تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 895 از 949 اولاول ... 395795845885891892893894895896897898899905945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,941 به 8,950 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام .
    من چند صفحه آخر رو خوندم.
    ما تازه نقل مکان کردیم. تهران هم هستیم. خونه قبلی 256 نامحدود مخابرات داشتیم. الان تصمیم گرفتم یک ماهه اینترنت 2 مگ فن آوا بگیرم. سفارش هم دادم. قسمت خریدش بهم گفت 4 مگ بگیری بهتره. چون الان سرعتتون 256 میشه. یه حرف از ضریب اشتراک هم زد. مگر هنوز ضریب اشتراک 1 به 8 داریم ؟ یعنی از 200 کیلوبایت هم کمتر میشه ؟

اینم به همه دوستان بگم که از قدیم همین جوری بوده . مثل تخم مرغ شانسی بوده اینترنت.فقط منطقه مخابراتیتون و تعداد مشترکین و اون سیم مسی که اومده دم خونه. اوایل یادمه یه خونه دیگه که بودیم اولین اینترنتم صبانت بود. خیلی خوب بود. بعد اسباب کشی همه رو یه دور امتحان کردم. داتک . اسیاتک ، پارس انلاین. همه شون در یه سطح استاندارد بودن دیگه همه شبانه رو که برداشتن آخرش رسیدم به مخابرات. که تو محل ما اون موقع سمت شمس آباد هروی خوب بود. کلا قطعی نداشتم. پشتیبانی نداشتن ولی منم کارم بهشون نمیخورد. ) الان منطقه مخابراتیمون یه خورده بالاتر سمت پاسداران. حدود 1 کیلومتر و دویست با مرکزش فاصله هست. ببینیم چطور میشه.
    یه خوبی که تو سرویس 2 مگ دیدم در صورت اتمام میشه 256 که خیلی بدم نیست.

تو همه اینا استیبل ترینشون tdlte ایرانسل که کلا گرونه بسته هاش. کسی مشکل پول دادن نداره بگیره.

راستی کسی اینترنت ماه--،وار-ه ای استفاده نمیکنه اینجا ؟ قیمت اکانت هاش و فروشش کسی آمار داره ؟

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام .
    راستی کسی اینترنت ماه--،وار-ه ای استفاده نمیکنه اینجا ؟ قیمت اکانت هاش و فروشش کسی آمار داره ؟
    به نظره منم 4 مگ بگیر
    اکانتهاش اصلا به صرفه نیست با این اوضاع دلار و سرویسی که میگیری

3. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

دوست عزیز اصلا سمت اینترنت م..... نرو. اگه بفهمن، جرم سنگینی داره و زندان و مجازات ... خیلیم گرونه

5. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

دوستان در شرکت فن آوا از ADSL2+ Annex M پشتیبانی میشه چون داخل مودم اگه Annex M تنظیم بشه سرعت آپلود تا 3 مگ قابل ارتقاست و کیفیت اینترنت بهتر میشه با سپاس فراوان
    میشه یه توضیح بدین ؟ مودم من ساپورت میکنه این قابلیت رو و چجوریه داستانش ؟ تنظیمش؟ کلا ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظره منم 4 مگ بگیر
    اکانتهاش اصلا به صرفه نیست با این اوضاع دلار و سرویسی که میگیری
    حالا وصل شه ببینم چطوره. اگر ۲ مگ واقعی باشه کار منو راه میندازه. ۳ مگ هم داشت.
    اره متاسفانه برای خودشون ارزون در میاد برای ماها گرون چون پولمون بی ارزشه. شاید نوع افلاینشو گذاشتم ببینم چطوریه. شما مرجع خاصی نمیشناسی که جهت هارو معرفی کرده باشه؟ مدتی پیش داشتم فکر میکردم تو اینترنت سایتی چیزی احیانا جایی باشه که ملت اون سمت آب هرچی بخوان بگیرن باهاش بیان بزنن قبلش یه لیست درست درمونی ازش باشه بقیم بدونن چی دارن میگیرن. اینجوری خیلی خوب میشد. ولی چیزی پیدا نکردم یا شایدم باشه ممن ندیدم.

دوست عزیز اصلا سمت اینترنت م..... نرو. اگه بفهمن، جرم سنگینی داره و زندان و مجازات ... خیلیم گرونه
    اره ایناشو خوندم و انواعشو در آوردم. به صورت کلی اونی که امکان گرفتن داره ارسال با دی-،ش هست. بازم میخوندم یه سری میگفتن اگر تجهیزاتت خوب باشه اونم قابل پیگیری نیست. مطمئن نیستم.
    ولی دو روش دیگه که کاملا افلاینش که قابل ردگیری نیست. روش انلاین ارسال با adsl هم همین طور.
    اکانت هاشم گرونه. ولی حتی تو آفلاینم بدونی داری چی میگیری مثلا فلان فیلم بازم از حجم دانلود های حجیمت کم میکنه. اگر اکانت هاش با قیمت خوب گیر میومد ارزش داشت.

قبلا اکانت هک میکردن میفروختن. فکر هم میکنم تعداد اتصالش میشه چند نفر کانکنت شن ولی پهنای باند طرف نصف میشد. الان نمیدونم هنوز همونجوریه یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

من از فن آوا نام کاربری و رمز رو گرفتم و هزینه رو واریز کردم . حالا تمومه و درخواست رانژه رو میفرستن یا باید دوباره بهشون زنگ بزنم ؟
    البته تا اینجای کار پشتیبانیشون من رو یاد پشتیبانی مخابرات کبیر میندازه ! در این مورد حرف دوستان رو تایید میکنم که پشتیبانیشون لنگ میزنه .

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    کمبود پهنای باند توی هر مرکز تا یه حدیش طبیعیه...
    این فن آوا فقط مشتری جذب کرده و ول کرده به امان خدا...
    یعنی کار از کمبود پهنا گذشته به نبود پهنای باند رسیده...
    آخه با تک کانکشن 13 کیلوبایت چه میشه کرد؟ من رسما هیچی نمیتونم استریم کنم. ویدیو ها روی 144p هم لود نمیشن. تلگرام و اینستا برای لود کردن هر چیزی کلی زمان میبره. سایت ها لود شدنشون کلی طول میکشه. قابل تحمل نیست.
    دیروز جمعه تا حدی قابل تحمل بود ولی امروز که تعطیل نیست و اول هفته س به معنی واقعی کلمه افتضاحه.

اصفهان - مرکز شهید رجایی - سرویس 8 مگ.

آقا از هر جا میگیرید از فن آوا نگیرید. گول حجمشو نخورید. چون اصلا نمیتونید ترافکیشو مصرف کنید.

10. 3 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سرعت بسیار بالای فن آوا در تک کانکشن...
    حتما قبل از سرویس گرفتن ازین شرکت از کیفیتش تو شهرتون مطمئن شین
    شیراز - مرکز ولی عصر

12. 2 کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سرعت بسیار بالای فن آوا در تک کانکشن...
    حتما قبل از سرویس گرفتن ازین شرکت از کیفیتش تو شهرتون مطمئن شین
    شیراز - مرکز ولی عصر
    لظفا تست سرعت با 16 کانکشن هم بذارید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    کمبود پهنای باند توی هر مرکز تا یه حدیش طبیعیه...
    این فن آوا فقط مشتری جذب کرده و ول کرده به امان خدا...
    یعنی کار از کمبود پهنا گذشته به نبود پهنای باند رسیده...
    آخه با تک کانکشن 13 کیلوبایت چه میشه کرد؟ من رسما هیچی نمیتونم استریم کنم. ویدیو ها روی 144p هم لود نمیشن. تلگرام و اینستا برای لود کردن هر چیزی کلی زمان میبره. سایت ها لود شدنشون کلی طول میکشه. قابل تحمل نیست.
    دیروز جمعه تا حدی قابل تحمل بود ولی امروز که تعطیل نیست و اول هفته س به معنی واقعی کلمه افتضاحه.

اصفهان - مرکز شهید رجایی - سرویس 8 مگ.

آقا از هر جا میگیرید از فن آوا نگیرید. گول حجمشو نخورید. چون اصلا نمیتونید ترافکیشو مصرف کنید.
    شما مشکل کیفیت خط ندارید؟ منظورم snr هست؟ رو مودم چند مگ ست کردن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •