تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1707 از 1849 اولاول ... 7071207160716571697170317041705170617071708170917101711171717571807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,061 به 17,070 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب دوست عزیز شما 40 50 گیگ مصرفت باشه چه 1000 گیگ مصرفت باشه تعرفه ثابت هست یعنی مثلا مخابرات 100 گیگ رو میده 80 تومن و پیشگامان 1000 گیگ رو میده 80 تومن
    پس دیگه بهتره کم مصرف و پر مصرف نکنیم
    دیگه نباید روی کم مصرف بودن یا پر مصرف بودن مانور داد
    یکی میتونه مصرف میکنه این حجم رو یکی هم نیازی نداره مصرف نمیکنه
    مهم فقط حجمی هست که در اختیار کاربر قرار میدن دیگه قیمت که تغییری نکرده یا زیاد که نشده
    ولی خب میشه یه سری شرکت ها مثلا همون سرعت 512 رو تا همون حجمی که گفته شده مثلا 12 گیگ سرعت 16 مگ ارائه بدن و بعد از اون مثلا 512 رو ارائه کنند
    یا حالا مثلا های وب بسته های نیترو داره که سرعت رو افزایش میده
    یا نهایتا مصرف کمی دارید ولی سرعت بالا میخوایید برید سراغ نت ایرانسل یا همراه اول تعرفه های خوب رو از اونا تهیه کنید
    ولی بهتره دیگه بحث کم مصرف و پرمصرف رو کنار بزاریم دنیا داره پیشرفت میکنه و بهتره ماهم پیشرفت کنیم (شخصی)

البته اینم پوشیده نیست که شرکت ها باید تعرفه های سرعت بالاتر رو با حجم پایینتر قرار بدن و صدالبته با قیمت پایینتر برای کسانی که سرعت مد نظرشون هست

خودم به شخصه بعد از اینهمه سال یه بار بدون دردسر و استرس حجم رفتم یوتیوب و چنتا کلیپ دیدم خب همین 5 گیگ حجم گرفت ولی بعد از اینهمه سال که شبانه برو یوتیوب یا بسته ساعتی ایرانسل بگیر و برو ارزشش رو داشت
    خوب اول از همه یه اینترنت هست و میلیونها کاربر با استفاده های مخلتف نه میشه گفت همه میرن سایت یوتوب که نیاز به مصرف بالا داشته باشن نه میشه گفت همه تنها استفادشون در روز کمتر از 100 مگ هست
    چ صد گیگ چه هزار گیگ اره درسته ولی ماهی 80 هزار تومن برای یه کاربر کم مصرف که با ماهی 10 هزار تومن (جدای از حجمش) سرعت بالا داشته زیاده.بحث کم مصرفها هم الان حجم نیس که بگن این هزار گیگ رو کم کنن.نخیر لطف کنن قیمت رو کم کنن هی با بالا بردن حجمهایی که یه کاربر کم مصرف(کم هزینه) نمیتونه استفاده کنه بازی نکنن هیچ کاربر کم مصرفی هم اعتراض نمیکنه اقا این طرحهای جدید بده عوض کنید حرفشون اینه لطفا سرعت بالا با قیمت پایینتر بزارین.یا حداقل طرحهای قدیم رو هم کنار طرحهای جدید میذاشتین تا کاربرا حق انتخاب داشته باشن.لابد میگید سرعت بالاتره بایدپول بیشتر بدید ولی فکر کنید اولا سرعت 512 اصلا سرعتی نیس که حتی ارزش ماهی هزار تومن و داشته باشه چ برسه به 12هزار تومن دوما در کل شما فقط دارید پول به همون حجم منصفانش میدید وگرنه اونی هم که سرعت 512 بخره و اونی هم که سرعت 16 مگ بخره بعد اتمام حجم هردو باید از نت 128 کیلوبیت استفاده کنن.پس تا الان تنها تفاوت بین یه کاربر کم مصرف و پرمصرف همین حجم منصفانه هست که باز اینا ابتکار به خرج دادن علاوه بر اینکه داخلی و خارجی کردن همونم سرعت بندی کردن (اسم اینو نمیشه گذاشت پیشرفت در دنیا)درصورتی نباید داخلی و خارجی میکردن و باید سرعت بندی رو هم بعد اتمام حجم منصفانه اعمال میکردن تا برابری صورت بگیره .که اگه این کارو میکردن مجبور بودن کف سرعت که الان 512 هست رو روی دو مگ بزارن که این هم به نفع کاربر کم مصرف بود قیمت پایین با سرعت نسبتا خوب و هم به نفع پر مصرف قیمت بالا و سرعت خوب حتی بعد استفاده استانه مصرف
    ناگفته نمونه که دنیا داره پیشرفت میکنه به چه صورت ما داریم پیشرفت میکنیم به چ صورت! اگه به دنیا بگی سرعت 512 جز سرعتهایی هست که مردم مجبورن براش پول بدن تا باهاش ماهی 20 گیگ دانلود داشته باشن بهت میخندن و باز هم اگه به دنیا بگی افت سرعت همه میاد به 128 کیلوبیت میرسه دیگه مثل یه جک میمونه براشون .ادم یاد زمانی می افته که با سیستمهای تحت داس به اینترنت متصل میشد.پس بهتره درست پیشرفت کنیم و اگه همه با اسانسور بالا میرن ما با چرخ چاه بالا نریم

2. 2 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من فکر می کنم باید سرویس دهنده اینترنتم رو عوض کنم.

از وقتی تعرفه های جدید اعمال شده، شبها سرعت خیلی افت می کنه و قطعی زیاد شده.

باید دنبال یک شرکت باشم که حجم های تخیلی ارائه نده و برای خوره های دانلود جذابیت نداشته باشه.

آیا شما دوستان هم این روزها با قطعی مواجه میشید؟ (خصوصا ساعت ۸ تا ۱۱ شب)

4. این کاربر از mohsen3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

خوب اول از همه یه اینترنت هست و میلیونها کاربر با استفاده های مخلتف نه میشه گفت همه میرن سایت یوتوب که نیاز به مصرف بالا داشته باشن نه میشه گفت همه تنها استفادشون در روز کمتر از 100 مگ هست
    چ صد گیگ چه هزار گیگ اره درسته ولی ماهی 80 هزار تومن برای یه کاربر کم مصرف که با ماهی 10 هزار تومن (جدای از حجمش) سرعت بالا داشته زیاده.بحث کم مصرفها هم الان حجم نیس که بگن این هزار گیگ رو کم کنن.نخیر لطف کنن قیمت رو کم کنن هی با بالا بردن حجمهایی که یه کاربر کم مصرف(کم هزینه) نمیتونه استفاده کنه بازی نکنن هیچ کاربر کم مصرفی هم اعتراض نمیکنه اقا این طرحهای جدید بده عوض کنید حرفشون اینه لطفا سرعت بالا با قیمت پایینتر بزارین.یا حداقل طرحهای قدیم رو هم کنار طرحهای جدید میذاشتین تا کاربرا حق انتخاب داشته باشن.لابد میگید سرعت بالاتره بایدپول بیشتر بدید ولی فکر کنید اولا سرعت 512 اصلا سرعتی نیس که حتی ارزش ماهی هزار تومن و داشته باشه چ برسه به 12هزار تومن دوما در کل شما فقط دارید پول به همون حجم منصفانش میدید وگرنه اونی هم که سرعت 512 بخره و اونی هم که سرعت 16 مگ بخره بعد اتمام حجم هردو باید از نت 128 کیلوبیت استفاده کنن.پس تا الان تنها تفاوت بین یه کاربر کم مصرف و پرمصرف همین حجم منصفانه هست که باز اینا ابتکار به خرج دادن علاوه بر اینکه داخلی و خارجی کردن همونم سرعت بندی کردن (اسم اینو نمیشه گذاشت پیشرفت در دنیا)درصورتی نباید داخلی و خارجی میکردن و باید سرعت بندی رو هم بعد اتمام حجم منصفانه اعمال میکردن تا برابری صورت بگیره .که اگه این کارو میکردن مجبور بودن کف سرعت که الان 512 هست رو روی دو مگ بزارن که این هم به نفع کاربر کم مصرف بود قیمت پایین با سرعت نسبتا خوب و هم به نفع پر مصرف قیمت بالا و سرعت خوب حتی بعد استفاده استانه مصرف
    ناگفته نمونه که دنیا داره پیشرفت میکنه به چه صورت ما داریم پیشرفت میکنیم به چ صورت! اگه به دنیا بگی سرعت 512 جز سرعتهایی هست که مردم مجبورن براش پول بدن تا باهاش ماهی 20 گیگ دانلود داشته باشن بهت میخندن و باز هم اگه به دنیا بگی افت سرعت همه میاد به 128 کیلوبیت میرسه دیگه مثل یه جک میمونه براشون .ادم یاد زمانی می افته که با سیستمهای تحت داس به اینترنت متصل میشد.پس بهتره درست پیشرفت کنیم و اگه همه با اسانسور بالا میرن ما با چرخ چاه بالا نریم
    خوشم اومد ک منظور بنده رو شما متوجه شدین و انقدر قشنگ توضیح دادین که هرکسی قانع میشه
    من میگم اقا من برای چی باید پول چیزی رو بدم ک استفادم نمیشه؟؟
    من الان از مخابرات سرویس ۱۰ مگ دارم سرعت دانلودم رو یه مگه با حجم ماهی ۲۰‌گیگ ۲۰ هزارتومن راضی ام ازش هم حجمش هم پولش و از همه مهم تر سرعت بالاش منو راضی میکنه
    حالا مجبورمون کردن عوضش کنیم! بهشون زنگ زدم گفتم
    گفتم حاجی تو داری میگی ینی من همین سرعتی ک الان دارم رو بخوام داشته باشم هم مجبورم ۱۰۰ گیگ حجم بیخودی پول بدم و مجبورم ماهی ۸۰ تومن بزای چیزی ک نمیخوام پول بدم درسته؟ گفت اره همینه دیگه
    بحثم این نیست ک چرا حجم ها بالاس اقا عالیه حجم ها جای یه ترا سه ترا بدن و پولشو بگیرن ولی از کسی پول بگیرن ک واقعا میخواد
    به من همون سرعتی ک به اون یه ترا میدن بدن جاش حجمم رو ۲۰ گیگ بدن راضی ایم
    مشکل اینه ک سرعت بندی کردن که این واقعا پسرفت بسیار بسیار بسیار بزرگیه مدت ها بود ک نت ۵۱۲ و اینا جمع شده بود کسی اسمی ازشون نمیورد ولی باز اوردنشون وسط اخه کی با ۶۰ کیلوبایت میتونه تحمل کنه؟؟؟؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

6. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یعنی الان اگه تعرفه ها مثل گذشته بود و مثلا با 150 تومن کسی 16 مگ سرعت داشت و سالی فقط 100 گیگ حجم (یعنی ماهانه 8 گیگ ) این جک نبود ؟! کل دنیا به ادم نمیخندیدن ؟!
    بله این طرح نواقص زیادی داره ولی به مراتب از طرح های قبل کاملتره و حداقلش با ترس و لرز یوتوب باز نمیکنیم که یوقت اخر ماه حجم کم بیاریم !

8. 6 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

جدول مقایسه تعرفه شرکت ها: ( به روز شده در 27 آذرماه )

10. 4 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در عرض سه چهار دقیقه دوبار دیسکانکت شدم

Last edited by t800; 19-12-2017 at 01:30.

12. 2 کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اینکه انتظار داشته باشیم یک شبه از پراید تبدیل به پورشه بشیم فراواقع گراست
    شما دارید ایران رو با کشوری که از ابتدا خالق این فضای مجازی بوده مقایسه میکنید
    کماکان که وسعت ایران بیشتر از برخی از کشور هاست و باید زیرساخت کشور رو باتوجه به تحریم های فراوان و مدیریت درخشان حضرات ! در نظر بگیرید
    روی کابل مسی چند نفر میتونند به نهایت سرعت دسترسی داشته باشن؟
    چند نفر کیفیت کابل عالی دارن؟
    چند نفر توانایی پرداخت فقط هزینه کابل نوری دارن؟ دیگه هزینه های اینترنت جدا. شما به خودتون یا افراد سرمایه دار نگاه نکنید خیلیا هستند که به نون شب محتاج هستن
    خیلیا میان مقایسه میکنن اینترنت ایران با خارج رو. مثال میزنم فرض میگیریم که 20 دلار اینترنت نامحدود( یه کشوری رو دیدم محدودیت 500 گیگ داشت دقیق یادم نیس) با سرعت 100 مگ با قیمت دلار فعلی 4181 میشه ۸۳۶۲۰
    خب کاری به اینم نداریم حقوق یه طراح( حوزه فعالیت خودم) به صورت پایه در سایر کشورها به پول ایران میشه 10 میلیون تومان و حقوق یه کارمند در ایران 900 تا 2000 هست اگه انتظار پیشرفت برابر با سایر کشور هارو داریم باید از همه نظر اینو درنظر گرفت نه فقط اینترنت رو.
    بابا محض رضای خدا هیچ کاربری در ایران کمتر از 20 گیگ مصرف نداره (دزدی های شرکت ها و حجم خوری هاهم درنظر بگیرید)
    مورد دیگه گفتید کاربر کم مصرف با 10 هزار تومن!
    تنها جایی که با این قیمت دیدم بسته 2 گیگ ایرانسل خط دائمی با قیمت 8 تومن بود و بعضی وقتا 1 گیگ 10 تومن سرویس ثابت با این قیمت نداشتیم یا شاید من ندیدم تاحالا
    اگه مشکل اون 10 تومن هست که همچنان با همان اینترنت همراه باید برطرف کرد
    آسانسور یا چرخ چاه تفاوتی نداره مهم بالارفتن هست شما برو بالا با هرچی تونستی برو بالا

البته با بخش هایی از حرفتون موافقم ولی باید این رو در نظر گرفت که طی این چند سال یکبار برای همیشه قراره این روند تغییر کنه همیشه اولین طرح بدترین طرح هست (یادی کنیم از دکتر چوپانکاره)
    زیرساخت کشور نیاز به بهبود داره وضعیت ساماندهی شرکت ها نیاز به بهبود داره پشتیبانی شرکت ها نیاز به بهبود داره پس بهتره انتقاد های سازنده از این طرح ها بشه همیشه و همیشه تغییرات مفید ایجاد بشه
    تا حداقل 98 درصد از قشر جامعه رو راضی کنه اون 2 درصد هم که اقازاده ها هستند دیگه برکسی پوشیده نیست که این طرح ها عیب و ایراداتی دارند و باید برطرف بشه محدودیت زیرساختی دلیلی بر آوردن بهونه برای خدمات نیست
    انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه و هم کاربران کم مصرف راضی بشن و هم کاربران پرمصرف

14. 6 کاربر از ahashahin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من فکر می کنم باید سرویس دهنده اینترنتم رو عوض کنم.

از وقتی تعرفه های جدید اعمال شده، شبها سرعت خیلی افت می کنه و قطعی زیاد شده.

باید دنبال یک شرکت باشم که حجم های تخیلی ارائه نده و برای خوره های دانلود جذابیت نداشته باشه.

آیا شما دوستان هم این روزها با قطعی مواجه میشید؟ (خصوصا ساعت ۸ تا ۱۱ شب)
    دقیقا الان یه هفته ای هست که سرعت افت میکنه و بعضی وقتا هم قطع میشه !
    انگار کیفیت بهتر که نشد هیچ بدتر هم شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

اقا چند وقته هر روز سرعتم تو روز به طور محسوسی افت میکنه (از ۱۲ ظهر تا ۶ عصر) ضمنا مشکل چند بار قطع شدن هم دارم. تا یک ماه قبل هیچ مشکلی نداشتم....

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

17. 2 کاربر از rezapcworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرعت من هم افتضاح شده از زمان عرضه ی بسته های جدید.

19. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •