پینگ فن اوا چه طوره؟ پهنای باندش همونی هست که میگه؟
پینگ فن اوا چه طوره؟ پهنای باندش همونی هست که میگه؟
مخابرات فک کنم پینگش هم خوب باشه.من دنبال یه سرویس با کیفیتم که تخلیه کنم.
مصرفم حدود 70 گیگ هست یعنی اون 80 گیگ کاملا مناسبه برام
فقط موندم سرعت از 6 برم 4 خیلی تاثیر داره یا نه ؟
اینم اگه کسی میدونه جواب بده :
های وب دانلود رو روی 4 مگ و اپلود رو روی 1 مگ میبنده ؟
وصل نشده هنوز ...
عجب گیری افتادیم ما خدایی . الان من 4 روزه سرویسم تموم شده میخواستم تخلیه کنم برم . گفتم صبر کنم ببینم طرح های جدیدشون چطوریه . معلوم نیست چیکار میکنن چلغوزا هی میدن و بر میدارن . مسخره نیستیم که .
مشگل حجم های وب نیست ، سرعت پایین اش هست که کلافه ام کرده ، گاهی اوقات اونقدر کند میشه ویدیوهای ۳۶۰ یوتیوب رو به زور پخش میکنه ، حالا نتفلیکس بماند.
الان جدای از سرویس ها قیمت هر گیگ هم شده 2 تومن ولی هنوز 3 تومن هست.عوض کردن این که دیگه کاری نداره.خوب این تخلف دیگه چرا وزارت خونه باهاش برخورد نمی کنه؟!
نه خیلی فرقی نداره منم فکر می کردم تو لود شدن ویدیو های اینتستاگرام و تلگرام خیلی تاثیر داره بستن خط بالاتر از 4 اما من تا 8رو امتحان کردم تغییر محسوسی ندیدم!
تو های وب هر چی بگیری همش یه اشغال هست.
ولی تو isp های دیگه من پارس انلاین 16 مگ رو داشتم واسه دیدن استریم وقعا فوق العاده بود.
عزیز استان ب استان شهر به شهر مرکز به مرکز مخابراتی باهم تفاوت داره حالا دلیل نمیشه شما تجربه بد داشتی ب همه تعمیم بدی...تو این مملکت و با این وضع اینترنت نمیشه رو هیچی حساب کرد
من قبلا 5سال شاتل داشتم به طرز عجیب غریبی حجم دزدی می شد و واقعا نمیتونستم ثابت کنم و همه کاربرای شاتل هم تایید می کردن و می کنن هنوز (نمیگم هیچ شرکتی دزد نیست اما شاتل دیگه خیلی تابلو دزده ) اما الان که های وب دارم موردی ندیدم که بگم دزدی داره البته دانلود نمی کنم زیاد و اگه هم حجم خوری اضافه هم بشه محسوس نیست
من الان با 4مگ ویدیو1080 ی و توپ می بینم بدون وقفه حالا ممکنه یکی با خط16مگ اصن نتونه بالا بیاره !!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)