تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1634 از 1849 اولاول ... 6341134153415841624163016311632163316341635163616371638164416841734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,331 به 16,340 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این توی بخش های دیگه هم شیر کنید.اینایی کسانی که می گن صرفه جویی باید کرد در مصرف و نامحدود واقعی نمی شه و .... و فکر می کنن ایرانی ها خیلی دانلود می کنن این لینک ترافیک جهانی رو ببین .توی بخش اسیا ما 0.1 درصد مصرف داریم و در حد کشوهای جنگ زده ای مثل عراق هست مصرفمون.مثلا الان از پاکستان افعانستان و لبنان هم پایین تریم!
    لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وقتی یک شرکتی مثل های وب ازت درخواست مدرک برای سرعت بالای 128 میکنه دیگه توقع نمیشه داشت مصرف اینترنت ما مثل مصرف ژاپن باشه ...

2. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الان تست زدم دیدم رو همون85هست بعداز ظهر نزدیک ی ساعت روی 220بود ...خب زنگ بزنید پشتیبانی هرچند می گن اگه موافق هستید موارد نویز رو چک کنیم

بعضی وقتا ی جور درباره نویز توضیح می دن انگاری دقیقا از ررو نوشته حرف می زنن!!!!
    اره اونا که میگن نویز - تازه چند روز پیش هم گفتن بهشون بهم گفتن تا 300 طبیعی هست !

4. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این توی بخش های دیگه هم شیر کنید.اینایی کسانی که می گن صرفه جویی باید کرد در مصرف و نامحدود واقعی نمی شه و .... و فکر می کنن ایرانی ها خیلی دانلود می کنن این لینک ترافیک جهانی رو ببین .توی بخش اسیا ما 0.1 درصد مصرف داریم و در حد کشوهای جنگ زده ای مثل عراق هست مصرفمون.مثلا الان از پاکستان افعانستان و لبنان هم پایین تریم!
    لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببین واقعا فک می کنی این مادون حیوونا این حرفا حالیشونه ؟ خیلی خیلی خلیلی ساده ست : اینترنت باید محدود شه چون جکومت روی جماعت نادان خیلی آسون تره .
    یه استاد وقتی تو یه دانشگاه سطح پایین تدریس می کنه بیشتر استرس داره یا زمانی که تو یه رده بالا تدریس می کنه ؟
    مسلما تو دانشگاه رده پایین هیچ غمی نداره چون می دونه همه جزوه نویسن یا بیشتریام آخر ترم میان دنبال جزوه و کسی با سوالاتش استاد روبه چالش نمی کشونه اما کارش خیلی سخت تره تو یه داشنگاهی که همه رتبه های برتر هستن و دنبال پژوهش و تحقیق و ....
    حالا این موضوع رو تعمیم بده به کل کشور و خودت محاسبه کن چه اتفاقی افتاده و می افته و چه راهی طی شده وقرار هست که بشه ...
    خلاصه ش : گسترش جهل و خرافات در لایه های پایین و محدودیت هر چی بیشتر برای لایه های بالا .
    البته خودت همه اینارو می دونی مسلما اما خوب نباید فراموش کنیم هیچ وقت .

6. 3 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

الان تست زدم دیدم رو همون85هست بعداز ظهر نزدیک ی ساعت روی 220بود ...خب زنگ بزنید پشتیبانی هرچند می گن اگه موافق هستید موارد نویز رو چک کنیم

بعضی وقتا ی جور درباره نویز توضیح می دن انگاری دقیقا از ررو نوشته حرف می زنن!!!!
    کارشون همینه سرشون شلوغه ملتم اکثراشون سر در نمیارن و در حد وایفای خاموش کردن بلدن
    اینام کارشون ک شعر گفتنه
    خط کشش داشت میگفت چک کنیم میگم خب بی پدر مادر خطم ریتش رو 12 مگ گذاشتی سرعت 400 تا بالاتر نمیره میگ خطتون نویز داره
    الان با همون مشخصات خط دارم از شاتل سرویس میگیرم تا اخرین سرعتی که ریتمو گذاشته سرعت میده

8. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

دوستان من امسال یک طرح یکساله ماهی 50 گیگ گرفتم ستاره هام بیشتر نشد اگر یکی دیگه بگیرم ستاره هام بیشتر میشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دوستان من امسال یک طرح یکساله ماهی 50 گیگ گرفتم ستاره هام بیشتر نشد اگر یکی دیگه بگیرم ستاره هام بیشتر میشه؟
    مثل اینکه به تعداد هست.ینی از این دو تومنی ها بخری سریع تر می ری بالا.من خودم 7 ستاره ام همش دو تومنی می خرم.

11. این کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مثل اینکه به تعداد هست.ینی از این دو تومنی ها بخری سریع تر می ری بالا.من خودم 7 ستاره ام همش دو تومنی می خرم.
    مال من پس چرا نمیره بالا ؟ دوماهه دارم 2 تومنی میخرم

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ستاره ها بیشتر بشه هرچند ماه گیگ هدیه می دن؟ و این ک چقدر می دن؟ ماه پیش دوستانه شدم پنج گیگ دوروزه دادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ستاره الکیه
    خودتون رو درگیرش نکنین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

مال من پس چرا نمیره بالا ؟ دوماهه دارم 2 تومنی میخرم
    یکی توی همین فورم گفته بود.به نظرم میشه از پشتیبانی انلاین پرسید چه جوری میره بالا شاید بگن.چند ستاره ای؟

16. 2 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •