تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2286 از 2365 اولاول ... 1286178621862236227622822283228422852286228722882289229022962336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,851 به 22,860 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

والا پرسجو کردم گفتن نمایشگر ماشین با پخش دیگه ای کار نمیده و اینکه چند نفرم گفتن که احتمال اینکه با عوض کردن پخش گارانتی ماشین هم باطل بشه هست
    لطفا نظر بدین روی اینکه آمپ جمع جور دو کانال با دو تا باند 16 سانت چی بگیرم؟
    نمایشگر رو نمیدونم و بعید بدونم گارانتی کاری به پخش داشته باشه

شما بفرمائید چقد میخواید هزینه کنید برای آمپلی و برای اسپیکر دوستان راهنمایی میکنن

اگه مشکل کمبود جا داری برای آمپلی فایر میتنید از این نوع آمپلی فایر ها استفاده کنید:

اینم سایتش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام به همگی
    بنده یه سیستم میخواستم رو ماشین ببندم یه چند تیکه ازشو دارم بقیشو شما راهنمایی کنید
    یک دست کامپوننت HSK 165XL
    یه آمپلی Pioneer GM-D8604
    پخش نمیتونم چیزه دیگه ای ببندم مجبورم از فابریک استفاده کنم (مانیتور هست) امکان استفاده از پخش دو دین هم رو هم ندارم (قابش پیدا نمیشه)
    حالا میمونه یه دست کامپوننت برا در عقب (16سانتی) و ساب زیر صندلی (از بیس توی صندوق عقب و ویبره خوشم نمیاد) کابل و لوازم جانبی دیگه
    بودجه هم در حدود 1.5 هست برا اینا
    میشه در مورد مدل اینا راهنمایی کنید
    و اینکه اگه کسی داشته باشه بهم پیام بده لطفا
    راستی نظر خودم روی کامپ 609 JBL و ساب JBL Bass pro SL هست اما متاسفانه صداشونو نشنیدم تا حالا

سلام

به نظر من برای عقب هم HSK165xl بگیر که صدا مچ بشه بهترین راه و بی دردسر ترین راه همینه

ساب رو حتما قبل از خرید صداش رو تست کن بعید بدونم بیس زیادی داشته باشه
    فکر میکنم شبیه مید بیس هستش
    Last edited by Mohammadkiller; 06-12-2017 at 10:57.

2. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    امشب به درخواست یکی از عزیزان یک review مختصر از کامپ پر آوازه Audison AV-K6 براتون مینویسم.
    این کامپ در رده قیمتی 800 تا 900 تومن قرار داره و فکر میکنم در بازار آک این کامپ 870 تومن پیدا بشه. این کامپ 125 وات قدرت داره و دارای توییتر 28 میلیمتر هست.
    تو این رده قیمتی کامپ sqx165 gladen و T1675s rockford و Rsx gladen هم قرار دارن ولی کامپی بیشتر من قصد دارم صداشو با این کامپ مقایسه کنم Es165k focal هست . دلیل این ماجرا هم اینه که به طور کاملا موازی دارم صدای هر دو رو میشنوم ولی سعی میکنم اشاراتی هم به کامپ های مذکور بکنم.

در ابتدا به عملکرد توییتر بپردازیم. این توییتر 28 میلیمتری که از سایز بزرگی برخورداره ، بر خلاف انتظار من صدای اصطلاحا تاریکی داره . به این معنی که صداش اونجوری که من فکر میکردم در نمیاد پس برای این که به حالت مطلوب برسه از روی کراس صدای توییتر رو در حالت +2db قرار دادم که بعد اون صداش به عقیده من کاملا قابل قبول بود. خب صدای توییتر فوکال رو بسیار زیباتر و بازتر و دلنشین تر ارزیابی میکنم. البته از شنیدن صدای هیچ یک از این توییتر ها خسته نمیشید ولی داینامیک فوکال به طور محسوسی بهتره. در این قسمت t1675 راک کلا یه دنیای متفاوتی داره که بسیار شارپتر و پر دیتیله. اینو بگم که شارپ تر بودن اصلا دلیل بد بودن نیست هر چند که من نمیپسندم.

قسمتی بیشترین علاقه رو دارم بهش ووفر این کامپ هست. بسیار خوش ساخت با بدنه المینیومی و جنس صفحه عالی هست که کیفیت و قدرت رو توامان به همراه میاره. میدرنج بسیار صافی داره و در این قسمت هم صدا نسبت به فوکال بمتره. فوکال صدای بازتر و شفاف تری داره. ولی چیزی که منو در این کامپ شگفت زده کرد این بود که هر چی به این کامپ وات میدی انگار میگه: بازم بده کممه !! واقعا حجم صدای این کامپ به اندازه یک کواک متوسط هست. کیک بیس بسیار محکمی داره و طاقچه پرشیا رو قشنگ تکون میده و از نظر قدرت کاملا از فوکال خودم سرتره ولی نکته اینجاس که جنس کیک بیس فوکال بدون اغراق High End هست و بسیار زیباتر. کیک بیس فوکال با این که زیبا تره ولی خب به درد خودرو شاید نخوره چون تو خیابان هایی که انقدر چاله داره و خودروهای ایرانی که ما سوار میشیم ، حداقل در حین حرکت تقریبا چیزی حس نمیشه کرد. اما در حالت ایستاده بیشتر میشه از فوکال لذت برد. اگه داخل خانه برید با فوکال کاملا بیشتر میشه لذت برد (در کیک بیس) اما خب بحث ما خودرو هست.

عملکرد کراس فوکال رو کاملا برتر ارزیابی میکنم ولی ادیسان عملکرد متوسطی داره . در موزیک های شلوغتر میشه به این موضوع بهتر پی برد.

در Test Report ی که از در سایت pasmag وجود داره در 2 جا این کامپ رو High End خطاب میکنه که برای من جالب بود . در قسمت خلاصه این مقاله نوشته شده که:"بعد از 2 روز گوش کردن به موسیقی کاملا تحت تاثیر قرار گرفتم. این کامپ خوش ساخت و صدای عالی داره. شما میتونید این کامپ رو در خانه استفاده کنید و هیچ کس حدس نمیزنه که اون برای خودرو طراحی شده اند. با قیمتی در حدود 800 دلار، اصلا ارزون قیمت نیست ولی ارزش تمام پولی که براشون میدید رو داره!"

این هم نمودار رفتاری این کامپ در رنج های فرکانسی مختلف و سه حالت مختلفیه که در کراس میتونید به اونها برسید.

در آخر باید بگم بنده در این رده قیمتی از انتخابم کاملا راضی هستم و این کامپ که البته ساخت اون به سال 2010 برمیگرده رو به کامپ های هم رده از جمله sqx و t1675 ترجیه میدم. چون به صدای rsx در مدت زمان کافی گوش نکردم چیزی نمیگم. همچنین این نکته رو بگم که این کامپ برنده جایزه eisa 2010 هست.
    الان فکر میکنم برای استیج عقب کامپی که کمی بم باشه بسیار مناسبه.

اگه نکته یا سوالی دارید بسیار خوشحالم میشم که مطرح کنید.
    مخلصم.
    Last edited by amirsein; 06-12-2017 at 22:32.

4. 5 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نمایشگر رو نمیدونم و بعید بدونم گارانتی کاری به پخش داشته باشه

شما بفرمائید چقد میخواید هزینه کنید برای آمپلی و برای اسپیکر دوستان راهنمایی میکنن

اگه مشکل کمبود جا داری برای آمپلی فایر میتنید از این نوع آمپلی فایر ها استفاده کنید:

اینم سایتش:

این امپ اندازش عالیه
    اینجا گیر میاد؟ قیمتاش چجوریه؟
    من کلا میخوام سیصد خرج کنم حالا یکم بالا و پایین

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امیر حسین سلام..
    واقعا خیلی خوب ومنطقی ودرست بررسی اش کردی..افرین...
    اگر بتوانی با پخشت فیدر کنی ویک موزیک از این کامپ وهمان موزیک را از فیدر جلو در حد کلیپ 30 ثانیه بگذاری عالیه..در فیدر عقب شما خودت برو عقب ودر فیدر جلو برو جلوی ماشین....درسته با گوشی صدایش مشخصی نمی شود .و لی بهتر که دوستان بجای رفتن به یوتیوب یه ریو وکلیپ هموطنشان را ببینند..
  7. 2 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امیر حسین سلام..
    واقعا خیلی خوب ومنطقی ودرست بررسی اش کردی..افرین...
    اگر بتوانی با پخشت فیدر کنی ویک موزیک از این کامپ وهمان موزیک را از فیدر جلو در حد کلیپ 30 ثانیه بگذاری عالیه..در فیدر عقب شما خودت برو عقب ودر فیدر جلو برو جلوی ماشین....درسته با گوشی صدایش مشخصی نمی شود .و لی بهتر که دوستان بجای رفتن به یوتیوب یه ریو وکلیپ هموطنشان را ببینند..
    چشم مرتضی جان . شما لطف دارید. با این که کلیپ رو اصلا و ابدا قبول ندارم به زودی کلیپ ها رو قرار میدم.
    اینم بگم که صدای سیستم هایی بوده که در کلیپ بسیار مناسب یا بسیار بد ارزیابی کردم ولی در عمل کلا یه چیز دیگه بودن. برا همین میگم کلیپ اصلا اعتبار نداره.

9. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

این امپ اندازش عالیه
    اینجا گیر میاد؟ قیمتاش چجوریه؟
    من کلا میخوام سیصد خرج کنم حالا یکم بالا و پایین

والا تو خیلی از شهرا نمایندگی داره فکر کنم
    یکی از دوستانم نمایندگیش هست
    اگه خواستین هم قیمت و هم نمایندگی هاشو براتون می پرسم

کدوم شهر هستین؟

11. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام تبریز نمایندگی داره؟audison
    Last edited by Farzad_Jodary; 07-12-2017 at 16:22.

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

والا تو خیلی از شهرا نمایندگی داره فکر کنم
    یکی از دوستانم نمایندگیش هست
    اگه خواستین هم قیمت و هم نمایندگی هاشو براتون می پرسم

کدوم شهر هستین؟
    کرمانم
    لطف میکنین
    بنظر میاد قیمتشون بالا باشه درسته؟باند ۱۶ سانت چی بگیرم؟

در آغاز فعالیت Nexus10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام.
    دوستان برای پخش سونی xb100 برای باند جلو (پراید - ۱۰سانت) چه مدلی پیشنهاد میدید که صدای خوبی داشته باشه؟ نمی خوام زیاد گرون هم باشه.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام.
    دوستان برای پخش سونی xb100 برای باند جلو (پراید - ۱۰سانت) چه مدلی پیشنهاد میدید که صدای خوبی داشته باشه؟ نمی خوام زیاد گرون هم باشه.
    با تشکر
    سلام من سونی مدل ۱۰۳۸ داشتم با xb100 بد نبود حالا مدلایه جدیدتری سونی زده یه مدل رو بگیر کارت و راه میندازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •