تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2279 از 2365 اولاول ... 1279177921792229226922752276227722782279228022812282228322892329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,781 به 22,790 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

من صدای هر دوی این امپ ها رو شنیدم. واقعا هم از نظر قدرت و هم کیفیت ml بهتره. 150 کاملا ارزش داره که ml بگیرید. حتی به نظر من اختلاف بیش از اینه. هلیکس صدای بسیار بازی داره که به اغلی درایور ها خوب نمیشه ولی ml صدای فلت و کنترل شده تر. از نظر قدرت هم واقعا ml سر تره به صورتی که ml برای ساب m12 کاملا کافی بود و ماشینو تکون میداد ولی هلیکس 1260 رو کامل پر نکرد و بیس متوسط بود.
    من عجیبه واسم که با اینکه سری ML از ۲۰۱۶ اومده ولی هیچ کاتالوگ تکنیکالی براش پیدا نکردم اگر دارین بزارین منم ببینم
    درسته که اعداد همه چیز نیستن و جنس صدا در نهایت و خروجی حرف آخر رو میزنه

ولی اعداد تکنیکالی هلیکس حتی از یک سری بالاتر و پایین تر ML بهتر هست یعنی از سری RC و FD . که نشون از مهندسی بهتر شرکت هلیکس داره
    حالا اگر دوستان بیشتر توضیح میدن ممنون میشم

ساپورت ساب رو که کنار بزاریم ارزش خرید D four چهارصد تومنی خیلی بیشتر از ML هشتصد تومنی هست . آیا اختلاف قیمت ۲برابری رو شما در خروجی ها میتونید لمس کنید ؟

کسی بخواد فول از آمپ برای ساب قدرت بگیره بهتره هزینه یه چهار کانال و یه مومو ، یا یه چهار کانال و یه دو کانال رو بده هلیکس G5 بگیره که توی پل زنی RMS ۳۶۰ ب شما تحویل میده که روی کاغذ با عدد ۲۴۰ G4 بسیار متفاوت هست

من امروز نه فردا شاید بیشتر به این پیج سر نزنم ولی حدود ۵۰۰ صفحه رو خوندم . شاید من تخصص شما یا علم شما رو نداشته باشم ولی گوش و شنوایی آدم میفهمه چی خوبه چی بده و خیلی هم سادست

اینکه گلیدن از بهترین های بازار هست شکی نیست ولی گلیدن رقیب هلیکس هست نه آقای بالا سر این برند یا خیلی دیگه از برندهای بازار

اما متاسفانه اینجا جوری برخورد میشه که انگار گلیدن چهار سر و گردن بالاتره .

انتقاد دوم اینه که بازار رو ۴ دسته کنیم .

دسته اول کسایی که پخش یه باند میخرن بدون آمپ و توی ذهنشون فقط کنوود و پایونر رو شنیدن
    دسته دوم کسایی که بودجه زیر ۱.۵ دارن که خب یک پله میرن بالاتر دنبال برندهای خوش قیمت و مناسب مثل infinity , jbl و غیره
    دسته سوم کسایی که بودجه تا ۳ ملیون دارن که میان برندهای خوب هلیکس و گلیدن و فوکال و اینا رو در رنج متوسط کلاسی یا درنج بالاهاشون ولی با ترکیب با گروه دوم که عرض کردم سیستم رو میبندن

این ۳ دسته بالا ۹۵ درصد جامعه ما رو تشکیل میده متاسفانه یا خوشبختانه و این انجمن معمولا یا بزور جواب این بندگان داده میشه یا با یک جمله از روی شکم سیری

ولی اگر کسی بخواد بالای ۵ تومن و سیستم تخصصی جمع کنه دوستان قابل میدونن و بیشتر کمک میکنن

همه میدونن که کواک چیز عالی نیست و دورانش گذشته و کیفیت یعنی استفاده از کامپ ، ولی یکی اومده نوشته آقا جان من بالا برم پایین بیام نمیتونم بیشتر ۷۰۰ تا هزاری هزینه کنم پس یه پخش و یه کواک خوب در این رنج بهم بگو

خب منه کاربر ، شمای کاربر ، بعد از توصیه باید در رنج درخواسش بهش ۲تا پیشنهاد بدیم

مثلا توی یجایی یکی گفته بود فقط ( دقت کنید فقط ) یک کامپ میتونم بخرم هرتز ۶۹۰ خوبه

یکی از دوستان نوشت بد نیست خوبه ، در صورتی که هرتز ۶۹۰ بسیار صدای تیزی و خشکی داره و فقط بدرد وکال در کنار ساب میخوره با حجم صدای بالاش

و باید ب اون بنده خدا بگی عزیز هرتز نخر تو که پول آمپ و ساب و ارتقاع نداری یه jbl بگیر که صدای دلنشین تری داره

شما سطح توقع رو تا جایی بالا بردین که فوکال ۶۹۰ یا کاپا ۱۱ رو بلندگو بزور حساب میکنن بچه ها

به هر روی عذر میخوام طولانی شد ، یکم بیشتر ب سوالات سطحی ما دوستان جواب بدین بهتر میشه
    Last edited by ravani_13; 21-11-2017 at 18:00.

2. 6 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مرتضی جان
    این ها رو قبلاً هم عرض کردم، جستجو کنید موجود هست. ولی بازهم عرض می کنم.
    برادر این جمله رو از DLS یه خاطر بسپارید...
    " اگر در DataSheet یک اسپیکر یا سابووفر، درج شده بود: 100 وات RMS به دو نکته توجه کنید... "
    1) این توان یعنی مرز تحمل و انفجار اسپیکر برای استفاده ی طولانی مدت، نه توانی که الزاماً برای درایو شدن به آن نیاز دارد...
    2) یک اسپیکر 100 واتی، با 60 وات نیز کاملاً خوش صدا خواهد بود. حتمآً نیازی به اِعمال فشار تا 100 وات نیست.

با این اوصاف، ساب شما با 250 وات هم خوش صدا خواهد بود.
    سلام.امیر جان..
    خیلی ممنونم این را برای این سوال کردم که من دو تا ساب ام لاین m10 را را باکس مجزا موازی کردم با امپ مونوی کنود 8105 روی گین 4 ولت گذاشتم چون پخشم 4 ولت است اما اصلا صدایش در نیامد مجبور شدم گینم را تا 1 ولت باز بگذارم. ..حتی با موزیک معروف bass i live you هم تست کرفتم با ولوم دو سوم باز هم دیافراگم ساب در حد یک سانت هم تکان نمیخورد انگار زور نداره....گفتم شاید وات امپ برایش ضعیفه....سابها هر کدام 200/300 است در حالت موازی یعنی 400 وات و امپ درحالت مواازی 500 وات می زنه...مشکل را نمی دانم چیست؟؟؟؟

4. 3 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من عجیبه واسم که با اینکه سری ML از ۲۰۱۶ اومده ولی هیچ کاتالوگ تکنیکالی براش پیدا نکردم اگر دارین بزارین منم ببینم
    درسته که اعداد همه چیز نیستن و جنس صدا در نهایت و خروجی حرف آخر رو میزنه

ولی اعداد تکنیکالی هلیکس حتی از یک سری بالاتر و پایین تر ML بهتر هست یعنی از سری RC و FD . که نشون از مهندسی بهتر شرکت هلیکس داره
    حالا اگر دوستان بیشتر توضیح میدن ممنون میشم

ساپورت ساب رو که کنار بزاریم ارزش خرید D four چهارصد تومنی خیلی بیشتر از ML هشتصد تومنی هست . آیا اختلاف قیمت ۲برابری رو شما در خروجی ها میتونید لمس کنید ؟

کسی بخواد فول از آمپ برای ساب قدرت بگیره بهتره هزینه یه چهار کانال و یه مومو ، یا یه چهار کانال و یه دو کانال رو بده هلیکس G5 بگیره که توی پل زنی RMS ۳۶۰ ب شما تحویل میده که روی کاغذ با عدد ۲۴۰ G4 بسیار متفاوت هست

من امروز نه فردا شاید بیشتر به این پیج سر نزنم ولی حدود ۵۰۰ صفحه رو خوندم . شاید من تخصص شما یا علم شما رو نداشته باشم ولی گوش و شنوایی آدم میفهمه چی خوبه چی بده و خیلی هم سادست

اینکه گلیدن از بهترین های بازار هست شکی نیست ولی گلیدن رقیب هلیکس هست نه آقای بالا سر این برند یا خیلی دیگه از برندهای بازار

اما متاسفانه اینجا جوری برخورد میشه که انگار گلیدن چهار سر و گردن بالاتره .

انتقاد دوم اینه که بازار رو ۴ دسته کنیم .

دسته اول کسایی که پخش یه باند میخرن بدون آمپ و توی ذهنشون فقط کنوود و پایونر رو شنیدن
    دسته دوم کسایی که بودجه زیر ۱.۵ دارن که خب یک پله میرن بالاتر دنبال برندهای خوش قیمت و مناسب مثل infinity , jbl و غیره
    دسته سوم کسایی که بودجه تا ۳ ملیون دارن که میان برندهای خوب هلیکس و گلیدن و فوکال و اینا رو در رنج متوسط کلاسی یا درنج بالاهاشون ولی با ترکیب با گروه دوم که عرض کردم سیستم رو میبندن

این ۳ دسته بالا ۹۵ درصد جامعه ما رو تشکیل میده متاسفانه یا خوشبختانه و این انجمن معمولا یا بزور جواب این بندگان داده میشه یا با یک جمله از روی شکم سیری

ولی اگر کسی بخواد بالای ۵ تومن و سیستم تخصصی جمع کنه دوستان قابل میدونن و بیشتر کمک میکنن

همه میدونن که کواک چیز عالی نیست و دورانش گذشته و کیفیت یعنی استفاده از کامپ ، ولی یکی اومده نوشته آقا جان من بالا برم پایین بیام نمیتونم بیشتر ۷۰۰ تا هزاری هزینه کنم پس یه پخش و یه کواک خوب در این رنج بهم بگو

خب منه کاربر ، شمای کاربر ، بعد از توصیه باید در رنج درخواسش بهش ۲تا پیشنهاد بدیم

مثلا توی یجایی یکی گفته بود فقط ( دقت کنید فقط ) یک کامپ میتونم بخرم هرتز ۶۹۰ خوبه

یکی از دوستان نوشت بد نیست خوبه ، در صورتی که هرتز ۶۹۰ بسیار صدای تیزی و خشکی داره و فقط بدرد وکال در کنار ساب میخوره با حجم صدای بالاش

و باید ب اون بنده خدا بگی عزیز هرتز نخر تو که پول آمپ و ساب و ارتقاع نداری یه jbl بگیر که صدای دلنشین تری داره

شما سطح توقع رو تا جایی بالا بردین که فوکال ۶۹۰ یا کاپا ۱۱ رو بلندگو بزور حساب میکنن بچه ها

به هر روی عذر میخوام طولانی شد ، یکم بیشتر ب سوالات سطحی ما دوستان جواب بدین بهتر میشه
    سلام دوست عزیز.
    در مورد اول که مقایسه اعداد و امار دو امپ هست بگم که من تا حالا دنبال این موضوع نرفتم. صداشونو شنیدم اونوم تو مدت قابل قبول ولی میگردم پیدا میکنم اپلود میکنم. والا اختلاف دو برابری با d four عرض کنم امپ هلیکس کلاس d هست و امیدوارم در مقایسه فقط به وات خروجی نگاه نکنید.
    در مورد برند های دیگه که میفرمایید بنده به شخصه اصلا طرفدار برند خاصی نیستم. شما امضای منو ببین از همه برندها توش هست. پس من طرفدار نیستم. ولی توی امپای تو اون رده من ml رو واقعا میپسندم. من عضو خیلی کدچک اینجام و 7 ساله دارم تو این زمینه زمان میگذرونم. بارها گفتم که هیچ بهترینی وجود نداره و همه قطعات باید با هم مچ بشن. یک قطعه اگه خوب مچ نشه هر قدرم گرون باشه صدای خوبی نمیده. شکی نیست. شما فرمودید جواب برخی دوستان رو بدیم. من این کارو انجام میدادم ولی. چند نفر امدن به من که کواک فوکال رو بهشون معرفی کرده بودم گفتن که این چه کواک بدیه . بیس نداره حجم نداره و گفتن پایونیر خیلی بهتره و کلی ناراحتی ایجاد کردن. بچه ها اینجا بی منت دارن به هم کمک میکنن ولی برخی اینو متوجه نمیشن. برا همین من دیگه از اون تاریخ تصمیم کرفتم قطعه معرفی نکنم. به من میگفتن شما چه سودی از تبلیغ فوکال میبری!!! بگذریم.
    در مورد قطعات ارزون که فرمودید یه مطلب بگم. پس عمه بنده گفت میخوام سیستم بگیرم براش حساب کردم گفتم زیر 2 تا 2300 نمیشه. گفتم ارزونتر از این پولتو دور میریزی. وقتی شخصی میاد سراغ یه سری اجناس بی کیفیت میره ترجیه داده میشه چیزی گفته نشه. درک این موضوع قطعا وجود داره که پول با چه زحمتی بدست میاد ولی با خرید جنس بد پول دور ریخته میشه به نظرم. پسر عمه من بعد اون کلی با سیستمش حال میکمه و تشکر کرد که نذاشتم چیز بد بخره.
    در مورد کاپا 11 بگم که واقعا کواک خوبی نیست به نظر بنده. جنس صدای این کواک اصلا نظر منو جلب نکرد در صورتی که فوکال و گلیدن و حتی راکفورد رو واقعا پسندیدم. کلاس کاری برندهایی مثل گلیدن و فوکال و راک رو در مجموع بالاتر از امثال اینفینیتی و jbl میدونم.
    در مورد هرتز که فرمودید بنده به این نتیجه رسیدم که صدا اونقدر سلیقه ای هست که ممکنه همون بنده خدایی که میفرمایید از صدای هرتز خوشش بیاد بعد یکی بیاد اینجا راهنمایی بده داستان من براش پیش میاد . ممکنه البته.
    امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.
    Last edited by amirsein; 22-11-2017 at 01:21.

6. 5 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.امیر جان..
    خیلی ممنونم این را برای این سوال کردم که من دو تا ساب ام لاین m10 را را باکس مجزا موازی کردم با امپ مونوی کنود 8105 روی گین 4 ولت گذاشتم چون پخشم 4 ولت است اما اصلا صدایش در نیامد مجبور شدم گینم را تا 1 ولت باز بگذارم. ..حتی با موزیک معروف bass i live you هم تست کرفتم با ولوم دو سوم باز هم دیافراگم ساب در حد یک سانت هم تکان نمیخورد انگار زور نداره....گفتم شاید وات امپ برایش ضعیفه....سابها هر کدام 200/300 است در حالت موازی یعنی 400 وات و امپ درحالت مواازی 500 وات می زنه...مشکل را نمی دانم چیست؟؟؟؟
    ولتاژ رو چک کردی داداش گلم؟
    قطر کابل هم مهمه، شما باید سطح مقطع کابل های اینترنال ساب تون 4mm باشه. منظورم سیم اسپیکر هست قربان.

8. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولتاژ رو چک کردی داداش گلم؟
    قطر کابل هم مهمه، شما باید سطح مقطع کابل های اینترنال ساب تون 4mm باشه. منظورم سیم اسپیکر هست قربان.
    سلام...اقا امیر گل..
    ولتاژ را چطوری چک کنم...
    کابل خود سیستم گیج 4 است و کابل متصل از امپ مونو به ساب ها نگاه کردم فکر کنم گیج 8 بودند...

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

تشکر...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

آمپ Helix D four در Class AB هست ونه Class D

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از وظیفه ها و توقعات ما از آمپلی فایر چیه ؟ خروجی رفتار خطی هست . که آمپلی فایرهای مثلا کلاس AB توی همین دسته حساب میشن . چرا . چون ترانزیستورهاشون در فاز آخر مدار عدد و مقدار معین و پیوسته ای از ولتاژ رو میتونن ب خروجی بدن

ولی آمپ های کلاس D , که به آمپ های سوییچینگ معروف هستن ترانزیستورهای خروجی سیاه و سفیدن عملکردشون یعنی یا کاملا باز هستن یا کاملا بسته

با اعتراف به کمی بهتر و خوش صدا تر بودن آمپ مذکور گلیدن ، اما با احتساب قیمت نصف و عملکرد شانه بشانه ( نه برای ساپورت ساب ) ، هلیکس D four برنده بی چون و چرای ارزش در برابر هزینه است
    Last edited by ravani_13; 22-11-2017 at 15:42.

11. 2 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرتضی جان
    کابل تغذیه که خوبه.
    ولی بعید میدونم کابل اسپیکر شما گیج 8 باشه. احتمالاً 14 یا نهایتاً 12 هست.
    من سیم اسپیکر گیج 8 ندیدم. خیلی برای اسپیکر زیاده.
    به نظر می رسه، توان آمپ شما حقیقی نیست.
    ولتاژ هم با مولتی متر به راحتی اندازه گیری میشه.
    Last edited by AmirELX; 22-11-2017 at 21:10.

13. 2 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آمپ Helix D four در Class AB هست ونه Class D

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از وظیفه ها و توقعات ما از آمپلی فایر چیه ؟ خروجی رفتار خطی هست . که آمپلی فایرهای مثلا کلاس AB توی همین دسته حساب میشن . چرا . چون ترانزیستورهاشون در فاز آخر مدار عدد و مقدار معین و پیوسته ای از ولتاژ رو میتونن ب خروجی بدن

ولی آمپ های کلاس D , که به آمپ های سوییچینگ معروف هستن ترانزیستورهای خروجی سیاه و سفیدن عملکردشون یعنی یا کاملا باز هستن یا کاملا بسته

با اعتراف به کمی بهتر و خوش صدا تر بودن آمپ مذکور گلیدن ، اما با احتساب قیمت نصف و عملکرد شانه بشانه ( نه برای ساپورت ساب ) ، هلیکس D four برنده بی چون و چرای ارزش در برابر هزینه است
    سلام. شما درست فرمودید امپه کلاس ab هست. ولی امپ هلیکس 65 واته و گلیدن 95 وات. اصلا اختلاف کمی نیست این. در امپهای با کیفیت مثل اینا واتی که امپ میده ارزشمنده. شما اگه امپتون ضعیف باشه یکم صدا رو زیاد کنید باعث دیستورت میشه و نه تنها کامپ با باندو خراب میکنه بلکه لذت شنیداری رو به شدت کاهش میده. شما قیمت ml75.4 رو ببینیدبه هلیکس مذکور نزدیک تره بعدم بازم از هلیکس 10 وات بیشتر میده. 65 وات به عقیده بنده واقعا کمه و باعث میشه هر قدرم که با کیفیت باشه بعد مدتی دل کاربر رو بزنه و به فکر تعویض بیوفته. از اینا گذشته بحث جنس صدا هم هست که به شخصه صدای گلیدن رو بیشتر میپسندم چون فلته ولی هلیکس یکم های رنجش بیشتر بود. با توجه به توضیحاتم فکر میکنم اختلاف قیمتشون منطقیه. در کل باید بگم اعداد ارقام و مقایسشون میتونه خیلی کمک کنه به انتخاب و پیدا گردن جنس برتر ولی نظر من اینه که اون چیزی که تمام کنندس شنیدن و زمان گذاشتن برای این کاره.
    مخلص.
    Last edited by amirsein; 23-11-2017 at 03:14.

15. 4 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام. شما درست فرمودید امپه کلاس ab هست. ولی امپ هلیکس 65 واته و گلیدن 95 وات. اصلا اختلاف کمی نیست این. در امپهای با کیفیت مثل اینا واتی که امپ میده ارزشمنده. شما اگه امپتون ضعیف باشه یکم صدا رو زیاد کنید باعث دیستورت میشه و نه تنها کامپ با باندو خراب میکنه بلکه لذت شنیداری رو به شدت کاهش میده. شما قیمت ml75.4 رو ببینیدبه هلیکس مذکور نزدیک تره بعدم بازم از هلیکس 10 وات بیشتر میده. 65 وات به عقیده بنده واقعا کمه و باعث میشه هر قدرم که با کیفیت باشه بعد مدتی دل کاربر رو بزنه و به فکر تعویض بیوفته. از اینا گذشته بحث جنس صدا هم هست که به شخصه صدای گلیدن رو بیشتر میپسندم چون فلته ولی هلیکس یکم های رنجش بیشتر بود. با توجه به توضیحاتم فکر میکنم اختلاف قیمتشون منطقیه. در کل باید بگم اعداد ارقام و مقایسشون میتونه خیلی کمک کنه به انتخاب و پیدا گردن جنس برتر ولی نظر من اینه که اون چیزی که تمام کنندس شنیدن و زمان گذاشتن برای این کاره.
    مخلص.
    من با بیشتر حرف شما مواقم و قطعا دانش شما توی این مباحث در کل از من بیشتره
    ولی من گفتم D four مناسبترین آمپ برای کامپ ها و کواک های سبک هست

الان Focal 690 و کامپ خوب E62C.2 و یا فوکال AS ماکزیمم 75 RMS بیشتر نمیخوان که
    D Four هم روی ۱۴.۴ ولت 70 RMS بهشون میده که یعنی حدود ۹۰ درصد رو پر میکنه و این کاملا ایده آل هست و بدون در هم ریزی صدا خواهد بود ( مخصوصا واسه فوکال که تیوتر دام اوم مقعر هست ) ولی بله اگه واسه یه کامپ گردن کلفت . یا کواک 110 یا 130 RMS و صد البته ساب ها بخواین کاملا نا امیدتون میکنه
    بحث اینه که نیاز چیه ، وقتی من یه لیوان دارم ، یه پارچ آب خیلی زیاده واسه من

اونی که اقتصادی رفتار میکنه و میخواد دو جفت باند بخره بدون آمپ و نمیدونه داره چه اشتباهی انجام میده ، من بهش بگم بیا یه آمپ ۸۵۰ تومنی بخر عمرا اینکارو نمیکنه ولی اگه بدونه یه آمپ ۴۰۰ تومنی سیستمش رو زیر و رو میکنه حتما توی گزینه هاش قرارش میده

مثلا کواک ۱۶۵ شما راحت 100RMS شارژ میشه و چون هزینه بالایی کردین حتی ب آمپ ۹۵ تایی گلیدن هم اعتنا نکردین و یه پله بالاتر رفتین ( شایدم ۲ پله )

ولی واسه من یا کسی دیگه که ساب استفاده نمیکنه ( البته شما ساب رو ب مونو دادید ) و یا کواک سبک میبنده یا کواک / کامپ . و مثل من قیمت براش تاثیر گذار هست اونوقت D four بهترین انتخابه .

از طرفی من زیاد ب اعداد اعتقاد ندارم آمپ 1004 کنوود که از معدود کنوود های تایید شده و خوش نام الان بازار هست 100 RMS میده روی ۴ اهم ولی به جرات همین D four صفحه کواک رو کوبشی تر میزد و صدای پر تری داد بمن

ولی پر واضحه که اگر کسی بحث مالی براش مطرح نیست بهتره چشم بسته گلیدن رو برداره

با سپاس
    Last edited by ravani_13; 23-11-2017 at 12:00.

17. 3 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرتضی جان
    کابل تغذیه که خوبه.
    ولی بعید میدونم کابل اسپیکر شما گیج 8 باشه. احتمالاً 14 یا نهایتاً 12 هست.
    من سیم اسپیکر گیج 8 ندیدم. خیلی برای اسپیکر زیاده.
    به نظر می رسه، توان آمپ شما حقیقی نیست.
    ولتاژ هم با مولتی متر به راحتی اندازه گیری میشه.
    سلام.امیر جان..خیلی ممنونم..
    به نظر شما سیم سابها را عوض کنم گیج چند بگذارم خوبه؟؟؟
    امیر جان به نظرت توی پراید مثل من دو تا ساب ام لاین 10 بیس بهتر وقوی تری میدهد یا اینها را بفروشم یک rs12 بخرم ؟؟؟؟
    در ضمن یکی ایرادهای ساب من فکر کنم لیتراژ پایین ان است توصیه شده گلیدن 22 لیتره اما این سابها 12 لیتر درست شده!!!!
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •