تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3067 از 3347 اولاول ... 20672567296730173057306330643065306630673068306930703071307731173167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,661 به 30,670 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه ninpo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اقای محترم من با ایشون مدت هاست دارم کار میکنم و قابل اعتماد هستن.
    دیشب هم بدون دریافت هیچ هزینه ای تلگرام رایگان رو برای من فعال کردن.اینم سندش:

اینکه شما رمز پنل ایرانسل من خودتو به کسی بدی یا نه اختیار با خودته. اما دلیل نمیشه به کسی تهمت بزنی و بگی نیت سوئی داره!

سلام دوستان برای منم فعال کردن و راست گفتن دروغی تو کارشون نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

دوستان CAT11 و CAT16 رو 4.5 جی بهتر جواب نمیده؟ اون دوست عزیز میگه نه. ولی من تو اینترنت خوندم CAT 9 و 11 و 16 برای همون 4.5 جی هستن و نه چیزه دیگه . یه نفر که وارده توضیح بده لطفا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان CAT11 و CAT16 رو 4.5 جی بهتر جواب نمیده؟ اون دوست عزیز میگه نه. ولی من تو اینترنت خوندم CAT 9 و 11 و 16 برای همون 4.5 جی هستن و نه چیزه دیگه . یه نفر که وارده توضیح بده لطفا ؟
    در حال حاضر تو ایران هیچ فرقی بین cat6 تا cat16 نیست چون اپراتورهای ایران برا 4.5جی از تجمیع دو باند استفاده میکنن از cat6 به بالا دیگه تجمیع سه و چهار باند استفاده میکنن
    به طور مثال
    cat6 =2ca =300
    cat9 =3ca =450
    .
    .
    .
    cat16 =4ca =1Gbps

از cat6 به بالام نهایت پهنای باند دریافتی هر باندم 20مگاهرتز هست پس تو ایران هیچ تفاوتی ندارن مگر اینکه اپراتورها در اینده باندهای بیشتری رو تجمیع کنند

4. 4 کاربر از mehrdad..7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

در حال حاضر تو ایران هیچ فرقی بین cat6 تا cat16 نیست چون اپراتورهای ایران برا 4.5جی از تجمیع دو باند استفاده میکنن از cat6 به بالا دیگه تجمیع سه و چهار باند استفاده میکنن
    به طور مثال
    cat6 =2ca =300
    cat9 =3ca =450
    .
    .
    .
    cat16 =4ca =1Gbps

از cat6 به بالام نهایت پهنای باند دریافتی هر باندم 20مگاهرتز هست پس تو ایران هیچ تفاوتی ندارن مگر اینکه اپراتورها در اینده باندهای بیشتری رو تجمیع کنند

یعنی تو استرالیا که داره اونجا باند های بیشتری رو تجمیع کردن ؟ ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

به طور مثال
    cat6 =2ca =300
    cat9 =3ca =450
    .
    .
    .
    cat16 =4ca =1Gbps

بعد فرق cat موبایل با کابل شبکه اصلا ربط دارن ؟
    ب

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

چون من از پشتیبانی مودم مارت پرسیدم Cat11 دستگاه netgear aircard 810 رو 4.5 g سرعت بیشتر میده گفت میده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یعنی تو استرالیا که داره اونجا باند های بیشتری رو تجمیع کردن ؟ ؟!
    بله مثلا یکی از اپراتورهاش Optus هست که رو حالت فورجی روی 5 باند خدمت میده که تا 4 باند رو میتونه تجمیع کنه

9. 2 کاربر از mehrdad..7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود. دوستان من یک هفته‌ای هست که ایرانسل شدیدا دچار مشکل است یعنی سایت‌ها اصلا درست بالا نمیان و میزنه خطای DSN حالا یک سایت ممکنه بالا بیاد ده تاش نمیاد یا یک لحظه میاد یک ساعت نمیاد. البته شبکه های اجتماعی کار میکنند واتساپ و تلگرام. از مودم هواووی E8372 استفاده میکنم و 3G هم هستم البته منطقه نسل چهار هست اما سیمکارت من 3G هست. پیش تر مشکلی نبود تماس هم گرفتم پشتیبانی گفت منطقه مشکلی نداره. منهم مودم رو یکبار ریست کردم همچنین SSID رو تغییر دادم و کانالها رو از اتومات رو ۶ کانال گذاشتم اما تغییری نکرد. نمیدونم مودم خراب شده یا مشکل از خط هست. من شیراز هستم

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درود. دوستان من یک هفته‌ای هست که ایرانسل شدیدا دچار مشکل است یعنی سایت‌ها اصلا درست بالا نمیان و میزنه خطای DSN حالا یک سایت ممکنه بالا بیاد ده تاش نمیاد یا یک لحظه میاد یک ساعت نمیاد. البته شبکه های اجتماعی کار میکنند واتساپ و تلگرام. از مودم هواووی E8372 استفاده میکنم و 3G هم هستم البته منطقه نسل چهار هست اما سیمکارت من 3G هست. پیش تر مشکلی نبود تماس هم گرفتم پشتیبانی گفت منطقه مشکلی نداره. منهم مودم رو یکبار ریست کردم همچنین SSID رو تغییر دادم و کانالها رو از اتومات رو ۶ کانال گذاشتم اما تغییری نکرد. نمیدونم مودم خراب شده یا مشکل از خط هست. من شیراز هستم

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    بذار تو گوشی تست کن. سیمکارتتم برو 4G کن.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید میشه منظورتون رو از روش های دزدی بیشتر توضیح بدین
    تقریبا یک ماهی هستش که بسته ها به جای 3 ساعت 2 و نیم ساعت میشن و بمودم دسکانکت میشه و از اونجایی که اکثرا یا خوابن یا حواسشون نیست متوجه موضوع نمیشن به همین خاطر ممکنه ازشون پول کم کنه. یا بعضی مواقع بسته زده 60 گیگ اونوقت توی 45 گیگ تمام میشه و میره روی بسته اصلی.باید حواستشون باشه بهش.

13. این کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •