تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1711 از 1849 اولاول ... 7111211161116611701170717081709171017111712171317141715172117611811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,101 به 17,110 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام
    آقا منم های وب دارم ططرح 1 ساله دارم.ولی برا یکی از بستگانم هم های وب گرفتم.
    امروز رفتم تو پروفایلم دیدم ارزون ترین سرویس 25 تومن هست هزینش.
    یعنی تو های وب حدقل هزینه ماهی 25 تومن شده؟؟؟اون فامیلم که های وب براش گرفتم ماهی 2 گیگ هم مصرف نداره.الان باید 25 تومن هزینه کنه؟
    سلام
    های وب سرویس های ارزانتر هم داشت ولی متاسفانه حذفشون کرد ...

سرویس 512 با ترافیک 50 گیگ و قیمت 12500 تومان حذف شد.
    سرویس 1مگ با ترافیک 100 گیگ و قیمت 20000 تومان حذف شد.

و کاربران بالاجبار باید سرویس 2 مگ تا 16 مگ را خریداری کنن ...

2. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دیروز سرویس جدید غیر حجمی را خریداری کردم و خواستم تجربه ام را اینجا به اشتراک بذارم
    در سرویس جدید غیر حجمی 520 گیگ 8 مگ محدودیت تک کانکشن بین الملل همچنان برقرار هست و قطعا در مشاهده ویدیو و گیم و .. به مشکل خواهید خورد
    با تستی که با سرویس جدید انجام شد همانند سرویس های پیشین (فشفشه) سرعت تک کانکشن در ساعات پرمصرف زیر 1 مگ است
    قبلا بهانشون این بود که میگفتن سرویس فشفشه شما چون ضریب اشتراک 1 به 8 هست و چون ارزانتر از جاهای دیگست در ساعت های پرمصرف سرعت تک کانکشنها پایین میاد و این درحالیست که در یکی از بندهای توضیحات سرویس جدید غیرحجمی بر اشتراک 1 به 1 با سرعت ثابت تاکید شده است و طبق این بند باید سرعت کاربر هیچ افتی نداشته باشد و حداکثر سرعت تعیین شده را بدون محدودیت ارائه کند
    با توجه به عدم اجرای این بند من حق شکایت با ارائه مدارک به 195 برای خودم محفوظ میدانم و به وقتش اقدام خواهم کرد
    Last edited by bhrooz555; 23-12-2017 at 02:21.

4. 9 کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میخوام از هایوب کوچ کنم. کدوم شرکت ها بهترین کیفیت سرعت و وبگردی رو ارائه میدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله دیگه راستش من همون سرویس 12500 تومنی رو برا اون اشنام بعد از ثبت نام گرفتم.البته 3 ماهه گرفتم.
    ولی الان دیدم اون سرویس حذف شده. خیلی کارشون مسخره هست اگه سرویس ارزون نداشته باشن.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

هیچ شرکتی خوب نیست و بهتره همونجا باشید اینترنت ADSL اصلا همه جا مثله همه و حتی به درد استفاده هم نمیخوره
    Last edited by italodance; 23-12-2017 at 12:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    های وب سرویس های ارزانتر هم داشت ولی متاسفانه حذفشون کرد ...

سرویس 512 با ترافیک 50 گیگ و قیمت 12500 تومان حذف شد.
    سرویس 1مگ با ترافیک 100 گیگ و قیمت 20000 تومان حذف شد.

و کاربران بالاجبار باید سرویس 2 مگ تا 16 مگ را خریداری کنن ...
    سلام دوست عزیز...از کجا حذفشون کرد ؟؟؟ نمیدونم خود شما بودین یا دوستان دیگه ,قبلا هم گفته بودن این طرح ها حذف شده من هم هر دفعه میرم چک میکنم میبینم این طرح ها هم تو پنل کاربری هست و هم تو سایت های وب قسمت تعرفه ها ... دیگه نمیدونم از کجا حذف شده...الان اسکرین شات گرفتم..روشون هم که کلیک میکنم قابل خرید هست
    Last edited by m123f; 23-12-2017 at 12:22.

