تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1710 از 1849 اولاول ... 7101210161016601700170617071708170917101711171217131714172017601810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,091 به 17,100 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینم سرعت من...تازه سرور داخلی هست...برا منم هر از گاهی با اینکه چراغ اینترنت سبز هست برا 20 ثانیه تا یک دقیقه دیتا رد و بدل نمیشه
    شما به 195 شکایت کن از طریق سایت و 3تا اسپید تست بگیر یکی از تهران یکی از شهرستان و یکی از خارج از ایران مثلا امریکا و نیویورک باشه و یا پاریس .. لینک هاشون نگه دار و یا عکسشون رو و پیوست شکایتت کن براشون بفرست.. خودش بزرگترین سند برای محکم بودن شکایت شماست..

2. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من خودم مشترک های وبم فقط دیدم یسریا به تغییر isp فکر میکنن خواستم بگم از چاله تو چاه نیفتن همین

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سرویس های جانبی برای تغییرات در سرویس های اینترنتی وجود داره ، ولی فروش و تبلیغات اون در تایپک های انجمن نه کار درستی هست نه منطقی داره یعنی به صورت کلی خلاف قوانین هست .

تبلیغات نیاز به هزینه داره و در انجمن های اینترنت جایی براش در نظر گرفته نشده . کسایی که میخواین سرویس های خودشون رو تبلیغ کنن از انجمن بازارچه استفاده کنن. اگه زمانی کسی ضرر کنه یا به مشکلی بخوره مقصر اصلی ما هستیم .

لطفا اگر کسی سرویسی رو برای فروش داره از انجمن بازارچه استفاده کنه . یا از طریق پنل ثبت آگهی با هزینه ای تبلیغات اینترنتی انجام بده
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

من خودم مشترک های وبم فقط دیدم یسریا به تغییر isp فکر میکنن خواستم بگم از چاله تو چاه نیفتن همین
    افت سرعت های های وب و قطعی هاش در سرویس های جدید برطرف شده؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

افت سرعت های های وب و قطعی هاش در سرویس های جدید برطرف شده؟!
    من هنوز سرویسمو با تعرفه های جدید تمدید نکردم الان تعرفه 16 مگابیت دارم که سرعت دانلودم تا 1.6 مگابایت میره ولی یه مدته خیلی نوسان داره

7. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز داشتم از جلو سرویس های های وب رد می شدم یک سوال برام ایجاد شده
    نمی دونم سیاست جدید چند تا از شرکت هاست که ضریب ترافیک خارجی رو نمی نویسن یا چیز دیگری تغییر کرده
    الان این 1100 گیگ که نوشتن جایی ندیدم ضریب ترافیک خارجی نوشته باشه در توضیحات، بعد پایین ترش باسه سایت های منتخب ( که نمی دونم چرا تمام سایت هارو باز پوشش ندادن) نوشته که ترافیک مصرفی نیم بها می باشد.
    این الان یعنی این 1100 گیگش همش بین الملل است یا داره گمراه می کنه با ننوشتن دقیق و اطلاعات گمراه کننده؟

یواش یواش داره این استاندارد محدودیت حجم من دراوردی که اینا ساختن داره رو مخ می ره.
    این ادم حجم رو بر اساس استاندارد بین الملل بر روی حجم اینترنت بزارن و بعد ضریب هارو 1/2 1/3 1/4 داخلی رو بر اساس ان بزنن راحت کنند همه رو... این چه کاره هر دفعه ادم باید کلی بالا پایین کنه ببینه حجم واقعی چقدر است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان عزیز داشتم از جلو سرویس های های وب رد می شدم یک سوال برام ایجاد شده
    نمی دونم سیاست جدید چند تا از شرکت هاست که ضریب ترافیک خارجی رو نمی نویسن یا چیز دیگری تغییر کرده
    الان این 1100 گیگ که نوشتن جایی ندیدم ضریب ترافیک خارجی نوشته باشه در توضیحات، بعد پایین ترش باسه سایت های منتخب ( که نمی دونم چرا تمام سایت هارو باز پوشش ندادن) نوشته که ترافیک مصرفی نیم بها می باشد.
    این الان یعنی این 1100 گیگش همش بین الملل است یا داره گمراه می کنه با ننوشتن دقیق و اطلاعات گمراه کننده؟

یواش یواش داره این استاندارد محدودیت حجم من دراوردی که اینا ساختن داره رو مخ می ره.
    این ادم حجم رو بر اساس استاندارد بین الملل بر روی حجم اینترنت بزارن و بعد ضریب هارو 1/2 1/3 1/4 داخلی رو بر اساس ان بزنن راحت کنند همه رو... این چه کاره هر دفعه ادم باید کلی بالا پایین کنه ببینه حجم واقعی چقدر است
    یک چهارمش یعنی فقط 275 گیگ حجم بین الملله

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ایران و محدود باز با دنیا مقایسه میکنیش؟

من یک دوست دارم تو وزارت فناوری اطلاعات کار میکنه و اتفاقا تو پروژه نت ملی کار کرده و ساختش
    هر وقت بش میپریم این چه وضعه ما اینترنت ملی رو نمیخوایم جمعش کنید کاملا ازش دفاع میکنه و امنیت داخلی و بانکی رو مطرح میکنه خوب خودش ساخته باید هم دفاع کنه
    چی بگم
    Last edited by italodance; 22-12-2017 at 21:18.

11. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ایران و محدود باز با دنیا مقایسه میکنیش؟

من یک دوست دارم تو وزارت فناوری اطلاعات کار میکنه و اتفاقا تو پروژه نت ملی کار کرده و ساختش
    هر وقت بش میپریم این چه وضعه ما اینترنت ملی رو نمیخوایم جمعش کنید کاملا ازش دفاع میکنه و امنیت داخلی و بانکی رو مطرح میکنه خوب خودش ساخته باید هم دفاع کنه
    چی بگم
    در کل دنیا زیرساخت های امنیتی بانکی و هر چه که به داخل ربط داشته باشن بر بستر شبکه داخلی قرار می دن یعنی اینطوری بگم که سازمان ها ، بانک ها، مراکز امنیتی ، همه شون شبکه داخلی دارن تا اینجای کار درسته اما فرقی که داره این هست که اونجا حجم اینترنت رو داخلی و خارجی حساب نمی کنند.

13. 2 کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    آقا منم های وب دارم ططرح 1 ساله دارم.ولی برا یکی از بستگانم هم های وب گرفتم.
    امروز رفتم تو پروفایلم دیدم ارزون ترین سرویس 25 تومن هست هزینش.
    یعنی تو های وب حدقل هزینه ماهی 25 تومن شده؟؟؟اون فامیلم که های وب براش گرفتم ماهی 2 گیگ هم مصرف نداره.الان باید 25 تومن هزینه کنه؟

15. این کاربر از mazy667 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •