تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2268 از 2365 اولاول ... 1268176821682218225822642265226622672268226922702271227222782318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,671 به 22,680 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..اقا امیر..خوبید ..شب بخیر...
    یادمه شما 6 یا 7 ماه پیش درباره خرید پخش با شما مشاوره گرفتم شما پخش کلاریون dxz945 را پیشنهاد دادید وگفتید صدایش فوق العاده است..این با توجه به اینکه شما کلاریون 965 که یک سر گردن بالاتر از 945 است وچند روز پیش فروختید.ایا باز هم به دوستان این پخش کلاریون 945 را پیشنهاد می دهید؟؟
    راستی از محبت بفرمایید توی خصوصی شماره اقای افشین شیرازی را برایم بفرستید
    تشکر..
    سلام مرتضی جان
    کلاریون 945 به پخش خوش صداست، یکی از دوستان بیش از یک سال هست که نصب کردند و راضی هستند.
    من دیگه به کسی پیشنهاد نمی کنم سراغ پخش های قدیمی بره، پخش باید حداقل فرمت WAV رو اجراء کنه تا صداهای بهتری شنید.
    دوران MP3 تموم شده. با توجه به اینکه سرعت دانلود اینترنت در کشورمون مقداری افزایش پیدا کرده و میشه فایل های حجیم دانلود کرد، پس باید یه نه بزرگ به این فرمت بی کیفیت گفت.
    من شماره ی مهندس شیرازی رو براتون ارسال می کنم، ولی ایشون دیگه دست به هیچ آمپ و پخشی نمی زنند. خودشونو بازنشسته کردند.
    ولی کوله باری از تجربه هستند که خودم گاهی اوقات برای مشاوره باهاشون تماس می گیرم...

2. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه devilmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

همین ابتدا عذر خواهی میکنم بخاطر طرح موضوع تکراری ولی چون بخاطر یک سری مسائل و نداشتن اطلاعات کافی، دو دل شدم برای انتخاب نهایی مجبور شدم که مجددا از دوستان درخواست راهنمایی کنم.
    اول اینکه عرض کنم من ماشینم پراید 132 هست و میخوام یکم توی ماشین حین رانندگی بیش از گذشته از موزیک لذت ببرم.

البته بیشتر از اینکه بخوام صدا زیاد باشه و بره بیرون از ماشین، ترجیح میدم از کیفیت صدا لذت ببرم و صدا توی اتاق شفاف و با کیفیت باشه.

خب بگم که فعلا یه پخش 1750ub پایونر دارم و بودجه ای که قصد دارم واسه سیستم هزینه کنم "ماکزیموم" 1200 هست. عرض کنم خدمتتون که در اینده قصد تهیه پخش 9650bt دارم، ولی خب این موضوع مشروط هست به اینکه مبلغی رو که از کسی میخوام برسه به دستم و زمانش خیلی مشخص نیست در حال حاضر و فعلا میخوام سیستم رو با همین پخش راه اندازی کنم، و اگر از نظر احساسی تونست نیازم رو ارضا کنه همین سیستم و پخش، فعلا بیخیال تهیه پخش جدید بشم.

1.با توجه به جاگیر بودن ساب توی صندوق و اینکه صندوق ماشینم معمولا خیلی مرتب نیست فعلا قصد تهیه ساب ندارم.
    2.مورد بعدی اینه که ترجیح میدم اسپیکر هایی که تهیه میکنم جایگزین فابریکی های خود ماشین بشن که ماشین خیلی توجه دوستان دزد رو جلب نکنه. از طرفی هم صدایی که بیس نداشته باشه خیلی ناقصه و این موضوع خیلی ذهنم رو درگیر کرده. در نهایت به نظر شما میتونم بیس قابل قبولی رو فقط از دو جفت اسپیکر گرد بگیرم یا نه؟ ( یک جفت 13 سانتی برای عقب و یک جفت 10 سانتی برای جلو ) نهایتا دو جفت اسپیکر گرد aftermarket چقدر میتونه بیس بیشتری نسبت به اسپیکر فابریکی خود پراید بده؟ اصلا قابلیت همچین چیزی رو دارن اسپیکر های این اندازه یا نه؟

اگه فرض رو بر این بگیریم که صدایی که مدنظر هست از دو جفت اسپیکر گرد 10 و 13 سانتی به دست نمیاد، شما از بین این دو گزینه کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    الف: فقط یک جفت اسپیکر بیضی برای عقب + آمپیلی فایر
    ب: یک جفت اسپیکر بیضی + یک جفت اسپیکر گرد 10 سانتی + آمپیلی فایر

مواردی که خودم مدنظرم هست:
    a. یک جفت هلیکس b52 برای عقب - یک جفت هلیکس b4x.2 ( موجودیش تمام شده توی فروشگاه های انلاین ) یا هرتز 100.5 + در صورت نیاز چه آمپیلی فایری پیشنهاد میدید؟
    b. یک جفت t1692-t1693 یا یک جفت p1694 ( نظرتون راجع به محصولات راکفورد چیه؟ با توجه به بودجه ارزش هزینه رو دارن؟ )
    سری t و p راکفورد از نظر کیفیت و صدای خروجی چقدر تفاوت دارن و اینکه ارزش 100 تا 150 تومن هزینه بیشتر رو داره سری t یا نه؟
    راکفورد رو به این خاطر میپرسم که صرفا با توجه به ظاهر محصولاتش، حس highend بودن بیشتری رو به خریدار القا میکنن ولی از نظر فنی تجربه عملی ای نداشتم و از نزدیک ندیدم محصولاتش رو.

c. یک جفت focal 710 ( خیلی تعریفش رو شنیدم ولی آمپیلی فایری که بتونه از پسش بر بیاد خیلی هزینه بر میشه و حداقل بر اساس اعداد و ارقام چیزی در حدود 500 تا 550 تومن هزینه بر میداره که احتمالا بودجه ام کفاف نمیده برای تهیه اسپیکر و آمپیلی + هزینه نصب و .... )
    d. یک جفت کواک بیضی براعی عقب + یک جفت کامپ گرد برای جلو ( چی پیشنهاد میدید؟ )

اگر پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم که ذکرکنید.

ضمنا چه آمپیلی فایر هایی رو برای من و انتخاب هام پیشنهاد میدید؟

با توجه به بودجه ای که عرض کردم خدمتتون ( با در نظر گرفتن اجرت نصاب و لوازم جانبی مثل کابل هایی که نیاز میشه تهیه کنم + قطعات پیشنهادی ) بهترین انتخاب واسه بنده چیه؟

بودجه ای هم که گفتم ماکزیموم هست، و اگه بشه با هزینه کمتر به صدای شفاف و قابل قبولی رسید قطعا بهتره از نظرم.

با تشکر و عذر خواهی بابت طولانی شدن سوال طرح شده.
    Last edited by devilmaster; 15-10-2017 at 22:10.

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مرتضی جان
    کلاریون 945 به پخش خوش صداست، یکی از دوستان بیش از یک سال هست که نصب کردند و راضی هستند.
    من دیگه به کسی پیشنهاد نمی کنم سراغ پخش های قدیمی بره، پخش باید حداقل فرمت WAV رو اجراء کنه تا صداهای بهتری شنید.
    دوران MP3 تموم شده. با توجه به اینکه سرعت دانلود اینترنت در کشورمون مقداری افزایش پیدا کرده و میشه فایل های حجیم دانلود کرد، پس باید یه نه بزرگ به این فرمت بی کیفیت گفت.
    من شماره ی مهندس شیرازی رو براتون ارسال می کنم، ولی ایشون دیگه دست به هیچ آمپ و پخشی نمی زنند. خودشونو بازنشسته کردند.
    ولی کوله باری از تجربه هستند که خودم گاهی اوقات برای مشاوره باهاشون تماس می گیرم...
    سلام..امیر جان
    پس منظور شما این است الان فقط باید رفت دنبال پخشهایی که حداقل فایل flac را اجرا کنند..درسته..به غیر سونی xb100 توی همان رنج قیمت پخشی است که فلک را بخوبی اجرا کند؟؟؟..
    پس ایشون بازنشسته شدند....من با خودم گفتم پخشی بخرم چند خازن خوب از ایشان بخرم بدهم به یک تعمیر کار الکترونیک تا با نوع خازنهای خوب عوض کنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مرتضی جان
    پخش های جدید چه کنوود و چه الپاین و یا سونی همگی فلک رو اجرا میکنند. ولی یه نکته بگم مرتضی جان. برخی اهنگا mp3 320 با flac اصلا تفاوتشون به چشم نمیاد ولی برخی اهنگا تفاوت خوبی دارند. ولی در کل درایور های مورد. استفاده هم شرطه که اصلا اونقدر کیفیت دارند که این فرق و بتونن پخش کنند !!

6. 4 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان ما وقتی ماشینو روشن میکنیم قدرت بیس ساب کمتر میشه کسی میدونه دلیلش چیه؟یعنی وقتی با ماشین حرکت میکنم قشنگ از لرزه ها و تکون خوردن صندلی معلومه که قدرت بیس نسبت به وقتی که ماشین خاموشه کمتر شده حتی یه سری از فرکانس های بیس،موج ها و ویبره های ریز اهنگ وقتی ماشین خاموشه خیلی خوب و لذت بخش اجرا میشن ولی وقتی ماشینو روشن و شروع به حرکت میکنیم دیگه اون فرکانسا به گوش نمیرسن
    Last edited by farshad0123; 17-10-2017 at 21:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ما وقتی ماشینو روشن میکنیم قدرت بیس ساب کمتر میشه کسی میدونه دلیلش چیه؟یعنی وقتی با ماشین حرکت میکنم قشنگ از لرزه ها و تکون خوردن صندلی معلومه که قدرت بیس نسبت به وقتی که ماشین خاموشه کمتر شده حتی یه سری از فرکانس های بیس،موج ها و ویبره های ریز اهنگ وقتی ماشین خاموشه خیلی خوب و لذت بخش اجرا میشن ولی وقتی ماشینو روشن و شروع به حرکت میکنیم دیگه اون فرکانسا به گوش نمیرسن
    سلام. قدرت ساب تغییر نمیکنه ولی به خاطر تکونها ماشین و لرزش های ناشی از جاده فکر میکنید دقت بیس کمتر میشه. وقتی گه ایستاده اید تمامی فرکانس ها رو بادقت میشنوید ولی در حرکت نه. این طبیعیه چون 1000 تا تکون اضافه و غلط وارد میسه که کار و خراب میکنه. اگر ماشینو روشن کنید ولی حرکت نکنید باز هم این حسو دارید؟

9. 4 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ARSENAL.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز .

ی سوال داشتم : علت طراحی ساب ووفرهای مربعی شکل چیست ؟ و تفاوتش با ساب های گرد چیه ؟ بیشتر شرکتهای کیکر و هایفونیکس . ام تی ایکس . رو دیدم مربعی تولید میکنن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

6

سلام اینم از سیستم من که با اذیتای فراوان اقا حمید شکل گرفت تا یک ماه دیگه میرم برا نصب. کامپ:gladen zero 165. ساب:gladen rs12. امپلی mosconi as100.4.پخش kenwood 5100. باکس پورتد dixel 48 لیتر(تیونش بین 35 تا38یادم نیست)اکسسوری هم موقع نصب گلیدن هستش.البته دوستان میدونم ناسزا نگید برای پخش اگه خدا بخواد تا 1الی2ماه دیگه یه p99 گوگولی مگولی میاد جاش
    (از یه جفت کواکسیال وامپ که میخواستم بگیرم رسیدم به اینا)
    Last edited by iman.1; 19-10-2017 at 16:13.

12. 8 کاربر از iman.1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز .

ی سوال داشتم : علت طراحی ساب ووفرهای مربعی شکل چیست ؟ و تفاوتش با ساب های گرد چیه ؟ بیشتر شرکتهای کیکر و هایفونیکس . ام تی ایکس . رو دیدم مربعی تولید میکنن .
    سلام.
    دلیلش رو من نمیدونم اما تو cone های مربع SD بیشتر میشه لذا حجم هوای بیشتری داخل باکس فشرده و جابجا میشه،باکس بزرگتر میطلبه و این موضوع برای گرفتن SPL بیشتر کمک میکنه.ممکنه یکیش این باشه.

14. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان برای ساندرو استپ وی که اسپیکرهاش روی هر دو در و هر دو از نوع 13 سانتی (5.25) اینچی هست، با توجه به شرایط اتاق و آکوستیکی اگه بخوایم یه سیستم کیفیتی مقرون به صرفه و اقتصادی ببندیم آیا برای درب جلو بهتره یک کامپوننت 13 سانتی ببندیم یا میشه 6.5 اینچی هم ببندیم؟ از شرایط فابریکی در نمیاد؟

کلا ایده آلم اینه برای درب جلو یک کامپوننت کیفیتی خوب و برای درب عقب یک کواکسیال کیفیتی از همون سری و همون برند ببندم و آمپ و ساب زیر صندلی استفاده کنم

دلم میخواد روی هر 4 تا درب خودرو هم ورق دمپینگ برنم و اکسسوریها شامل سیم پک و فیوز و... هم کیفیت خوبی داشته باشه، در کل میخوام کیفیتی قدرتی ترین سیستم مقرون به صرفه رو روی ساندرو استپ وی ببندم ولی 2تا مشکل دارم:

1- برای جانمایی بلندگوها (6.5 اینچی) بدون تغییر ظاهر فابریکی مشکل دارم

2- هنوز نمی دونم از چه قطعاتی باید استفاده کنم (در کل جمع هزینه هام از 3 تومن نباید بیشتر بشه)

الان تنها قطعه ای که بهش تو تحقیقاتم رسیدم، مدل UTE-62EBT آلپاین شده تا اینجا حدود 800 از 3 تومنم رفته
    پس 2.200 بودجه باقی موندم برای خرید یک جفت کامپوننت، یک آمپلی فایر، یک جفت کواک ، اکسسوری، یک ساب اکتیو زیر صندلی و دمپینگ هست
    البته برای کامپ و کواک نیم نگاهی به فوکال سری اکسس مدل های 165AS و 165AC دارم که ظاهرا تقریبا همون کیفیت سری اسپریت جدید هلیکس ولی حجم بیشتری رو دارند، همینطور برای آمپ نیم نگاهی به هلیکس مدل G four دارم که کامپ و کواکم رو تغدیه کنه و برای ساب هم چون اکتیو آندر سیت هست نیازی به آمپ نیست!
    این چیزایی که توی سرچ هام بهش رسیدم! پس فکر کنم تا اینجا متوجه این موضوع شدین که دنبال بک سیستم مقرون به صرفه ولی خوش صدا و اقتصادی هستم! پس لطفا پیش نهادهای های اند که مال از ما بهترونه ندین
    کیست یاری کننده ای که مرا یاری کند؟ (توضیح اینکه ماشین رو تحویل گرفتم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •