سلام دوستان
نرم افزاری برای مدیریت چند مودم دانگل کسی سراغ داره اگه دارید معرفی کنید لطفا ممنون
سلام دوستان
نرم افزاری برای مدیریت چند مودم دانگل کسی سراغ داره اگه دارید معرفی کنید لطفا ممنون
یه سوال دیگه الان من 4 مودم D-LINK DWM-156 دارم میخوام هر 4 تا نصب باشند و هم زمان پیام ارسال و دریافت کنم اما نمیشه فقط یکی نصب میشه
راهی هست بشه همه رو جدا جدا نصب بشند
سلام وقتتون بخیر متاسفانه به خاطر ناشیانه بودنماحتمال میدم مودم رو بریک کرده باشم
، ازتون خواهش میکنم کمکم کنید ، حالت فعری مودمم اینه که روشنش میکنم چراغهاش روشن میمونن و دیگه هیچی مدل مودم e5186-22a ، اون موقع که بالا میومد داخل وب که مشخصات مودم رو مینوست مدل رو E5175s-22 نوشته بود با فریمور ورژن 21.236.05.05.00 , اومدم اپدیت کنم که سایر امکانات تو صفحه یوای وب اشافه بشه که شد اما طمع کردم و مجدد ورژن دیگه زدم که دیگه از کار افتاد مودم ، و الان اصلا قابل استفاده نیست ، روشن میشه و چراغ پاور،مود و وایفای روشن و سفیدن ، سمت راستشم ۳ تا انتن روشنه ، همینجا میمونه و حذکتی نمیکنه نرم افزار putty هم نمیتونه وصل بشه ، کسی راه حلی داره؟ یا این فریمور اورجینال رو میتونه گیر بیاره؟ من اصلا پیداش نکردم هیچجا ، همیشه تو زندگیم خودم گندای بزرگی میزنم خخخخ اما همشون حل شدن اینم حل میشه
خدا خیرتونبده یه کمکی بکنید
Last edited by kiiian; 06-11-2017 at 14:15.
ببین این جواب میده
اول ورژن 282 رو بزن
21.282.99.80.00_MODEM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد برو سراغ ورژن های بعدی
Last edited by ak313; 06-11-2017 at 15:10.
نرم افزار ltewatch-h رو اجرا میکنم بعد از یکی دو دقیقه کرش میکنه.ویندوز 10
آی پی و پسورد هم میزنم کانکت نمیکنه.
E5186 Toolbox هم تست کردم آی و پسورد میدم لاگین نمیکنه.
مودم b525
یه فریمور تو همین انجمن برای این مودم پیدا کردم نصب کردم این گزینه هم اومد قبلش نبود :
Software version: 11.236.01.99.74 Web UI version: 21.100.31.00.03 راهی داره بشه فعالش کرد یا حتما باید با نرم افزارهای جانبی فعال کرد؟
CA Mode: deactivated
اکتیو بودن ca به شبکه برمی گرده اگر اونجا پلاس فعال باشه خودش میاد و الا خوب غیر فعاله دیگه
اگر مطمئنی پلاس فعاله بزار روی حالت اتومات و ریبوت کن
سلاااام ممنون از لطفت
خب لینک رو باز کردم و فایل رو از مدیا فایر گرفتم ، فایل دانگرید بود ، دوتا که یکیش حجم کمتر و یکیش حجم خیلی بیشتری داشت ، با اون حجم پایینه شروع کردم
روش استفادم از برنامه مولتی کست ، تنظیمات شبکه به این شکله
192.168.8.10 , 255.255.255.0 , 192.168.0.1 اینا تنظیمات ای پی و ساب نت و گیت وی بود
برنامه رو باز کردم فایلو انتخاب کردم تیک فورس اپگرید زدم همچی اماده استارت ، کابل لن به پورت یک وصله ، حالا مودم خاموشه ، جفت دکمه های وای فای و وی پی اس رو گرفتم ، روشن میکنم با اولین چشمک انتن وای فای ، دکمه وای فای رو رها و چند ثانیه بعد پایینی رو هم رها میکنم ، ظاهرا همچی امادس چون فقط چراغ پاور روشنه و وقتی استارت مولتی کست رو میزنم چراغ وای فای سریع شروع میکنه به چشمک زدن و این کار رو تا ۱۶ ( package file send time ) انجام دادم بعد استوپ و دستگاه خاموش و روشن شد ، متاسفانه تغییری پیدا نکرد ، در مورد فایل دوم که تو پوشه بود بگم که موقع انتخابش نوشت the file is invalid!
گیت وی 8.1 هست
اگر ورژن 282 رو بزنی بعدش باید از طریق پوتی بری جلو توی لینک توضیحاتش هست
ممنون
داستان ltewatch چیه؟ چرا کرش میکنه؟
دیگه چه نرم افزارهایی برای عوض کردن باند هست؟
مشکل از ورژن web ui نیست؟
من هرچی میگردم آپدیت فریمور و web ui تو سایت هواوی نیست از کجا میشه این دوتارو آپدیت کرد؟
سلام مهندس
گیت وی رو اینجا اشتباه نوشتم تو سیستم درست انجام دادم خیالت تخت اون اپدیتو انجام میدم اما اتفاقی نمیوفته و اون برنامه پوتی اصلا وصل نمیشه تا ادامه کار رو انجام بدم، همه چراغای مودم روشن هستن و اتفاقی نمیوفته ، فقط چراغ voip خاموشه ، هیچ ارتباطی در کار نیست , اون سایت روسی رو زیر وروکردم اکثر فایلایی که بودو تست کردم اتقاقی نمیوفته ، با nmap هم چک کردم وصل نمیشه ping نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)