تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2262 از 2365 اولاول ... 12621762216222122252225822592260226122622263226422652266227223122362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,611 به 22,620 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام مشکلی پیش اومده خیلی درگیر کرده اعصابمو ...
    موقع جا ب جایی پنل پخش 8019 متوحه شدم شیشه اش خش بدی افتاده انگار که اصلا لک شده .
    با جستجو متوجه شدم با خمیر دندان و پولیش و روغن و جوش شیرین میشه التیامش داد ، درسته ؟؟
    و اینکه گارانتی این پخش ها شامل تعویض شیشه ال سی دیش هم میشه ؟

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام قربان
    با پولیش بدنه ی ماشین و سنباده ی استفاده شده ی نرم و لواشکی، چراغ های کدر شده رو ترمیم می کنند. من خودم انجام دادم. نتیجه عالیه.
    شاید شما هم بتونید با این روش خش رو از بین ببرید و لایه برداری کنید.
    تا اونجایی که میدونم ایراد و آسیب فیزیکی در هیچ قطعه ای شامل گارانتی نمیشه.

3. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام قربان
    با پولیش بدنه ی ماشین و سنباده ی استفاده شده ی نرم و لواشکی، چراغ های کدر شده رو ترمیم می کنند. من خودم انجام دادم. نتیجه عالیه.
    شاید شما هم بتونید با این روش خش رو از بین ببرید و لایه برداری کنید.
    تا اونجایی که میدونم ایراد و آسیب فیزیکی در هیچ قطعه ای شامل گارانتی نمیشه.

دقیقا درست میفرمایید ، ممنون
    بعد از چند بار تمیزکاری با خمیر دندان تغییرش مشخص شد اثر خش خیلی کم شد ولی بازم نشون میده خودشو
    فعلا پولیش دک دست نبود به خمیر دندان رضایت داد انگار پنله

5. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..اقا امیر
    عملکرد دقیقی بیت تن چیه؟؟/ و می شود بجای خرید یک پخش گران از یک پخش معمولی همراه با بیت تن استفاده کرد؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    Bit Ten یک پروسسور صداست که ساخت شرکت آدیسان هست. ساختار اغلب پروسسور ها بدین گونه هست که در یک سمت دستگاه، RCA های ورودی یا Internal قرار دارند و در سمت دیگر RCA های خروجی.
    اگر قصد نداشته باشید به هدیونیت فابریک خودرو دست بزنید و با امکان تعویض آن وجود نداشته باشد از این دستگاه استفاده می کنیم.
    البته کاربری های مختلفی برای این دستگاه وجود دارد، مثل کنترل بهتر روی صدا و تقویت یا حذف برخی فرکانس ها.
    از طرفی برای سیستم های دو استیج که از تعداد بلندگو های بیشتری استفاده می کنیم، امکان تغذیه ی آن ها از طریق سه جفت RCA وجود ندارد و به خروجی های RCA بیشتری احتیاج داریم که پروسسور این امکان را به ما می دهد.
    کاربری دیگر آن در ستاپ های اکتیو هست.

هر پروسسور به ازای تعداد RCA های ورودی و خروجی و همچنین کیفیت قطعات به کار برده شده قیمت گذاری می شود.
    مثلاً پروسسور 6 به 8 و حتی 8 به 12 داریم...
    البته یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده در قیمت یک پروسسور، نرخ پردازش صوتی آن است.
    به طور مثال: 48 و 96 و 192 کیلوهرتز و اینکه در چه بیتی پردازش میشه: 16 یا 24 یا حتی 32 بیت!!!
    هر چقدر نرخ پردازش صوتی بالاتر باشه، قیمت اون پروسسور بالاتر میره.

قله ی پروسسور های فعلی، Mosconi DSP 8 To 12 هست که امسال جایزه ی EISA رو کسب کرد.
    ولی زیاد در این جایگاه جا خشک نمی کنه، چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در راهه و مقایسه اش با ماسکنی مثل شوخی شهرستانی میمونه...
    چون ماسکنی نرخ پردازش صوتی 24 بیت با فرکانس 192KHz داره، ولی برکس 32 بیت هست با فرکانس 192KHz.
    برد برکس واقعاً دیدنیه...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما از این مقاله که بگذریم...
    حتی با پخش فابریک ماشین و با همراهی گرانقیمت ترین پروسسور ها هم نمی توان به صدای یک هدیونیت خوش صدا نزدیک شد.
    زیرا پردازشات اولیه ی صوتی درون DAC پخش فابریک که چنگی هم به دل نمی زند انجام می شود و این فرکانس های بدصدا، درون DAC های پروسسور فقط دچار تغییرات اندکی می شود که بازهم نتیجه چندان جالب نیست.
    در دو حالت استفاده از پروسسور رو توصیه می کنم.
    1) یک پخش High-End داریم که خروجی های RCA آن به نسبت نیاز ما اندک است و کفاف استیج ما رو نمیده، بنابراین یک پروسسور گران قیمت برای آن تهیه می کنیم.
    2) پخش فابریک ماشین در هیچ صورتی امکان تعویض ندارد و یا در صورت تعویض، سیستم مالتی مدیای خودرو دچار اختلال می شود، بنابراین مجبوریم از پروسسور استفاده کنیم.

8. 6 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...اقا امیر خیلی خوب توضیح دادید وعالی بود....
    یعنی می شود این پروسور بیت تن را برای پخشهای دنون r1 و کنوود cd01 استفاده کرد و نتیجه عالی تر گرفت..؟؟؟؟
    راستی این پروسور ولت پخش را زیاد نمی کنند مثلا از دو ولت پخش را بکنند ۴ ولت؟؟؟قابلیت اضافه کردن usb هم کابل ایپاد را پیدا می کنند؟؟؟؟

10. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام مجدد
    بله امکان داره، ولی اون پخش ها USB ندارند و تنها راه چاره کیت آیپاد هست. کیت آیپاد دنون که اصلاً در ایران وجود نداره.
    حتی با کیت آیپاد هم به صدای ایده آل نمی رسید، چون دوران MP3 رو به افول هست و این فرمت صوتی به خاطر از دست دادن بسیاری از فرکانس ها، بسیار بی کیفیت هست.
    سلیقه ی علاقه مندان موسیقی باید به سوی استفاده از فرمت هایی نظیر DSD و WAV و FLAC تغییر پیدا کنه تا کمپانی های تولید کننده ی H.U، این فرمت ها رو توسط محصولاتشون پشتیبانی کنند.
    - Denon و Kenwood هایی که فرمودید داتاً خوش صدا هستند و صدای آنالوگی دارند و اصلاً نیازی به استفاده از پروسسور نیست.
    چون قیمت هر کدام از این پخش ها + کیت آیپاد + آیپاد کلاسیک + پروسسور به بیش از 2 میلیون می انجامد که عاقلانه نیست.
    در ضمن پورت USB موجود بر هر پروسسوری صرفاً جهت به روز رسانی Software و اتصال به کامپیوتر جهت اعمال تنظیمات است، نه پخش آهنگ.
    پروسسور هم مثل Pre-amp هدیونیت دارای ولتاژ خروجی است، ولی اطلاع ندارم که آیا می تونه ولتاژ های پایین رو به بالا تبدیل کنه یا نه.

12. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مجدد
    بله امکان داره، ولی اون پخش ها USB ندارند و تنها راه چاره کیت آیپاد هست. کیت آیپاد دنون که اصلاً در ایران وجود نداره.
    حتی با کیت آیپاد هم به صدای ایده آل نمی رسید، چون دوران MP3 رو به افول هست و این فرمت صوتی به خاطر از دست دادن بسیاری از فرکانس ها، بسیار بی کیفیت هست.
    سلیقه ی علاقه مندان موسیقی باید به سوی استفاده از فرمت هایی نظیر DSD و WAV و FLAC تغییر پیدا کنه تا کمپانی های تولید کننده ی H.U، این فرمت ها رو توسط محصولاتشون پشتیبانی کنند.
    - Denon و Kenwood هایی که فرمودید داتاً خوش صدا هستند و صدای آنالوگی دارند و اصلاً نیازی به استفاده از پروسسور نیست.
    چون قیمت هر کدام از این پخش ها + کیت آیپاد + آیپاد کلاسیک + پروسسور به بیش از 2 میلیون می انجامد که عاقلانه نیست.
    در ضمن پورت USB موجود بر هر پروسسوری صرفاً جهت به روز رسانی Software و اتصال به کامپیوتر جهت اعمال تنظیمات است، نه پخش آهنگ.
    پروسسور هم مثل Pre-amp هدیونیت دارای ولتاژ خروجی است، ولی اطلاع ندارم که آیا می تونه ولتاژ های پایین رو به بالا تبدیل کنه یا نه.
    سلام...اقا امیر
    درسته من هم مثل شما وبقیه دوستان خبره سیستم صوتی قبول داریم که دیگه نسل پخشهای قدیم که mp3 را ساپورت می کنند گذشته...وباید به سمت پخشهای که فایلهای بالا که گفتید را ساپورت می کنند رفت...((البته هنوز علاقمندان خاصی خودشان را داره مثل خودتان که پخش قدیمی کلاریون 965 را دارید))-------------
    من خودم کنوود 300uvm دارم که فایل flack را ساپورت می کند اما چون پخش رده پایین کنوود است باید وشاید فایلهای فلک را با کیفیت اجرا نمی کند...وبه نظرم ولت خروجیش هم واقعی نیست!!!
    اقا امیر توی پخشهای میان رده زیر یک ملیون به غیر از سونی xb100 چه پخشی خوبی است که فایلهای فلک را با کیفیت خوب اجرا کنه.وپخش ارزنده ای است...؟؟؟
    2-اقا امیر شما گفتید پخشهای دو ولتی به تلاقی قدرت وکیفیت نمی رسند می شود دراین مورد توضیح دهید که چرا پخشهای دو لتی خوب نیستند؟؟؟
    Last edited by poloton7; 04-10-2017 at 19:38.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرتضی جان
    یه موردی یادم رفت از سری قبل.
    اکثر پروسسور ها ماژول بلوتوث دارند و اگر تهیه اش کنید، می تونید بدون دخالت پخش از گوشی هر آهنگی رو پخش کنید.

هدیونیت Sony RSX-GS9 رو جایگزین کلاریون 956 کردم و کلاریون به همراه تمام متعلقات به خونه ی بخت رفت.
    الان هم اکثراً DSD و FLAC و WAV گوش می کنم و یه نـــه بزرگ به MP3 گفتم.

پخش خوب زیر یک میلیون تومان که FLAC بخونه، نمونه هایی از JVC هستند. ولی از موجودی اونها در بازار خبر ندارم.
    خودم هم از نزدیک نشنیدم، و مبنای خوب بودنشون رو بر اساس Test Report ها تصور می کنم. لینک نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه آمار بگیرید...
    پخش هایی که Pre-amp ضعیفی دارند، استیج خوبی ندارند. در ضمن در صورت ضعیف بودن ولتاژ خروجی مجبورید گین آمپ رو بیشتر باز کنید که نتیجه ی آن گرمای بیشتر و فشار به آمپ می باشد.

15. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام دوستان میشه یه توضیحی در مورد app radio بدین پخش دودین 5850 دارم ولی نمیدونم چجوری باهاش کارکنم برنامه چیزی باید دانلود کنم یانه گوشیم هم سامسونگ
    Last edited by ft1361; 05-10-2017 at 01:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •