ممنون که در تلاش در رفع مشکل این حقیر هستید
در حالت عادی بدون نشون دادن hiden ها
ابتدا فولدری با نام mobile
سپس picture vedio audio
هستند
من با ریختن عکس مشکلی ندارم
اما با فایل های تصویری وصوتی با پسوند مناسب مشکل دارم
ممنون که در تلاش در رفع مشکل این حقیر هستید
سپس picture vedio audio
هستند
سلام.شرمنده .دمتون گرم که حلال مشکلاتید مشکلم حل شد بوت کردم بعد فلش کردم مشکل از فایل hsبود.در ضمن من از باز دید کننده های قدیمی اینجام از زمانی که somayeh اینجا رو راه انداخت ولی تازه عضو شدم .خوشحالم در کنارتونم.
سلام عزیز... من و بقیه دوستان هم خوشحالیم.... و ورودت رو هم تبریک میگیم....سلام.شرمنده .دمتون گرم که حلال مشکلاتید مشکلم حل شد بوت کردم بعد فلش کردم مشکل از فایل hsبود.در ضمن من از باز دید کننده های قدیمی اینجام از زمانی که somayeh اینجا رو راه انداخت ولی تازه عضو شدم .خوشحالم در کنارتونم.
البته فقط این رو باید بگم که این تاپیک واسه متالیکا است و اون یکی واسه سمیه است.. ماشالله 2 تا تاپیک خوب هستن....
موفق باشین....
راستش من دیگه این جوریش رو ندیده بودم.....ممنون که در تلاش در رفع مشکل این حقیر هستید
سپس picture vedio audio
هستند
اما تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که .. شما با ید او ببینید .. مشکل اصلی از کجاست؟؟؟
یعنی کامپیتور یا گوشی....
برای این کار با یک گوشی دیگه امتحان کنید.....ببینید اون موقع ... چی جواب میده....
آشنایی تصویری با برنامه flex tools به همراه لینک...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا یه monster pack خوب که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه معرفی کنید. خودم شنیدم vodafon خوبه ولی جایی ندیدم. راهنمای نصبشم بذارید.
عزیز آموزش فلش رو بار ها و بار تو این تاپیک گذاشتیم.. اگه بگردی.. واسه خودت بهتره.. اطلاعات کامل تری گیرت میاد...
اما لینک منستر پک رو میخواستی.........اینم انواعش......
پیشنهاد میکنم.. زیاد بگردی توش.. چیزای جالبی گیرت میاد........
ممنون GsM خان
خواهش عزیزممنون GsM خان
یه منستر پک برای کسانی که پک فارسی می خواستن....
سلام بچه ها . کسی میتونه بگه چیکار کنم مدت زمان فعال بودن bluetooth که 3 دقیقه هست نامحدود بشه ؟ آخه بعد از 3 دقیقه bluetooth روشنه ولیsearch نمیشه . ممنون میشم کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)