تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2270 از 2365 اولاول ... 1270177021702220226022662267226822692270227122722273227422802320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,691 به 22,700 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا راهنماییم کنید برای خرید 2 جفت بلندگو
    ابتدا مشخصات سیستممو لیست میکنم تا کمکتون کنه برای راهانمایی به من:
    پخش: پایونر 2650
    ساب: پایونر 309d4
    آمپلی: زینک 12000
    تیوتر: s250
    بلندگو: 2 جفت زینک 712

2 جفت بلندگو میخواهم با کیفیت باشند
    بیشتر صدای بیس نرم دوست دارم
    البته درسته ساب دارم ولی دیگه اذیتم میکنه و سردر میگیرم وقتی روشنش میکنم. برا همین مدتیه خاموشش کردم
    ضمنا مدتی میشه از باکس دراوردم و گذاشتم رو طاقچه (چون فضای قابل توجهیو پر میکنه و در مسافرتها اذیت میشم)
    بودجه هم برا جفتی 200 تا 400
    ممنون

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام، دوستان پروسسرو از کجا میتونم بخرم؟؟ جایی رو میشناسید اینترنتی فروش داشته باشه!
    متاسفانه در حال حاضر اصفهانم و اینجا اصلا چیز درست حسابی نتونستم گیر بیارم

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سوالی دارم که خیلی مربوط نیست ولی ترسیدم جای دیگه بپرسم جواب ندن
    تندر پارس ما رو دیروز اوردن. مالتی مدیا داره منتهی وصل نیست. یه سی دی دادن توضیح داده تو اون.
    این رو باید خودمون وصل کنیم ببریم بیرون پول میگیرن درسته نمایندگی و ...؟
    بعد اون نمایشگرر که فاصله و پشت ماشین رو نشون میده اون رو گفتن ببرین فلان جا تنظیم کنن. کسی میدونه هزینه اش چقدره؟ gps چطور اونم تنظیمش دست خودمونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یادش بخیر قدیما اینقدر فعال نبود اینجا الان خوب فعال شده

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یادش بخیر قدیما اینقدر فعال نبود اینجا الان خوب فعال شده
    سلام..امیر حسین ما دوست داریم شما دوباره اینجا فعال باشی..بعد یک وقفه یکساله..

6. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام، من به تازگی یک پخش 100u سونی برای ماشین گرفتم. توی مشخصاتش زده شده که از گجت‌های اندرویدی پشتیبانی می‌کنه. وقتی گوشی را با USB وصل می‌کنم برای لحظه‌ای پخش میشناسه و گزینه Read رو میزنه ولی بعدش Error میده. گوشیم هم سونی Z2 هست و اندروید 5. مشکل از کجاست؟
    Last edited by rz21; 27-10-2017 at 19:17.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام، من به تازگی یک پخش 100u سونی برای ماشین گرفتم. توی مشخصاتش زده شده که از گجت‌های اندرویدی پشتیبانی می‌کنه. وقتی گوشی را با USB وصل می‌کنم برای لحظه‌ای پخش میشناسه و گزینه Read رو میزنه ولی بعدش Error میده. گوشیم هم سونی Z2 هست و اندروید 5. مشکل از کجاست؟
    منم همین پخش رو گرفتم و مشکلی با اندرویدش ندارم وقتی وصل میکنم روی گوشی یه پیام میاد که میگه میخوای به حالت storage بره یا نه که اوکی میکنم و مشکلی نداره ... چک کنید کابل مشکلی نداشته باشه...

من یه مشکل اساسی دارم با این پخش وقتی خاموش میکنم تمام تنظیمات ریست میشه و همه چیز به حالت اولیه برمیگرده حتی ساعت ! من ماشینم 206 هستش اگه کسی میدونه چجوری میشه این مشکل رو رفع کرد راهنمایی کنه لطفا...

9. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

منم همین پخش رو گرفتم و مشکلی با اندرویدش ندارم وقتی وصل میکنم روی گوشی یه پیام میاد که میگه میخوای به حالت storage بره یا نه که اوکی میکنم و مشکلی نداره ... چک کنید کابل مشکلی نداشته باشه...

من یه مشکل اساسی دارم با این پخش وقتی خاموش میکنم تمام تنظیمات ریست میشه و همه چیز به حالت اولیه برمیگرده حتی ساعت ! من ماشینم 206 هستش اگه کسی میدونه چجوری میشه این مشکل رو رفع کرد راهنمایی کنه لطفا...
    خیلی عجیبه. من باز هم با یک کابل دیگه وصل کردم ولی فایده ای نداشت. وقتی که گوشی رو وصل میکنم طبق معمول چهار تا گزینه جلومه. یکی م۰ه فقط شارژ هست. از بین سه تای دیگه فقط یک گزینه هست که پخش گزینه Read مینویسه. بعد از این هیچ اتفاقی نمیافته. یک گزینه دیگه هم not connected میزنه و گزینه بعدی not supported. اندرویدم شش هست.

11. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

خیلی عجیبه. من باز هم با یک کابل دیگه وصل کردم ولی فایده ای نداشت. وقتی که گوشی رو وصل میکنم طبق معمول چهار تا گزینه جلومه. یکی م۰ه فقط شارژ هست. از بین سه تای دیگه فقط یک گزینه هست که پخش گزینه Read مینویسه. بعد از این هیچ اتفاقی نمیافته. یک گزینه دیگه هم not connected میزنه و گزینه بعدی not supported. اندرویدم شش هست.
    شما باید اون حالتی که میبره روی Storage رو انتخاب کنید ... یه بار از مموری گوشی یه بکاپ تهیه کنید و بعدش رو خالی کنید و فقط چندتا آهنگ روی مموری بریزید تست کنید شاید جواب داد...
    من علاوه من اون مشکل ریست شدن دستگاه یه فلش مموری 16 گیگ دارم که کار نمیکنه روی پخش ولی بقیه فلش مموری ها اوکی هستند (البته 8 گیگی تست کردم)
    ماشین شما چیه ؟ میخوام ببینم این مشکل ریست شدن روی 206 هستش یا مشکل از جای دیگه هستش؟

13. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

شما باید اون حالتی که میبره روی Storage رو انتخاب کنید ... یه بار از مموری گوشی یه بکاپ تهیه کنید و بعدش رو خالی کنید و فقط چندتا آهنگ روی مموری بریزید تست کنید شاید جواب داد...
    من علاوه من اون مشکل ریست شدن دستگاه یه فلش مموری 16 گیگ دارم که کار نمیکنه روی پخش ولی بقیه فلش مموری ها اوکی هستند (البته 8 گیگی تست کردم)
    ماشین شما چیه ؟ میخوام ببینم این مشکل ریست شدن روی 206 هستش یا مشکل از جای دیگه هستش؟
    من مسکل ریست سدن ندارم. فلش هشت گیگ روش هست و ماشین هم تیبا.

15. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •