تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2277 از 2365 اولاول ... 1277177721772227226722732274227522762277227822792280228122872327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,761 به 22,770 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان اطلاع داره پخش کلاریدن از کجا میتونم تهیه کنم ترجیها آک
    ادر سایتی و شماره تلفنی
    با تشکر

داره خودمونی میشه moslem880's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تشکر از دوستان خوبم امیر آقا و حمید جان به خاطر توجه همیشگی.
    لطفتون مستدام.
    در مورد Bright بودن صدا فقط تونستم این مطلب رو پیدا کنم :
    صدای Bright
    این اصطلاح به معنی انرژی بیشتر از حالت طبیعی در ناحیه فرکانسی بالاست. یعنی بالانس صدا کمی در ناحیه بالا تغییرات داره و شما فرکانسهای بالا (از یک کیلو هرتز به بالا) رو زیادتر میشنوید.
    یه دلیل این قضیه میتونه رکورد بد باشه دلیل دیگه عدم سازگاری کامپوننت ها و تاکید کامپوننتها در فرکانسهای بالا.
    مثلا شما یک اسپیکر دارید که هم گسترش زیادی در ناحیه بالا داره و هم تاکید بیشتری در ناحیه بالا و بعد این اسپیکر رو با آمپلی فایر Solidstate ارزان قیمت و یک سورس دیجیتال که تو ناحیه بالا مشکل داره جمع میکنید.
    نتیجه اش این میشه که صدا تاکید بیشتری در فرکانسهای بالا داشته و لذت شنیداری کم میشه.
    به نظر من بالانس صدا خیلی به پاسخ فرکانسی اسپیکر برمیگرده و اگه الکترونیک خوب جمع شه نمیشه دلیل Bright بودن رو به الکترونیک نسبت داد.
    البته ‌گوش انسان اونقدر که به پاسخ فاز سیستم (پاسخ در Time Domain) حساس هست به بالانس صدا (پاسخ دامنه) حساس نیست.
    فقط مساله اینجاست که اگه الکترونیک سیستم خیلی ساخت خوبی نداشته باشه و رکورد دیجیتال هم کیفیت لازم رو نداشته باشه Bright بودن صدا به گوش ناخوشایند میاد.
    مساله مهم اینه که سیستم Bright در دراز مدت لذت شنیداری رو کم میکنه.

اگه مطلب بالا صحیح باشه و خوب و درست فهمیده باشم:
    سیستمی که دنبالش هستم مشکل اشاره شده رو که نخواهد داشت و جای نگرانی که نیست؟
    درسته عزیز؟
    البته اگر صحیح باشه !!!
    یا حق
    Last edited by moslem880; 20-11-2017 at 01:02.

3. 3 کاربر از moslem880 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و درود بر دوستان عزیز
    یکی از متداول ترین سؤالاتی که کاربران راجع به سیستم های صوتی دارند، انتخاب پخش مناسب هست.
    این بحث مدتی هست که در گروه های نقد و بررسی و مشاوره ی تلگرامی داغ شده، و در فروم ها هم کاربران زیادی رو دچار سردرگمی کرده.
    ابتدا با یه مقدمه شروع کنم...
    عوامل بسیار متعددی در صداگیری مطلوب دخیل هستند، ولی یکی از مهم ترین اون ها هماهنگی قطعات با همدیگه است.
    برخی از افراد فکر می کنند که هماهنگی میان قطعات، لزوماً زمانی به وجود میاد که همگی از یک برند باشند. مثلاً در صورتی که ست کامل آلپاین نصب کنیم...
    ولی حقیقتاً اینطور نیست.
    - به عقیده ی بنده، هر قطعه هویت خاصی داره. یعنی هر قطعه ی صوتی همانند اثر انگشت انسان ها منحصر به فرد هست و صدای تولیدی اون اختصاصی هست.
    در هنگام جمع آوری و خرید محصولات صوتی باید به این نکته توجه کنیم که قطعات همخوانی داشته باشند تا به تولید صدای هارمونیک و دلنشین ختم بشن.

در اینجا شما رو با دو اصطلاح رایج که در زمینه ی سیستم های صوتی خارج کشور کاربرد داره آشنا می کنم.
    هــویــت و ذات صــدا: Darkness و Lightness
    1) صدای Light: صدای لایت به صدایی اطلاق میشه که تمرکز اصلی بر میدرنج (وکال) و های رنج هست.
    2) صدای Dark: صدای دارک به صدایی اطلاق میشه که های رنج به صورت مخملی در میاد و برجسته نیست. تمرکز اصلی بر وکال هست و لو رنج از احترام بالایی برخوردار هست.
    -صدای تاریک یا Dark در نقطه ی مقابل صدای Light قرار داره

به طور مثال: دو پخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در نظر بگیرید.
    این دو پخش از لحاظ ویژگی های صوتی تفاوت عمده ای با همدیگه دارند.
    سونی لایت هست. ولی به کنوود نمیتونم بگم Dark، بلکه محافظه کار هست. چون یکی از ویژگی های صدای Dark، گرمی اون هست که در صدای پخش های کنوود امروزی این ویژگی غایب هست.

حالا برگردیم به بحث اصلی و هماهنگی میان اجزای صوتی.
    اگر کامپوننت و آمپ مورد استفاده خاصیت Light داشته باشند، نباید با پخش Light درایو بشن. چون به Sharpness و تیزی High-Range و همچنین غلبه ی وکال بر سایر رنج های موسیقی ختم میشه.
    در صورتی که یه کامپوننت Light با آمپ و پخش Dark درایو بشه، صدای کنترل شده و بهتری نصیب کاربر خواهد شد.

لذا پیشنهاد می کنم در انتخاب قطعات به این نکته بسیار توجه داشته باشید.
    اغلب کامپوننت های گلیدن مثل سری ZERO و AeroSpace صدایی با هویت Light دارند و برای دستیابی به حداکثر بازده صوتی، حتماً باید با یک DAC سیال و Liquid درایو بشن. ضمناً باید آمپ مورد استفاده الزاماً صدایی Dark داشته باشه.
    در اینصورت به سقف توانایی های این کامپوننت های خوش ساخت نزدیک خواهیم شد.
    در اغلب موارد، سری های SQX و SQL و RS و RSX گلیدن هویتی Dark دارند و همخوانی بیشتری با مسیر های صوتی Light دارند. به همین خاطر پخش سونی رو برای این دسته از کامپوننت ها بیشتر مناسب می دونم.

- پی نوشت: به عقیده ی اغلب کارشناسان صوتی، DAC یا همان پردازشگر صوتی پخش و اجزای مرتبط با آن بایستی صدایی بدون Texture و تار و پود را تحویل آمپلی فایر بدهد. لذا از اصطلاح Liquid یا همان سیالیت استفاده می شود.
    یک پخش مناسب باید صدایی با حداقل رنگ دهی و تار و پود موسیقیایی داشته باشد. دقیقاً مانند آب... آب را در هر ظرفی بریزید، خود را به شکل همان ظرف در می آورد...
    رنگ دهی و اِعمال بافت موسیقیایی و تار و پود بخشیدن به صدا، حتماً باید توسط آمپلی فایر انجام بپذیرد.
    امروزه پیدا کردن یک پخش Texture-less و لیکوئید بسیار هزینه بر و سخت هست.

در انتخاب قطعات صوتی به همخوانی آن ها با یکدیگر توجه کنیم.
    بسیار بسیار عالی، واقعا لذت بردم، چقدر خوبه که کاربرایی چون شما دانششون رو هم برای بقیه share میکنن.

من در حال حاضر قطعات زیر رو دارم

کامپ جلو : فوکال 165FX از سری Expert
    کواک عقب: هلیکس مدل E5X.2
    آمپ 4کانال: MTX TC6004(اینو نخریدم دوستم بهم داده و یه آمپ قدیمیه ولی احتمالا جوابگو)

الان قصد خرید پخش دارم، با توجه به ماهیت صدایی قطعاتم و به جهت match شدن اینا با هم به نظرتون کدوم یکی از این پخش هارو تو اولویت خرید بزارم:

1- سونی XB100BT و یا مدل جدیدترش یعنی GS820BT

2- آلپاین مدل 62EBT/163EBT/164EBT

3- کنوود X5100BT/DDX9017SM

4- پایونییر Z5050BT/8850BT/Z7050

5- مالتی مدیا فابریک چینی(البته بالاترین کانفیگ چون 100تا مدل هست) + پروسسور مثلا هلیکس DSP.2

علت اینکه برخی از این مدل هایی که گفتم + مالتی مدیا اشاره شده 2دین و بقیه تک دین هستن اینه که من میخوام بحث دوربین دنده عقب و همینطور نویگیشن رو هم در کنار بحث موزیک داشته باشم.

چهارتا تا توضیح: ماشینم استپ وی هست ، موقتا هلیکس E5X.2 رو بردم رو در جلو نصب کردم(صداش واقعا خوب و بلنده) و فضای صندوقم رو لازم دارم برای همین یا کلا ساب بی ساب و یا نهایتا ساب زیر صندلی مثلا گلیدن یا اینفینیتی یا جی بی ال (این 3تا برند تو بازار زیر صندلیشون موجوده)، آمپه بهم داده شده پس اگه حدود 80 تا 85 درصد هم بهم جوابمو بده دیگه پول آمپ نمیدم
    Last edited by mrm88; 20-11-2017 at 16:05.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر دوستان صدا دوست
    شاید پرسشم به این جا وابستگی پیدا نکنه ولی گفتم شاید دوستداران صدای این انجمن در زمینه کامپوننتهای خانگی هم کم و بیش آگاهی داشته باشند.
    به تازگی حس میکنم صدای بم ساب ووفر سیستم تودوروکی من به نیرومندی گذشته نیست. همه جور با تنظیمهای آمپ و ساب بازی کردم.
    تنظیمهای آمپ vsx 522:
    حالت بلندگوهای جلو: small و large
    حالت ساب: yes و plus
    dB هر سه کانال: افزایش از 0 به 5+
    فرکانس ساب: کاهش از 100Hz به 50Hz
    تنظیمهای پشت ساب s-rs3sw:
    پیچ ولوم: 2/3
    فرکانس کراس اوور: 50Hz
    فاز: 0
    بایپس: no
    همه سیمها و فیشها هم بررسی کردم
    با این تنظیمات همچنان بیشتر صدای بم از بلندگوهای جلو میاد و ساب خیلی کم صدا میده و هوای کمی از جلوی پورتهاش جابجا میشه. با آهنگهای بیس دار و با کیفیت آزمایش کردم.
    پیش ازین یادمه صدای ساب شیشه ها به لزره میانداخت.
    نمایندگی میگه باید بیاری ببینم. تا جاییکه میشه نمیخوام دست تعمیرکار بدم.
    این هم بگم که تازگی خانه جابجا کردم آیا ضربه کوچک احتمالی هنگام جابجایی در باربری میتونه دلیل این باشه؟
    سپاسگزارم

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.بر امیر جان اقا حمید عزیز...
    1-ایا امپهای قدیمی مثلا مال زمان 2005 تا 2010 ارزش خرید دارند..
    2-برای سابی که مثلا گلدین ام لاین 12 که نوشته 300/450 وات -- مناسب ترین وات برای این ساب چه امپی بخریم که در حین کیفیت صدا کاملا صدای ساب را در بیاورد هم قدرت وکیفیت خوب....منظور وات مناسب است..هدفم از این سوال این است که بدانم بهترین وات برای یک ساب بین وات واقعی و پیک ساب باید در نظر بگیرم یا واتی که نزدیک پیک ساب است ؟؟؟

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام..دوست عزیز مبارکت باشد...
    فقط چند نکته...
    چرا دو استجه می خواهید ببندید.درستی حمید اقا همیشه می گویند تک استج صدای یک دست تری هست..اون پراید 111 که ماشین کوچکی است که با تک استج جلو صدا کاملا توی ماشین پره...
    اگر می شود قیمتهای اجناس را هم لطف کنید..
    برای نصب استج جلو که خیلی مهمه اقا امیر هم کامپونت استیج جلو روی پراید نصب کردند کامپشان زیرو پرو است ایشان بهتر راهنمایی می کنند البته من هم روی پراید صبا دادم جلو برایم نصب کردم توی پست گالری سیستم اعضای گروه هست...
    نصب کردی چند کلیپ همان جا بگذار از مراحل نصب وکلیپ از صدای سیسمت ...
    موفق باشی..
    درود ممنونم
    دو جفت گرفتم چون احتمالا ماشین رو به پژو پارس تغییر بدم و اونجا به مشکل بر نخورم
    قیمت اجناس :
    دو جفت rsx165 شد 1500
    آمپ ماسکونی As 100.4w شد 1950
    ساب rs12 شد 470
    باکس سیلد 32 لیتری 120
    مپ گلیدن RC600.1 برای ساب 650
    2 جفت کابل RCa برای کامپوننتها 80
    پک برق گلیدن گیج 4 شد 175
    13 متر کابل 2در 2.5mm برای کامپوننتها متری 11.000 تومن شد 143
    کابل 2 در 4mm برای ساب هم 2 متر متری 13 تومن شد 26

8. 2 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من1500میخواستم برای سیستم ماشین هزینه کنم فعلا
    نظرم روی پخش 5100کنوود بود باقی پول هم برای یه جفت کامپ و یه آمپلی هزینه کنم
    الان سه تا سوال دارم
    1-پخش مناسبی هست این مدل؟(بلوتوث رو حتما لازم دارم)
    2-با فرض خرید این پخش نظر شما برای کامپ و آمپلی چی هست تا حدود1200؟(1200برای کامپ و آمپلی)
    3-ارزش داره کل هزینه رو به خرید 163EBT یا 164EBT اختصاص بدم و بعدا باقی چیزها رو بخرم؟(تفاوت163با164 چی هست؟)
    ممکنه این زمان حدود1سالی طول بکشه
    Last edited by mohamad021; 20-11-2017 at 19:51.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

من دقیقا بودجه شما رو داشتم

۲ جفت کامپ با یک ساب بهترین ترکیب کیفیتی هست و لذت بردن از موسیقی که صد البته یک آمپ ۵ کاناله یا یک چهار کاناله + یک آمپ مونو نیازه که مجموع این ۵ قطعه ب علاوه پخش اگر چیز خوب بخوای ببندی حدود ۳ تومن و اگه عالی بخوای بالای ۴ تومن هزینه داره

اینم که یه جفت کامپ ببندی به تنهایی تک استیجی میشه و اصلا بیس مناسبی نخواهد داشت و ارزش نداره ۱۵۰۰ هزینه کنی به این صورت

با این بودجه یه کواک واسه عقب ببند مثل focal 690 حدود ۳۸۰
    یک کامپ خوب از ی شرکت خوب واسه در های جلو مثل focal 165 ac یا jbl 609 یا اینفینیتی ۶۵۲۰ ، که قطعا فوکال کمی گرونتر و با کیفیت تر وخوش صدا هست ولی دو مورد دیگه هم کیفیتی هستن و پرتاب صدای کمی بالاتری دارن ، اینم حدود ۳۸۰ تا ۴۸۰ میشه
    اینجوری اون کواک عقب نبود بیس و کوبش ساب را تا حدی جبران میکنه درسته کامپ چیز دیگه ای است ولی جوابگو کیفیت مناسب هست

یه آمپ هلیکس D four ، اگه بودجت ۲ تومن بود میگفتم G four رو بگیری ، اصلا و اصلا توی رنج ۴۰۰ تومن نمیتونی کیفیت و صدا و حداقل نویز ممکنه رو از آمپ های کنوود یا پایونر بگیری

THD < 0.02

Signal To Noise : دسیبل 108

این دو عدد رو با کنوود ، پایونر و حتی JBL و اینفینیتی و هرتز هم اختلاف فاحشی داره . اینم حدود ۴۳۰ در میاد قیمتش

تا اینجا شد حدود ۱۲۰۰ ، پخش هم کنوود ۵۱۰۰ ، توی رنج زیر ۶۰۰ تومن بهترینه

حالا مقایسش با آلپاین با دوستان ، بنظرم واسه سیستم زیر ۲ تومن قطعات ، پخش حرفه ای زیاده روی هست . خودت ببین ۱۲۰۰ قطعات بخری بعد ۱۴۰۰ بدی واسه پخش ؟

11. این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دقیقا بودجه شما رو داشتم

۲ جفت کامپ با یک ساب بهترین ترکیب کیفیتی هست و لذت بردن از موسیقی که صد البته یک آمپ ۵ کاناله یا یک چهار کاناله + یک آمپ مونو نیازه که مجموع این ۵ قطعه ب علاوه پخش اگر چیز خوب بخوای ببندی حدود ۳ تومن و اگه عالی بخوای بالای ۴ تومن هزینه داره

اینم که یه جفت کامپ ببندی به تنهایی تک استیجی میشه و اصلا بیس مناسبی نخواهد داشت و ارزش نداره ۱۵۰۰ هزینه کنی به این صورت

با این بودجه یه کواک واسه عقب ببند مثل focal 690 حدود ۳۸۰
    یک کامپ خوب از ی شرکت خوب واسه در های جلو مثل focal 165 ac یا jbl 609 یا اینفینیتی ۶۵۲۰ ، که قطعا فوکال کمی گرونتر و با کیفیت تر وخوش صدا هست ولی دو مورد دیگه هم کیفیتی هستن و پرتاب صدای کمی بالاتری دارن ، اینم حدود ۳۸۰ تا ۴۸۰ میشه
    اینجوری اون کواک عقب نبود بیس و کوبش ساب را تا حدی جبران میکنه درسته کامپ چیز دیگه ای است ولی جوابگو کیفیت مناسب هست

یه آمپ هلیکس D four ، اگه بودجت ۲ تومن بود میگفتم G four رو بگیری ، اصلا و اصلا توی رنج ۴۰۰ تومن نمیتونی کیفیت و صدا و حداقل نویز ممکنه رو از آمپ های کنوود یا پایونر بگیری

THD < 0.02

Signal To Noise : دسیبل 108

این دو عدد رو با کنوود ، پایونر و حتی JBL و اینفینیتی و هرتز هم اختلاف فاحشی داره . اینم حدود ۴۳۰ در میاد قیمتش

تا اینجا شد حدود ۱۲۰۰ ، پخش هم کنوود ۵۱۰۰ ، توی رنج زیر ۶۰۰ تومن بهترینه

حالا مقایسش با آلپاین با دوستان ، بنظرم واسه سیستم زیر ۲ تومن قطعات ، پخش حرفه ای زیاده روی هست . خودت ببین ۱۲۰۰ قطعات بخری بعد ۱۴۰۰ بدی واسه پخش ؟
    ممنوت از جواب مفصلتون

مشکل اصلی اینه که فضای صندوق عقب رو کاملا لازم دارم
    حتی باند بیضی هم بخوام ببندم رو طاقچه اون قسمت پایینش که میزنه تو صندوق اذیت کننده میشه برام.

یعنی پخش5100 جوابگو هست؟
    چون ممکنه سال بعد بخوام بیشتر هزینه کنم
    میخوام دیگه اون موقع برای پخش هزینه نکنم
    نظرتون در مورد Helix Esprit E62C.2 چی هست؟+G four؟؟

یه سوال شاید مبتدیانه-آمپلی رو میشه جایی غیر از صندوق نصب کرد؟
    Last edited by mohamad021; 20-11-2017 at 21:54.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

ممنوت از جواب مفصلتون

مشکل اصلی اینه که فضای صندوق عقب رو کاملا لازم دارم
    حتی باند بیضی هم بخوام ببندم رو طاقچه اون قسمت پایینش که میزنه تو صندوق اذیت کننده میشه برام.

یعنی پخش5100 جوابگو هست؟
    چون ممکنه سال بعد بخوام بیشتر هزینه کنم
    میخوام دیگه اون موقع برای پخش هزینه نکنم
    نظرتون در مورد Helix Esprit E62C.2 چی هست؟+G four؟؟

یه سوال شاید مبتدیانه-آمپلی رو میشه جایی غیر از صندوق نصب کرد؟
    منم مثل خودت صندوق رو کامل میخواستم ، دوستم هم ۲ جفت کامپ focal 165 v1 بسته بود یک جفت طاقچه ، یک جفت توی درهای جلو ، صدا و کیفیت خیلی فراگیر و عالی بود ولی بدون ساب اصلا من راضی نبودم یچیزی کم بود ،
    اگر به هیچ وجه حتی روی طاقچه عقب راه نداره هیچی بزاری که باید ب فکر دو جفت کامپ برای درهای عقب و جلو باشی که کوبدش و میدبیس بهتری داشته باشن و صداشون گرم تر باشن

ولی اگر میشه روی طاقچه حساب کرد ولی صندوق رو بیخیال بشی ، خب ۲ جفت کامپ باید ببندی با یه ساب روی طاقچه ای که عمقش از یه کواک هم کمتره و واسه کارت عالیه

Helix Esprit E62C.2 اینم از بهترین کامپ های بازار هست صدای نزدیک ب سورس داره گرمه تیزی نداره و موزیکاله ، ولی صدای Focal 165 AS هم گوش بده توی همین رنج

تصمیم نهایی رو در مورد طاقچه بگیر تا بچه ها کمکت کنن .

پخش هم هر چقدر بیشتر پول بدی مثل هر زمینه ای تقریبا برد کردی ، ولی مثلا توی شرایطی که یه پخش حول و حوش یک تومن برداری با یه کامپ عالی واسه درهای جلو ، بعد فعلا بگذرونی تا مثلا ۴ ماه بعد، اضافه کنی

نه اینکه یک سال یا بیشتر بخوای خودتو محروم کنی یا بعد کامپ معمولی تری بخری که بخوای سر تعویضش ضرر کنی

من رفتم صدای پخش ها رو یجا با باند ثابت گوش کردم . صدای ۵۱۰۰ رو دوست داشتم ولی ظاهر XB100 رو بیشتر .

کلا ۵۱۰۰ بهترین پخش زیر ۶۰۰ هست . بعدش بالا ۷۰۰ میشه سونی بالایی
    اره من دیدم زیر صندلی هم گذاشتن ولی گرد و خاک بلای جونش میشه .
    وانت ۲ کابیین بگیر خب .

یجوری نوشتی که حس میکنم صبح ب صبح میخوای کیپ تا کیپ صندوق رو بار بچینی بدون شک

آمپ هم G4 از D4 قدرت بیشتری داره که واسه کواک های بالای ۱۰۰ RMS و ساب های سبک خیلی مهمه . ولی از لحاظ تکنیکال و فنی تقریبا یکی هست و واسه کسی که کامپ یا کواک سبک میندازه همون D four بهتره ، مگر اینکه دویست و خورده ای واست پولی نباشه
    Last edited by ravani_13; 20-11-2017 at 22:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •