سلام مرتضی جان.
75 که دیگه نیست. تولید نمیشه به جای اون 95.4 رو زد و جایگزین کرد که مسلما حرفی برای گفتن نمیمونه.
2-قیمت 800.000 تومن.
3-من شخصا میگم نه.باید به درایور وات بدی.
سلام مرتضی جان.
75 که دیگه نیست. تولید نمیشه به جای اون 95.4 رو زد و جایگزین کرد که مسلما حرفی برای گفتن نمیمونه.
2-قیمت 800.000 تومن.
3-من شخصا میگم نه.باید به درایور وات بدی.
ساب 121ltکه با باکس شرکتی امادست امپم هم گینش رو کمتر از نصف یعنی رو 1.5 ولته این دو روزه بیس بوست هم گذاشتم رو کمتر از نصف یعنی رو 4 دسیبل ال پی اف هم 140
![]()
Last edited by farshad0123; 24-12-2017 at 22:18.
سلام هادی جان.
به نظر من هم دیستورت باعث آسیب شده.وگرنه rs سابی نیست که به این راحتیها خراب بشه.گین ناصحیح و کلیپینگ پدر درایور رو در میاره.فردا تلگرام یادآورری کن شماره تعمیرکار حرفه ای رو برات بفرستم ازش سوال و راهنمائی بگیر.
سلام دوستان ماشینم پ131 و ضبطم 1450UB پایونییر هست باند ها فابریکیه پرایده و صدا رو زیاد کردنی نمیکشن و صدا قابلمه ای میشه
می خواستم ببینم باند ارزون خوب چی ببندم و باید طاقچه تهیه کنم ؟ سیستم حرفه ای نمیخوام فقط می خوام از این باندهایی که الان دارم بهتر باشه و صدا قابلمه ای نشه و صدا رو زیاد کردنی کیفیت پخش پایین نیاد
سلام خدمت دوستان
من پخش 1853 پایونیر دارم (ماشین 206ه) می خواستم باند و درصورت نیاز آمپ تهیه بکنم
نظرتون در مورد پایونیر 6996s چطوره ؟
آمپ GM-A4704 کامل پشتیبانی می کنه؟ یا GM-A3702 کافیه؟
جی وی سی 7158 چطوره نسبت به 6996 ؟(میگن بخاطر اینکه صفحاش سنگینه مید بیسش جالب نیست)
درصورتی که مدل بهتر سراغ دارین بفرمایید
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام خدمت مدیر گل اقا حمید
من یه ماشین اوانته دارم که میخوام یه سیستم کیفیتی ببندم.ظبطشم فابریکه که میخوام تعویض کنم و تصویری اندروید "اسمارت کام " ببندم.(البته اگه شما بگین کیفیت نداره و بی فایدست نمیبندم)
ممنون میشم راهنمایی کنید واسه درب جلو و طاقچه عقب چی باید بگیرم ...آمپ و ساب و کابل و...
اگه مدل و قیمت بهم بدین ممنون میشم چون من شهرستانم و قیمتها فضایی...
ممنون
با توجه به اینکه تازه خودم این بررسی رو کردم به خدمتتون بگم، اسمارت کار و بقیه شرکتای چینی که الان مالتی مدیاهاشون ریخته تو بازار(با فرض اندرویدی بودن میگم) شما فقط دلت رو به 4 تا اپلیکیشن خوش میکنی که نصب میکنی، اسمارت کار رزولوشن صفحش بیشتره از بقیه و سخت افزارش در حد یه تبلت متوسط اندرویدیه و قیمت بالاترش هم به دلیل قیافه ایه که آدمای شرکتش میگیرن مگرنه اگه بگردی دقیا با همون شکل و مشخصات از شرکتای بی نام نشون دیگه ای هم همون محصول رو پیدا میکنی ولی ارزون تر! چون اینا همشون به یه شرکت تو چین سفارش میدن و برای همین ظاهرشون یکیه ولی این قیمتای بالای 1.5شون نامعقوله!
شما باید ببینی اولویتت چیه
اگه میخوای سیستم صوتی با کیفیتی داشته باشی کلا دنبال این مالتی مدیاهای چینی نرو
اگه میخوای صرفا به چهارتا امکانات و اپلیکیشن که نصب میکنی دلت خوش باشه خب میتونی از بین این مالتی مدیاها یکی رو انتخاب کنی.
ولی حالا که دنبال مانیتوری درصورت اینکه ماشینتون محل نصب ضبط 2din داشته باشه، من پیشنهادنم به شما ضبط های پیشرفته 2دین هست
تو بازار ما به ترتیب کیفیت این سه تا هست:
اول کنوود 9017(حدود قیمت 2400) دوم پایونییر 8850(حدود قیمت 2200) و سوم پایونییر Z5050(حدود قیمت 1500)
این سه مدل صداشون خیلی بهتره از این مالتی مدیاهای بی نام و نشون چینی(بخصوص کنوود) ، هر سه تا فایلای تصویری پخش میکنن، هر سه از اندروید اتو و اپل کارپلی پشتیبانی میکنن که شما بستگی به سیستم عامل گوشیتون میتونی اپ مربوطه رو نصب کنی و با اتصال گوشیتون به این ضبطا نویگیشن و پلیری مثل اسپاتیفای رو هم داشته باشین و هر 3تا هم بهتون خروجی دوربین دنده عقب میدند. پس عملا همه امکانات اساسی رو دارین فقط اون اسمارت کار به شما قابلیت نصب اپلیکیشن اندرویدی میده و رزولوشن صفحش بیشتره که تو پخش ویدیو بهتره فقط(البته تصویرش و نه صداش) ولی خب به چه دردی میخوره؟ مگه قراره روی ضبط ماشینتون انگری برد بازی کنین؟
ضمن اینکه این سه مدل 2din به شما تنظیمات کامل صوتی مثل نتورک و DSP رو میدن که تو مالتی های چینی خوابشو هم نمیتونین ببینین.
درهر صورت باید ببینید اولویتتون چی هست و چقدر حاضرید هزینه کنید.
با احترام
محمدرضا
سلام به همه.
من یه پخش پایونیر (۲ جفت خروجی) دارم و متاسفانه از خروجی های rca (با آمپ) صدا خیلی خیلی کم خارج میشه، طوریکه به سختی قابل شنیدن است. اما از خروجی های معمولی( جلو و عقب) صدا طبیعی خارج میشه. نمی دونم مشکل از کجاست؟ تنظیماتش رو هم چک کردم، درست نشد. احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه؟
لطفاً بنده رو راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام. خیلی ممنونم از شما
در مورد تعویض پخش که محمد رضا خیلی عالی توضیح دادن.
در مورد بقیه لوازم بفرمائید چقدر میخواهید هزینه نمائید؟
سلام.
من متوجه نشدم. یعنی چی صدا کمه؟گین تنظیمه ولی از درایورها حتی با ولوم بالا صدا ضعیف پخش میشه؟!!
سلام.
من متوجه نشدم. یعنی چی صدا کمه؟گین تنظیمه ولی از درایورها حتی با ولوم بالا صدا ضعیف پخش میشه؟!![/QUOTE]
یعنی صدایی که از بلندگو ها یا ساب (همگی متصل به آمپ) خارج میشه خیلی پایین هست و ولوم پخش رو هم که زیاد می کنم تاثیری نداره. گین هم تنظیم هست. همین آمپ رو به یک پخش دیگه وصل می کنم درست کار می کنه.
راستش چند وقت پیش سیم چراغ پشت آمپر با یکی از سیم های بلندگو عقب اتصالی پیدا کرده بود و وقتی پخش روشن میشد و از بلندگو ها صدا خارج میشد، چراغ پشت آمپر هم متناسب با صدا روشن خاموش میشد. و وقتی هم چراغ پشت آمپر رو روشن میکردم، دیگه صدایی از بلندگو ها خارج نمیشد و باید پخش رو روشن خاموش می کردم و چراغ پشت آمپر رو هم خاموش می کردم تا درست بشه. یه مدت این طوری بود که بعد درستش کردم.
الان احتمال میدم به خاطر اون اتصالی ممکنه به خروجی های rca آسیب رسیده باشه.
راه حلی به نظرتون میرسه؟
Last edited by Nexus10; 27-12-2017 at 00:28.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)