شاتل خوب شده
یا مال من خوب
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شاتل خوب شده
یا مال من خوب
موضوع خیلی مهم در مورد اینترنت 1000 گیگ بین الملل شرکت دزد پیشگامان ( فقط برای یک بار میتونید بخرید و قابل تمدید نیست )
برای اینکه پست هام در تاپیک های مختلف پاک نشه، برید به پست مربوطه در تاپیک پیشگامان:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=389470&page=67&p=9029282&viewfull =1#post9029282
دوستان عزیز من هرچی بررسی کردم دیدم 16 مگ فایده نداره و فعلا هم که بسته ای برای کم مصرف ها ارائه نمیدن و منم نت لازمم
میخوام سرویس 4 مگ 40 تومن رو بگیرم
لطفا راهنماییم کنین بین 3 شرکت شاتل و پارس آنلاین و های وب کدومو بگیرم با توجه به اینکه هر 3 تاشون یه حجم و یه قیمت هستن
(شبانه داشته باشه چه بهتر - گیمر هستم نیاز به پینگ کم دارم )
هر کدوم از دوستان تجربه کار با هرکدوم از این 3 isp رو داره اینجا بگه بم چون فردا میخوام برم سفارش بنویسم لطف بفرمائین مطلع ام کنین که چیکار کنم بهتره نمیخوام سرم کلاه بره حوصله اینکه هی از این شرکت برم اون شرکت هم ندارم وقتشم ندارم
با تشکرا فراوان
من امروز ی بسته یکسال ١٢٠ گیگ رو ١٨٠ از ایرانسل گرفتم
ماهی ١٠ گیگ ١٥ تومان در مياد
هر جور حساب كردم اين طرح جديد به درد ما نميخوره
ولي در كل شاتل اول بعد هم ديگه زياد مهم نيست
به مناسبت یلدا شاتل سرویس 3 ماه 4 مگ رو با تخفیف 20 درصد میده. میشه حدودسی و سه تومن درماه که فک کنم برای شما مناسب باشه.
های وب رو کللا بنداز بیرون از ذهنت.
پارس هم این اخرا ادا اصول عجیب و غریب زیاد درمیاره ولی شاتل بهترین انتخابه!!
از این سه شرکت فکر کنم هر 3تاشون پروفایل گیمینگ دارن که پینگ رو میاره پایین. بهتره به پشتیبانی هر 3تاشون زنگ بزنید و از پروفایل گیمینگ مطمئن بشید و بعد آگاهانه به یکی از اینا کوچ کنید
ولسه شما که به ترافیک زیادی در طول روز نیاز نداری خوبه، فوقش طرح شبانه میگیری دانلودتو اون موقع می کنی، ولی اکثر خونه ها معمولا تمام اعضای خانواده
گوشی هوشمند دارند و 100 درصد داخل شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام و اینستاگرام میچرخن که حج زیادی مصرف میشه، این طرح ها نیاز حداقل 60- 70 درصدرو برآورده می کنه.
من سالیان درازی هست که شاتل دارم، قطعی خیلی کم داره، سرعتش بالا و پایین نمیشه. اون موقع که همه با سرعتای زغالی کار میکردن شاتل جزو اولین شرکتایی بود که پهنای باندش باز کرد چون قوی کار میکنه پیشرو هست در زمینه گسترش پهنای باند، پشتیبانیشم خیلی خوبه. میشه گفت از معدود شرکت های خصوصی هست که کیفیت خدماتش کامل طی این چندین سال حفظ کرده. فقط تنوع طرح نداره. از این طرح های کوتاه مدت که واسه دانلود خوبه مثل فشفشه های وب ارائه نمیده. واسه همین همش وسوسه میشدم برم های وب ولی در نهایت پایداری خدمات ترجیح دادم. البته الان که این طرح جدیدا اومده دیگه این مساله اهمیت نداره چون حجم دانلود بالا میدن.
شما 128000 تومانیش رو بخر مجبور نیستی 300 بدی برای چیزی که نیاز نداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1000 گیگ هم حجم روزانه ترافیک بین الملل یک ماه هست.
- - - Updated - - -
شما 128000 تومانیش رو بخر مجبور نیستی 300 بدی برای چیزی که نیاز نداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1000 گیگ هم حجم روزانه ترافیک بین الملل یک ماه هست.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)