9. 3 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم تا 15 روز پیش که مشترک های وب بودم و رفتم پیشگامان الان هنوز دسترسی دارم به پنل و تمام سرعت ها هنوز قابل خریداری هست و حذف نشده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی الان اگه تعرفه ها مثل گذشته بود و مثلا با 150 تومن کسی 16 مگ سرعت داشت و سالی فقط 100 گیگ حجم (یعنی ماهانه 8 گیگ ) این جک نبود ؟! کل دنیا به ادم نمیخندیدن ؟!
    بله این طرح نواقص زیادی داره ولی به مراتب از طرح های قبل کاملتره و حداقلش با ترس و لرز یوتوب باز نمیکنیم که یوقت اخر ماه حجم کم بیاریم !
    اولا کسی نگفت طرحها مثل گذشته باشه.
    دوما قدیم اگه سالی صد گیگ میدادن با سرعت 16 خودت میتونستی حجمشو زیاد کنی و حجم بخری حتی گیگی زیر هزار تومن پس حداقل یه راه حل داشتی .ولی الان ایا کم مصرفها میتونن حجمشونو کم کنن که هزینشون بیاد پایین؟ ایا راهی گذاشتن براشون؟پس اعتراض ما این نیس برگردیم به عقب حرفمون اینه درست پیشرفت کنیم اینترنت 512 کیلوبیت چه اگه اون قدیم بود چه اگه الان هست واقعا جکه
    سوما ما نگفتیم این طرحها بده گفتیم برای یه عده از مردم خوبه یه عده بده .بدترشم اینه که برای اون عده ای بد شده که قشر متوسط جامعه هستن و حتی پایین تر از متوسط.ایا نباید به فکر اینا باشن؟ایا واقعا از دستشون بر نمی اومد چند تا طرح کم هزینه با سرعت بالا برای اینا پیشبینی کنن؟
    در اخر شما گفتی نواقصی داره ما هم داریم به همین نواقص اعتراض میکنیم همین نواقصی که بالا گفتم ولی نمیدونم شماها چرا ناراحتید که این نواقص برطرف بشه

12. 3 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینکه انتظار داشته باشیم یک شبه از پراید تبدیل به پورشه بشیم فراواقع گراست
    شما دارید ایران رو با کشوری که از ابتدا خالق این فضای مجازی بوده مقایسه میکنید
    کماکان که وسعت ایران بیشتر از برخی از کشور هاست و باید زیرساخت کشور رو باتوجه به تحریم های فراوان و مدیریت درخشان حضرات ! در نظر بگیرید
    روی کابل مسی چند نفر میتونند به نهایت سرعت دسترسی داشته باشن؟
    چند نفر کیفیت کابل عالی دارن؟
    چند نفر توانایی پرداخت فقط هزینه کابل نوری دارن؟ دیگه هزینه های اینترنت جدا. شما به خودتون یا افراد سرمایه دار نگاه نکنید خیلیا هستند که به نون شب محتاج هستن
    خیلیا میان مقایسه میکنن اینترنت ایران با خارج رو. مثال میزنم فرض میگیریم که 20 دلار اینترنت نامحدود( یه کشوری رو دیدم محدودیت 500 گیگ داشت دقیق یادم نیس) با سرعت 100 مگ با قیمت دلار فعلی 4181 میشه ۸۳۶۲۰
    خب کاری به اینم نداریم حقوق یه طراح( حوزه فعالیت خودم) به صورت پایه در سایر کشورها به پول ایران میشه 10 میلیون تومان و حقوق یه کارمند در ایران 900 تا 2000 هست اگه انتظار پیشرفت برابر با سایر کشور هارو داریم باید از همه نظر اینو درنظر گرفت نه فقط اینترنت رو.
    بابا محض رضای خدا هیچ کاربری در ایران کمتر از 20 گیگ مصرف نداره (دزدی های شرکت ها و حجم خوری هاهم درنظر بگیرید)
    مورد دیگه گفتید کاربر کم مصرف با 10 هزار تومن!
    تنها جایی که با این قیمت دیدم بسته 2 گیگ ایرانسل خط دائمی با قیمت 8 تومن بود و بعضی وقتا 1 گیگ 10 تومن سرویس ثابت با این قیمت نداشتیم یا شاید من ندیدم تاحالا
    اگه مشکل اون 10 تومن هست که همچنان با همان اینترنت همراه باید برطرف کرد
    آسانسور یا چرخ چاه تفاوتی نداره مهم بالارفتن هست شما برو بالا با هرچی تونستی برو بالا

البته با بخش هایی از حرفتون موافقم ولی باید این رو در نظر گرفت که طی این چند سال یکبار برای همیشه قراره این روند تغییر کنه همیشه اولین طرح بدترین طرح هست (یادی کنیم از دکتر چوپانکاره)
    زیرساخت کشور نیاز به بهبود داره وضعیت ساماندهی شرکت ها نیاز به بهبود داره پشتیبانی شرکت ها نیاز به بهبود داره پس بهتره انتقاد های سازنده از این طرح ها بشه همیشه و همیشه تغییرات مفید ایجاد بشه
    تا حداقل 98 درصد از قشر جامعه رو راضی کنه اون 2 درصد هم که اقازاده ها هستند دیگه برکسی پوشیده نیست که این طرح ها عیب و ایراداتی دارند و باید برطرف بشه محدودیت زیرساختی دلیلی بر آوردن بهونه برای خدمات نیست
    انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه و هم کاربران کم مصرف راضی بشن و هم کاربران پرمصرف
    خوب مثل اینکه شما منظور منو اصلا متوجه نشدید.
    یکی اومد گفت دنیا داره پیشرفت میکنه ماهم میخوایم پیشرفت کنیم من گفتم راه درستش اینه اگه واقعا با دنیا میخوایم پیشرفت کنیم.راهی که وزیران ما پیش گرفتن اسمش پیشرفت با دنبا هست وگرنه خواستشون یه چیز دیگه هست
    دوما ما سرمایه دار نیستیم و خدا شاهده از همونایی هستیم که به نون شبمون مهتاجیم و الانم حرف من اینه یه فکری به حال همینا بکنن نداریم ماهی 80 هزار تومن بدیم به اینترنت مثلا پرسرعت کف هزینه هم که سرعت 512 هست خودتون فک کنید با این سرعت تو این عصر ارتباطات چیکار میشه کرد یه خونواده کم درامد چرا باید در حقش ظلم بشه که بیاد با این وضعیت به اینترنت دسترسی داشته باشه پس اگه واقعا به فکر مردم هستن راه درستشو انتخاب میکردن.برای مثال از سرعت 2 مگ شروع میکردن با همون قیمت ماهی 12500 قطعا این مبلغ با سرعت نسبتا خوب با دخل و خرج یه خانواده ایرانی میخوره .ما هم منظورمون حرف شماست اگه میخوان پیشرفت کنن از همه نظر پیشرفت کنن
    و اینکه من قبلا از مخابرات طرح میگرفتم شیش ماهه ده هزار تومن با سرعت 16.فقط حجمش کم بود که 6 گیگ حجم داشت ولی طرحها و بسته های حجمی زیاد بود کاربر حق انتخاب داشت که من سرجمع ماهی 9500 خرج میکردم با سرعت 16 مگ و با حجم 15 گیگ بدون جداسازی حجم داخلی و خارجی .یعنی 15 گیگ خارجی .خوب میتونستن کنار همین طرحها طرحهای جدید رو بزارن همه بسته به نوع استفادشون هزینه کنن.یا حداقل اگه حذفشون کردن در این طرحهای جدید یه فکری به حال کم هزینه ها میکردن.که البته ویز قبلی میخواست این جدیدا رو اجرا کنه ولی قبلش گفته بود اول باید یه فکری به حال کم مصرفا بکنیم.ولی این اقای جهرمی سریع اجراییش کرد و راهه حل کم مصرفها رو استفاده از سیم کارتها کرد که این نشون از بی تجربه بودن این اقا میرسونه که حتی نمیدونه خیلی از مناطق ایران تحت پوشش 3G یا 4G نیست
    و اینکه گفتید اسانسور با چرخ چاه فرقی نداره پس به نظر شما یه اپارتمان با کلی خونواده که داخلش زندگی میکنن بهتره بگیم از چرخ چاه استفاده کنن راحت ترن تا اسانسور

14. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

پارس انلاین و شاتل گزینه های مناسبی هستن و کیفیت و پینگ خوبی دارن با بسته های مناسب !

16. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •