تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1706 از 1849 اولاول ... 7061206160616561696170217031704170517061707170817091710171617561806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,051 به 17,060 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

کسی ک فیلم ۴کی میگیره تلوزیون یا مانیتور فور کی داره ضمن اینکه گرافیک کامپیوترش میکشه اونقدر فیلم رو اجرا کنه
    خلاصه اینکه تعداد این افراد کمه
    من دور خودم بگردم نت مصرفی کل ایل و فک و فامیل رو هم بزاریم ۵۰۰ گیگ نمیشه ماهیانه
    من با گیم دوتا۲ و رینبو و غیره فیلم و سریالام و همگی رو هم رفته خیلی اغرار کنم ماهی ۵۰ گیگ مصرف دارم ولی سرعت ۱۶ مگ رو نیاز دارم
    ینی مشکلی ک تو سرویس های جدید هست کاربران کم مصرف کلا حذف شدن و همه مجبور ب مصرف بالا شدن
    من ۱۶ مگ ماهی ۴۰ ۵۰ گیگ بسمه ولی مجبورم پول هزار گیگ رو بدم! متوجه منظورم میشی؟ تو تمام سرویس ها همینه چه ۸ مگ چه ۴ مگ همش حجماش زیاده حجم کم بخام باید سرعت داغون رو تحمل کنم

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
    طبق مصوبه میتونن 20 درصد از این قیمت ها کمتر هم بدن کما اینکه مخابرات و یه شرکت دیگه هم این کار رو کردن و به نسبت حجم کمتر رو دادن
    یکم زمان بگذره تعرفه های جدید و بهتر هم میاد
    یکی از دلایلی که مصرف ما کمه به طور کلی همینه که خیلی وقته ما تو حجم کم گیر کرده بودیم ولی الان میشه به iptv و چیزای دیگه فکر کرد
    Last edited by shayan10-10; 18-12-2017 at 19:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

کسی ک فیلم ۴کی میگیره تلوزیون یا مانیتور فور کی داره ضمن اینکه گرافیک کامپیوترش میکشه اونقدر فیلم رو اجرا کنه
    من دور خودم بگردم نت مصرفی کل ایل و فک و فامیل رو هم بزاریم ۵۰۰ گیگ نمیشه ماهیانه
    من با گیم دوتا۲ و رینبو و غیره فیلم و سریالام و همگی رو هم رفته خیلی اغرار کنم ماهی ۵۰ گیگ مصرف دارم ولی سرعت ۱۶ مگ رو نیاز دارم
    ینی مشکلی ک تو سرویس های جدید هست کاربران کم مصرف کلا حذف شدن و همه مجبور ب مصرف بالا شدن
    من ۱۶ مگ ماهی ۴۰ ۵۰ گیگ بسمه ولی مجبورم پول هزار گیگ رو بدم! متوجه منظورم میشی؟ تو تمام سرویس ها همینه چه ۸ مگ چه ۴ مگ همش حجماش زیاده حجم کم بخام باید سرعت داغون رو تحمل کنم

خب دوست عزیز شما 40 50 گیگ مصرفت باشه چه 1000 گیگ مصرفت باشه تعرفه ثابت هست یعنی مثلا مخابرات 100 گیگ رو میده 80 تومن و پیشگامان 1000 گیگ رو میده 80 تومن
    پس دیگه بهتره کم مصرف و پر مصرف نکنیم
    دیگه نباید روی کم مصرف بودن یا پر مصرف بودن مانور داد
    یکی میتونه مصرف میکنه این حجم رو یکی هم نیازی نداره مصرف نمیکنه
    مهم فقط حجمی هست که در اختیار کاربر قرار میدن دیگه قیمت که تغییری نکرده یا زیاد که نشده
    ولی خب میشه یه سری شرکت ها مثلا همون سرعت 512 رو تا همون حجمی که گفته شده مثلا 12 گیگ سرعت 16 مگ ارائه بدن و بعد از اون مثلا 512 رو ارائه کنند
    یا حالا مثلا های وب بسته های نیترو داره که سرعت رو افزایش میده
    یا نهایتا مصرف کمی دارید ولی سرعت بالا میخوایید برید سراغ نت ایرانسل یا همراه اول تعرفه های خوب رو از اونا تهیه کنید
    ولی بهتره دیگه بحث کم مصرف و پرمصرف رو کنار بزاریم دنیا داره پیشرفت میکنه و بهتره ماهم پیشرفت کنیم (شخصی)

البته اینم پوشیده نیست که شرکت ها باید تعرفه های سرعت بالاتر رو با حجم پایینتر قرار بدن و صدالبته با قیمت پایینتر برای کسانی که سرعت مد نظرشون هست

خودم به شخصه بعد از اینهمه سال یه بار بدون دردسر و استرس حجم رفتم یوتیوب و چنتا کلیپ دیدم خب همین 5 گیگ حجم گرفت ولی بعد از اینهمه سال که شبانه برو یوتیوب یا بسته ساعتی ایرانسل بگیر و برو ارزشش رو داشت

3. 7 کاربر از ahashahin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب دوست عزیز شما 40 50 گیگ مصرفت باشه چه 1000 گیگ مصرفت باشه تعرفه ثابت هست یعنی مثلا مخابرات 100 گیگ رو میده 80 تومن و پیشگامان 1000 گیگ رو میده 80 تومن
    مهم فقط حجمی هست که در اختیار کاربر قرار میدن دیگه قیمت که تغییری نکرده یا زیاد که نشده
    ولی خب میشه یه سری شرکت ها مثلا همون سرعت 512 رو تا همون حجمی که گفته شده مثلا 12 گیگ سرعت 16 مگ ارائه بدن و بعد از اون مثلا 512 رو ارائه کنند
    یا نهایتا مصرف کمی دارید ولی سرعت بالا میخوایید برید سراغ نت ایرانسل یا همراه اول تعرفه های خوب رو از اونا تهیه کنید
    ولی بهتره دیگه بحث کم مصرف و پرمصرف رو کنار بزاریم دنیا داره پیشرفت میکنه و بهتره ماهم پیشرفت کنیم (شخصی)

البته اینم پوشیده نیست که شرکت ها باید تعرفه های سرعت بالاتر رو با حجم پایینتر قرار بدن و صدالبته با قیمت پایینتر برای کسانی که سرعت مد نظرشون هست

خودم به شخصه بعد از اینهمه سال یه بار بدون دردسر و استرس حجم رفتم یوتیوب و چنتا کلیپ دیدم خب همین 5 گیگ حجم گرفت ولی بعد از اینهمه سال که شبانه برو یوتیوب یا بسته ساعتی ایرانسل بگیر و برو ارزشش رو داشت
    آقا حرف دل منو زدی

واقعا همین که دیگه لازم نیست هی فکر این باشیم فلان چیز رو کیفیت پایین بگیریم که حجم زیاد مصرف بشه و یا بی خوابی بکشیم برای دانلود بزرگترین نعمته واقعا از وقتی این طرح ها اومده دیگه شبا راحت زود می خوابم

5. 5 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

یه بخش هایی از حرفاتو قبول دارم و درسته
    اون قسمت ک گفتی نت سیم کارت بگیرم اشتباهه چون اصن هیچ اوپراتوری ماهی ۵۰ گیگ نمیده بت بده هم میخواد بده ۱۰۰ تومن ک توجیه اقتصادی نداره
    حق با شماست باید رو حجم تمرکز کرد
    ولی خب به نظرم باید یکم صبر کرد تا اوضاع یکم ثبات پیدا کنه الان خیلی داره کم و زیاد میشه طرحا
    ضمن اینکه میخواسم بپرسم شما طرحت چیه؟ از چه شزکتی؟
    من خودم فعلا مخابراتم از حجم کمش ناراضی ام

و راستی دوستان پروفایل گیم های وب چقدره هزینش ؟ ماهیانه است یا فقط ی باره؟
    و اینکه میشه پینگ بگیره یکی از های وب اصفهانی باشه که چه بهتر

7. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یه بخش هایی از حرفاتو قبول دارم و درسته
    اون قسمت ک گفتی نت سیم کارت بگیرم اشتباهه چون اصن هیچ اوپراتوری ماهی ۵۰ گیگ نمیده بت بده هم میخواد بده ۱۰۰ تومن ک توجیه اقتصادی نداره
    حق با شماست باید رو حجم تمرکز کرد
    ولی خب به نظرم باید یکم صبر کرد تا اوضاع یکم ثبات پیدا کنه الان خیلی داره کم و زیاد میشه طرحا
    ضمن اینکه میخواسم بپرسم شما طرحت چیه؟ از چه شزکتی؟
    من خودم فعلا مخابراتم از حجم کمش ناراضی ام

و راستی دوستان پروفایل گیم های وب چقدره هزینش ؟ ماهیانه است یا فقط ی باره؟
    و اینکه میشه پینگ بگیره یکی از های وب اصفهانی باشه که چه بهتر

بله صدردصد باید صبر کرد تا تعرفه ها ثابت بشه

من خودم های وب دارم 16 مگ خریدم - پروفایل گیم نداره های وب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این تست از ایران:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست خارج:

