تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3427 از 3745 اولاول ... 24272927332733773417342334243425342634273428342934303431343734773527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,261 به 34,270 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

باز اومدن به بهونه ارزون کردن یه سری تغییرات ایجاد کردن و ملت هم اسکول فرض میکنن . اخه چی تا حالا تو این مملکت ارزون شده که که نت ارزون بشه
    الان میان میگن مصرف منصفانه ترافیک داخلی 100 گیگ ترافیک بین الملل 10 گیگ
    ولی تنها حسنی که داره اینه که دیگه این همه طرح های مسخره اسیاتک دیگه مجبور نیستیم تحمل کنیم . اسامی مضحکی مثه کولاک ، کیمیا ، چابک ، کهکشان راه شیری و ... هر کدوم هم با 10 تا طرح جداگانه برای تلکه کردن جیب ملت
    ترافیک داخلی چقدر مسخره، اونکه دیگه اینترنت نیست
    هیچ جای دنیا اینترنت رو داخلی خارجی تقسیم نمیکنن
    اگر قراره فقط بکنن انترانت داخلی هیچ کسی روشن نمیکنه، مثل صدا سیما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

باز اومدن به بهونه ارزون کردن یه سری تغییرات ایجاد کردن و ملت هم اسکول فرض میکنن . اخه چی تا حالا تو این مملکت ارزون شده که که نت ارزون بشه
    الان میان میگن مصرف منصفانه ترافیک داخلی 100 گیگ ترافیک بین الملل 10 گیگ
    ولی تنها حسنی که داره اینه که دیگه این همه طرح های مسخره اسیاتک دیگه مجبور نیستیم تحمل کنیم . اسامی مضحکی مثه کولاک ، کیمیا ، چابک ، کهکشان راه شیری و ... هر کدوم هم با 10 تا طرح جداگانه برای تلکه کردن جیب ملت
    اگر قراره بکنن انترانت داخلی هیچ کسی روشن نمیکنه

قیمت 1GB اینترنت تو دنیا حدوداً 1cent هست، کشورمون نزدیک 100cent یعنی 1$
    واقعاً مسخره، بعید نیس دولت اینتوری دلار وارد کشور میکنه، کاربران dsl برای کسب دلار از خارج مثل گاو دوشیده میشن

اربعین تو عراق سوار پراید اوتوماتیک شدم، صاحبش گفت صفر خریده 1800$ یعنی 7 میلیون تومان اینجا قبمت 25 میلیون
    برای وارد کردن ارز به کشورمون!
    گفت هر سال میفروشه یه تازه شو میخره!
    Last edited by dadash42; 16-11-2017 at 15:31.

3. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

اگر قراره بکنن انترانت داخلی هیچ کسی روشن نمیکنه

قیمت 1GB اینترنت تو دنیا حدوداً 1cent هست، کشورمون نزدیک 100cent یعنی 1$
    واقعاً مسخره، بعید نیس دولت اینتوری دلار وارد کشور میکنه، کاربران dsl برای کسب دلار از خارج مثل گاو دوشیده میشن

اربعین تو عراق سوار پراید اوتوماتیک شدم، صاحبش گفت صفر خریده 1800$ یعنی 7 میلیون تومان اینجا قبمت 25 میلیون
    برای وارد کردن ارز به کشورمون!
    گفت هر سال میفروشه یه تازه شو میخره!
    شما که پراید اتوماتیک سوار شدی 1800 دلار این سایت پایین مشابه دیوار در عراق دمت گرم یه پراید دنده ای در حد 2000 دلار واسه ما پیدا کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

5. 3 کاربر از esmiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شما که پراید اتوماتیک سوار شدی 1800 دلار این سایت پایین مشابه دیوار در عراق دمت گرم یه پراید دنده ای در حد 2000 دلار واسه ما پیدا کن

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
    دمت گرم، پس این مسافرکش عراقی به ما چاخان میگفت. منو همسفرم کاملا باور کردیم!
    خیلی ممنونم برای این لینک، دلم خنک شد
    Last edited by dadash42; 17-11-2017 at 10:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

برداشت من اینه که با اینترنت مثلا غیرحجمی داریم به عقب برمیگردیم
    بچه هایی که اینترنت Dial-up استفاده کردن و یادشون هست میدونن که اون موقع هم غیرحجمی بود
    روزهای تاریکی در پیش روی اینترنت و کاربران اینترنت ایران هست و به سمت کره شمالی شدن خواهیم رفت
    Last edited by ZeroNetizen; 17-11-2017 at 23:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برداشت من اینه که با اینترنت مثلا غیرحجمی داریم به عقب برمیگردیم
    بچه هایی که اینترنت Dial-up استفاده کردن و یادشون هست میدونن که اون موقع هم غیرحجمی بود
    روزهای تاریکی در پیش روی اینترنت و کاربران اینترنت ایران هست و به سمت کره شمالی شدن خواهیم رفت
    برداشت شما کاملا اشتباه است
    ایران تنها کشوری است که اینتنرنت حجمی داره
    و فروش بر اساس حجم است
    در تمام دنیا بر اساس سرعت است نه حجم
    مثلا اپراتور وداون در کلیه سرویس هاش داره
    سایر اپراتور ها هم به همین شکل
    حجمی یک مدل من دراوردی برای خالی کردن جیب بود همون بهتر که رفت
    به نظر من که خوبه البته بستگی داره شرکت ها حجم منصفانه رو چند بزارن و با هم دست به یکی نکنن کم بزارن
    Last edited by mehdidotcom; 18-11-2017 at 01:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

و فروش بر اساس حجم است
    به نظر من که خوبه البته بستگی داره شرکت ها حجم منصفانه رو چند بزارن و با هم دست به یکی نکنن کم بزارن
    در دنیا چیزی به اسم مصرف منصفانه نداریم حداقل در امریکا که وجود ندارد . شما اگر کمپانی های ای تی اند تی و ایکسفینیتی رو بررسی کنید متوجه میشید که سرویس حجمی کابلی دارند که سرعت 100 مگ و حجم مصرفی 1 ترا می باشد . در صورت تموم شدن حجم به ازای هر 50 گیگ -10 دلار ازتون میگیرن و برای سرعت های بالاتر که در ای تی اند تی هست مصرف نامحدود و میزان سرعت تا 1000مگ می باشد . که تظمین سرعت 960 مگ رو به شما در 99% شرایط می دهند (یعنی چیزی سریع تر از سرعت هارد 5400).
    تازه سرویس گیمینگ ایکسفینتی چیزی نیست که پارس یا شرکت ها می دهند ...استفاده از کیلرلن در سر سرور و.... ای پی های خاص گیمینگ تا سرور ....... جدا از شرایط تی وی و امنیت خانه (دوربین مدار بسته) و تلفن نامحدود با تمام امریکا و کانادا و مکزیک و اس ام اس نامحدود با تمام دنیا .....اینها را به همراه یک مودم به مبلغ 60 دلار می دهد . یعنی مفت !!!!!!!!!

10. 2 کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

و فروش بر اساس حجم است
    در دنیا چیزی به اسم مصرف منصفانه نداریم حداقل در امریکا که وجود ندارد . شما اگر کمپانی های ای تی اند تی و ایکسفینیتی رو بررسی کنید متوجه میشید که سرویس حجمی کابلی دارند که سرعت 100 مگ و حجم مصرفی 1 ترا می باشد . در صورت تموم شدن حجم به ازای هر 50 گیگ -10 دلار ازتون میگیرن و برای سرعت های بالاتر که در ای تی اند تی هست مصرف نامحدود و میزان سرعت تا 1000مگ می باشد . که تضمین سرعت 960 مگ رو به شما در 99% شرایط می دهند (یعنی چیزی سریع تر از سرعت هارد 5400).در واقع فقط یک سرویس حجمی با این شرایط دارند که 30 دلار هم می باشد .و باقی سرویس نامحدود بدون مصرف منصفانه می باشد . اینترنت موبایل در امریکا حجمی می باشد و حجم کمی هم دارد ولی در همه نقاط حتی روی کوه هم انتن می دهد با سرعت بالا و پینگ مناسب !!!!
    تازه سرویس گیمینگ ایکسفینتی چیزی نیست که پارس یا شرکت ها می دهند ...استفاده از کیلرلن در سر سرور و.... ای پی های خاص گیمینگ تا سرور ....... جدا از شرایط تی وی و امنیت خانه (دوربین مدار بسته) و تلفن نامحدود با تمام امریکا و کانادا و مکزیک و اس ام اس نامحدود با تمام دنیا .....اینها را به همراه یک مودم به مبلغ 60 دلار می دهد . یعنی مفت !!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در دنیا چیزی به اسم مصرف منصفانه نداریم حداقل در امریکا که وجود ندارد . شما اگر کمپانی های ای تی اند تی و ایکسفینیتی رو بررسی کنید متوجه میشید که سرویس حجمی کابلی دارند که سرعت 100 مگ و حجم مصرفی 1 ترا می باشد . در صورت تموم شدن حجم به ازای هر 50 گیگ -10 دلار ازتون میگیرن و برای سرعت های بالاتر که در ای تی اند تی هست مصرف نامحدود و میزان سرعت تا 1000مگ می باشد . که تضمین سرعت 960 مگ رو به شما در 99% شرایط می دهند (یعنی چیزی سریع تر از سرعت هارد 5400).در واقع فقط یک سرویس حجمی با این شرایط دارند که 30 دلار هم می باشد .و باقی سرویس نامحدود بدون مصرف منصفانه می باشد . اینترنت موبایل در امریکا حجمی می باشد و حجم کمی هم دارد ولی در همه نقاط حتی روی کوه هم انتن می دهد با سرعت بالا و پینگ مناسب !!!!
    اولا حجم هزار گیگ کجا حجم ده گیگ بیست گیگی که اپراتورها می دادن کجا از این حجم کاسبی می کردن
    در امریکا هم اپراتور ای تی اند تی مصرف منصفانه دارد و بعد از یک حجمی سرعت شما را کم می کنه که به این می گن data cap

13. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

و فروش بر اساس حجم است
    نه دوست عزیزم، برداشت من اشتباه نیست بلکه شما توجه ندارید که با چه کسانی طرف هستید و پشت هر کاری که اونها میکنند چقدر نقشه و نیرنگ نهفته هست.
    مسلما اگه برداشتن اینترنت حجمی به این معنی بود که قرار هست ما هم مثل بقیه دنیا بشیم من هم خوشحال میشدم ولی هیچ آدم عاقلی نمیتونه اینقدر خوشبین باشه.

تمام نقشه حاکمیت که مجری اون وزارت ارتباطات و شخص وزیر (با سابقه ...) که به طور سفارشی انتخاب شده این هست که به صورت تدریجی دسترسی مردم به اینترنت محدود بشه و از اون طرف اینترانت ملی رو جایگزین کنند.

خلاصه اینکه سرنوشت اینترنت در این کشور سرعت پایین تر، هزینه گران تر و فیلترینگ شدیدتر هست
    Last edited by ZeroNetizen; 18-11-2017 at 14:17.

15. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •