کسی راهنمایی نمیکنه؟ لطفا کمکم کنید
کسی راهنمایی نمیکنه؟ لطفا کمکم کنید
سلام شبتون بخیر دوستان.
1-چرا ساب ووفر استفاده نمیکنید؟اگر مشکل لفضا دارید که هیچ در غیر اینصورت سیستم صوتی خودرو بدون ساب ناقصه.حتما باید ساب رو تو برنامه قرار بدین.پخش میتونید سونی X100Bt بگیرید.توصیه میکنم به جای استفاده از کواکسیال حتما از کامپوننت استفاده کنید.
2-متاسفانه با این هزینه به هیچ کدوم از خواسته های مورد اشاره در ردیف 3 نخواهید رسید.
3-کامپوننت+ساب+امپ مناسب =صدای مناسب و با کیفیت.
4-ردیف 1 پیشنهادم رو عرض کردم.
5-متاسفاه هیچ کدوم رو تائید و پیشنهاد نمیکنم.
سلام مرتضی جان.
اکثرا چون واتشون سیستم حساب میشه کمتر به وات تویتر اشاره میشه ولی تویترهای خوب حد اقل 50 وات RMS به بالا هستند.
خیلی ممنون از جوابتون. میدونم که کیفیت صدا با ساب و کامپوننت خیلی بیشتره، اما خب فعلا شرایطشو ندارم. از بین این پخشا و باندا اگه میشه مناسبترین ترکیبو بهم بگید لطفا.
سلام.هر طور صلاح میدونید.
پخش 303
کواک هم 963
سلام به اساتید مخصوص حمید جان که همیشه با صبر و حوصلش این تاپیک و زنده نگه داشته
ازونجایی ک هفته ی پیش از ماشینم دزدی شد و ضبط و کلی چیزای دیگه رو آقا دزده برد
هدیونیت رو بازم کنوود گرفتم. مدلش هست kdc 110u
کواکسیال های عقب هم jbl 938 هستش و آمپ بهشون وصله . کواکسیال های جلو آمپ بهشون وصل نیست
آمپ هم همینی هست که تو لینک زیر تصویرش رو مشاهده می کنید(4 کانال هستش و 2 کانالش استفاده میشه) اینفینیتی هستش . متاسفانه مدلش رو یادم رفته
راستش 2 تا جا رفتم برای تنطیم آمپ اما صدای مورد علاقم رو نتونستم بگیرم ازش
صدای بیس نرم نیستش مثل قبل
فکر می کنم بخاطر فرکانسای مربوط به آمپ باشه
و گاها خش خش می کنه باندای عقب و صدا بی کیفیت میشه برای چند دقیقه و بعد خوب میشه و این رو هم دلیلش رو نمی دونم
ممنون میشم حمید خان یا بقیه ی اعضا راهنماییم کنن
می خوام خودم به کمک شما آمپ رو تنظیم کنم
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
بالاخره یه پروژه زدیم با کمک حمید جان(کل زحمتش با حمید عزیز بود ما فقط پول دادیم)
من خودم فقط یه پخش پایونیر 80prs داشتم.
حمید عزیز زحمت کشیدن این اجناسو برای بنده فرستادن :
دو جفت کامپوننت Gladen RS-X165
آمپ Mosconi AS100.4W
آمپ مونو Gladen RC 600C1
ساب Gladen RS 12
باکس سیلد 32 لیتری
اکسسوری هم گلادن
خیلی جالبه اوایل می خواسم با نهایت ۱.۵ یه سیستم جمع کنم حالا ۵ تومن شداز کجا به کجا رسیدیم
در ضمن دوستان ماشین ۱۱۱ هست برای نصب درب جلو راهنمایی کنید
سلام حسین جان. مبارکت باشه بنده کاری نکردم. حیف بود اگر میرفتی سراغ میدرنج و سوپر تویتر و...
ان شاءالله صدای خیلی خوبی بگیری. تو مراحل نصب هم هر سوالی بود با خودم تماس بگیر حتما.
سلام خواهش میکنم نظر لطفتون هست.
اگر گین صحیح تنظیم شده فیلتر رو HPF و فرکانس کات رو 63-80 هرتز تنظیم کن.باس بوست حتما بسته باشه
خش خش احتمالا مربوط به کثیف شدن سلکتورها و یا پتانسیموترها هست. یه اسپری ناهید 60 بگیر (سیستم خاموش باشه) داخل سلکتور و پتانسیو مرتها اسپری کن. تک تک این کار رو انجام بده و بعد اسپری کلیدها رو چند بار جابجا کن .پتانسیومترها رو هم چند بار کامل به چپ و راست هر طرف تا انتها بچرخان.
گین باید بر اساس ولتاژ پخشت تنظیم شده باشه.اگر اینگونه نیست از دستورالعملی که نوشتم استفاده کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 17
پیشنهاد میکنم کابل RCA رو هم حتما تعویض نمائید.همچنین کابل برق و اسپیکر.اکسسوری خوب واقعا مهمه و تو اولویت
با سلام خدمت استادان گرامی یه سوال داشتم پخش کنوود bt610 گرفتم (البته با مشاوره ای که ازاساتید گرفتم ) باندهای عقب رو راکفورد t1693 انداختم و باندهای جلو رو از قبل داشتم و هلیکس e6x داخل درب گذاشتم ماشین پارس هستش از ولوم بیست به بالا صدا قاطی میکنه من امپ نبستم آیا از اون هست و یا از تنظیمات xover که بایستی درست تنظیم بشه اگر آمپ حتما نیاز هست با توجه به قطعات چه امپی خوبه بگیرم ؟؟
یک امپ خوب بذارید بسیار صدای زیبایی میگیرید . خروجی پخش حدود 20 وات هست و نیاز کواک شما 100 وات. من فکر میکنم ترکیب خوبی بشه کنوود شما با راکفورد. چقدر برای امپ میخواهید هزینه کنید؟
توصیه من برای گزینه اقتصادی و با کیفیت ml95.4 گلیدن هست. که فکر کنم حدود 760 باید باشه.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)