از سرور های مختلف تست گذاشتم
    البته سرعت دانلود به علت اینکه با کانکشن بالا برقرار میشه داخل و خارج سرعت بالای 1 مگ هست و بین 1500 تا 1800 متغیر هست

تست هامربوط به همین ساعت هست و همین الان گرفتم
    واینم بگم هر سرور یه جور سرعت میده مثلا من از سرور مخابرات هم تست کردم سرعت 4 مگ بیشتر نشد :|
    من خودم آنلاین فقط زولا میزنم بعضی وقتا لگ داره بعضی وقتا هم خیلی روونه
    درکل برای گیم های وب پیشنهاد نمیدم شاید شرکت های دیگه بهتر باشه برای گیم مثلا پیشگامان یا شاتل
    البته باید تست کنید چون منطقه به منطقه متفاوت هست
    Last edited by ahashahin; 18-12-2017 at 19:29.

9. 2 کاربر از ahashahin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جالبه امروز دوستم زنگ زد های وب همون موقع بهش گفتم پیشگامان شده 1000 گیگ / کارشناس فروش های وب خودش شوک شد
    حالا فردا دوباره میزنه تعرفه ها در حال بروزرسانی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جالبه امروز دوستم زنگ زد های وب همون موقع بهش گفتم پیشگامان شده 1000 گیگ / کارشناس فروش های وب خودش شوک شد
    حالا فردا دوباره میزنه تعرفه ها در حال بروزرسانی
    فکر میکنم های وب هم تعرفه هاشو تغییر بده

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شرکت ها الان فقط درگیر اون مقدار حجم شدن برای تبلیغات و جذب مشتری
    ولی به نظرم یه خرده باید رو کیفیت هم کار کنن که بتونن اون سرعت تضمینی رو از سرور خارجی تمام ساعات شبانه روز داشته باشن

13. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خوب پیشگامان خواسته بگه سرویس 16 مگ ما تقریبا نامحدوده
    مثلا شاتل هم تو سرویس شاتللند ماهی 5 ترا فضا میده به کاربرها ولی این یه این معنی نیست که تک تک کاربرها ماهی 5 ترا فایل اپلود می کنن اونجا
    در صورتی می تونیم بگیم پیشگامان سود می کنه که مثلا این 1000 گیگ رو بیاد گرونتر از بقیه شرکتا بده مثلا بده 100 تومن ولی وقتی 80 میده سودی بیشتر از بقیه شرکتا نمی کنه
    خیلیا رو تو این سایت دیدم که به خاطر کارشون میگن ما شبی 20-30 گیگ دانلود می کنیم که معمولا از شبانه ایرانسل و همراه اول یا شبانه شرکتا استفاده می کنن
    پیشگامان برای این افراد گزینه مناسبیه که بدون بی خوابی شبانه نیازهاشون رو برطرف کنن
    ---
    البته باید یه سرویس سرعت بالا و ارزون برای کاربران کم مصرف هم قرارداده بشه
    هرچند یکی از علت های کم مصرف شدن بخش زیادی از کاربران ایرانی نت به خاطر اینه که همیشه در محرومیت بودن یا محرومیت سرعت بالا یا محرومیت حجم کم و بالاجبار خودشون رو با این شرایط وفق دادن و خیلی از امکانات مهم اینترنت مثل استریم دیدن براشون تعریف نشده بوده
    Last edited by Mana5; 18-12-2017 at 20:06.

15. 5 کاربر از Mana5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

آقا حرف دل منو زدی

واقعا همین که دیگه لازم نیست هی فکر این باشیم فلان چیز رو کیفیت پایین بگیریم که حجم زیاد مصرف بشه و یا بی خوابی بکشیم برای دانلود بزرگترین نعمته واقعا از وقتی این طرح ها اومده دیگه شبا راحت زود می خوابم
    دقیقا به همین دلایلی که 2 دوست عزیزمون اشاره کردن، من یه عمره همیشه نامحدود گرفتم و با سرعت های وحشتناک ساختم. الانم سرعت دانلودم 60 کیلوبایته با پینگ فاجعه. مثلا از 8.8.8.8 پینگم 170تاست. یعنی هیچوقت نتونستم چیزی رو آنلاین ببینم. واسه همینه که جزوه خوشحال ترین افرادم به خاطر طرح 1 ترابایت بین الملل شرکت پیشگامان. خیلی خوشحال تر میشدم اگه الان کاربر پیشگامان بودم و دیگه تخلیه و رانژه نمیخواستم. لعنت به آسیاتک که بساط درست کرد واسمون
    Last edited by OnlyRealMadrid; 18-12-2017 at 20:30.

17. 3 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •