سلام![]()
خیلی ممنون بابت راهنمایی ، ولی من گفتم که خیلی حجم مصرفیم زیاد بوده و بسته های همراه اول یا ایرانسل اصلا" کفاف کار من رو نمیده. حالا شاید بتونم مثلا" به جای 70 گیگ ماهی 40 گیگ استفاده کنم ( چون شبانه رایگان هم دارن بعضی سرویس ها ) ولی 4 نفر به مودم وصل ان تو خونه
متاسفانه منطقه ی ما (اعتمادیه ) ایرانسل 2g عه هنوز !!! همراه اول ام از دیروز مشکل پیدا کرده همش قطع و وصل میشه و از 2g تا 4g همش در حال جابجایی عه !!
فکر کنم یا باید از مخابرات سرویس باید بگیرم یا وایمکس مبین نت چون td -lte مبین نت هم تو همدان نیست.

جواب بصورت نقل قول
چون توی خونه تنها من از اینترنت ثابت استفاده میکنم یه سرویس حجم معمولی بر میدارم واسه وب گردی و کارهای روزمره دانلودهای حجم بالا رو هم با شبانه های سیمکارت های ایرانسل و همراه اول انجام میدم اینطوری واقعا دستتون خیلی بسته ست حتی از ISPهای دیگه هم نمیتونید انتخابی داشته باشید واقعا جای تاسف داره با این وضعیت جای نگرانی هست اگه روزی بخوان همه محله هارو به فیبر نوری تغییر بدن پس تکلیف کاربرها چی میشه این هم میشه قضیه فرغون خودرو و سایپا لگن انحصاری
که مردم رو حتی به بهای جان و خونشون مجبور به خرید لگن ها و فرغون های بی کیفیت و آشغال شون اون هم چندین برابر قیمت اصلیش میکنن