تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2266 از 2365 اولاول ... 1266176621662216225622622263226422652266226722682269227022762316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,651 به 22,660 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید خان ممنون از شما . مثل همیشه عالی . جسارتا بین ووفر 12 و 10 شالو .. بازهم نظرتون روی 10 هستش ؟ و اینکه تفاوت این مدل سابها با مثلا Gladen RS12 Free Air در چیه ؟ این دو مقوله یکی هست یا متفاوت ؟!
    سلام لطف دارین.
    بله 10 کیفیتی تره.
    کلا تکنولوژس شلو یا اسلیم فرق میکنه.نمیشه با هم مقایسه بشن. نوع ساختار طراحیشون متفاوته.پارامتر ها متفاوته.اندازه باکس و..
    همین rsfree رو من داخل باکس گذاشتم (ساب محمد کلیر) عالی شده بود.کلا فری ایر معنا نداره.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما
    من حدود سه تومن بودجه در نظر گرفتم
    بی زحمت شما یه پیشنهاد برای
    قدرت و بلندی صدا بدید . البته با مدل که من دقیقا همونارو بخرم .
    در ضمن فرمودید من یه ساب و دو سوپر تیوتر و دو تا مید رنج استفاده کنم ؟ بدون اینکه از باند استفاده کنم ؟

سلام به نظر من حیفه اینقدر بودجه میخواین خرج کنید سر اخر یه سیستم بی کیفیت ببندید شما با آقا حمید مشورت کن hamidr15 راهنماییتون میکنن
    اگه بازم اسرار دارین که پایونیر ببندید آمپلی d9605 پایونیر ببندید که ۵ کانال هستش برای دو جفت باند و یه ساب کافیه پخش هم xb100 سونی بردارین

4. 2 کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امیرخان یعنی نقش یک پخش خوب انقدر پررنگه ؟ اگر بخواهید درصد بدیم . نسب به متعلقات دیگش . مثل اسپیکرو امپ و ... به چه صورت میشه ؟ ممنون از شما .
    بله قربان...
    پخش مهم ترین قسمت سیستم صوتی هست.
    اگر بخواهید سیستم صوتی اصولی جمع بشه باید این کارها رو انجام بدید...
    شرط اول که پیش نیاز هست: بــرق و تغذیه ی مناسب + اکسسوری با کیفیت
    اگر سیستم صوتی این شرط رو نداشته باشه، استفاده از قطعات میلیونی زیر سؤال میره... صدا به طور کلی حیف میشه.
    به عقیده ی بنده نمیشه سهم و یا درصد مشخصی برای هر یک از قطعات قائل شد. ولی به ترتیب اهمیت:

1) پخش
    2) آمپ
    3) اسپیکر و ساب

اسپیکر و ساب مثل ساز می مونن، آمپ مثل نوازنده و هدیونیت دقیقاً رهبر ارکستر هست.
    فرمان اصلی موسیقی از جانب هدیونیت صادر میشه و توسط آمپ دچار رنگ و جلا، یا شاید هم خبط و بلا میشه و سپس به اسپیکر می رسه تا نواخته بشه.
    صدا هر چقدر Source و منبع بهتری داشته باشه، دلنشین تر و شنیدنی تر هست. به همین دلیل هدیونیت مهم ترین نقش رو در لذت بردن از موسیقی بازی می کنه.

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم این فاروم

یک مدل هدیونیت جدید و ناشناخته هست تو بازار از برند آلپاین با مدل UTE-62EBT در لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید با این عضو جدید آشنا بشید.

این هدیونیت قیمت تقریبی 750 تومن رو داره که مشخصات مدل های جدید بالای 1 تومن آلپاین رو داره و فقط CD نمیخوره و شاید قیمت زیر یک تومنش و اختلافش با مدلای جدید بالای یک تومن آلپاین به خاطر عدم پخش CD باشه که به نظر من خیلی هم دیگه اهمیت نداره چون اکثرا از پورت USB استفاده میکنیم!

ویژگی های این پخش 3 خروجی RCA با ولتاژ 4ولت، اکولایزر 9 باندی، بلوتوث و پشتیبانی از فرمت Flac هست(در واقع این مدل 2017 و غیر CD خور آلپاین هست)

سوالم اینجاست؟ با توجه به آلپاین بودن!! و کیفیت صدای همیشه متمایز آلپاین و مشخصات تقریبا خوب این هدیونیت ( با فاکتور گرفتن از عدم پخش CD) آیا میتونیم این پخش جدید که اتفاقا در بازار ما هم اومده رو بهترین هدیونیت زیر یک میلیون تومن بازار بدونیم؟ ایا کسی این هدیونیت رو از نزدیک دیده و صداش رو شنیده؟

در مقایسه با رقبای زیر یک میلیون خودش چه طور؟ خوبیش اینه مثل سونی XB100 طراحی آماتور گونه هم نداره که هر روز بره رو مخمون!
    سلام دوست عزیز
    قطعاً این پخش رقیب سونی هست و خیلی ها به X100 ترجیحش میدن. مخصوصاً کسانی که به آلپاین وفادار هستند و صداشو دوست دارند. چون سبک خاص خودش رو داره.
    به نظرم نمیشه از لحاظ فنی مقایسه شون کرد، بلکه سلایق در انتخاب هر کدام دخیل هستند.
    چون از لحاظ فنی و مشخصات روی کاغذ خیلی تفاوت ندارند.
    خیلی خوب میشه یه نفر تست کنه و نتیجه رو هم به ما بگه.
    اما چیزی که سلیقه رو جهت دهی می کنه تا آلپاین بخریم یا سونی، دیدگاه ما نسبت به صداست. قطعاً سونی بی رنگ تر هست و آلپاین Colorful و رنگارنگ.
    شما به ین دقت کنید که چه سبکی از صدا رو می پسندید...
    Last edited by AmirELX; 11-10-2017 at 22:16.

6. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما
    من حدود سه تومن بودجه در نظر گرفتم
    بی زحمت شما یه پیشنهاد برای
    قدرت و بلندی صدا بدید . البته با مدل که من دقیقا همونارو بخرم .
    در ضمن فرمودید من یه ساب و دو سوپر تیوتر و دو تا مید رنج استفاده کنم ؟ بدون اینکه از باند استفاده کنم ؟

سلام
    ابتدا بفرمائید ماشینتون چی هست؟
    پخش دارید یا خیر؟
    تک استیج گوش میکنید یا دو استیج(روی طاقچه هم درایور نصب بشه یا خیر؟)

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان قصد دارم ۱۳۷ رو بفروشم و بجاش یدونه x9006 کنوود بخرم.
    نظرتون چی هست؟چه تغییراتی تو‌صدا بوجود خواهد امد؟
    سیستم هم h236p+sr4 هست.

10. این کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان قصد دارم ۱۳۷ رو بفروشم و بجاش یدونه x9006 کنوود بخرم.
    نظرتون چی هست؟چه تغییراتی تو‌صدا بوجود خواهد امد؟
    سیستم هم h236p+sr4 هست.
    به نظر من صداتون خیلی بهتر میشه. مخصوصاً های رنج و دقت بیس.
    9006 صدای فلت و رنگ آمیزی اندکی داره.
    آمپ تون هم برد و قطعات خوبی داره و کامپ ها تون هم خوش صدا هستند.
    شک نکنید که 9006 یه حرکت رو به جلو محسوب میشه.

12. 4 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    ابتدا بفرمائید ماشینتون چی هست؟
    پخش دارید یا خیر؟
    تک استیج گوش میکنید یا دو استیج(روی طاقچه هم درایور نصب بشه یا خیر؟)
    سلام اقا حمید. دوستمون میخواستن دو جفت 6975 استفاده کنن. فکر نمیکنم تو فکر دو استیجی باشن

14. این کاربر از dashmoji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من واقعاً تاسف می خوردم از سلایق بسیار بد کاربران در زمینه ی سیستم های صوتی.
    6975 که متعلق به اوایل دهه ی 90 میلادی هست، چرا هنوز در ایران طالب و خریدار داره؟
    من صحنه هایی در سیستم های صوتی دیدم که واقعاً عرق شرم رو پیشونیم نشسته.
    باورتون میشه که یه نفر پخش DEX-P99 رو با دو جفت 6975 روی طاقچه نصب کرده بود!؟!!
    دانش کاربران و نصب در کشور ما، با استاندارد های روز دنیا فرسنگ ها فاصله داره.
    کاش این همه اتلاف وقت و هزینه جهت دهی بشه و کاربران عزیز، از چند برند مطرح و با کیفیت استفاده کنند.

16. 6 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

6975 که متعلق به اوایل دهه ی 90 میلادی هست، چرا هنوز در ایران طالب و خریدار داره؟
    کاش این همه اتلاف وقت و هزینه جهت دهی بشه و کاربران عزیز، از چند برند مطرح و با کیفیت استفاده کنند.
    متاسفانه علاقه به شنیدن سر و صدا و بوم بومی که بیشتر ماشین بغلی و آدمای کوچه خیابان بشنون و اذیت بشن و در انتها سردرد بگیری بیشتره تا صدای با کیفیت و جزییات بالا ...
    منم زیاد دیدم اتفاقا کنوود و پایونیر رو همه رو 718 و 6975 میشناسن نه حتی مدل های دیگه ....

18. 5 کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..امیر جان...
    در ادامه صحبت شما من یک هیوندای جنسیس کوپه دیدم طاقچه عقب 6975 بسته بود....
    راستی امیرجان به نظر توی یک سیستم با اسپیکرهای فابریکی اعم از پراید تا ال 90 و.... که اسپیکرهای معمولا فول رنج از 4 اینچی تا 6.5 اینچی دارند معمولا طبق تجربه شما کدام پخش با این اسپیکر صدای بهتری میدهد....سونی یا کنوودیا کلاریون.الپاین و.....

20. 3 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •