سلام عزیز.....سلام بچه ها . کسی میتونه بگه چیکار کنم مدت زمان فعال بودن bluetooth که 3 دقیقه هست نامحدود بشه ؟ آخه بعد از 3 دقیقه bluetooth روشنه ولیsearch نمیشه . ممنون میشم کمکم کنید.
این کار شدنی نیست متاسفانه.....
موفق باشین....
سلام عزیز.....سلام بچه ها . کسی میتونه بگه چیکار کنم مدت زمان فعال بودن bluetooth که 3 دقیقه هست نامحدود بشه ؟ آخه بعد از 3 دقیقه bluetooth روشنه ولیsearch نمیشه . ممنون میشم کمکم کنید.
این کار شدنی نیست متاسفانه.....
موفق باشین....
سلام.من چطور میتونم از photo call استفاده کنم؟مثلا دوستم که زنگ میزنه عکس بیفته تو گوشیم.
سلام عزیز..سلام.من چطور میتونم از photo call استفاده کنم؟مثلا دوستم که زنگ میزنه عکس بیفته تو گوشیم.ورودت رو تبریک میگم....
برای این کار باید... اون شماره رو تو گوشیتون کپی کنید....(از روی سیم کات نمیشه)
سپس وقتی روی شماره میرید.. ادیت رو بزنید و با استفاده از آخرین گزینه ها.. عکس و یا همچنین...آهنگ مورد نظر رو تغییر بدین و یا به دلخواه بزارین....
موفق باشین....
speed dial من کار نمیکنه.مثلا کسی رو برای گزینه 3 انتخاب میکنم ولی وقتی 3 را نگه میدارم اتفاقی نمی افته چرا؟؟
ا سلام
من عضو جدید تالار گفتگو هستم و یه مشکلی دارم که هیچکی نتونسته واسم حلش کنه من یه گوشی موتورولا C380 دارم که سی دی نصب درایور مربوط به Usb اون رو گم کردم و به هر دری زدم که بتونم این گوشیو به کامپیوترم بشناسونم نتونستم هر کس بتونه منو راهنمایی کنه یه دنیا ممنونش میشم... در ضمن سرچ هم فایده ای نداشت
دوستان سلام . من يك گوشي موتورولا v3i دارام كه بعد از خريد به مدت يك ماه كار كرد و ناگهان خاموش شد و ديگه روشن نشد !!!!!! چيكارش كنم /؟ ممنون مي شم اگه كسي راهنمايي كنه .
سلام دوست عزیز.... ورود شما رو نیز تبریک میگم....--------------------------------------------------------------------------------
دوستان سلام . من يك گوشي موتورولا v3i دارام كه بعد از خريد به مدت يك ماه كار كرد و ناگهان خاموش شد و ديگه روشن نشد !!!!!! چيكارش كنم /؟ ممنون مي شم اگه كسي راهنمايي كنه .
شما وقتی دکمه قرمز رو میگیرید..چه اتفاقی می افته....؟؟!؟!؟!
سلام
من میخواستم بدونم languge pack رو به تنهایی با rsd lite میشه نصب کرد یا فقط باید مونستر پک کاملو نصب کنیم
سلام من وقتس گوشیم silent هست باز هم وقتی یکی بهم زنگ میزنه vibra میشه از seem میتونم کاری کنم؟آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟
میشه به شرط اینکه قبلش با یه فایل reflash گوشیتو فلش کرده باشی نه با یه مانسترپک...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)