من یه بار تقریبا همچین مشکلی داشتم
دلیلش هم این بود اون شرکت قبلی که جمع اوری کرده بودم باید یه مدارکی رو تو فلان سیستم ( الان اسمش یادم نیست ) برای اینا فعال میکرد تا این شرکت جدیده بتونه وصل کنه !
به همون پشتیبانی پیگیر شو تا مشکل رو حل کنن
من یه بار تقریبا همچین مشکلی داشتم
دلیلش هم این بود اون شرکت قبلی که جمع اوری کرده بودم باید یه مدارکی رو تو فلان سیستم ( الان اسمش یادم نیست ) برای اینا فعال میکرد تا این شرکت جدیده بتونه وصل کنه !
به همون پشتیبانی پیگیر شو تا مشکل رو حل کنن
پینگ میگیری تایم اوت داری؟
احتمالا مودمو درست کانفیگ نکردی یبار ریست کن فقط vpi vci و یوزر ایدی تو وارد مودم کن وایفای رو هم خاموش با کابل وصل کن به کامپیوتر تست بگیر
Nat فعال هست؟ nat فعال نباشه پینگ میگیری اما سایت باز نمیشه
dns هارو یه بار دستی تغیر بده تو ویندوز
تنظیمات درسته. مشخصا ارتباط فیزیکی برقراره. هر چی هست از سمت شرکته، چون من رو فوروارد میکنه به صفحه ای که میگه حجمت یا دوره ات تموم شده و برو تو پنل کاربریت. nat هم فعاله. اصلا مودم میزنه internet connected و چراغ های DSL و internet جفتشون روشنه
دوست گرامی
پس شما هیچ مشکلی از بابت اینترنت و تنظیم مودم ندارید.
اگه رانژه کردید باید تو قسمت نامه پنلتون ببنید جواب رانژه اومده یا نیومده ؟
اگه نیومده زنگ بزنید به های وب بگو خطم رانژه شد بسته رو فعال براتون میکنه
اگه هم نکنن که صد در صد میکنن خودم خط خواهرم همینطوری نتشو شب ثبت زدم فردا صبح رانژه شد ساعت 12 ظهر تماس گرفتم اینترنت رو وصل کردن
نهایت تا فردا خودش جواب رانژه ات بیاد اتوماتیک خودش فعال میشه یا میتونی تماس بگیری بگی فعال کنن برات
منم همین مشکلو دارم. ربطی به رانژه مانژه نداره. من یه سال سرویس میگیرم از های وب. تو این دو سه روز اینجوری شده.
من سرویس ۸ مگم الان تو پنل سرعت ۸ و ۱۶ برای من پریده . برا شما هم همینطوره .اگه اینطوره احتمالا های وب یه تغیراتی داره میده.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
خط من رانژه شده و اصلا دو سه روز اینترنت داشتم تا دیشب که یکهویی اینجوری شد. هم رانژه هست و هم فعال و هم ارتباط فیزیکی برقرار
هر چی هست یه سوتی از سمت خود های وب هستش. میگن داریم بررسی میکنیم و مهندسین مشغول کارند
یک دهه هست که ADSL دارم و این مدلش رو ندیده بودم و نه شنیده بودم
چه مرگشه این های وب مدام صفحه پایان حجم میاد![]()
من هم تایید می کنم اینترنتم چندبار قطع شد و پنل اعتبار ندارید اومد بعد چند لحظه و دوباره قطع و وصل کردن اینترنت دوباره وصل شد.
280 گیگ از حجمم مونده، بعد پایان حجم میزنه
ارزش موندن نداره های وب... باید کوچ کنیم دیگه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)