تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2257 از 2365 اولاول ... 12571757215722072247225322542255225622572258225922602261226723072357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,561 به 22,570 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت metalika666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام رفقا.

نیاز به راهنمایی و مشاوره شما اساتید دارم که واقعا هم گیج شدم...
    ماشین بنده پراید و ساب P3 15 اینچ راکفورد دارم. با 1201 جی بی ال مچ کردم...
    راستش اون اول که یهو از پایونیر اومدم سمت راکفورد خیلی بهم حال داد و باعث شد فقط با صدای اضافه حال کنم و به چیزی فکر نکنم.

حالا که یه دو سالی گذشته ازین قضیه تازه فهمیدم هیچ بویی از دقت و موزیکال بودن بیس نبردم... بیس خشک و بی دقت و خشمگین...

حالا میخوام یه تحولی به سیستمم بدم.
    دوستان میخوام یه سابی بگیرم که اولا 12 باشه ( چون 15 میره سمت ویبره که خوشم نمیاد) دوم موزیکال باشه و دقتی ( روی بیس بزنه عقب نمونه) ، کوبش از ویبره بیشتر باشه و قدرتی... جوری که وقتی بیس کوبشی توی اهنگ پاپ داری گوش میدی قلبت رو بلرزونه... حتی اگه لازم باشه آۀمپ رو هم عوض میکنم ( نظر خودم روی 917 کنووده ، چطوره امپش!؟

و در اخر بودجه ی ساب 800 - 900 آخرش ( اگه مورد ارزونتر باشه که چه بهتر )
    و اگر نیاز به عوض کردن امپ باشه نهایتا تا 700

پ. ن 1 : ماشینم پراید دوگانه سوزه لیتراژ خیلی بالا جا نمیگیره ولی صندوق هم نمیخوام.
    پ ن 2 : BIG 3 رو هم رعایت کردم و باطری 74 ، فقط گیج 4 ، اگه لازمه بگید بهترش کنم.
    پ ن 3 : اینکه دوستان نگین برو صداهاشون رو گوش کن ، من شهرستانم اینجا حرفه ای ترین ساب ووفرش jbl لوله ایه....

ممنون میشم منو ازین سر درگمی در بیارین

2. این کاربر از metalika666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا.

نیاز به راهنمایی و مشاوره شما اساتید دارم که واقعا هم گیج شدم...
    ماشین بنده پراید و ساب P3 15 اینچ راکفورد دارم. با 1201 جی بی ال مچ کردم...
    راستش اون اول که یهو از پایونیر اومدم سمت راکفورد خیلی بهم حال داد و باعث شد فقط با صدای اضافه حال کنم و به چیزی فکر نکنم.

حالا که یه دو سالی گذشته ازین قضیه تازه فهمیدم هیچ بویی از دقت و موزیکال بودن بیس نبردم... بیس خشک و بی دقت و خشمگین...

حالا میخوام یه تحولی به سیستمم بدم.
    دوستان میخوام یه سابی بگیرم که اولا 12 باشه ( چون 15 میره سمت ویبره که خوشم نمیاد) دوم موزیکال باشه و دقتی ( روی بیس بزنه عقب نمونه) ، کوبش از ویبره بیشتر باشه و قدرتی... جوری که وقتی بیس کوبشی توی اهنگ پاپ داری گوش میدی قلبت رو بلرزونه... حتی اگه لازم باشه آۀمپ رو هم عوض میکنم ( نظر خودم روی 917 کنووده ، چطوره امپش!؟

و در اخر بودجه ی ساب 800 - 900 آخرش ( اگه مورد ارزونتر باشه که چه بهتر )
    و اگر نیاز به عوض کردن امپ باشه نهایتا تا 700

پ. ن 1 : ماشینم پراید دوگانه سوزه لیتراژ خیلی بالا جا نمیگیره ولی صندوق هم نمیخوام.
    پ ن 2 : BIG 3 رو هم رعایت کردم و باطری 74 ، فقط گیج 4 ، اگه لازمه بگید بهترش کنم.
    پ ن 3 : اینکه دوستان نگین برو صداهاشون رو گوش کن ، من شهرستانم اینجا حرفه ای ترین ساب ووفرش jbl لوله ایه....

ممنون میشم منو ازین سر درگمی در بیارین
    سلام.
    من پیشنهادم گلیدن RSX-12 هست.

این هم با باکس فابریکش:

منوال و دیتا شیت:

ساب فوق العاده ایه.فعلا موجود نیست ولی تا چند روز آینده بار شرکتش از گمرک ترخیص میشه همراه قیمتهای جدید.به بودجه شما میخوره.
    آمپ رو باید یه چیز خوب بگیرید. آمپ خوب خیلی مهمه. باید هزینه بیشتری بپردایزید.با امثال 917 و.... هیچ وقت اون صدای اصلی با کیفیت و دقت رو نخواهید شنید.
    وارد عرصه سیستم که میشی اول باید جیبت پر پول باشه. اگر صدای خوب میخوای. وگرنه همون راکفورد رو داشتی و نتیجه هم گرفتی.پس آمپ خوب از درایور مهمتره.اگر ساب رو 800 هزینه مکینی باید دو برابرش برای امپش هزینه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام استاد حمید عزیز.

ممنون از پیشنهادتون داداش. پس حتما صبر می کنم که بارتون برسه ازتون بگیرم.
    چه آمپی رو براش سفارش می کنید؟ ( زیاد گرون نشه که وسعم برسه) چند اهم میشه درایوش کرد و صدای قشنگ ازش گرفت؟
    بعد یه مساله دیگه اینکه این باکسش یه نمه کوچیک نیس؟
    میتونه توش کیک بیس خوب بده؟ شما خودتون این رو سفارش می کنید یا باکس دست ساز با لیتراژ و تیون متفاوت؟
    این رو من باب این مساله پرسیدم که تجربه خوبی با باکس های شرکتی نداشتم ولی در مورد این ساب نمی دونم داستان چجوریاست.

و در اخر این که اگه محبت کنید شماره تماس بهم پ خ بدین باهاتون در ارتباط باشم.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام استاد حمید عزیز.

ممنون از پیشنهادتون داداش. پس حتما صبر می کنم که بارتون برسه ازتون بگیرم.
    چه آمپی رو براش سفارش می کنید؟ ( زیاد گرون نشه که وسعم برسه) چند اهم میشه درایوش کرد و صدای قشنگ ازش گرفت؟
    بعد یه مساله دیگه اینکه این باکسش یه نمه کوچیک نیس؟
    میتونه توش کیک بیس خوب بده؟ شما خودتون این رو سفارش می کنید یا باکس دست ساز با لیتراژ و تیون متفاوت؟
    این رو من باب این مساله پرسیدم که تجربه خوبی با باکس های شرکتی نداشتم ولی در مورد این ساب نمی دونم داستان چجوریاست.

و در اخر این که اگه محبت کنید شماره تماس بهم پ خ بدین باهاتون در ارتباط باشم.
    خواهش میکنم. من استاد نیستم. کوچیک شما هستم.
    اجازه بدین برسه ببینیم چه آمپی میشه براشگرفت. در هر صورت باید هزینه خوبی برای آمپ بکنید. حتی شده تو دو مرحله خرید کنید ولی جنس خوب بخیرید که پشیمون نشید.
    این باکس سیلد خود کمپتنی هست اتفاقا خیلی دقیقتر از پورتد و بسیار قدرتمند میکوبه.ولی اگر بخواهید میتونید بدون باکس رو بگیرید که ارزونتره و براش باکس پورتد بسازیم. حدود 120-130 تومن هزینه ساخت باکس استاندارد میشه براش.
    من خودم شخصا باکس سیلد استفاده میکنم فابریک هم گرفتم.ولی باکس فابریکها گرونتر هستند.اما شکیل و زیبات ر هستن.

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خواهش میکنم. من استاد نیستم. کوچیک شما هستم.
    اجازه بدین برسه ببینیم چه آمپی میشه براشگرفت. در هر صورت باید هزینه خوبی برای آمپ بکنید. حتی شده تو دو مرحله خرید کنید ولی جنس خوب بخیرید که پشیمون نشید.
    این باکس سیلد خود کمپتنی هست اتفاقا خیلی دقیقتر از پورتد و بسیار قدرتمند میکوبه.ولی اگر بخواهید میتونید بدون باکس رو بگیرید که ارزونتره و براش باکس پورتد بسازیم. حدود 120-130 تومن هزینه ساخت باکس استاندارد میشه براش.
    من خودم شخصا باکس سیلد استفاده میکنم فابریک هم گرفتم.ولی باکس فابریکها گرونتر هستند.اما شکیل و زیبات ر هستن.
    قربانت اقایی.

اها پس اینجوریاس. تجربه باکس سیلد رو نداشتم تا به حال متاسفانه... اگه قدرتی باشه و به سیستمم بخوره که عالیه
    والا من قصد خرید میدرنج 10 وایب و سوپر تیوتر pro 4 وایب برای استیج عقب ، و باند گرد ده سانتی هلیکس با تیوتر dt24.3 هرتز برای استیج جلو رو دارم. به نظرتون این ساب توی باکس سیلد قدرت کوبش رو کنار این درایور ها داره؟ گم نمیشه صداش یا متعادله؟

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود. برای پرایدم میخوام باتری بخرم. 70 آمپر در جای باتری جا میشه؟ دینام 65 آمپره آیا 70 آمپر کمتر شارژ میکنه؟ چون زنون و سیستم دارم و در آینده هم میخوام یه دست زنون دیگه ببندم 70 آمپر برگزیدم.

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درود. برای پرایدم میخوام باتری بخرم. 70 آمپر در جای باتری جا میشه؟ دینام 65 آمپره آیا 70 آمپر کمتر شارژ میکنه؟ چون زنون و سیستم دارم و در آینده هم میخوام یه دست زنون دیگه ببندم 70 آمپر برگزیدم.
    معمولاً تا 74 آمپر هم مشکلی نیست و جا میشه.
    مشکلی در شارژ هم نخواهید داشت، با خیال راحت.

11. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..اقا امیر...
    اقا فاضل پخش کنوود cd01- بدون چنجر می دهد ۴۰۰ تومن..اما کابل ندارد...حالا سه تا سوال..
    ۱.کابل ایپاد برای کنوود و الپاین یکی است؟؟
    ۲.این کنوود واالپاین سری ۹۸ تا چه نسلی از ایپاد را ساپورت می کند..
    ۳.این پخش در چه سطحی از کلاریون شما است؟؟؟

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..اقا امیر...
    اقا فاضل پخش کنوود cd01- بدون چنجر می دهد ۴۰۰ تومن..اما کابل ندارد...حالا سه تا سوال..
    ۱.کابل ایپاد برای کنوود و الپاین یکی است؟؟
    ۲.این کنوود واالپاین سری ۹۸ تا چه نسلی از ایپاد را ساپورت می کند..
    ۳.این پخش در چه سطحی از کلاریون شما است؟؟؟
    سلام
    خریدن پخشی به این سن و سال یه سری هشدارها داره. مثلاً در صورت خرابی مکانیک و یا لنز پخش، با دردسر تعمیر میشه.

1- خیر، کیت آیپادی که این مدل از کنوود رو ساپورت کنه اختصاصاً متعلق به خود کمپانی کنوود هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- تقریباً همه ی پخش های سری 98 آلپاین و حتی 79 ها هم به واسطه ی کیت، از آیپاد پشتیبانی می کنند.
    اغلب پخش های کنوود مثل 9006 و حتی قدیمی تر ها مثل K-CD01 نیز آیپاد رو ساپورت می کنند.
    3- کنوود K-CD01 تقریباً در همه ی رنج های فرکانسی و در مقوله ی Distortion و Noise Level از 956 دو پله بالاتره.
    بنده این پخش رو دو روزه که رو ماشین نصب کردم و ساعتها به صداش گوش کردم، اگر مشکلی پیش نیاد برای گردهمایی هم از همین پخش استفاده کنم.
    یه بررسی مفصل بعد از رسیدن به جمع بندی و هم فکری دوستان در گردهمایی خواهم نوشت. دوست دارم نظر دوستان رو هم دخیل کنم.
    اما اگر مایل هستید صداش رو موقتاً گوش کنید، لطفاً در تلگرام پیغام بدید.

14. 4 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

1 تفاوت پخش

با سلام خدمت شما میخواستم ببینم بین پخش ۷۸۵۰ پایونیر و bt610u کنوود کدوم بهتر و با کیفیت تره ؟قدرت و کیفیت هر دو مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •