تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: یک سوال حقوقی . زیاد وارد نیستم خواهشن اگه بلدید کمک کنید . ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض یک سوال حقوقی . زیاد وارد نیستم خواهشن اگه بلدید کمک کنید . ممنون

با سلام و عرض ادب

1. من به شخصی مدتی پیش 1 سال پیش 41 میلیون تومن قرض داده بودم . بهم پس نداد . رفتم دادگاه حقوقی شکایتش کردم
    قاضی حکم دادند که ایشون محکوم به پرداخت شدند . زیرش حکم نوشته بود که 20 روز ایشون مهلت دارند تا اگر اعتراضی دارند انجام بدند
    اون بیست رور هم گذشته الان و من میتونم اقدام کنم
    حالا نمیدونم باید چکار کنم ؟ باید برم کجا ؟ باید حکم جلب بگیرن ؟
    لازم بذکر هست که ایشون الان به دلیل بدهی به چند نفر دیگه متواری هستن ولی افراد دیگه شکایت نکردن . اموال خاصی هم نداره .
    چند روز پیش اومد پیشم گفت بتونی بهم دو ماه وقت بدی بهتره . اگر ندادم خونه ی بابام میزاریم رهم میفروشیم میدمت ولی کلن باز بنظرم دروغ میگه

2. من از همین ایشون یه سند دستی دارم که مبلغ 11 میلیون گرفتن ( این مبلغ جدای از اون مبلغ 41 میلیون هست و در اون قید شده ) و امضا و اثر انگشت هم زده که از من یک 6 میلیون که کارت بکارت کرده و یک 5 میلیون کارت به کارت کرده از من گرفته . آیا نوشته کاغذی دستی معتبر هست ؟ میتونم روی این مورد هم جداگانه شکایت کنم ؟

راهنمایی بفرمایید . ممنون

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    امیدوارم که مشکل بدهی حل بشه . نمی‌دونم چرا پول قرض کردند و کجا خرج کردند و چرا نتوانستند پس بدند اما شما حتماً جواب این سوالها رو تا حد زیادی میدونید .
    اگر آدم خوب و شریفی هست و پول رو برای کار ضروری و درست قرض گرفته و شما هم آدم متمکنی هستید پس بهش فرصت بدین . رحم کنید تا بهتون رحم بشه . یا اگر میتونین حتی قسمتی یا کل بدهی رو بهش ببخشید یا قسط سبک براش تعیین کنین . اینها برای شما سود زیادی میاره در روزی که پول هیچ ارزشی نداره و کسی هم پولی نداره و تنها سرمایه ، کار خیر و خداپسندانه هست .
    =================
    این پرونده حقوقی هست طبق گفته ی خودتون پس حکم جلب و زندان نداره و فقط متیونین طبقه قانون مقداری از اموالش و یا درآمد اون فرد رو توقیف کنین و بردارید جای طلبتون و یا به مزایده بذارید تا هر کسی بیشتر میخره ، بخره و پولش رو بدند به شما تا بدهی تسویه بشه
    عده ای هم وقتی پای توقیف اموال به میون میاد ، پول جور میکنند و بدهیشون رو پرداخت میکنند .
    اگر از مدت استیناف ( درستش إستئناف هست ) گذشته و استیناف نکرده پس دیگه حکم قطعی شده
    باید مراجعه کنین به همون شعبه تا نامه بدند برای اجرای حکم و تعیین اموال و دارائیش و توقیفش و تعیین قیمت و کارهای دیگه .
    شما راه درازی در پیش دارین . ایشون هم مهلت خواسته
    برید کارهای اجرای حکم رو شروع کنین . اگر بدهی رو داد کارهای حقوقی رو متوقف کنین و پرونده مختومه میشه با تسویه بدهی .

مشاوره در مورد نوشته ها با یک وکیل پایه یک هم خوبه و هزینهٔ چندانی هم نداره فقط مراقب باشید چون بعضی از وکیلها خودشون نیستند ، منشی یا دفتردار یا یکی دیگه خودش رو جای وکیل جا میزنه و مشاوره میده و پول میگیره . برای یکی از اقوام ما پیش اومد
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-12-2017 at 17:07.

3. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام و عرض ادب

1. من به شخصی مدتی پیش 1 سال پیش 41 میلیون تومن قرض داده بودم . بهم پس نداد . رفتم دادگاه حقوقی شکایتش کردم
    قاضی حکم دادند که ایشون محکوم به پرداخت شدند . زیرش حکم نوشته بود که 20 روز ایشون مهلت دارند تا اگر اعتراضی دارند انجام بدند
    اون بیست رور هم گذشته الان و من میتونم اقدام کنم
    حالا نمیدونم باید چکار کنم ؟ باید برم کجا ؟ باید حکم جلب بگیرن ؟
    لازم بذکر هست که ایشون الان به دلیل بدهی به چند نفر دیگه متواری هستن ولی افراد دیگه شکایت نکردن . اموال خاصی هم نداره .
    چند روز پیش اومد پیشم گفت بتونی بهم دو ماه وقت بدی بهتره . اگر ندادم خونه ی بابام میزاریم رهم میفروشیم میدمت ولی کلن باز بنظرم دروغ میگه

2. من از همین ایشون یه سند دستی دارم که مبلغ 11 میلیون گرفتن ( این مبلغ جدای از اون مبلغ 41 میلیون هست و در اون قید شده ) و امضا و اثر انگشت هم زده که از من یک 6 میلیون که کارت بکارت کرده و یک 5 میلیون کارت به کارت کرده از من گرفته . آیا نوشته کاغذی دستی معتبر هست ؟ میتونم روی این مورد هم جداگانه شکایت کنم ؟

راهنمایی بفرمایید . ممنون
    در مورد سوال اول برین دایره اجرای احکام راهنمایی خواهید شد
    در مورد سوال دوم شکایتتون رو می تونید حقوقی مطرح کنید

5. این کاربر از am_64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

در مورد سوال اول برین دایره اجرای احکام راهنمایی خواهید شد
    در مورد سوال دوم شکایتتون رو می تونید حقوقی مطرح کنید
    سلام
    در کویت یک نوشته ی دستی از هر چک و سفته ای معتبرتر هست مگر اینکه بدهکار انکار کنه
    ۱۰ روز بهس مهلت پرداخت میدند و اگر پرداخت نکرد بازداشت میشه و اگر در کلانتری پرداخت نکنه میره زندان
    کافیه نوشته باشه اینجانب فلان فلانی مبلغ ... به ... بدهکارم و تعهد میدم هر وقت مطالبه کنه باید پرداخت کنم
    در ایران سند دست نوشته ی اینجوری کیفری نیست ؟ حقوقی هست ؟

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    در کویت یک نوشته ی دستی از هر چک و سفته ای معتبرتر هست مگر اینکه بدهکار انکار کنه
    ۱۰ روز بهس مهلت پرداخت میدند و اگر پرداخت نکرد بازداشت میشه و اگر در کلانتری پرداخت نکنه میره زندان
    کافیه نوشته باشه اینجانب فلان فلانی مبلغ ... به ... بدهکارم و تعهد میدم هر وقت مطالبه کنه باید پرداخت کنم
    در ایران سند دست نوشته ی اینجوری کیفری نیست ؟ حقوقی هست ؟
    سلام
    در جرائم کیفری عناصر مختلفی باید به اثبات برسند که مهمترین آن سوء نیت مشتکی عنه است و در مورد سوال دوستمون با توجه به شرایطی که مطرح کردند تنها به صورت حقوقی می توانند شکایت خود را پیگیری کنند

9. 2 کاربر از am_64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •