شاتلند دانلودش واسه شما چجوری کم میشه؟ داخلی یا خارجی الان واسه من خارجی کم میکنه که این یه جور کلاهبرداریه
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
شاتلند دانلودش واسه شما چجوری کم میشه؟ داخلی یا خارجی الان واسه من خارجی کم میکنه که این یه جور کلاهبرداریه
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس دو مگ های وب دارم سرعت روی محدوده 1.70 قفل شده...مگه سرعت سرویس های جدید تضمین شده نیست؟ توی اکثر ساعات با اوکلا و سایت های وب تست گرفتم ..داخلی و خارجی سرعت فرقی نداره..![]()
Last edited by m123f; 18-12-2017 at 11:30.
سلام
دوستان امدم از سروس های جدید خریداری کنم که با پیام زیر روبرو شدم:
مخصوصا قسمت دوم،یعنی تمام کدهای فشفشه هایی که دارم و استفاده نکردم غیر فعال میشند؟
ممنون میشم یک نفر منو اگاه کنه![]()
۴ به یک ینی همون یه گیگ دانلود کنی ۴ گیگ کم میشه دیگه؟ ینی درواقع از ۸۰ گیگ بین الملل تقسیم ب ۴ باید بکنم تا استفادم مشخص شه؟ یعنی ۲۰ گیگ؟؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
نه ، سرویس 4 مگ کلا 80 گیگ خارجی داره - اون 4 گیگ که دوستمون گفت کم میشه از حجم اصلی یعنی 320 هست
خب پس درمورد سرعت هم همون سرعتی که میخری رو میدن دیگه اصلا نباید امیدی به سرعت بیشتر داشت درسته ؟ تو تمام شرکت ها همینطوره دیگه پس زیاد فرقی تو سرعت 4 مگ های وب با 4 مگ پارس انلاین نیست
بله الان دیگه همه شرکت ها همون سرعت اسمی رو میدن - پارس انلاین هم همینطور
پس لپ مطلب اینکه اگر میخوایم بین ای اس پی ها انتخاب کنیم اونی رو انتخاب کنیم ک حجم بین الملل بیشتری میده بهمون سرعتاشونم ک ثابته و یه جوره
اگرچه ک فراموش نکنیم یکی از دوستان ۸ مگ مخابرات گرفته غیرحجمی میگه قانونا نهایتا باید ۱ مگ سرعت دانلود داشته باشم ولی تا بیشترش ثابت همش دارم دانلود میکنم و دست ب سرعتم نزدن
حالا بازم نمیدونم
شاتل هم تغییر داد و برای بین الملل 350 گیگ حجم میده:
مصوبه است دیگه همه شرکت ها تو همین مایه ها میدن کم و بیش حالا ۱۰گیگ کمتر یا بیشتر به نظرم الان به هیچوجه رقابتی نیست اوضاع چون سرعتا ک ثابت شده همه یکیه شرکتا
قیمتا هم ک همه یکیه
حجم ها با تفاوت خیلی کم
فقط پارس انلاین ایده ای ک زده شبانه هم میده البته شبانه حجمی
شبکیه هم تو اصفهان شبانه میده تا ۲۰ هزار گیگابایت این ۲ شرکت این خلاقیت رو داشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)