همه شرکتا محدود میکنن اون موقع هم که مودمتون خاموش روشن شده احتمالا خطتون را روی مقدار بالاتری بستن که وقتی پهنای باند ازاد هس بتونید از سرعت بیشتری استفاده کنید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تقریبا درست بهتون گفته ضمن اینکه سرعت شبانه را همه شرکتا محدود میکنن اون موقع هم که مودمتون خاموش روشن شده احتمالا خطتون را روی مقدار بالاتری بستن که وقتی پهنای باند ازاد هس بتونید از سرعت بیشتری استفاده کنید
با سلام
من چندین ساله که از adsl استفاده میکنم و الان جایی رفتم که خطمون pcm هست و هر کاری کردم حتی اشنا نتونست برامون درسش کنه و گفتن تجهیزات نیست و خلاصه مجبوری میخوام وایرلس بگیرم و چند تا سوال
1- از نظر کیفیت دانلود مثل adsl هست
2- این وایرلس منبعشو از کجا دریافت و اراسل میکنه ؟
3- کداام شرکت را بگیرم که عالی باشه منطقمون سمت بلوار عدالت و رحمت میباشد و من اسیاتک که داشتم عالی بود اون زمان که ا دی اس ال داشتم و اینو از کدام شرکت بگیرم که سرعت دانلودش فوق العاده باشه ؟؟؟
4- و اینکه وایرلس هم در ساعتای شب مجانی و بدون افت سرعت داره ؟؟؟
ممنون میشم دقیق جوابامو بدین سپاسگذارم
با سلام
من چندین ساله که از adsl استفاده میکنم و الان جایی رفتم که خطمون pcm هست و هر کاری کردم حتی اشنا نتونست برامون درسش کنه و گفتن تجهیزات نیست و خلاصه مجبوری میخوام وایرلس بگیرم و چند تا سوال
1- از نظر کیفیت دانلود مثل adsl هست
2- این وایرلس منبعشو از کجا دریافت و اراسل میکنه ؟
3- کداام شرکت را بگیرم که عالی باشه منطقمون سمت بلوار عدالت و رحمت میباشد و من اسیاتک که داشتم عالی بود اون زمان که ا دی اس ال داشتم و اینو از کدام شرکت بگیرم که سرعت دانلودش فوق العاده باشه ؟؟؟
4- و اینکه وایرلس هم در ساعتای شب مجانی و بدون افت سرعت داره ؟؟؟
ممنون میشم دقیق جوابامو بدین سپاسگذارم
با تشکر به دو تا سه جا صحبت کردم یکیشون گفتن شرکت همیارنت و دیگری فراهوش بود و هر دوتاشون هم گفتن سرعتشون عالی و از اینجور صحبتهای اولیه که بخان مشتری جذب کنند و من نمیدونم کدومشون بهترینه یکیشون که میگفت حتی ما سرعتی داریم تا 16 مگ دانلود میکنه و مخصوص کافی نتها هست و بنشر شما کدام شرکت اول اینکه کیفیت عالی داره و پشتیبانیش عالیه ؟ و اینکه قطعی نداره و در کل عالیترینه >؟؟؟
سلام
من 5مگ 20نت دارم متاسفانه چندروزه سرعت شب ها اومده روی 120کیلوبایت، پیشتیبانی شب پاس میداد به روز، روز به شب، که همون موقع تماس بگیر که مشکل پیگیری بشه. بعداز 2-3شب پیگیری و تماس مداوم مشخص شد زیر سر خودشون هست و ربطی به جایی نداره، کاملا فیکس شده سرعت رو ارائه میدن و ربطی به کمبود باند و دانلود مشترکین نداره.
اینطور که متوجه شدم isp های دیگه هم هماهنگ اینکارو کردن.
ما که حواسمون پرت نمیشه چه بخور بخوری داره میشه، کیو میخوان گول بمالند.
دوستان دیگه از 20نت بیان سرعت اسمی و سرعت شبشون رو اعلام کنن چه وضعیتی داره.
تخ* سگا فرقی هم بین 1مگ با 5مگ نذاشتن، همه رو میگن 1مگ کردن شبا.
Last edited by Alone-Star; 12-07-2016 at 08:49.
سلام من هم 5 مگ دارم یک هفته ای هستش اینکارو کردن زیر سر خودشونه من زنگ زدم تهدید کردم که میرم و میخواهم فسخ قرار داد کنم پولمو میخوام و ....
باید شما هم زنگ بزنی بهم گفتن که کار مخابرات کل بوده و مدیران ما د رحال مذاکره هستند که برگرده روی روال قبل و..... شما هم زنگ بزن
کلا همه زنگ بزنن تهدیدشون کنن که فسخ قرار داد میکنن تا به یک جای برسیم
واقعا که در سال 2016 اینطور اینترنت و پهنای باند به مشتری دادن زشته واقعا اگه یکی اون رو آبی ها بفهمه وضعیت اینترنت ایران اینطوره اول از تعجب شاخ در میاره و بعد کلی دلش به حالمون میسوزه![]()
همونطور که انتظار میرفت مخابرات فارس مثل همیشه بی حال بی رمق نظارهگر هست و در خواب زمستانی فرو رفته
مثل اینکه بعد از پست من از خواب بیدار شدن![]()
سلام
کسی هست جدیدا تغییر تعرفه داده باشه به مصرف منصفانه ؟؟
من ۲مگ گرفتم که توی سایت زده ۷۵گیگ (در صورت مصرف داخلی)
ولی موقع خرید زد ۳۷.۵ گیگ که حدس زدم حجم بین الملل رو نوشته
در کمال ناباوری بعد از خرید ترافیک رو زده ۱۲.۸۹ گیگ !!!!
کسی خبر داره چی شده ؟؟
لطفا راهنمایی کنید
زنگ بزن 2020 بخش فروش ببین علتش چی هست حضوری هم بخوای بری دفترش تو مخابرات ولی عصر(خیابان قصردشت) هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)